-
Δεν υπάρχει ποτάτο. Υπάρχει τομέητοου (US), τομάτοου (UK).
Πείνασα και το ψυγείο έχει μόνο παγάκια.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
:lol: Δεν υπάρχει ποτάτο. Υπάρχει τομέητοου (US), τομάτοου (UK).Πείνασα και το ψυγείο έχει μόνο παγάκια.
Friends δεν εβλεπες ποτε;;;;
Ατακα της Φιμπυ ηταν αυτο....
Εγω εχω παγακια, χυμο λεμονι, Κοκα Ζερο και Αμσολουτ Λεβελ.... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παρακαλω!
Εχω βρει την ηρεμια μου μ αυτο το προγραμμα!
Υποστηριζει το File system των sVista και των Win7 και ειναι πανευκολο στη χριση.
Καποιος εδω μου το προτεινε και μεναΤο file system των vista+7 είναι το NTFS που υπάρχει από την win NT εποχή.
(υπήρχε κάποια προσδοκία να αλλάξει αλλά ακόμα η Μ$ δεν έχει μπεί στον κόπο... )Εκείνο λοιπόν που εννοείς μάλλον είναι ότι το acronis «βλέπει» τον sata controller του υπολογιστή σου ο οποίος σε ρύθμιση AHCI ή Raid είχε πρόβλημα με τα περισσότερα backup προγράμματα...
-
Για οσους δεν το γνωριζουν...
χτες τα Win 7 εγιναν RTMed στο build 7600.16385.090713-1255
Τα τορρεντς ανοιξαν και σας περιμενουνε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για οσους δεν το γνωριζουν...χτες τα Win 7 εγιναν RTMed στο build 7600.16385.090713-1255
πιο σαφής?
είναι release build αυτή ή beta ? -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το Speedtouch 780Έχω αλλάξει το IP του γιατί το δίκτυο μου είναι 169.254.χ.χ. Προσπαθώ να σετάρω το DHCP με βάση το καινούριο IP αλλά έχει το default pool που ξεκινάει με 192.168.χ.χ και το οποίο δέν μπορώ να σβήσω. Οπότε όταν πάει το μηχάνημα να πάρει αυτόματα IP του δίνει 192.168.χ.χ ενώ το gateway είναι 169.254.χ.χ με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να δεί ούτε δίκτυο ούτε internet.
Τα νεύρα μου
Πώς σβήνει το ρημαδο default pool?
κΑΜΙΑ λυση για το πρόβλημά μου?????
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχω πρόβλημα με το Speedtouch 780
Έχω αλλάξει το IP του γιατί το δίκτυο μου είναι 169.254.χ.χ. Προσπαθώ να σετάρω το DHCP με βάση το καινούριο IP αλλά έχει το default pool που ξεκινάει με 192.168.χ.χ και το οποίο δέν μπορώ να σβήσω. Οπότε όταν πάει το μηχάνημα να πάρει αυτόματα IP του δίνει 192.168.χ.χ ενώ το gateway είναι 169.254.χ.χ με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να δεί ούτε δίκτυο ούτε internet.
Τα νεύρα μου
αν κατάλαβα καλά το router τώρα έχει ip 192.168.0.1 και το σύστημα dhcp του του λέει να δίνει τύπου 192.168.0.χ στις συνδεδεμένες συσκευές, και ο υπολογιστής σου 'βλέπει' ip 192.168.0.2 και gateway 169.254.0.1 ??
αυτό είναι κουλό. Πρώτα δοκίμασε να ρυθμίσεις χειροκίνητα τη σύνδεση. Αν όχι, τότε κάνε ένα hard reset στο router να το επαναφέρεις -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
πιο σαφής?
του αρεσει να τα λεει στην αργκο
-
Έχω αλλάξει το IP του γιατί το δίκτυο μου είναι 169.254.χ.χ. Προσπαθώ να σετάρω το DHCP με βάση το καινούριο IP αλλά έχει το default pool που ξεκινάει με 192.168.χ.χ και το οποίο δέν μπορώ να σβήσω. Οπότε όταν πάει το μηχάνημα να πάρει αυτόματα IP του δίνει 192.168.χ.χ ενώ το gateway είναι 169.254.χ.χ με αποτέλεσμα να μήν μπορεί να δεί ούτε δίκτυο ούτε internet.
Τα νεύρα μου
αν κατάλαβα καλά το router τώρα έχει ip 192.168.0.1 και το σύστημα dhcp του του λέει να δίνει τύπου 192.168.0.χ στις συνδεδεμένες συσκευές, και ο υπολογιστής σου 'βλέπει' ip 192.168.0.2 και gateway 169.254.0.1 ??
αυτό είναι κουλό. Πρώτα δοκίμασε να ρυθμίσεις χειροκίνητα τη σύνδεση. Αν όχι, τότε κάνε ένα hard reset στο router να το επαναφέρειςΌχι, έχω αλάξει το IP του ρουτερ σε 169.254 αλλά το DHCP pool έχει μείνει στο παλιό 192.168 και δεν μπορώ ούτε να το αλλάξω ούτε να το σβήσω
-
πιο σαφής?
είναι release build αυτή ή beta ?Release To Manufacturers. Αυτή δηλαδή που θα φοράνε τα πρώτα PC με προεγκατεστημένα Win7.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Παρακαλω!
Εχω βρει την ηρεμια μου μ αυτο το προγραμμα!
Υποστηριζει το File system των sVista και των Win7 και ειναι πανευκολο στη χριση.
Καποιος εδω μου το προτεινε και μεναΤο file system των vista+7 είναι το NTFS που υπάρχει από την win NT εποχή.
(υπήρχε κάποια προσδοκία να αλλάξει αλλά ακόμα η Μ$ δεν έχει μπεί στον κόπο... )Εκείνο λοιπόν που εννοείς μάλλον είναι ότι το acronis «βλέπει» τον sata controller του υπολογιστή σου ο οποίος σε ρύθμιση AHCI ή Raid είχε πρόβλημα με τα περισσότερα backup προγράμματα...
Οχι....
Εννοω οτι στο ιδιο laptop εβγαλα τον δισκο που ειχε, εβαλα εναν ssd, περασα τα ΧΡ, τραβηξα backup με το Acronis, περασα τα sVista Ultimate, reboot και το Acronis ενω εβλεπε τον δισκο, δεν εβλεπε τι ειχε ο δισκος.
Κατεβασα το Acronis 2009, εφτιαξα το CD, reboot και το Acronis δουλεψε κανονικα. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Τα νεύρα μου
αυτό είναι κουλό. Πρώτα δοκίμασε να ρυθμίσεις χειροκίνητα τη σύνδεση. Αν όχι, τότε κάνε ένα hard reset στο router να το επαναφέρειςΌχι, έχω αλάξει το IP του ρουτερ σε 169.254 αλλά το DHCP pool έχει μείνει στο παλιό 192.168 και δεν μπορώ ούτε να το αλλάξω ούτε να το σβήσω
Δε νομίζω ότι μπορείς να βάλεις ό,τι να 'ναι για DHCP pool, αφού reserved για εσωτερικά δίκτυα είναι μόνο τα 192.168.χ.χ, 10.χ.χ.χ και νομίζω 172.16.χ.χ - τα υπόλοιπα είναι για public.
Γιατί δεν τα βάζεις όλα σε 192.168.χ.χ με DNS ό,τι έχει ο provider σου? Τι είναι σε 169.254?
-
-
-
-
Ειχα ξεχασει το τριπακι της ταχυτητας τον τελευταιο καιρο.Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοβεται η γραμμη,πραγμα που συμβαινει συχνα-πυκνά.Ειδικα σε τορεντ που το αφηνω να μοιραζει με σκιζει
-
Μην το ματιάξω μέχρις στιγμής εδώ και 2 μήνες το double play της 4net δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα ούτε στο τηλ. ούτε στο internet.
-
Το 169.254 είναι ειδικό IP range. Έχω ένα δικτυακό φορολογικό μηχανισμό που έχει τέτοιο IP (και δεν μπορεί να αλλάξει εύκολα) οπότε έχω 'χτίσει' όλο το δίκτυο βάσει αυτου του range.
Γενικά στο εσωτερικό δίκτυο μπορείς να βάλεις ότι range σου κατέβει εκτός απο ελάχιστες εξαιρέσεις που είναι reserved.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειχα ξεχασει το τριπακι της ταχυτητας τον τελευταιο καιρο.Εκεινο που με ενδιαφερει ειναι να μην κοβεται η γραμμη,πραγμα που συμβαινει συχνα-πυκνά.Ειδικα σε τορεντ που το αφηνω να μοιραζει με σκιζειΚλείσε το DHT για να μη σε ξεσκίζουν (αλλιώς διαφημίζεις ότι μοιράζεις).
-
Να δω τι θα κάνει ο Πασχαλης αν πάρει το ματς του προκριματικού του γαύρου η connx tv sports...
Φαβορί για να το δείξει...
Μα καλά ποιος έχει τέτοια;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#16]