-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μόνος?
Όχι, αλλά ούτε και με την παρέα που θα ήθελα. Κοινώς, θα είναι και οι γονείς εκεί.
δεν πειράζει, θα έχει εκεί καλή παρέα από τουρίστριες
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
μόνος?
Όχι, αλλά ούτε και με την παρέα που θα ήθελα. Κοινώς, θα είναι και οι γονείς εκεί.
Μπα, είμαι αφιερωμένος εγώ.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
μόνος?
Μπα, είμαι αφιερωμένος εγώ.
ωωωωωωωωωω, τι βλέπω, φουλ!!!
είσ΄ωραίος!!!! -
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Εγώ για Αστυπάλαια την ερχόμενη Τρίτη
Βρήκα τελευταία στιγμή στην Μαλτεζάνα κατι στουντιακια μούρλια που με τα απαραίτητα παζάρια το κατέβασα απο 65 στα 50 εουρος...Απο ντόπια φίλη γνωστού...άκουσα τα καλύτερα και για φαγητό (πρόσεξε...το βάζω πρώτο ) και για παραλίες και για περατζάδες/ποτάκια στην χώρα...
Δεν θα θέλετε να φύγετε είπε... για να δούμε για να δούμε....
Επιστροφή Αθήνα και στο καπάκι road trip μέχρι την λατρεμένη μου Κομοτηνή!!!!!!!!!!!!
Aν δεν ψάχνετε ορθάδικα κλπ, θα περάσετε πολύ όμορφα. Για ό,τι θέλεις, πμ, κερνάω και καφέ.
Σε ποιά studio κλείσατε; Μαλτεζάνα έχει ένα εξαιρετικό εστιατόριο που ο τυπάς έχει δικά του κρέατα... Όχι πολλά πράγματα, παϊδάκια κυρίως. Άλλο πράμα...
Θα έχεις αμάξι;
@petran: εξάλλου με την γρίπη δεν λέει να έχω πολλές επαφές με ξένους
-
Διαβαζει το φορουμ?
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Διαβαζει το φορουμ?Ο ανταγωνισμός. Χωρίς πλάκα.
-
Και εγω φευγω για Κερκυρα -Παξους!!Με το αυτοκινητο και μετα πλοιο απο Ηγουμενιτσα!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
@petran: εξάλλου με την γρίπη δεν λέει να έχω πολλές επαφές με ξένουςσωστά
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
σωστά
το πολύ να μη φιλάς και κατευθείαν στο ψητό
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρήκα τελευταία στιγμή στην Μαλτεζάνα κατι στουντιακια μούρλια που με τα απαραίτητα παζάρια το κατέβασα απο 65 στα 50 εουρος...Απο ντόπια φίλη γνωστού...άκουσα τα καλύτερα και για φαγητό (πρόσεξε...το βάζω πρώτο ) και για παραλίες και για περατζάδες/ποτάκια στην χώρα...
Επιστροφή Αθήνα και στο καπάκι road trip μέχρι την λατρεμένη μου Κομοτηνή!!!!!!!!!!!!
Aν δεν ψάχνετε ορθάδικα κλπ, θα περάσετε πολύ όμορφα. Για ό,τι θέλεις, πμ, κερνάω και καφέ.
Σε ποιά studio κλείσατε; Μαλτεζάνα έχει ένα εξαιρετικό εστιατόριο που ο τυπάς έχει δικά του κρέατα... Όχι πολλά πράγματα, παϊδάκια κυρίως. Άλλο πράμα...
Θα έχεις αμάξι;
Dr D απ'οτι κατάλαβα έχεις πάει πέραν της μίας φοράς Αστυπάλαια ε???
Καλό φαγητό (όπως βλέπεις επιμένω ) καλές παραλίες και χαλαρή διασκέδαση ψάχνουμεΤα στούντιο 'Poseidon' λέγονται και θα έχω αμάξι αν και εξαιτίας του παραλίγο να μήν βρω εισιτήρια
Κοίτα αν αυτός που λές έχει σούπερ παϊδάκια....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο να έχει στο μενού πέρα απο πατάτες,χωριάτικη και καϊζερ
-
Θα έχεις αμάξι;
Καλό φαγητό (όπως βλέπεις επιμένω ) καλές παραλίες και χαλαρή διασκέδαση ψάχνουμεΤα στούντιο 'Poseidon' λέγονται και θα έχω αμάξι αν και εξαιτίας του παραλίγο να μήν βρω εισιτήρια
Κοίτα αν αυτός που λές έχει σούπερ παϊδάκια....δεν νομίζω να χρειάζεται κάτι άλλο να έχει στο μενού πέρα απο πατάτες,χωριάτικη και καϊζερ
Στην Αστυπαλαια δεν παμε για παιδακια ,αλλα για τα ψαρια της ,τους αστακους κ τις κωλοχτυπες της .Ξεχασα ,τα μαγειρευτα της ,
Παραλιες που πρεπει οπωσδηποτε να κολυμπησεις .
Χρυση αμμος ,μαυρο λιμανι ,πλακες στην Μαλτεζανα .
ΤΖΑΝΑΚΙ , Καμινακια ,Α.Κωνσταντινος ,Κουτσομυτη (με βαρκα) -
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
κ τις κωλοχτυπες της . -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
κ τις κωλοχτυπες της .
ΚΟΛΟΧΤΥΠΕΣ εισαι οκ.
-
Θα έχεις αμάξι;
τζατζίκι ξέχασες
-
ΓΙΩΡΓΟΣ123 θα τις τιμήσουμε τις προτάσεις σου βεβαίως βεβαίως όσον αφορά τις παραλίες αλλα και όσον αφορά τα φαγητά...δεν θα αφήσω κανέναν παραπονεμένο...ούτε εσένα ούτε τον Dr D... είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω τις προτάσεις ΚΑΙ των δύο ναι θα κάνω αυτή την θυσία. (αν ξέρει και κανένας άλλος κάτι εδώ είμαι και διαβάζω )
dimtspam ζητάω ταπεινά συγνώμη για την παράληψη....
ΜΙΚΡΕ...ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΪΖΕΡ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
αλλά κάπως έτσι ξεκινάει το κακό με έμας τους Έλληνες και βλέπεις ένα τραπέζι που κάθετε ζευγάρι
να έχει φαγητά για 4 άτομαας είναι καλά οι ασκήσεις κρεβατους - κρεβατους...
-
μισο να στειλω τα quotes του drdino..
-
ΓΙΩΡΓΟΣ123 θα τις τιμήσουμε τις προτάσεις σου βεβαίως βεβαίως όσον αφορά τις παραλίες αλλα και όσον αφορά τα φαγητά...δεν θα αφήσω κανέναν παραπονεμένο...ούτε εσένα ούτε τον Dr D... είμαι διατεθειμένος να δοκιμάσω τις προτάσεις ΚΑΙ των δύο ναι θα κάνω αυτή την θυσία. (αν ξέρει και κανένας άλλος κάτι εδώ είμαι και διαβάζω )dimtspam ζητάω ταπεινά συγνώμη για την παράληψη....
ΜΙΚΡΕ...ΠΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΗ...ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΪΖΕΡ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
αλλά κάπως έτσι ξεκινάει το κακό με έμας τους Έλληνες και βλέπεις ένα τραπέζι που κάθετε ζευγάρι
να έχει φαγητά για 4 άτομαας είναι καλά οι ασκήσεις κρεβατους - κρεβατους...
Οι παραλιες που σου ανεφερα δεν προσφερονται μονο για κολυμπι ,αλλα κ για προσωπικες στιγμες ,οχι βεβαια σε περιοδο αιχμης γιατι τοτε ολο κ καποιο ζευγαρι θα σκασει μυτη .
Φαγητο δοκιμασε στο πρωτο μαγαζι μπαινοντας στην Μαλτεζανα ,ποτο οταν εχει φεγγαρι στο μπαρ Καστρο κ σ'αυτο που βρισκεται διπλα στους μυλους κ βλεπεις το φεγγαρι να βγαινει μεσα απο το καστρο .
Επισης εχει το πιο νοστιμο χταποδι κ το καλυτερο μελι.
Δεν αποκλειεται να ειμαι κ εγω εκει .
Το φαγητο της ειναι το καλυτερο στην Ελλαδα ,μετα την Ικαρια παντα σε σχεση ποιοτητας -τιμης -
Ο χρήστης Giwrgos_AlfaGT έγραψε:
Για την Κεφαλονια που λεγαμε........τιποτα?σου έχω στείλει πμ μιας και δεν ήξερα αν έχεις πάει ήδη..._
και για εμας φιλε μου...? εκτος εαν ειναι κατι μυστικο.
εαν θες να τα μοιραστεις μαζι μας...Εχθές έστειλα δύο μηνύματα, ένα στον Nicholas Van Orton και ένα στον Giwrgos_AlfaGT.
Προτίμησα τα πμ γιατί θεώρησα ότι είχα μεγαλύτερες πιθανότητες να τα δουν πριν φύγουν.Πως είδα την Κεφαλονιά:
Το οδικό δίκτυο είναι καλό, κάτι που είχα και εγώ άγχος γιατί τα 45άρια στο Panda 100 δε συμπαθούν καθόλου -μα καθόλου- τις λακούβες.Αν τη γυρίσεις θα κάνεις κάμποσα κουραστικά χλμ λόγω των συνεχών στροφών και του σε αρκετά σημεία σχετικά στενού δρόμου που θα σε κρατάνε σε εγρήγορση.
Ο δρόμος προς το Ληξούρι και την παραλία Ξι -από τη στιγμή που θα στρίψεις αριστερά ερχόμενος από Αργοστόλι (αντί να πας προς το φισκάρδο δλδ)- είναι πραγματικά γεμάτος μπαλώματα και γενικά χειρότερος από ό,τι στο υπόλοιπο μέρος του νησιού.
Στο δυτικό κομμάτι πήγα μόνο Ληξούρι / παραλία Ξι τα οποία άξιζαν σαν αξιοθέατα - η παραλία Ξι μεγάλη σε πλάτος αλλά μικρή σε βάθος, με κόκκινη άμμο & φυσικό άργιλο για μάσκα σώματος...
Καλή επιλογή για διαμονή η Λάσση (μείναμε ικανοποιημένοι από την τιμή/αξία στο maps.google.com | ξενοδοχείο Λιμανάκι).
Αξίζει να πας στην παραλία του Μύρτου (νωρίς), στην Άσο, στο Φισκάρδο, και αν θέλεις να δεις το Λιμνοσπήλαιο -Μεσσάνης νομίζω- (7 ευρώ το άτομο) κοντά στη Σάμη. Το άλλο σπήλαιο πάλι κοντά στη Σάμη -Δρογκαράτη νομίζω- (4 ευρώ το άτομο) ήταν μικρό και αδιάφορο - υπάρχουν καλύτερα στην Ελλάδα.
Η σάμη δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο σαν μέρος.
Καλές και οργανωμένες παραλίες αλλά φίσκα από κόσμο ο Πλατύς και ο Μακρύς γιαλός στη Λάσση.
Για φαγητό πιστεύω θα μείνεις ευχαριστημένος όπου και να πας, υπολόγιζε στα 25 ευρώ το άτομο για ψητά και μαγειρευτά στα εστιατόρια (Captain's στο Αργοστόλι, Sto Psito στη Λάσση).
Αν είχα λίγο παραπάνω χρόνο θα έβλεπα τη Σκάλα, τη δυτική πλευρά του νησιού (παραλία Πετανών), μία άλλη παραλία κοντά στη Σάμη και κανα δυο μέρη ακόμα.
_
-
Super foto
Από Αργοστόλι πας Ληξούρι με την παντόφλα
Στον Μύρτο θέλει λίγο παραπανω προσοχή στο κολύμπι γιατί αν βγάλει αεράκι ή ρεύμα εκεί οι ναυγοσώστες βαράνε υπερωρίες -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Super fotoΑπό Αργοστόλι πας Ληξούρι με την παντόφλα
Στον Μύρτο θέλει λίγο παραπανω προσοχή στο κολύμπι γιατί αν βγάλει αεράκι ή ρεύμα εκεί οι ναυγοσώστες βαράνε υπερωρίεςKubiak να σαι καλα για τις πληροφοριες! το Σαββατο φευγω!
cpp τι εννοεις οτι πας ληξουρι με την παντοφλα???
ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009