-
Αυτό ( ) δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες.
Πώς λένε κάποιοι μπάζο την Αλεξανδράτου; Ένα τέτοιο πράγμα...
Υποσημείωση: μπορεί να είναι μπάζο η κοπέλα, αλλά για να το πεις πρέπει να έχεις κάνει το(α) σχετικό(ά) test drive, όπως επίσης και με κάτι ίδιας δυναμικότητας για να κάνεις σύγκριση say Σάσα Μπάστα κλπ.
Όταν λες κάτι τέτοιο χωρίς να έχεις προσωπική γνώμη και εμπειρία τότε εις το πηλίκο. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εξ άλλου σε όποιον ιδιοκτήτη Ferrari,Lambo κτλ αρέσει το GT-R τι πρόβλημα έχει να πάρει και ένα ? Σαν να παίρνει ένα Punto είναι.
Σε παρακαλω υπονοεις κατι?
Φυσικά..το βρίσκω εξ ίσου ενδιαφέρον με ένα GT-R .
Ευχαριστω!!!
Αυτο μου ανεβασε το ηθικοΕυγενιε βαλε το χαρακτηριστικο σηματακι πισω στο αμαξι GTR!!!
-
Καγκουρας ημουν παλια τωρα εγινα ανθρωπος
-
Καγκουρας ημουν παλια τωρα εγινα ανθρωποςΕλα τωρα αφου αυτο το μικρο punto εχει τον ασσο στο μανικι του...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
@foufoutoz
Βασικά λαμαρίνες είναι όλα. Μια Ferrari μπορεί να την προτιμήσεις για πολλούς λόγους. Δεν έχω οδηγήσει κάποια, οπότε δεν ξέρω τους περισσότερους. Ο ΗΧΟΣ όμως και το ΣΤΥΛ που έχει αυτό το αυτοκίνητο (είτε μιλάμε για 430, California ή 599) είναι αξεπέραστα και δεν έχουν σχέση με καμμία Porsche, κανένα GTR και πολύ περισσότερο καμμία Μ3.
Το GTR είναι σαφέστατα supercar killer αλλά στις 100 χήνες που κοστίζει, αν οι χήνες αυτές έβγαιναν από το δικό μου πορτοφόλι, τότε μάλλον θα πήγαιναν για Cayman S.
Αν εσύ θεωρείς τον εαυτό σου τόσο υπέρτατο χερά που ένα χρέπι σαν την Cayman δεν μπορεί να καλύψει το οδηγικό σου ταλέντο, τότε βουρ για GTR. Εγώ επειδή δεν πιστεύω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου, αρκούμαι στο μπρίκι της Porsche.
Δεν είμαι κάγκουρας, απλά δεν είμαι τόσο μεγάλη οδηγάρα όσο προφανώς εσύ.ΥΓ: Διάβασα πρόσφατη συνέντευξη του Rohrl, ο οποίος θεωρεί την κόντρα Porsche-Datsun ανύπαρκτη. Θεωρεί δεδομένο ότι το GTR που βολτάρει στο ring ΔΕΝ είναι μαμά και άρα δεν μπορούμε να μιλάμε για σύγκριση χρόνων. Αναφέρει ότι κινούμενος με μια Scuderia σε μια από τις ευθείες της πίστας είδε ένα GTR 500 μέτρα πίσω του. Σχεδόν αμέσως μετά το είδε κολημένο πίσω του.
Εντάξει, εργαζόμενος της Porsche είναι, ότι θέλει λέει. Αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τότε τζάμπα σάλιο τόσο καιρό.Τι ήχο και στυλ μου λες τώρα. Αυτό τους έλειπε να μην κάνουν καλό θόρυβο τη στιγμή που σχεδιάζονται για αυτό το λόγο. Ζήτημα να έχουν καταλύτες. Το τζαπώνι καλύπτει ultra low emission standards και είναι μπουκωμενο με 3-4 καταλύτες, καζανάκια και παρακαζανάκια, τι ήχο να κάνει; Αν και η δικιά του εξάτμιση είχε ρόλο ... σαξόφωνου όλο και κάτι πιστεύω θα γινόταν....
Για το αν το GT-R θέλει στο τιμόνι χεράδες άλλα έχει πει μέχρι τώρα ο παγκόσμιος τύπος
Μίλησε ο Rohr; ο Godzilla ψόφησε
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οι χρόνοι δεν επηρεάζουν σε τίποτα την αγορά ενός supercar.Αντίθετα ο προβληματισμός στην παραγγελία για την ποιότητα στο δέρμα και το χρώμα των γαζιών όπως και ο συνδιασμός του δέρματος του σετ των αποσκευών με έφτιαξε ιδιαίτερα.
Εξ άλλου σε όποιον ιδιοκτήτη Ferrari,Lambo κτλ αρέσει το GT-R τι πρόβλημα έχει να πάρει και ένα ? Σαν να παίρνει ένα Punto είναι.Αυτό ( ) δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες.
αυτό έγραψα περίπου
απο τι στιγμή που θες να πληρώνεις όνομα, δέρματα, ραφές, αποσκευές, exclusivity κλπ καν' το και κανένας **λογικός **ανθρωπος δεν θα πεί οτι έκανες μαλακία
Ηταν αυτό που ήθελες (όχι εσύ γενικά). Καλά έκανες συμφώνα με τα δικά σου κριτήρια (και μπράβο σου)
η ένσταση μου είναι στο οτι κάποιοι θεωρούν τις ferrari και τις porsche ανώτερα αυτοκίνητα με απόλυτα κριτήρια
δυστυχώς γι αυτούς που πάνε να αποδείξουν κάτι τέτοιο το engineering μετριέται
τα υπόλοιπα είναι απλά γνώμες και επιλογές (και δεν έχει να κάνει με το τι αγοράζει ή τι μπορεί να αγοράσει ο καθένας)
(το τελευταίο whatever ήταν για να δείξω οτι απο engineering δεν ξέρουν μόνο μαφιόζοι και άνθρωποι που φοράνε το σανδάλι με άσπρη καλτσα )
-
Μίλησε ο Rohr; ο Godzilla ψόφησε
Εντάξει, το ριξα λίγο στην πλάκα αλλά τώρα το κανες λύσσα.
Καληνύχτα... -
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ελα τωρα αφου αυτο το μικρο punto εχει τον ασσο στο μανικι του...
Σκατα εχει
Καει πολλα επρεπε να παρω το Diesel
Με τα 4500 χλμ που εκανα σε εναμησι μηνα θα ειχα βγαλει τα παραπανω λεφτα που κανει το Diesel -
Ελα τωρα αφου αυτο το μικρο punto εχει τον ασσο στο μανικι του...
Σκατα εχει
Καει πολλα επρεπε να παρω το Diesel
Με τα 4500 χλμ που εκανα σε εναμησι μηνα θα ειχα βγαλει τα παραπανω λεφτα που κανει το DieselΦαντασου να ειχες gtr...
-
Θα το ειχα πουλησει την πρωτη μερα και με τα λεφτα θα επαιρνα Punto Diesel και τα ρεστα θα πηγαιναν στις βενζινες για τα υπολοιπα 500 χρονια
-
Μονο?Θα ειχες εξασφαλισει βενζινες ουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ελα ρε μην το κανεις τραγικο το θεμα απλα αλλαξε στο τριπ κομπιουτερ και βαλε να διχνει τη μεση ταχυτητα καλυτερα!!!!
-
Σωστο δεν το σκεφτηκα
Χαιρετω παω να την πεσω , καλη συνεχεια -
Καληνυχτα φιλε μου skyline skyline!!!!
-
Αυτό ( ) δεν κατάλαβα γιατί το έβαλες.
Πώς λένε κάποιοι μπάζο την Αλεξανδράτου; Ένα τέτοιο πράγμα...
Υποσημείωση: μπορεί να είναι μπάζο η κοπέλα, αλλά για να το πεις πρέπει να έχεις κάνει το(α) σχετικό(ά) test drive, όπως επίσης και με κάτι ίδιας δυναμικότητας για να κάνεις σύγκριση say** Σάσα Μπάστα **κλπ.
Όταν λες κάτι τέτοιο χωρίς να έχεις προσωπική γνώμη και εμπειρία τότε εις το πηλίκο.ε οχι και μπαστα!
-
-
Για την Αλεξανδράτου μιλάμε... Θα έβαζα Αραβανή αλλά φοβήθηκα κράξιμο επειδή θεωρείται πιο premium...
-
-
Για την Αλεξανδράτου μιλάμε... Θα έβαζα Αραβανή αλλά φοβήθηκα κράξιμο επειδή θεωρείται πιο premium...αραβανη οκ, αλλα τη μπαστα με τετοια φατσα που εχει... (δεν συνεχιζω γιατι θα γινω προσβλητικος και ρατσιστης )
μονο (θεικο) σωμα εχει
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τι είναι αυτές ? Ανακουφίστριες ?οπως ακριβως το λες, ανακουφιστριες!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Πιο λιγοι και καλυτεροι απο τους κατοχους F430 δεν ειναι παντως...!Μεχρι στιγμης σιγουρα ειναι πιο λιγοι...Για το καλυτεροι παιζεται, μιας και οι περισσοτεροι
κατοχοι Ferrari στην Ελλαδα ειναι παντελως ασχετοι, (γενικο το σχολιο, δεν παει για τον sv, δεν τον γνωριζω προσωπικα τον ανθρωπο) δεν ειναι λιγα αυτα που εχουν βρεθει καρφωμενα σε τουνελ, σε δεντρα, αλλου το μοτερ, αλλου ο κλωβος, επειδη νομιζαν οτι πηραν το τελειο αυτοκινητο, (που ειναι οντως τελειο σε στησιμο, αλλα για να 'παει' θελει σχεδον το ιδιο τελεια χερια και αριστο οδικο δικτυο) αλλα ανοιγαν χωρις να αισθανονται πως παταει το αυτοκινητο, σε αθλιους δρομους.
Τουλαχιστον το GT-R περα απο καποιους συλλεκτες, θα το παρουν πραγματικοι πυροβολημενοι, αφου το αυτοκινητο δεν πουλαει την μουρη και την κοινωνικη καταξιωση
που καταφερνει απο μετρα μακρια μια οποιαδηποτε Ferrari...
Nissan GT-R