-
Στο φουλ ειναι αυτο.Στο ford ειναι στον βασικο.
-
To Blue&Me στο Grande Punto ειναι μονο στην εκδοση Sport ή Emotion σε ολες τις αλλες ειναι extra.
Απορω ποιος μπορει και γραφει μηνυμα ενω οδηγει μεσω του Blue&me .Εγω δεν το εχω προσπαθησει κανΠροσωπικα το Fiesta to 1.6 το θεωρω παρα πολυ ομορφο αμαξι , σε σημειο να το θεωρω πολλες φορες πιο ομορφο και απο το δικο μου (μιλαω για το 1.6 το Sport σε ασπρο).Σε πενταπορτο και σε βασικη εκδοση κατα την γνωμη μου δεν ειναι ομορφο.
Το 1.6 Sport ομως τα σπαει.
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
To Blue&Me στο Grande Punto ειναι μονο στην εκδοση Sport ή Emotion σε ολες τις αλλες ειναι extra.
Απορω ποιος μπορει και γραφει μηνυμα ενω οδηγει μεσω του Blue&me .Εγω δεν το εχω προσπαθησει κανΠροσωπικα το Fiesta to 1.6 το θεωρω παρα πολυ ομορφο αμαξι , σε σημειο να το θεωρω πολλες φορες πιο ομορφο και απο το δικο μου (μιλαω για το 1.6 το Sport σε ασπρο).Σε πενταπορτο και σε βασικη εκδοση κατα την γνωμη μου δεν ειναι ομορφο.
Το 1.6 Sport ομως τα σπαει.
Θα βγει αναβάθμιση σε λίγο καιρό και θα υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες.
Αν και είναι από τα καλυτερα συστήματα , σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει το κλασσικό bluetooth -
+1 Για το Grande Punto.
Πολύ όμορφο και το Fiesta αλλά το η άποψη μου είναι πως το GP είναι το πιο όμορφο στην κατηγορία του.
Πέρα όμως απο αυτό που ειναι καθαρά υποκειμενικό και μόνο ο κινητήρας του που είναι τουρμπάτος με 120 αλογάκια θα έπρεπε να σε είχε ψήσει...
Ακόμα και απο το 1.6 fiesta πάλι καλύτερο βάζω το GP.Διάβασα μερικοί που λέτε να περιμένει να πάρει το facelift.
Καλύτερο μεν θα είναι το facelift αλλά νομίζω θα πρέπει να ξεχάσεις τα 2 χιλιάρικα έκπτωση που δίνει η Fiat μέχρι στιγμής και νομίζω έχει ανακοινώση θα διαρκέσει έως το τέλος της μείωσης του τέλους ταξινόμησης (αυτά μέχρι νεωτέρας).... -
Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.
Η Ford δεν κανει καποια προσφορα,σε αντιθεση με τη Fiat.
Μαλιστα,απότι μου εχουν πει σε διαφορες αντιπροσωπειες,το αυτοκινητο παρουσιαζει ελλειψη.
Δεν τα εχω οδηγησει ακομα,απλα εχω μπει και στα δυο για να δω τους χωρους.
Το Fiesta εχει εντυπωσιακο εσωτερικο για τα δικα μου γουστα,ενω το Punto ειναι λιγο πιο ανετο.
Απο ποιοτητα υλικων το ιταλικο ειναι σαφως χειροτερο,ομως προσωπικα δεν με πειραζει.
Μια ερωτηση:ο υπερτροφοδοτουμενος κινητηρας του Fiat δεν βγαζει προβληματα;
Γενικα απο αξιοπιστια δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τους Ιταλους (βασιζομαι σε γνωμες φιλων/κατοχων αυτοκινητων).
Επισης καποιοι αλλοι μου λενε οτι τα Ford δεν βγαζουν ποτε καλες ταχυτητες,οποτε μαλλον δεν κανουν για ταξιδια εκτος πολης.
Παντως οι τιμες του Punto ειναι κατι παραπανω απο δελεαστικες. -
Ο χρήστης dim79 έγραψε:
Μαλιστα,απότι μου εχουν πει σε διαφορες αντιπροσωπειες,το αυτοκινητο παρουσιαζει ελλειψη.
Το Fiesta εχει εντυπωσιακο εσωτερικο για τα δικα μου γουστα,ενω το Punto ειναι λιγο πιο ανετο.
Απο ποιοτητα υλικων το ιταλικο ειναι σαφως χειροτερο,ομως προσωπικα δεν με πειραζει.
Γενικα απο αξιοπιστια δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για τους Ιταλους (βασιζομαι σε γνωμες φιλων/κατοχων αυτοκινητων).
Επισης καποιοι αλλοι μου λενε οτι τα Ford δεν βγαζουν ποτε καλες ταχυτητες,οποτε μαλλον δεν κανουν για ταξιδια εκτος πολης.
Παντως οι τιμες του Punto ειναι κατι παραπανω απο δελεαστικες.Τα t-jet είναι αξιόπιστα και εχουν δοκιμαστεί 2 χρόνια τώρα.
Με την τιμή , το φορολογικό καθεστώς και την εμφάνιση μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βρωμήσει ο τόπος gp -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Παντως οι τιμες του Punto ειναι κατι παραπανω απο δελεαστικες.Τα t-jet είναι αξιόπιστα και εχουν δοκιμαστεί 2 χρόνια τώρα.
Με την τιμή , το φορολογικό καθεστώς και την εμφάνιση μου κάνει εντύπωση που δεν έχει βρωμήσει ο τόπος gp+1
GP Tjet, ένα χρόνο+ στην οικογένεια, και δεν έχει κάνει κιχ...
Όσο για τα υπόλοιπα, αδικη και μόνο η σύγκριση του GP με το Fiesta 1.4. Μόνο με το 1.6 μπορεί να τεθει θέμα....
-
Fiat GP λόγω του T-Jet! Απλά περίμενε το facelift του φθινοπόρου για να πάρεις το ωραίο ταμπλό και τις διάφορες μικροβελτιώσεις. ΑΝ μιλούσες για Fiesta 1600 τότε θα σου πρότεινα εκείνο αλλά στα 1400 δεν υπάρχει σύγκριση.
-
Αν επιλέξεις το punto γνώμη μου είναι να μην περιμένεις το facelift που σου λένε γιατί μέχρι τότε το πιθανότερο είναι ότι δεν θα έχει την έκπτωση των 2000€ ούτε το μειωμένο τέλος ταξινόμησης.
-
http://www.motorauthority.com/gallery/f ... ace-1.html
καπως ετσι θα ειναι το εσωτερικο...βελτιωμενο αλλα οι τιποτα σπουδαιο...βεβαια η φωτογραφια το αδικει νομιζω
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Γιατι ρε μια χαρα ειναι το εσωτερικο του φιεστα.Εμενα μου αρεσει παραπανω απο του grande punto.Εχω μπει και στα δυο αμαξια.Επισης το ωραιο στο fiesta ειναι που εχει το voice control ειναι πολυ βολικο.Μεν θα με πεις σιγα ρε δε μπορεις να πατησεις το κουμπακι και να αλλαξεις ενα καναλι??Καλα,μη το δενεις και κομπο...για το voice command γιατι οταν δοκιμαζαμε σε αντιπροσωπεια ford ενα mondeo titanium που ειχε τα κολπα,αλλα ελεγε ο πωλητης και αλλα εκανε αυτο.Τελικα ειπαμε οτι αν καταληγαμε mondeo θα το κλειναμε χωρις αυτο το xtra.
To blue&me στο 500 που εχω οντως κανει παπαδες,αλλα δυστυχως δεν προβλεπεται για την ελληνικη γλωσσα να κανει αναγνωση sms... -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
http://www.motorauthority.com/gallery/fiat-grande-punto-facelift-spy-shots/fiat-grande-punto-face-1.htmlκαπως ετσι θα ειναι το εσωτερικο...βελτιωμενο αλλα οι τιποτα σπουδαιο...βεβαια η φωτογραφια το αδικει νομιζω
Ναι βασικα.... αυτο ακριβως ΔΕΝ ειναι το εσωτερικο του! Αυτο εδω ειναι απο κατι on development και δεν θα ελεγα πως εχει ιδιαιτερη σχεση με το τελικο αποτελεσμα το οποιο υπαρχει στο Punto topic.
-
ναι οντως η φωτογραφια που εχεις βαλει εσυ και μολις ειδα στο αντιστοιχο topic ειναι πολυ πιο ωραια και μαλλον πολυ πιο αντιπροσωπευτικη

-
Ο χρήστης Njo έγραψε:
Γιατι ρε μια χαρα ειναι το εσωτερικο του φιεστα.Εμενα μου αρεσει παραπανω απο του grande punto.Εχω μπει και στα δυο αμαξια.Επισης το ωραιο στο fiesta ειναι που εχει το voice control ειναι πολυ βολικο.Μεν θα με πεις σιγα ρε δε μπορεις να πατησεις το κουμπακι και να αλλαξεις ενα καναλι??
Καλα,μη το δενεις και κομπο...για το voice command γιατι οταν δοκιμαζαμε σε αντιπροσωπεια ford ενα mondeo titanium που ειχε τα κολπα,αλλα ελεγε ο πωλητης και αλλα εκανε αυτο.Τελικα ειπαμε οτι αν καταληγαμε mondeo θα το κλειναμε χωρις αυτο το xtra.
To blue&me στο 500 που εχω οντως κανει παπαδες,αλλα δυστυχως δεν προβλεπεται για την ελληνικη γλωσσα να κανει αναγνωση sms...Δηλαδη εμενα ετυχε στο fiesta και δουλεψε.
-
Μια χαρά δουλευει το Voice Control στο Fiesta. Μέχρι σήμερα δεν είχα ποτέ πρόβλημα.
Το καλό επίσης είναι οτι όλες οι εκδόσεις υποστηρίζουν Bluetooth και έτσι κάνεις pair
το κινητό πολύ άνετα,κάνοντας upload και τον κατάλογο-λίστες κλήσεων.Πιστεύω οτι αντίστοιχα και το B & Me όπως και τα λοιπά συστήματα της αγοράς
πρέπει να 'μπαίνουν' στην παραγγελία.Εξυπηρετεί πολύ και δίνει περισσότερη ασφάλεια στην
καθημερινή μετακίνση. -
Σκεφτόμουν κι εγώ για fiesta 1,6 sport αλλά κάτι με χαλάει στο σχέδιο του, χωρίς να είναι άσχημο δεν μπορώ να το συνηθίσω(επίσης το εσωτερικό). To Punto έχει απλές και όμορφες γραμμές. Επίσης ο κινητήρας του Punto είναι το δυνατό του σημείο λόγο ροπής, και είναι αυτός που δίνει στο αυτοκίνητο έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Τι γίνεται όμως με την αντοχή του αυτοκινήτου στο χρόνο; Σίγουρα έχουν γραφτεί πολλά, το θέμα είναι αν βγάζει κάποια σημαντικά προβλήματα, ειδικά όσον αφορά την αντοχή του τυρμπάτου T-Jet. Έχει κάποιος τέτοια εμπειρία, ή ξέρει αν βγάζει σοβαρά προβλήματα;
-
Μπα απο οτι εχω ακουσει δεν εχει βγαλει ιδιαιτερα προβληματα.Μεν στο grande punto το δελεαρ του ειναι η τιμη και ο τουρμπατος κινητηρας.
-
Ο χρήστης christos_crt έγραψε:
Σίγουρα έχουν γραφτεί πολλά, το θέμα είναι αν βγάζει κάποια σημαντικά προβλήματα, ειδικά όσον αφορά την αντοχή του τυρμπάτου T-Jet. Έχει κάποιος τέτοια εμπειρία, ή ξέρει αν βγάζει σοβαρά προβλήματα;Δυστηχως δεν υπαρχουν ακομα κατοχοι T-jet που να το εχουν πανω απο 2 χρονια(το 2007 βγηκε) οποτε δεν ξερουμε και την αντοχη του.Σιγουρα καποια παρτιδα θα βγει προβληματικη οπως σε ολα τα αυτοκινητα αλλωστε.Εμενα ακομα δεν μου εχει βγαλει καποιο προβλημα , αυτο ελλειπε κιολας μονο 4500 χιλιομετρα εχω κανει
Δίλημμα:Ford Fiesta ή Fiat Grande Punto;