-
Λοιπόν... καινούριο 'φρούτο' σήμερα... που ταιριάζει νομίζω και στα 'ζώα' γάντι!
Είμαι απογευματινή βάρδια στην δουλειά μου και είμαι στην Λ.Βουλιαγμένης από Αθήνα με κατεύθηνση προς Άλιμο... Ξαφνικά, ακριβώς μετά το 'στένεμα' του δρόμου στο ύψως των έργων για το Μετρό, βλέπω στην δεξιά λωρίδα του δρόμου, τρίτροχο από αυτά που έχουν οι γνωστοί πια 'παλιατζήδες' να είναι σταματημένο, χωρίς φυσικά κανένα τρίγωνο στον δρόμο, και τον οδηγό του να είναι 'χύμα' κάτω από αυτό και να προσπαθεί να το φτιάξει! Επάνω στην Λ.Βουλιαγμένης! Λίγο πιο κάτω ξεκινάει ο παράδρομος! Επειδή πιτσιρικάς έχει τύχει να έχω 'σπρώξει' τέτοιο 'όχημα' (είχε ένας παππούς στην γειτονιά και εγώ του το τσούλαγα και το πήγαινα ένα δρόμο πιο κάτω για πλάκα ) , ξέρω ότι και ο τύπος θα μπορούσε να το πάει λίγα μέτρα πιο κάτω, να το βάλει στον παράδρομο και ΟΥΤΕ να εμποδίζει κανέναν αλλά ΟΥΤΕ να κινδυνεύει και ο ίδιος! Την ώρα που πέρναγα εγώ από εκει (από την αριστερή λωρίδα) είδα λεοφορείο να 'δεινοπαθεί' για να περάσει από εκεί, καθώς είδε το τρίτροχο την τελευταία στιγμή, και δεν μπορούσε να μπεί στην μεσαία λωρίδα για να περάσει! -
μολις μπηκα σπιτι απο το χαμο...απο ατικη οδο μαρουσι,χαιδαρι 1ωρα και κατι ψιλα..απιστευτη κινηση στην εθνικη απο την ατικη οδο εως και την λ.αθηνων...
καπου στο υψος της ρενω,3 αυτοκινητα μπροστα μου,και στην διπλανη λωριδα,ενα volvo καινουργιο 3πορτο,με οδηγο γυναικα γυρω στα 45,οπως ειναι σταματημενη στην κινηση,ξαφνικα βλεπω εναν σαν πακιστανος νομιζω ηταν,το κοιταω και ηταν πεζος και λεω τι διαολο κανει,τσακωνεται με καποιον?
και εχει στο χερι του μια πετσετα,ριχνει μπουνια απο την πλευρα του συνοδηγου(πρεπει να ειχε πετρα μεσα)αλλα δεν ειδα καλα αν πηρε τσαντα η οχι..ανεβαινει στο μηχανακι που τον περιμενε ο αλλος και εξαφανιστηκε.
προσοχη να μην αφηνετε τιποτα στη πλευρα του συνοδηγου.και το αμαξι παντα κλειδωμενο...
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
μολις μπηκα σπιτι απο το χαμο...απο ατικη οδο μαρουσι,χαιδαρι 1ωρα και κατι ψιλα..απιστευτη κινηση στην εθνικη απο την ατικη οδο εως και την λ.αθηνων...καπου στο υψος της ρενω,3 αυτοκινητα μπροστα μου,και στην διπλανη λωριδα,ενα volvo καινουργιο 3πορτο,με οδηγο γυναικα γυρω στα 45,οπως ειναι σταματημενη στην κινηση,ξαφνικα βλεπω εναν σαν πακιστανος νομιζω ηταν,το κοιταω και ηταν πεζος και λεω τι διαολο κανει,τσακωνεται με καποιον?
και εχει στο χερι του μια πετσετα,ριχνει μπουνια απο την πλευρα του συνοδηγου(πρεπει να ειχε πετρα μεσα)αλλα δεν ειδα καλα αν πηρε τσαντα η οχι..ανεβαινει στο μηχανακι που τον περιμενε ο αλλος και εξαφανιστηκε.
προσοχη να μην αφηνετε τιποτα στη πλευρα του συνοδηγου.και το αμαξι παντα κλειδωμενο...
Το 'μποτιλιάρισμα' είναι η 'χαρά' του τσαντάκια! Πάντως...επειδή το 'χρώμα' προδίδει λίγο... μήπως ήταν 'γύφτος' ο δράστης; (δεν είμαι ρατσιστής ούτε προκατειλημένος, απλά επειδή έχει 'πέσει' γνωστό μου άτομο σε παρόμοια 'φάση' και ο δράστης ήταν γύφτος... γι'αυτό ρωτάω!)Εγώ ότι πράγματα έχω τα έχω πάντα στο πορτ παγκάζ, και το αυτοκίνητο εννοείται πάντα κλειδωμένο! Όχι ότι έχει τίποτα αξίας ή λεφτά μέσα η τσάντα μου (συνήθως έχει το κολατσιό μου και...νεράκι... )αλλά πού να το ξέρει αυτό ο κλέφτης!
-
Παντως παιδες βρισκουν και τα κανουν
Εγω και μερικα καλα παιδια απο το φορουμ που γνωριζω, πριν καλα καλα σπασει το τζαμι, θα βρισκεται ηδη κατω απο τις ροδες
ΟΧΙ ΟΙΚΤΟ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ -
Αν είσαι σταματημένος ανάμεσα σε άλλα αμάξια τι θα κάνεις;
Θα πέσεις στον μπροστινό σου για να εκδικηθείς τον τσαντάκια; -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα πέσεις στον μπροστινό σου για να εκδικηθείς τον τσαντάκια;Με σηκωμενο το χειροφρενο μπορεις να κανεις πολλα ωραια πραγματα
Πρωτα απο ολα, ποτε δεν κοιμομαστε οταν οδηγουμε, κοιταμε περιμετρικα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ακουμε τους ηχους που ερχονται απο εξω
Αν θελεις καποιος να χαλαρωσει, το καθισμα του οδηγου ειναι ΛΑΘΟΣ σημειο, ας κατσει σπιτι τουΜην ξεχναμε αυτο που εγραψα πιο πανω
ΒΡΙΣΚΟΥΝ και τα κανουν -
Ο χρήστης After έγραψε:
Θα πέσεις στον μπροστινό σου για να εκδικηθείς τον τσαντάκια;Με σηκωμενο το χειροφρενο μπορεις να κανεις πολλα ωραια πραγματα
Πρωτα απο ολα, ποτε δεν κοιμομαστε οταν οδηγουμε, κοιταμε περιμετρικα ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ακουμε τους ηχους που ερχονται απο εξω
Αν θελεις καποιος να χαλαρωσει, το καθισμα του οδηγου ειναι ΛΑΘΟΣ σημειο, ας κατσει σπιτι τουΜην ξεχναμε αυτο που εγραψα πιο πανω
ΒΡΙΣΚΟΥΝ και τα κανουνΣωστός! +1000...
τα μάτια μας 14...ειδικά για μηχανάκια που αντί να μας περάσουν...στέκονται ύποπτα στο 'νεκρό σημείο' ορατότητας, περίπου κοντά στο πίσω φτερό! (Τον τελευταίο καιρό με το Insignia τρέμει το φυλοκάρδι μου γ@μώτο! Αντί να περάσουν, έρχονται και μπαστακόνονται δίπλα μου και χαζεύουν το ταμπλώ! ) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Θα πέσεις στον μπροστινό σου για να εκδικηθείς τον τσαντάκια;όπως σκύβει ο δράστης να πάρει οτι είναι να πάρει τον πιέζεις προς τα κάτω.
με μοχλό τη πόρτα χάνει αρκετά την ισορροπία του και επιπλέον τα χέρια του είναι προς τα κάτω.
μετά με το άλλο χέρι του βαράς το κεφάλι στο ταμπλό κατά βούληση. άμα ανοίξει αερόσακος σταμάτα. -
Nα μην έχετε στο διπλανό κάθισμα τσαντάκι ή τσάντα ώστε να τον προκαλέσετε το έχετε σκεφτεί;
Γλυτώνετε, 1 αερόσακο, 2 λουμπάγκα και την ψυχική αναστάτωση.Εγώ το έχω στα πόδια μου. Τσαντάκι με πορτοφόλι κινητό κτλ δεν πιάνουν πολύ χώρο.
Α και το αυτοκίνητο πάντα κλειδωμένο με το αυτόματο κλείδωμα ώστε να μην το ξεχνάμε.
-
Αν ανοίξει ο αερόσακος τον σκότωσε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Nα μην έχετε στο διπλανό κάθισμα τσαντάκι ή τσάντα ώστε να τον προκαλέσετε το έχετε σκεφτεί;
Γλυτώνετε, 1 αερόσακο, 2 λουμπάγκα και την ψυχική αναστάτωση.Εγώ το έχω στα πόδια μου. Τσαντάκι με πορτοφόλι κινητό κτλ δεν πιάνουν πολύ χώρο.
Α και το αυτοκίνητο πάντα κλειδωμένο με το αυτόματο κλείδωμα ώστε να μην το ξεχνάμε.
Και αν το τσαντάκι φύγει από τα πόδια σου και 'σκαλώσει' σε κανένα πεντάλ τί γίνεται;
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Και αν το τσαντάκι φύγει από τα πόδια σου και 'σκαλώσει' σε κανένα πεντάλ τί γίνεται;
το έχω σφηνωμένο ανάμεσα στο κάθισμά μου και στην πόρτα, έχει χώρο και δεν φαίνεται.
με βολεύει και πολύ. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αν ανοίξει ο αερόσακος τον σκότωσε.είπαμε, σταμάτα...
-
α) εξαρταται απο το μεγεθος του τσαντακιου
β) τα δικα μου παντα στο πορτ-μπαγκαζ.
γ) εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να θελει καποιος να προκαλεσει, για να τον πατησει μετα?
δ) πολυ ευκολα μπορεις να κλεισεις καποιον που ειναι διπλα σου.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
γ) εχεις σκεφτει το ενδεχομενο να θελει καποιος να προκαλεσει, για να τον πατησει μετα?Φαντάζομαι τώρα τον kacey, μια μέρα που έχει όρεξη, να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να βάζει αυτό στο κάθισμα του συνοδηγού:

-
οντως γυφτος πρεπει να ηταν.οι πακιστανοι δεν κανουν τετοια πραγματα.
-
Κι όμως! Ακούγεται πως στην περιοχή τελευταία (Ν.Ιωνία-Μεταμόρφωση κτλ) είναι συχνό τα φαινόμενο 2 Πακιστάνια σε μηχανάκι πλευρίζουν το στόχο (μόνες γυναίκες σε στάση λεωφορείου κτλ) κατεβαίνει ο ένας αρπάζει την τσάντα ξανανεβαίνει στο μηχανάκι του συνεργού και φεύγουν.
Ε ρε και να πιάσω έναν τέτοιο δεν θα τον παίρνουν από τα χέρια μου.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
τα μάτια μας 14...ειδικά για μηχανάκια που αντί να μας περάσουν...στέκονται ύποπτα στο 'νεκρό σημείο' ορατότητας, περίπου κοντά στο πίσω φτερό! (Τον τελευταίο καιρό με το Insignia τρέμει το φυλοκάρδι μου γ@μώτο! Αντί να περάσουν, έρχονται και μπαστακόνονται δίπλα μου και χαζεύουν το ταμπλώ! )Εγώ σταματάω όταν δεν χωράω να περάσω ή αν παίζει κανένα ενδιαφέρον μωρό μέσα...
-
Ποια χερια ρε μλκ, εισαι μεσα σε αυτοκινητο κ κατεβαινεις κατω να τον πιασεις? Βαζεις πρωτη κ ξεκινας...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
το έχω σφηνωμένο ανάμεσα στο κάθισμά μου και στην πόρτα, έχει χώρο και δεν φαίνεται.
με βολεύει και πολύ.Nα προσεχεις μην ξεχαστεις ποτε και ανοιξεις τη πορτα βιαστικος και σου πεσει!Την εχω πατησει αλλα ευτυχως το καταλαβα.
Ο,τι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#4]