-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Η Peugeot έχει χρηματοδότηση με 2.95% επιτόκιο και η Fiat με 4% αν θυμάμαι καλά.
Θέλω και την έκπτωση και χαμηλό επιτόκιο.
Αυτοί έχουν ανάγκη από πωλήσεις όχι εγώ.
βεβαίως και γίνετε! Η MAVA το έκανε αυτό με τρομερή επιτυχία...100 οικογένειες εμειναν στο δρόμο και χιλιάδες ιδιοκτήτες RENAULT ταλαιπορούνται ακόμα με το service!! Δεν θα πω για πόσους προμηθευτές, τράπεζες ΦΠΑ φόροι κλπ που δεν πληρωθηκαν.
Μια και το έφερε η κουβέντα. Μερικοί από τους αντιπροσώπους του καινούργιου σχήματος της Ελληνικής RENAULT ετοιμάζονται να απόχωρίσουν από το 'καράβι'. Δυστυχώς δεν υπάρχει δουλειά, κάτι από την κρίση, κάτι από το αλλαλουμ με την μάρκα στην Ελλάδα που ακόμα δεν στρώνει (ο Μανιατόπουλος είχε τελικά δέσει την θηλια το λαιμό της RENAULT πολύ καλά) και τα καθημερινά έξοδα που είναι πολλά και τα χρέη γίνανε βραχνάς. Είδα με τα μάτια μου τα χρέη αντιπροσώπου της επαρχίας και μου σηκώθηκε η τρίχα!!!
Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσους πόλλους παλιούς εργαζόμενους της MAVA έχει κρατήσει το καινούργιο 'καθεστώς'! Μου έδειξαν κάπου τα ονόματα και οι περισσότεροι ειδικά στο τεχνικό κομμάτι και στα ανταλλακτικά είναι από την MAVA, κάτι αλλαζόνες τύποι που έβαλαν το χεράκι τους για το κατάντημα της μάρκας σήμερα!
-
Εδώ βάζω το λινκ viewtopic.php?f=5&t=29805&p=1199575#p1199575 του κειμένου που είχα γράψει το 2008 για το πόσο κέρδιζε ο εισαγωγέας και το μαγαζί όταν δούλευα στην αντιπροσωπεία, για να κάνετε τους υπολογισμούς σας για τώρα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Η Peugeot έχει χρηματοδότηση με 2.95% επιτόκιο και η Fiat με 4% αν θυμάμαι καλά.
βεβαίως και γίνετε! Η MAVA το έκανε αυτό με τρομερή επιτυχία...100 οικογένειες εμειναν στο δρόμο και χιλιάδες ιδιοκτήτες RENAULT ταλαιπορούνται ακόμα με το service!! Δεν θα πω για πόσους προμηθευτές, τράπεζες ΦΠΑ φόροι κλπ που δεν πληρωθηκαν.
Μια και το έφερε η κουβέντα. Μερικοί από τους αντιπροσώπους του καινούργιου σχήματος της Ελληνικής RENAULT ετοιμάζονται να απόχωρίσουν από το 'καράβι'. Δυστυχώς δεν υπάρχει δουλειά, κάτι από την κρίση, κάτι από το αλλαλουμ με την μάρκα στην Ελλάδα που ακόμα δεν στρώνει (ο Μανιατόπουλος είχε τελικά δέσει την θηλια το λαιμό της RENAULT πολύ καλά) και τα καθημερινά έξοδα που είναι πολλά και τα χρέη γίνανε βραχνάς. Είδα με τα μάτια μου τα χρέη αντιπροσώπου της επαρχίας και μου σηκώθηκε η τρίχα!!!
Επίσης μου έκανε εντύπωση το πόσους πόλλους παλιούς εργαζόμενους της MAVA έχει κρατήσει το καινούργιο 'καθεστώς'! Μου έδειξαν κάπου τα ονόματα και οι περισσότεροι ειδικά στο τεχνικό κομμάτι και στα ανταλλακτικά είναι από την MAVA, κάτι αλλαζόνες τύποι που έβαλαν το χεράκι τους για το κατάντημα της μάρκας σήμερα!
τους ξέρεις προσωπικά και τους επιτίθεσαι???
-
Όσοι μπαινόβγαιναν επί χρόνια στο συνεργείο της MAVA ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις, και η άποψη που έχουν δεν είναι καθόλου μα καθόλου εμπαθής, υπήρχαν εκεί, και σήμερα υπάρχουν και αλλού, κάτι τυπάκια με νοοτροπία Ναπολέοντα και γνώσεις 4ης δημοτικού, άστα, μην τα ανακατεύεις γιατί θα γελάσει πολύς κόσμος στο τέλος.
Να μιλήσουμε για τα ανταλλακτικά των εγγυήσεων ?
Να μιλήσουμε που μέχρι και καινούργιους κινητήρες κατέβαζαν από αυτοκίνητα πελατών και τους άλλαζαν ?
Να μιλήσουμε για το αποθηκάκι που υπήρχε εκεί μέσα και άλλαζαν χέρι - χέρι σε γνωστούς ανταλλακτικά στα κουτιά που προέρχονταν από τάχα μου αντικαταστάσεις εντός εγγυήσεων ?
Άστα σου λέω, θα τρέχουμε στα δικαστήρια αν πολλοί ανοίξουμε το στόμα μας. -
Δε θέλω σε καμμιά περίπτωση να βάλω όλο το κόσμο στο ίδιο τσουβάλι. Έχω όμως την τύχη ή την ατυχίανα μπαινοβγαίνω σε πολλές αντιπροσωπίες και τα συνεργεία τους. Αυτά γίνονται λίγο ή πολύ σχεδόν παντού. Εμπόριο είναι ρε παιδιά, έτσι γίνονται τα λεφτά!!! Απλά η Ρενώ έχει και τα γνωστά προβλήματα της.
-
Για τα 'γρηγορα' της ειταιριας τωρα ειναι η ιδανικη περιοδος να αγορασει κανεις...
Clio RS - 20.816ευρω απο 27.000ευρω.
και ηρθε το pocket rocket Twingo RS με 14.396ευρω απο 17.900ευρω...
Τρεμε 500Abarth...
-
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Με τους περισσότερους από αυτούς που αναφέρω ( δηλαδή του παλιού καθεστώτος) μιλούσα (συνεργαζόμουν) σχεδόν κάθε μέρα όσο ήμουνα στην δουλειά, φυσικά για την δουλειά. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις μαζί τους. Τους καινούργιους δεν τους ξέρω.
Δεν τους επιτίθεμαι όπως λες, απλώς δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για αυτούς για την συνεργασία που είχαμε και αυτό ξέρεις δεν είχε αντίκτυπο μόνο σε μένα, αλλά εν τέλει στην εικόνα της μάρκας στην Ελλάδα. Βέβαια φυσιολογικό είναι ειδικά στο τεχνικό κομμάτι και στα ανταλλακτικά να χρησιμοποιήσεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν για να μην έχεις κενά στην δουλειά σου.Εν τέλει για να μην μακραίνω η γνώμη μου για τους περισσότερους από αυτούς είναι αυτή που είπα παραπάνω. Αλλαζόνες με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που δεν σε έβλεπαν για συνεργάτη αλλά μάλλόν για αντίπαλο. Το λέω με θάρρος και παρησία χωρίς να κρύβομαι πίσω από περίεργα ψευδώνυμα.
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Με τους περισσότερους από αυτούς που αναφέρω ( δηλαδή του παλιού καθεστώτος) μιλούσα (συνεργαζόμουν) σχεδόν κάθε μέρα όσο ήμουνα στην δουλειά, φυσικά για την δουλειά. Δεν έχω προσωπικές σχέσεις μαζί τους. Τους καινούργιους δεν τους ξέρω.
Δεν τους επιτίθεμαι όπως λες, απλώς δεν έχω και την καλύτερη γνώμη για αυτούς για την συνεργασία που είχαμε και αυτό ξέρεις δεν είχε αντίκτυπο μόνο σε μένα, αλλά εν τέλει στην εικόνα της μάρκας στην Ελλάδα. Βέβαια φυσιολογικό είναι ειδικά στο τεχνικό κομμάτι και στα ανταλλακτικά να χρησιμοποιήσεις κάποια πρόσωπα από το παρελθόν για να μην έχεις κενά στην δουλειά σου.Εν τέλει για να μην μακραίνω η γνώμη μου για τους περισσότερους από αυτούς είναι αυτή που είπα παραπάνω. Αλλαζόνες με δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία που δεν σε έβλεπαν για συνεργάτη αλλά μάλλόν για αντίπαλο. Το λέω με θάρρος και παρησία χωρίς να κρύβομαι πίσω από περίεργα ψευδώνυμα.
όταν αναφέρεσαι σε πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς να τα ονομάζεις τι κ΄'ανεις????
δεν κρύβεσαι??
ή εγω δεν καταλαβαίνω??? -
Το δεύτερο!!!
-
Σημαντικές εκπτώσεις από την Renault, -20%, δείτε
http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... offers.pdf -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Το δεύτερο!!!α οκ..
-
εστω οτι ο υποψηφιος αγοραστής θα πληρωσει μετρητα, μπορει να πιεσει για δωρα, η περαιτερω εκπτωση..?? και αν ναι θα τα καταφέρει..??
από δευτέρα θα παω στη renault.. -
με μετρητο και πιπες θα κανουν λογικα..ζητα 8 να παρεις 5...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με μετρητο και πιπες θα κανουν λογικα..ζητα 8 να παρεις 5...-1000 ευρω+ζαντες+ηλιοροφη+mp3 και στο τελος να πάρω μόνο mp3
καπως ετσι το κοβω.. -
οι ζαντες βρισκονται ευκολα αμα ψαξεις...η ηλιοροφη ειναι το ακριβο ζητημα εδω περα..και μπορει να θελει και ειδικη παραγγελια..δε νομιζω να μπορεσεις γιαυτο...
-
καλά, γ@μα την ηλιοροφή, απλά ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα αρχίσουν τα
-
αυτοι για να κανουν τη πωληση θα πανε στα ορια...οποτε πας σε 2-3 μαγαζια και κανεις μια σουμα τι σου δινει...και το 'παιζεις' οπως μπορεις...ειναι καλη εποχη για τετοια και η ρενω δεν ειναι vw..
-
Ο χρήστης IOANNIS ZOIS έγραψε:
Σημαντικές εκπτώσεις από την Renault, -20%, δείτε
http://www.renault.com.gr/files/Prosfor ... offers.pdfR 26 με 25000
-
Twingo RS
Μείωση ΕΤΤ 949Ε. Αρα ολοκληρο είναι 1898. Και επειδή στα 1600κεκ είναι το 20% της CIF, με την απλή μεθοδο των τριών..... CIF=9490Ε !!!!!
Αρα οι φίλοι μας έχουν ακόμα 5000 Ε που περιλαμβάνουν κέρδος και ΦΠΑ, και αν αφαιρεσουμε το ΦΠΑ 14396/1,19=12097.
Αρα δινοντάς το ΤΣΑΜΠΑ , βάζουν στην άκρη 2607Ε, ή αλλιώς έχουν καθαρό κέρδος ίσο με 21,55% έπι της τιμής CIF.Bέβαια πρέπει να είμαστε και ευγνώμονες γιατί με την παλιά τιμή των 17900 πηγαίναν για 3654Ε ή αλλιώς για 38,50%....
Πάμε τώρα στην Coupe..
Τιμή 35360Ε.
Μείωση ΕΤΤ 4140, άρα τιμή CIF= (4140X2)/0,4=20700E
Τιμή χωρίς ΦΠΑ=35360/1,19=29714
τιμή χωρίς το μειωμένο ΕΤΤ = 29714-4140=25574
κέρδος=4874 ή αλλιώς 23,54% της CIFΑλήθεια, μήπως κάποιος έκανε ΜΑΛΑΚΙΑ?????
25.000 το R26 στην Ελλάδα, και 22.000 το R27 ?????? -
Ο χρήστης soundworks57 έγραψε:
Το δεύτερο!!!
α οκ..
δεν είναι πρόσωπα που είναι μπροστα στην ¨κόκκινη γραμμή¨ , αυτούς που θα δει ο πελάτης για να εξυπηρετηθεί, είναι στελέχη και υπάλληλοι της αντιπροσωπείας. Και αν βάλω τα ονοματά τους τι θα αλλάξει; Αν είσαι κάποιος απ΄ αυτούς ή αν γνωρίζεις κάποιον ούτε που με ενδιαφέρει. Δεν χρωστάω σε κανένα τους και εν τέλει να δεν γουστάρουν ας μη μου πουλήσουν πάλι αυτοκίνητο, γιατί η σχεση μου πια με την Ρενω είναι καθαρά σχέση μαγαζιού-πελάτη. Εξακολουθώ όμως να έχω την απορία για πια νέα πορεία της μάρκας στην Ελλάδα μιλάμε, όταν υπάρχουν πολλά πρόσωπα που έβαλαν το χεράκι τους για την σημερινή κατάντια!
RENAULT FORUM