-
γενικά, τωρα είναι καλή ευκαιρία να ανεβάσει η pga την renault στην ελλάδα...
από ότι βλέπω, λίγες είναι οι αντιπροσωπείες που όντως κάνουν εκπτώσεις και αφαιρούν ουσιαστικά το τέλος ταξινόμησης.. η renault αν και πολλοί είναι αυτοί που γκρινιάζουν, κάνει αν όχι τις καλύτερες εκπτώσεις, σίγουρα ανώτερες από τις περισσότερες αντιπροσωπείες.. Δεν θα επρεπε λοιπόν να υπάρχει και μια ανάλογη προωθητική ενέργεια της προσφοράς ωστε να γινει γνωστό στον κόσμο..?? Πως περιμένουν να πουλήσουν όταν ο κόσμος εχει ξεχάσει οτι υπάρχουν τα renault γενικότερα, και βγαζουν την προσφορά μόνο στο internet..?? -
Σωστός. Και εγώ αυτό πιστεύω, οι τιμές είναι εξαιρετικές και τα αυτοκίνητα είναι μια χαρά. Τώρα και για 1,5 μήνα έχουν την ευκαιρία να κάνουν το μπαμ. Το οποίο μετά δεν χάνεται, αν το θελήσουν...
-
Επιτέλους μπήκαν στη γαλλική σελίδα οι τιμές των 'καινούριων'.
Ενδεικτικά αναφέρω: Clio F.L. TCE 100 Dynamique 5θυρο: από 16.050, GT (1.6-128 hp) : 18.000, Megane TCE 130 από 21.490 (το ατμοσφαιρικό 1.6 δεν υπάρχει, προσωρινά ή μη δεν γνωρίζω ...) και Scenic III TCE 130 Dynamique από 24.700.
Να δούμε πότε θα έρθουν και προς τα 'δω... -
Δηλαδή το Megane 130 μπορεί να έρθει εδώ με κάνα 25αρι;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δηλαδή το Megane 130 μπορεί να έρθει εδώ με κάνα 25αρι;Αν έρθει με 25 θα είναι πιο ακριβό από το δίλιτρο TCE !!
-
Και το Clio II 1.4 έβγαινε το 2003 νομίζω φθηνότερο από το Twingo 1.2
E, και τι να κάνουν; Να ρίξουν την τιμή; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...
-
Τελικά με τούτα και με τ' άλλα αποδικνύεται ότι η RENAULT έχει πιστούς πελάτες, που θέλουν λίγο προσοχή για να μείνουν στην μάρκα και ξαναγίνουν πελάτες στο μέλλον.
Φτάνει να δουν λίγο προσοχή από την αντιπροσωπεία και να καταλάβουν ότι τα πράγματα γίνονται πολύ καλύτερα από το παρελθόν.Αυτό στην περίπτωση που κάποιος από την PGA περνάει καμία βόλτα από εδώ και ρίχνει ματιά ας το έχει υπόψην του!
Τα αυτοκίνητα της RENAULT κατά την γνώμη μου ταιριάζουν στην στυλ των νέων Ελλήνων καταναλωτών, λίγο σπρώξιμο θέλει και τα πράγματα μπορούν να πάνε πολύ καλύτερα για όλους μας!
Δηλαδή στην ουσία. Λίγο τις τιμές ρε παιδιά προσέξτε!
-
Οι αντιπρόσωποι εδώ λένε ότι ένα καλά εξοπλισμένο 1.4 TCE θα έχει 21.000-22.000 euro. Νομίζω καλά είναι.
-
Πολλά μου φαίνονται, ας περιμένουμε να δούμε ακριβή στοιχεία-τιμές και ανταγωνισμό.
In the mean time, τι ξέρουμε για τα δημοσιογραφικά και για τις διαφημίσεις; Ουσιαστικά η εταιρία δεν υπάρχει στα περιοδικά...
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Οι αντιπρόσωποι εδώ λένε ότι ένα καλά εξοπλισμένο 1.4 TCE θα έχει 21.000-22.000 euro. Νομίζω καλά είναι.Πάρα πολλά είναι νομίζω, θα χει την ίδια μοίρα με το 308 έτσι.
-
το 2 στο μπροστινο μερος της τιμης ειναι απαγορευτικο..
υγ. αυτα για το καλο της μαρκας φυσικα που εχει χρυση ευκαιρια να ξαναμπει στο ελληνικο προσκηνιο μετα το 2002-2003
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Δηλαδή το Megane 130 μπορεί να έρθει εδώ με κάνα 25αρι;συνηθως στις απλές εκδοσεις ειμαστε πιο φτηνοι απο γαλλια.. σε κατι rs
-
θα είναι σίγουρα φθηνότερο απο το Golf....υπομονή λίγους μήνες
-
Πλάκα θα έχει να πετύχουν σωστή τιμή (δηλαδή κάτω από Golf). Και αν κάνουν καμιά καμπάνια περί σέρβις -ανταλλακτικών, καλό θα είναι.
Όχι δωρεάν, αλλά τίποτα διαφημισμένες χαμηλές τιμές.
-
Πάντως αυτή τη στιγμή προσφέρεται επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια για όλα τα μοντέλα με κόστος βέβαια για τον πελάτη.Τώρα με τις εκπτώσεις αξίζει κάποιος να το αγοράσει Νομίζω υπάρχουν 2 προγράμματα το πρώτο ειναι ηλεκτρικά-μηχανικά μέρη, και το δεύτερο ειναι επέκταση της εργοστασιακής(bumper to bumper).
-
Ο χρήστης surudos έγραψε:
Πάντως αυτή τη στιγμή προσφέρεται επέκταση εγγύησης στα 5 χρόνια για όλα τα μοντέλα με κόστος βέβαια για τον πελάτη.Τώρα με τις εκπτώσεις αξίζει κάποιος να το αγοράσει Νομίζω υπάρχουν 2 προγράμματα το πρώτο ειναι ηλεκτρικά-μηχανικά μέρη, και το δεύτερο ειναι επέκταση της εργοστασιακής(bumper to bumper).Δεν ειναι κακο....
-
χμμμ, αυριο παω renault 90%
γενικά τια αξίζει περισσότερο.. ενα twingo gt η ενα μετρια εξοπλισμένο clio TCe..??? -
ποσο κοσμο θα βαζεις μεσα? αμα θες να βαζεις ατομα καλυτερα κλιο...
-
Ο χρήστης rafi έγραψε:
γενικά τια αξίζει περισσότερο.. ενα twingo gt η ενα μετρια εξοπλισμένο clio TCe..???Το εν Ελλάδι Clio είναι ήδη 'παλιό'. Δεν τους ρωτάς πότε θα φέρουν το f.l.;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
γενικά τια αξίζει περισσότερο.. ενα twingo gt η ενα μετρια εξοπλισμένο clio TCe..???Το εν Ελλάδι Clio είναι ήδη 'παλιό'. Δεν τους ρωτάς πότε θα φέρουν το f.l.;
το καινούργιο δεν θα έχει έκπτωση το ΦΠΑ
RENAULT FORUM