-
Για σας! Την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω αυτοκίνητο . Έχω όμως ένα μεγάλο δίλημμα και γιαυτό θα ήθελα και την γνώμη την δικιά σας. Διαθέτω μέχρι 25.000 euro. Η επιδόσεις δεν μου είναι και τόσο απαραίτητες αλλά θέλω να μπορώ να κινούμε αξιοπρεπώς. Μου αρέσει να έχω ποιότητα ,καλή οδιγική συμπεριφορά και καλό σπορ design. Κατέληξα λοιπόν στα παρακάτω: 1) BMW compact 316 ti 2) Alfa 147ti 3) Audi A3 fsi . Και τα 3 αυτοκίνητα πληρούν αυτά που θέλω αλλά δυστυχώς πρέπει να διαλέξω μόνο ένα από αυτά. Πιο θα μου προτείνατε να αγοράσω και γιατί?
Τα κριτήρια είναι: Ποιότητα- οδιγική συμπεριφορά(κρατήματα-τιμόνι-φρένα-σπορ αίσθηση) - μούρη –design- . -
Για σας! Την άλλη εβδομάδα θα αγοράσω αυτοκίνητο . Έχω όμως ένα μεγάλο δίλημμα και γιαυτό θα ήθελα και την γνώμη την δικιά σας. Διαθέτω μέχρι 25.000 euro. Η επιδόσεις δεν μου είναι και τόσο απαραίτητες αλλά θέλω να μπορώ να κινούμε αξιοπρεπώς. Μου αρέσει να έχω ποιότητα ,καλή οδιγική συμπεριφορά και καλό σπορ design. Κατέληξα λοιπόν στα παρακάτω: 1) BMW compact 316 ti 2) Alfa 147ti 3) Audi A3 fsi . Και τα 3 αυτοκίνητα πληρούν αυτά που θέλω αλλά δυστυχώς πρέπει να διαλέξω μόνο ένα από αυτά. Πιο θα μου προτείνατε να αγοράσω και γιατί?
Τα κριτήρια είναι: Ποιότητα- οδιγική συμπεριφορά(κρατήματα-τιμόνι-φρένα-σπορ αίσθηση) - μούρη –design- . -
Για την Compact η παράδοση είναι πια για Ιούνιο (εκτός αν θέλεις στάνταρ χρώμα που θα το πάρεις Μάιο). Η BMW Hellas έπεσε έξω στον υπολογισμό της ζήτησης και ξέμεινε αυτοκίνητα! Οπότε χρησιμοποίησέ το ως επιχείρημα για να παζαρέψεις καλά την 1800άρα. Μια 1800άρα στην τιμή της 1600άρας χωρίς το body kit: αυτή είναι η πρότασή μου.
Πάντως είναι καλό να μην ανοίγουμε άσκοπα νέα threads:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=6428&highlight=bmw+compact+audi+a3 -
Υποκειμενικά θα σου πρότεινα το ...άβαταρ μου.
Αντικειμενικά και τα τρία αυτοκίνητα είναι αξιόλογα αλλά με διαφορετικό χαρακτήρα το καθένα. Θα σου πρότεινα λοιπόν να κάνεις ένα Test-Drive στο καθένα και να αποφασίσεις ποιο σου 'πάει' περισσότερο.
Πάντως στο όριο που θέτεις (25000 ευρώ) παίζει και η δίλιτρη απλή 147 (όχι η έκδοση TI γιατί ξεπερνά το όριο) με 150 ίππους, η οποία εγώ πιστεύω πως θα ήταν η καλύτερη επιλογή ανάμεσα στα τέσσερα.
-
Ο χρήστης angelo12 έγραψε:
Πιο θα μου προτείνατε να αγοράσω και γιατί?
Τα κριτήρια είναι: Ποιότητα- οδιγική συμπεριφορά(κρατήματα-τιμόνι-φρένα-σπορ αίσθηση) - μούρη –design- .Θεωρώ ότι και τα τρία πληρούν τα κριτήριά σου και να πάρεις όποιο σου αρέσει εσένα και ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία σου και τις εμπειρίες σου!
Συμφωνώ με το σκεπτικό του TGD gia to 1800.
Eπίσης θεωρώ την compact μοντέλο που τελειώνει λόγω άφιξης της σειράς 1. Είναι όμως το μεγαλύτερο και προσφέρει το μεταξόνιο της 3άρας και πίσω κίνηση....
Με τόσα λεφτά παίρνεις και δίλιτρα....είτε ό,τι προτείνει ο kyan είτε κάτι σε Mondeo κλπ.... -
tha proteina alfa 156facelift pou einai koukla kai xlidi kai mouri kat eme...iparxou vevaia kai enallaktikes...gia to compact bmw kai tin 147 ki egw exw ayto to dilima alla an den ithele i oikogeneia mou se tetoia katigoria tha dialega 156...apo kei kai pera iparxei kai to impreza me ta 150 alogakia me turbo...ap oti lene omws sto forum den einai empistosinis logw tou oti to turbo to vazoume emeis stin ellada...pantws einai mia kali epilogi an sou aresei na pareis ena amaxi kai na tou rixneis fraga na to kaneis koukla an psinesai...se periptwsi pou den exeis panw apo 24 xiliarika na pareis ayto me ta 180 aloga...meta pame se avensis,vecta pou ta thewrw gerontistika,a4 1.6(kalo!!)passat 1.6,mondeo emena proswpika de mou kanei clik kai telos mazda6 pou einai panemorfo alla pali emena de mou kanei click...gia mena xtipa 156 me 120 alogakia sta 1600(to mono 16ooari me tosa)kai peta tis argotera kai dermatina kathismatakia kai eisai arxontas...
PS:proteinw sigekrimeni katigoria aytokinitwn giati ayta einai ta dika mou gousta,de simainei oti kai mikroteres katigories den einai kales...apla mou empneoun allo aera ta aytokinita mesaias katigorias.... -
147 Τi απλα πανεμορφη!
-
Για να είμαι ειλικρινείς μέχρι τώρα το αμάξι που μου δίνει την εντύπωση ότι αξίζει περισσότερο τα λεφτά του είναι η compact. Η άλφα δεν είναι τόσο το στοιχείο μου και το Α3 πολύ συμβατικό μου μοιάζει.
-
Ο χρήστης tupac έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινείς μέχρι τώρα το αμάξι που μου δίνει την εντύπωση ότι αξίζει περισσότερο τα λεφτά του είναι η compact. Η άλφα δεν είναι τόσο το στοιχείο μου και το Α3 πολύ συμβατικό μου μοιάζει.Mεροληπτουμε tupac ή μου φαινεται..?
Κατσε να ερθει ο Μαιος πρωτα...
Η 147 Τi ειναι πιο ομορφη αντικειμενικα μονο ως design απο τα αλλα 2.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για να είμαι ειλικρινείς μέχρι τώρα το αμάξι που μου δίνει την εντύπωση ότι αξίζει περισσότερο τα λεφτά του είναι η compact. Η άλφα δεν είναι τόσο το στοιχείο μου και το Α3 πολύ συμβατικό μου μοιάζει.
Mεροληπτουμε tupac ή μου φαινεται..?
Κατσε να ερθει ο Μαιος πρωτα...
Η 147 Τi ειναι πιο ομορφη αντικειμενικα μονο ως design απο τα αλλα 2.
-
Alfa 147TI me tin mia
-
πάρε όποια bmw θέλεις τέλος πάντων
-
Εγώ πάντως ψηφίζω Α3 μιας και είναι το πιο 'φρέσκο' και δεν υστερεί πουθενά...
-
Α3, γιατί θεωρώ πως είναι ίσως το πιο ολοκληρωμένο από τα τρία, καθώς και το πιο φιλικό-εύχρηστο στον οδηγό.
-
Τι αποτέλεσμα θα είχε άραγε μια σύγκριση και σε επίπεδο αντιπροσωπίας, συνεργείων, αντιμετώπισης αγοραστή, ανταλλακτικών, αναλωσίμων (κόστος ελαστικών 225-50 για παράδειγμα), ....
Προσωπική γνώμη, εχω τις καλύτερες εμπειρίες απο Alfa σε επίπεδο καθημερινής χρήσης και φιλικότητας, θα έπερνα μάλλον Compact στα 1.6, και δεν θέλω ούτε απο έχω απο αντιπροσωπία της Audi να περνάω.
-
...Basika xereis ti mporeis na pareis me 25.000€?
Gia psaxe ligo kai tha deis oti mia M3 mama kalosintirimmeno toso exei.... k thn mouri sou exeis pou thes poul mour, k thn taxitita, epidoseis...
Apla prepei na to psaxeis an kinitheis pros auth thn kateuthinsi karthoti to autokinito apo mama exei 280+ aloga kai polla apo auta einai peiragmena gia na bgazoun pio polla..
Gia skespou to omws
A3 fsi - Compact316ti - Alfa147ti