Mar 21, 2004, 8:29 PM

Ο χρήστης titsataki έγραψε:

Υπαρχουν δεκαδες ασχετα ποστ. Αλλα αλλο να γραφει κανεις για τον Αστεριξ και να αστειευεται και αλλο να μας κανει κυρυγμα η επιμορφωση για το γινεται στο Κοσοβο και τι στο Ιρακ.

[list:1tbtspue]Αυτο Νικο μου μυριζει κατι σαν αλαζονεια.Δηλ ειναι κυρηγμα οταν διαφωνουμε (με βαση την αμερκανικη πολιτικοηθικη θεωρηση) και σωστο να τασεται καποιος στο πλευρο τους?Και γιατι δηλ ο λαος να μην εχει κριση, δεν το καταλαβα?Τα περισσοτερα απ ολα αυτα τα γεγονοτα βγαζουν ματια και ειναι απλα πραγματα.[/list:u:1tbtspue][list:1tbtspue]Κατα τα αλλα περι πολιτικης, ναι η συζητηση γινεται επικυνδινη οταν περιοριστει σε κοματικοποιημενο επιπεδο.Εγω δεν επιδιωξα ουτε επιδιωκω κατι τετοιο.Η πελιτικη γενικοτερα περιβαλει αμεσα και εμεσα την ζωη μας καθως πολλες φορες ειναι καθοριστικη για τον τροπο ζωης μας.Και πρεπει να εχουν ολοι αποψη.Σε γενικο επιπεδο ομως, το τονιζω, και οχι χρωματισμενο (μακρια απο μας).Ειναι πολιτικποιημενοι οι 4Τ στο παρον τευχος?Δεν νομιζω μιας και τις οποιες αποφασεις περι οδηγικης ασφαλειας τις λαμβανουν τα τσακαλια της πολιτικης.Γιατι δεν πρεπει να εχουμε αποψη αλλα και να την εκφραζουμε ακομα σε ενα φορουμ οπως αυτο εδω?Δεν πιστευεις οτι ειμαστε μια διαφορετικη κατηγορια ανθρωπων περα απ τα ενδιαφεροντα μας για το αυτοκινητο?Εγω πιστευω οτι ΚΑΙ αυτο ειναι η μαγεια αυτου του φορουμ.Ισως θα επρεπε να γινει ακομα μια ενοτητα για 'ασχετα', αλλα αλλο το ενα κι αλλο το αλλο.[/list:u:1tbtspue]