Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Το τιμόνι του Honda Civic 1.6 3d (στην αρχή!!)
    1. Home
    2. Κατασκευαστές και Μοντέλα
    3. Το τιμόνι του Honda Civic 1.6 3d (στην αρχή!!)
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 8
    • 2 / 8
    Κατασκευαστές και Μοντέλα
    33
    160
    725
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • G
      g60 last edited by

Ο χρήστης alfasud έγραψε:

Για χοντα μιλαγαμε;
      Η γυναικα μου εχει ενα χοντα αλλα δεν ξερω πως λεγεται το μοντελο αυτο!
      Ειναι 2,2 λ αυτοματο!Ειναι οτι χειρωτερο εχω δοκιμασει!Πολυ αργο, επικινδυνο και ενα τιμονι το οποιο στριβεις σημερα και το αυτοκινητο ακολουθει αυριο!!!Να πω και κατι καλο, παροτι δεν το εχει πλυνει ποτε, ειναι μοντελο του 91 μου φαινεται, δεν εχει ιχνος σκουριας και εχει κανει 140.000Κμ με τον ιδιο ιμαντα εκκεντροφωρων!!!!Η αλλαγη του στοιχιζει 2 φορες ποιο πολυ απο οτι κανει το αυτοκινητο σημερα, γιαυτο οταν σπασει το πετας και ησυχαζεις!
      Χαιρετησματα
      Σπιρος

[list:3n3h43sl]Καλα εσυ θα περασεις απο 'ιερα εξεταση' Κατσε να τα δει ο ΟΥΖΟ [/list:u:3n3h43sl][list:3n3h43sl]Σοβαρα τωρα, ξερεις γιατι δεν μπορουμε μερικες φορες να συνενοηθουμε?Ε δεν παραδεχεστε ρε μπαγασηδες οτι κατι ειναι φαλτσο, ελατωματικο, στραβο.[/list:u:3n3h43sl][list:3n3h43sl]Στη διακριση alfa vs honda πχ σαφως και υπερεχει η alfa, αλλα κολατε μεχρι εδω αγνοωντας τα οποια ελατωματα.[/list:u:3n3h43sl]

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • T
        tupac last edited by

Φίλε το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολλή καλό. Ειδικά τώρα μετά το facelift που έγιναν αλλαγές στο σύστημα διεύθυνσης και σε αλλά πολλά μέρη του αυτοκινήτου. Σε κάτι forum γερμανικά διάβασα ότι πράγματι το τιμόνι έχει τώρα πιο καλή αίσθηση και ανταπόκριση. Γενικά δεν έχω ακούσει κάτι αρνητικό για το τιμόνι του civic. Πάρε την έκδοση sport που έχει body kiτ type-r και γενικά και άλλες ομοιότητες και στο εσωτερικό. Πολύ ωραίο αυτοκίνητο! Εγώ θα το αγόραζα με κλειστά μάτια.
        http://www.honda.de/car/15113_22112.htm
        Στο link θα δεις το καινούργιο honda civic spor . Πάτα εκεί που γράφει : Special zum neuen Honda Civic

• A
          alfasud last edited by

G60
          Εμεις δεν συνενοουμαστε;
          Ελα τωρα, αστα αυτα!
          Για ποια ελλατωματα μιλας;Μηπως δεν εχουν τα Αουντι;Ασε μην γελασει και το παρδαλο κατσικι τωρα!
          Τι ειναι ο ΟΥΖΟΣ;Ποτο;Δεν πινω ποτε οπως ξερεις, ουτε σταγωνα!
          Σπιρος

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • K
            kpsig moderator last edited by

Το σκίσατε το θέμα....

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • P
              philosopher last edited by

Εγώ θα επιμείνω αν και φύγαμε πια, το πήρα απόφαση, από το θέμα:
              Είχε κανένας, από όλους τους προλαλήσαντες και αγαπητούς φίλους, Honda στην κατοχή του;
              Και αν ναι, το είχε αγοράσει καινούριο; Γιατί ξέρουμε τι τα κάνουν μερικοί τρελλαμένοι τα honda τους. Μιλάω λοιπόν να το είχε αγοράσει καινούριο. Αν ναι, ας μιλήσει κι αυτός. Γιατί είναι πολύ εύκολο να λένε όλοι την ίδια καραμέλα (τα honda είναι ακριβά, δε στρίβουν, δε φρενάρουν).
              Ναι, ο Σαρακάκης είναι το άσχημο παρατράγουδο που αγοράζει κανείς με ένα Honda. Το θέμα είναι πόσο τον έχει κανείς ανάγκη τον αντιπρόσωπο.

Ο φίλος alfasud, για να μας πει πόσα έχει δώσει η γυναίκα του για το αυτοκίνητο.
              Και θα φωνάξω και τον ξάδερφο με την 156 να μας πει την ιστορία του.
              tupac thanx είσαι ο μόνος εντός θέματος.

• S
                spiros last edited by

Ο χρήστης philosopher έγραψε:
                Γιατί είναι πολύ εύκολο να λένε όλοι την ίδια καραμέλα (τα honda είναι ακριβά, δε στρίβουν, δε φρενάρουν).

απορω που αναφερεσαι σε αυτα διοτι στην αρχη του θεματος εθεσες σαν πρωταρχικο κριτηριο την αξιοπιστια. Τωρα αν σε ενδιαφερει το στριψιμο-φρεναρισμα, υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες...

• A
                  alfasud last edited by

Αγαπητε philosopher
                  Η αληθεια ειναι οτι δεν εχει χαλασει ποτε!Δηλαδη, για να ημαστε ακριβεις τωρα!
                  Αυτα τα αυτοκινητα εχουν ενα προβλημα με το ABS!
                  Αν πατησεις το φραινο αποτομα αναβει μια λαμπα ABL ,νομιζω και δουλευει συνεχεια μια βαλβιδα σαν ενα μικρο παλινδρομικο μοτερακι!Αυτο το λαθος κανει 1500 Ευρω να φιαχτει και ειναι ενα λαθος που το εχουν πολλα μοντελα της χοντα και σε πολλα χρονια!Αυτα συμφωνα με το Σουηδικο χοντα φορουμ!
                  Αν εχεις την ατυχια να πας στον ετησιο ελεγχο και να αναψει το λαμπακι την εβαψες, καλυτερα να πας να παιταξεις το αυτοκινητο, τοσα λεφτα δεν κανει αν το πουλησεις!Η γυναικα μου εινααι τυχερη μεχρι τωρα η μαλλον δεν οδηγαει πανω απο 50 Κμ την ωρα!
                  Πριν μερικους μηνες, οταν εκανε μειον 10/20 βαθμους ετρεχε το ψυγειο, αλλα τωρα σταματησε μονο του!!!!!
                  Εχουν σπασει πολλες φορες τα πλαστικα χειρηστηρια, της θερμανσεως πχ, τα οποια τα κωλαω εγω γιατι αν τα αγορασεις δινεις λεφτα σαν να ηταν απο χρυσαφι!
                  Κατα τα αλλα δεν θυμαμαι αλλα λαθη και αυτο ειναι στα συν του αυτοκινητου!
                  Αλλα αυτο το αυτοκινητο δεν εχει παει πανω απο 3000 στροφες ποτε και πανω απο 110 Κμ ταχυτητα!
                  Απο την αλλη ομως δεν ειναι αυτοκινητο, ενα γαιδουρακι θα το λεγαμε, το καβαλας και πας αργα αλλα σταθερα μεχρι την δουλεια σου και πισω, μετα το ξανακανεις την αλλη μερα το πρωι και παει λεγοντας!ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα το παρεις να πας μια βολτα ενα ωραιο απογευμα, απλα δεν σου κανει αισθηση!
                  Δεν το κοιτας ποτε εκει που ειναι παρκαρισμενο, εξω απο το παραθυρο, γιατι ειναι ενα αδιαφορο πραγμα, ας μην το πουμε αυτοκινητο γιατι ειναι αναξιο να φερει αυτον τον τιτλο!
                  Πληρωνω πολυ ευχαριστως τα συνεργεια για μια Αλφα, τουλαχιστον εχω και μια ευχαριστηση και το βραδυ κοιμαμαι με ενα χαμογελο αντι για κατσουφης!Μια ζωη εχουμε φιλε μου!
                  ΥΓ.Πηγα και κοιταξα το μοντελο, ειναι accord 2,2 aut και με αεροτομη!!!!!!
                  Σπιρος

• P
                    philosopher last edited by

Ήμουν σίγουρος ότι θα 'κατηγορούσες' την οδηγό για το ότι δε χαλάει.
                    Και όσο για το χαμόγελο του ύπνου, ο καθένας χαμογελάει με αυτό που του αρέσει. Άλλος με το καινούριο mini (για όνομα του Θεού), άλλος με την κ@λοφτιαγμένη 75άρα Α, κι άλλος με το καινούριο civic, ίσως μόνο και μόνο για να το ακούει κάθε βράδυ να βρυχάται σε ψηλές στροφές.
                    Περί ορέξεως....
                    Όσο για το θέμα αξιοπιστία, ο χρόνος θα δείξει φίλε μου.
                    Όσο αξιόπιστο κι αν δείχνει ένα αμάξι σήμερα, δε μένει παρά μερικά χρόνια για να το αποδείξει. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να κρίνεις την αξιοπιστία μιας αυτοκινητοβιομηχανίας είναι το παρελθόν της. Και σ'αυτό οι Γιαπωνέζοι πέρνουν άριστα.
                    Μέχρι πριν λίγα χρόνια άριστα έπαιρναν και οι Γερμανοί. Αλλά μάλλον κάναν πολύ παρέα με Ιταλούς τελευταία! Κακία ε;
                    Όσο για το αν στρίβουν δε στρίβουν τα civic, έλα μια Κυριακή μια εκδομούλα με το Honda Club, να σε βάλω στο vti μου να μου πεις εσύ αν στρίβει.
                    ΟΚ, focus δεν είναι. Αλλά ούτε το focus είναι vtec. Έτσι είναι αυτά. Δε μπορείς να τα έχεις όλα.
                    Η ερώτηση για το τιμόνι του civic, δεν ήταν 'στρίβει το civic?'. Αλλά σε σύγκριση με τα προηγούμενα.
                    Αν ακούσετε για focus που να φοράει vtec πείτε το μου. Το αγοράζω όσο όσο

• A
                      alfasud last edited by

Αγαπητε philosopher
                      Το οτι δεν χαλαει ειναι ενας συνδιασμος και των 2 παραγοντων!Νομιζω!
                      Πολυ ηρεμη οδηγηση και μια καλη κατασκευη εξαρχης!
                      παροτι το δικο μου Αλφασουντ δουλευει στο μαξιμουμ, συνεχεια, ουτε αυτο χαλαει, αν θελεις το πιστευεις αν θελεις οχι!
                      Ειναι μια απλη κατασκευη και με λιγη προληπτικη συντηρηση ειναι πολυ αξιοπιστο!
                      Τετοιες ιστοριες με αυτοκινητα που χαλανε συνεχεια εχω ακουσει και εγω, εννοω την 156!Αλλα εκτος απο Αλφα Ρομεο εχω ακουσει και κατι ιστοριες για Αουντι/αυτοκινητα του λαου/μπεεμβε/μερσεντε/τογιοτα/μιτσουμπισι κλπ, κλπ!
                      Δυστυχως, δεν μπορω να ερθω στα αγωνισματα σας, ειμαι 2.000 μακρυα...!
                      Παντως και το δικο μου Αλφασουντ δεν πηγαινει και πολυ ασχημα εν σχεσει με τα δικα σας χοντα, παροτι εχει ποιο λιγη ισχυ!Και ειναι οριγκιναλ στα αμορτισερ/σουστες κλπ!Το μονο εξτρα που εχει πανω ειναι ενα Quaife ATB
                      Σπυρος

• G
                        g60 last edited by

Πληρωνω πολυ ευχαριστως τα συνεργεια για μια Αλφα, τουλαχιστον εχω και μια ευχαριστηση και το βραδυ κοιμαμαι με ενα χαμογελο αντι για κατσουφης!Μια ζωη εχουμε φιλε μου!

[list:xd3co1q9]Α να μπραβο.Τωρα σου βγαζω το καπελο Επρεπε να γραψεις 23878675391539173 post για να βγαλεις την πραγματικη ταυτοτητα σε δυο σειρες? [/list:u:xd3co1q9][list:xd3co1q9]Τωρα αρχιζουμε και μιλαμε σε πραγματικο τοπο και χρονο [/list:u:xd3co1q9]

• A
                          alfasud last edited by

Αγαπητε G60
                          Ελπιζω τωρα να κοιμηθεις με ενα χαμογελο και εσυ!Οπως και εγω, αλλα εγω μολις μπηκα μεσα μετα απο μια φανταστικη συνομολια που ειχα με την Αλφασουντ εξω στον περιφεριακο και τωρα θα ξαναπαω εξω για να παρω την κορη μου, απο τον ιδιο δρομο με τις ιδιες ροδελες και εδω βρεχει και φυσαει και η θερμοκρασια ειναι 2 βαθμοι!Μονο αν ησουν απο μια μερια και εβλεπες θα εβγαζες το καπελο σε αυτους που σχεδιασανε την Αλφασουντ!
                          Σπυρος

• G
                            g60 last edited by

Αγαπητε G60
                            Ελπιζω τωρα να κοιμηθεις με ενα χαμογελο και εσυ!Οπως και εγω, αλλα εγω μολις μπηκα μεσα μετα απο μια φανταστικη συνομολια που ειχα με την Αλφασουντ εξω στον περιφεριακο και τωρα θα ξαναπαω εξω για να παρω την κορη μου, απο τον ιδιο δρομο με τις ιδιες ροδελες και εδω βρεχει και φυσαει και η θερμοκρασια ειναι 2 βαθμοι!Μονο αν ησουν απο μια μερια και εβλεπες θα εβγαζες το καπελο σε αυτους που σχεδιασανε την Αλφασουντ!
                            Σπυρος

[list:37a3nh0b]Εγω ειμαι παντα με το χαμογελο Και φυσικα και θαυμαζω την sud τεχνολογικα.Το πλαισιο ομως την αδικει και ειναι κριμα.[/list:u:37a3nh0b]

• S
                              spiros last edited by

Μακη εχω βασιμες υποψιες οτι τον τελευταιο καιρο κανεις πολυ παρεα με ιταλοφιλους!

καθε αλλο παρα κακο ειναι βεβαια αυτο!

• M
                                mark last edited by

Έχουμε ένα Civic 1.6 μοντέλο 2003 με το ηλεκτρικό τιμόνι, και μπορώ να σου πω ότι δεν είναι και ότι καλύτερο. Στην αρχή ειδικά μόλις το οδηγήσεις για πρώτη φόρα, σε απογοητεύει επειδή είναι υπερβολικά 'μαλακό' και με όχι τόσο καλή αίσθηση. Βέβαια είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται, αλλά νιώθεις τη διαφορά όταν οδηγήσεις κάτι άλλο μετά. Έχουμε επίσης και μια Corolla τελευταίας γενιάς, η οποία έχει και αυτή τιμόνι με ηλεκτρική υποβοήθηση, το οποίο δεν είναι και τόσο καλό αν το συγκρίνεις με κάποιο υδραυλικό, αλλά είναι αρκετά καλύτερο από αυτό του Honda. Εγώ θα σου έλεγα πάντως να κοιτάξεις και την Corolla. Μπορεί το Civic να μην παίζεται όσων αφορά κινητήρα και κιβώτιο ταχυτήτων, αλλά η Corolla σε όλα τα υπόλοιπα υπερτερεί καθαρά. Έχει καλύτερη θέση οδήγησης, πολύ πιο προσεγμένο και ποιοτικό εσωτερικό, και καλύτερη ποιότητα κύλισης. Και παρόλο που είναι κατασκευασμένη όπως και το Civic στην Αγγλία, δεν έχει παρουσιάσει τίποτα όσο καιρό την έχουμε, δίνοντας σου την εντύπωση πως το αυτοκίνητο είναι πολύ γερό και στιβαρό, πραγμα που δυστυχώς δεν συμβαίνει και με το Honda, στο οποίο ορισμένοι τριγμοί έχουν κάνει ήδη την εμφάνισή τους. Ίσως να δικαιολογούνται, καθώς από ότι μας είπαν σε ένα συνεργείο η παρτίδα που ήταν το δικό μας έχει ελατωματικά αμορτισέρ, και τα παραγγείλανε για αντικατάσταση, αλλά ας είναι καλά ο Σαρακάκης που έχουν περάσει 2 μήνες και δεν τα έχει φέρει ακόμα. Πάντως πιστεύω γενικά πως η προσπάθεια εξευρωπαϊσμού της Toyota, έχει πετύχει απόλυτα, έτσι ώστε κάθε μοντέλο της να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα σε οποιοδήποτε ευρωπαϊκό χωρίς να υστερεί σε κανένα τομέα, όμως η Honda παρόλο που βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο από άποψη σχεδιασμού και τεχνολογίας, θέλει αρκετή δουλειά και στα υπόλοιπα για να κάνει το ίδιο. Αυτή είναι η ταπεινή γνώμη ενός κατόχου αυτοκινήτων και από τις 2 κορυφαίες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες.

• A
                                  alfasud last edited by

Εχεις δικιο(παλι)
                                  Εχει πολλα αδυναμα σημεια, αλλα οταν εγινε μην ξεχνας θα ηταν ενα αυτοκινητο πολυ φτηνο, ελαφρυ και θα το πετουσες μετα απο 10 το πολυ χρονια!
                                  Το καλο ομως ειναι οτι αν βρεις ενα αυτοκινητο το οποιο εχει επιζησει της σκουριας, σαν το δικο μου πχ, τοτε ειναι ευκολο να ενισχυσεις αυτα τα σημεια!Προχτες ημουν στην Δανια και σθναντησα εναν ο οποιος εχει 3 Αλφασουντ και μια 75 Evoluzione.
                                  Τα Αλφασουντ που εχει ειναι σαν καινουργια, ενα Τι απο το 77 τελειως οριγκιναλ και 2 φιαγμενα!Δυστυχως η καμερα μου χαλασε και πηρα μονο 1 φοτο!Αλλα αυτος ειναι αρκετα γνωστος στα κυκλωματα και φυσικα αγωνιζεται, εχει κανει 30.000 Κμ συνολικα στο ρινγκ, κυριως με Αλφασουντ!Εκει θα αλλαζες και την γνωμη σου για την Αλφασουντ, γιατι τετοιες δεν εχεις ξαναδει πουθενα στην Ελλαδα!
                                  Σπυρος
                                  ΥΓ> Δεν εχοθμε ξεφυγει απο το θεμα μας; (χοντα)

• G
                                    g60 last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:
                                    Μακη εχω βασιμες υποψιες οτι τον τελευταιο καιρο κανεις πολυ παρεα με ιταλοφιλους!

καθε αλλο παρα κακο ειναι βεβαια αυτο!

[list:13dqcpw4] [/list:u:13dqcpw4][list:13dqcpw4]Σπυρο αν εξαιραισουμε τα τελευταια δειγματα των γερμανων οι αποψεις μου ειναι σταθερες.Ισως μερικες φορες το παρακανουμε με τις αντιπαλοτητες (ε αμα σου λεει ο αλλος η sud δε σκουριαζει, ε ισα με ποσο ηρεμος να εισαι? ) αλλα γνωριζω και μπορω να εκτιμησω την καθε φιλοσοφια.Υπαρχουν + και - , τα ζυγιζεις και αποφασιζεις στην περιπτωση που θες αυτοκινητο, στη περιπτωση δε που θες κουβα με ροδες πας για γιαπωνεζο( ενα ανοστο πραγμα σα να τρως σανο ).Οι ιταλοφιλοι ομως ειναι τοσο παθιασμενοι που οταν τους χαλασουν τα φωτα νομιζουν οτι ηρθε η ωρα για υπνο [/list:u:13dqcpw4]

• T
                                      thanos last edited by

Βρε παιδία τι κάθεστε και λέτε;;;

Ο άνθρωπος απλά είπε αν ξέρει κανείς κάτι για το τιμόνι του Civic, όχι αν είναι καλό ή όχι…
                                      Και κατά πόσο ο καθένας θα κοιμάται με το χαμόγελο στα χείλι ή όχι αυτό είναι υποκειμενικό και το ξέρετε.
                                      Εγώ αν είχα Alfa θα κοιμόμουν με το χαμόγελο γιατί ξέρω ότι είναι το αυτοκίνητο που μου αρέσει, είναι αυτό που με κάνει να νιώθω, ευτυχισμένος. Τελεία και παύλα.
                                      Εγώ αν είχα Honda θα κοιμόμουν με το χαμόγελο για τους ίδιους ακριβώς λόγους!

Το αν θα κοιμηθώ με το χαμόγελο ή κατσούφης είναι υποκειμενικό!

Ο καθένας πιστεύει ότι η εταιρία που είναι το αυτοκίνητο του είναι η καλύτερη, δεν διαφωνώ, καλά κάνει!
                                      Αλλά δεν μπορείς να πεις ότι το Χ αυτοκίνητο είναι μάπα γιατί έχει ακριβά ανταλλακτικά… πείτε μου μια εταιρία (αξιόλογη φυσικά ) που έχει φθηνά ανταλλακτικά.. μία θέλω μόνο όχι παραπάνω.

Ο Χ κάτοχος του Honda στην Ελλάδα ξέρει ότι τα ανταλλακτικά του είναι ακριβά, οκ πάω πάσο, αλλά το αγοράζει γιατί απλά αυτό του αρέσει!

Ο Ψ κάτοχος του Alfa, το αγοράζει γνωρίζοντας ότι στο παρελθόν έχουν ακουστεί πολλά για την αξιοπιστία του. Αλλά το αγοράζει γιατί έτσι απλά του αρέσει!

Όλοι η κουβέντα που κάνατε δεν μου φαίνετε και πολύ ¨ορθή¨.

Εγώ για παράδειγμα είμαι ένα κάτοχος ενός αυτοκινήτου που είναι σχετικά παλιό και με βάση τα δικά σας αυτοκίνητα, μόνο ένα πράγμα είναι ίδιο, ότι έχει πέντε ρόδες (4+1 ρεζέρβα), τίποτα άλλο.
                                      Αλλά το βράδυ κοιμάμαι με το χαμόγελο ότι αύριο θα με περιμένει έξω από το σπίτι.
                                      Εμένα μου αρέσει αυτό το αυτοκίνητο που έχω (όχι ότι θα έλεγα ¨όχι¨ σε μια Alfa ή Honda), μπορεί να μην είναι και το καλύτερο αλλά τι να κάνουμε, μου αρέσει η Citroen και το κρατώ (βλέπετε δεν το αγόρασα, δώρο ήταν).

Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση, αν ξέρει κάποιος για το τιμόνι, όχι αν σας αρέσει ή όχι, αυτό πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που τον απασχολεί.

Θανάσης.

• S
                                        spiros last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
                                        Οι ιταλοφιλοι ομως ειναι τοσο παθιασμενοι που οταν τους χαλασουν τα φωτα νομιζουν οτι ηρθε η ωρα για υπνο [/list]

• S
                                          spiros last edited by

Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
                                          Βρε παιδία τι κάθεστε και λέτε;;;...

Με λίγα λόγια αυτό που θέλω να πω είναι ότι απλά ο άνθρωπος έκανε μια ερώτηση, αν ξέρει κάποιος για το τιμόνι, όχι αν σας αρέσει ή όχι, αυτό πιστεύω ότι είναι το λιγότερο που τον απασχολεί.

Θανάσης.

Ενταξει Θαναση, καταλαβαινεις ομως οταν μιλαμε για αυτοκινητα, ειναι 'λογικο' η κουβεντα να ξεφευγει μερικες φορες. Καλυτερα ετσι παρα να συζητουσαμε για ....ραπτομηχνες ή πλυντηρια!

• T
                                            thanos last edited by

Ο χρήστης spiros έγραψε:

Βρε παιδία τι κάθεστε και λέτε;;;...

Θανάσης.

Ενταξει Θαναση, καταλαβαινεις ομως οταν μιλαμε για αυτοκινητα, ειναι 'λογικο' η κουβεντα να ξεφευγει μερικες φορες. Καλυτερα ετσι παρα να συζητουσαμε για ....ραπτομηχνες ή πλυντηρια!

Έχεις δίκιο και είμαι μαζί σου, απλά όλη η κουβέντα μου φάνηκε ότι όχι απλά έχει φύγει από την πορεία της, αλλά ότι έχει πάει στην τροχιά του Άρη !

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 8
                                            • 2 / 8