-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Το οτι ειναι royal saloon (kai oxi deluxe ή super saloon) απο που προκυπτει??
Εχεις δίκιο, παρασύρθηκα.
-
Κάτω ταχέρια από την Ίζυ...
Αλήθεια πουλιέται?
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Κάτω ταχέρια από την Ίζυ...Αλήθεια πουλιέται?
Δεν νομιζω παιδια. Αυτη η Ισετα ειχε καταντησει σαπουνοπερα. Ηταν σε ενα υπογειο διπλα απο ενα εξατμισαδικο και ενω αυτος που ειχε το εξατμισαδικο ασχολειται με τα κλασικα και ειναι και ενεργος στην τοπικη λεσχη, σφυριζε οποτε τον ρωτουσα ποιανου ειναι και αν την δινει. Τωρα εχει φυγει απο εκει και ειναι σκεπασμενη σε μια αυλη μεσα στην πολη περιμενωντας ανακατασκευη....εδω και 3 χρονια....
-
Εδώ και 3-4 χρόνια βλέπω αυτήν την 924 στο Χαλάνδρι έξω από την Πόρσε στην Εθνικής Αντιστάσεως. Πριν κανά μήνα, άκουσα ότι έκλεισε εκεί το μαγαζί και είδα ότι την μετακινήσανε λίγο. Πήγα σήμερα να δω μήπώς ήταν προς πώληση, αλλά τίποτα. Είχα ρωτήσει και μου είχαν πει πως την είχε ένας παλιός πρόεδρος της ΑΕΚ και χρώσταγε κάποια λεφτά στο συνεργείο και δεν τα έδινε γιατί μάλωσε με τα αδέρφια του. Κάτι τέτοιο εν πάσει περιπτώσει. Δεν ξέρω μήπως είναι και ράδιο αρβύλα. Το θέμα είναι ότι η καημένη η κούκλα κάθεται εκεί και στο τέλως θα σαπίσει. Προς το παρόν είναι σε πολύ καλή κατάσταση, χωρίς ίχνος σκουριάς στους θόλους των τροχών ή από κάτω, όσο μπόρεσα να δω. Εσωτερικά είναι φουλ δέρμα, σαν καινούριο. Κρίνοντας από το τιμόνι πρέπει να είναι από τις πρώτες που βγήκαν (1976-77). Ούτε πινακίδες είχε πάνω, ούτε τίποτα. Μόνο το σήμα του 2004! Μήπως ξέρει κανείς καμιά παραπάνω πληροφορία; Την βλέπω την καημένη και πονάει η καρδιά μου.
-
-
-
Σιτροενογιαφκα μου θυμιζουν οι φωτογραφιες... xsara,bx εχει γυρω-γυρω.Παντως η δευτερη μου μοιαζει για gs,λογω νικελ σε προφυλακτηρα και φλας.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Σιτροενογιαφκα μου θυμιζουν οι φωτογραφιες... xsara,bx εχει γυρω-γυρω.Παντως η δευτερη μου μοιαζει για gs,λογω νικελ σε προφυλακτηρα και φλας.Δεν ξέρω, πάντως τα φώτα, οι προφυλακτήρες και το σήμα είναι GSA Special.
-
KGK δικο μου το λαθος δεν προσεξα οτι εχεις γραψει gs special νομιζα οτι ειχες γραψει και για τα δυο gsa.
-
ΝΙΚΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
...φαίνεται καλό. Αλήθεια οι επενδύσεις στα καθίσματα παίζει να είναι αυθεντικές? Επίσης μου έκανε εντύπωση ότι τα τάσια του ήταν βαμμένα κόκκινα στα κέντρα του όπως στα πρώτα μοντέλα που βγήκαν. Και τα πίσω φανάρια δεν πρέπει να είναι δικά του. Πάντως από μια γρήγορη ματιά που έριξα δεν είχε πολλά σάπια, αλλά αντίθετα είχε πινακίδες και χαρτιά καθώς και μία 'καλή' τιμή. Κοντά στο χιλιάρικο. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες ας στείλει πμ.

[
](http://img19.imageshack.us/my.php?image=img071Στο συνεργειο εξω απο το οποιο φωτογραφησε ο προδρομος το 4L,εχει για ανακατασκευη ενα απιστευτο renault 17 αν καποιος παει απο κει θελουμε φωτο, ειναι τρομερο, ντραπηκα μεσα στο συνεργειο να βγαλω φωτο ο χαζος.
Στη θεση της giulia που φωτογραφησε ο προδρομος ειχε αλλη giulia , σε κατασταση πληρους αποσυνθεσης οπως βλεπετε κι απο της φωτο.
[url=http://xs.to/xs.php?h=xs839&d=09190&f=giuliaereipio0769.jpg)
Η αμαζονα ειναι ακομα εκει και ο χωρος γυρω της εχει καθαριστει.

-
Αααα, για το δεύτερο γενικά λες εσύ. Εγώ νόμιζα για το δεύτερο GS/GSA. Το πρώτο GS/GSA είναι GS Special και το δεύτερο GSA Special. OK?
-
Μια χαρα τα εχεις γραψει εγω διαβασα λαθος.
-
Άντε παιδιά, θέλουμε κίνηση!!! Θα κατακατήσω μαζί με τον nonos το Classic Safari αν συνεχίσετε!
-
Ο χρήστης KGK έγραψε:
Άντε παιδιά, θέλουμε κίνηση!!! Θα κατακατήσω μαζί με τον nonos το Classic Safari αν συνεχίσετε! -
Τι θα πει 'κατακατήσω';
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Τι θα πει 'κατακατήσω';Κατακτησω??
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Τι θα πει 'κατακατήσω';
Κατακτησω??
Ακριβώς! Έγραφα γρήγορα και το πάτησα καταλάθως!
Συγνώμη.
-
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Toyota corolla mk1mk2
Classic Safari