-
Ο χρήστης alexator έγραψε:
Παιδιά ξέρετε αν μπορώ να πάω στο τελωνείο εγώ να δω το αυτοκίνητο μου ή έστω ένα τηλέφωνο να μιλήσω με κανέναν εκεί?αν στην παραγγελεια σου που εχεις κανει σου εχει δωσει το αριθμο πλιασιου επειδη οι αποθηκες ειναι ιδιωτικες μπορεις να πας οποτε θελεις και να δεις το golfaki σου!!! επιτρεπεται!!!ρωτησα εκτελωνιστη!!!!!μπορεις να πας να το δεις
αν ομως ειναι ελλαδα το αυτοκινητο τοτε το πολυ 3 μερες θελει για να παρει πινακιδες και να βγει εξω εχουν αργησει να στο παραδωσουν ????!!! -
Το συνηθισμένο χρονικό διάστημα για την παράδοση όπως πολλοί ανέφεραν είναι οι 10 εργάσιμες ημέρες από την εξόφληση, οι οποίες max να γίνουν 12-14 σε περιόδους υψηλού φόρτου παραδόσεων, ήτοι σε περιόδους σημαντικών εκπτώσεων (όπως αυτή που διανύουμε) ή τέλη Ιουλίου-αρχές Αυγούστου (που περιμένουν όλοι να παραλάβουν το νέο τους αυτοκίνητο για να φύγουν διακοπές) ή Ιανουάριο (που ταξινομούνται όλα τα αυτοκίνητα των προηγούμενων μηνών για να μην επιβαρυνθούν και τα τέλη του προηγούμενου έτους).
Το να σου είπε 1 μήνα το κάνει είτε για σπάσιμο, είτε για να αποφύγει το ενδεχόμενο να τρενάρεις την εξόφληση για να έχει τα χρήματα νωρίτερα. Το πιθανότερο είναι να υπάρχει πρόβλημα ρευστότητας. Πάντως να πάει 1 μήνα δεν τους παίρνει, διότι πάνω στην παραγγελία έχουν αναγράψει εαν δεν κάνω λάθος 15 εργάσιμες ημέρες, πράγμα που τους δεσμεύει. Εαν εσύ κάνεις καταγγελία στη γενική γραμματεία καταναλωτή ή σε οποιαδήποτε ένωση καταναλωτή ή τους απειλήσεις πως θα κινηθείς νομικά οφείλουν να το τηρήσουν.
Για να είσαι ήσυχος, ζήτα να το δεις πριν το εξοφλήσεις και στη συνέχεια μόλις το εξοφλήσεις, μέτρα όσες εργάσιμες αναγράφονται πάνω στην παραγγελία και ζήτα μέχρι εκείνη την ημέρα να στο έχουν παραδώσει.
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Εμμ...δεν κατάλαβα...ποιός είναι Θεός; Ο Χατζηγιάννης ή εγώ;;;Ο... Χατζηγιάννης βέβαια, τεράστια ...καλλιτεχνική μορφή, μικρός θεούλης!
Χατζηγιάννης!
Κοίτα, ο skye είναι γενικώς καμμένη περίπτωση, αλλά ικανός ν' ακούει Χατζηγιάννη, νομίζω πως δεν είναι! Ευτυχώς δηλαδή!
-
Ρε παιδιά έλεος.. Μίλησα με την cosmocar και ανέφερα το θέμα μου, η απάντηση που πήρα ήταν ότι δεν έχουν καμία ευθύνη αυτοί και ότι κάθε αντιπρόσωπος ακολουθεί την δική του πολιτική... Ρώτησα επίσης αν ακολουθήσω αυτά που μου είπε ο Παζαρόπουλος τι με εξασφαλίζει αν τελικά διαπιστώσω ότι κάτι δεν είναι όπως στην παραγγελία που έκανα και μου είπαν ότι αν συμβεί κατι τέτοιο το αναφέρω στον αντιπρόσωπο που το πήρα για να δώ αν μπορεί να γίνει κάτι....
-
Φυσικά η απάντηση τους είναι επιεικώς 'μπακαλίστικη' αλλά μάλλον ισχύει. Προς το παρόν έχεις να κάνεις με τον αντιπρόσωπο. Σε περίπτωση προβλήματος μετά την παραλαβή μάλλον τότε 'ίσως' επέμβει και η εισαγωγική.
Στο χαρτί της παραγγελίας σου που υπέγραψες όταν έδωσες και την προκαταβολή αναφέρει τίποτα για εξόφληση ή απο πίσω σε ψηλά γράμματα?
Νομίζω προς το παρόν και μη έχοντας κάτι αποδεδειγμένο για να θεωρηθεί αθέτηση συμφωνίας, δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα απο απάντηση στη μαγκιά. 'Θα πληρώσω αφού το δω'. Και ζήτα τους γραπτή βεβαίωση ότι το αυτοκίνητο θα το λάβεις σε συγκεκριμένη ημερομηνία. (εάν δεν το γράφει ο πωληταράς στο χαρτί της παραγγελίας).
Και ίσως και κάτι άλλο. Σε περίπτωση που δεν έχεις 'καλή' επικοινωνία με τον πωλητή, ζήτα να μιλήσεις με τον ίδιο τον αντιπρόσωπο ή με κάποιον ανώτερο, δείχνοντας δυσαρεστημένος και ενοχλημένος απο την αντιμετώπιση που έχεις απο τον πωλητή μετά το κλείσιμο της παραγγελίας 'που έδεσε το ...ποσοστό του'. -
Στο χαρτί της παραγγελίας έχει προσθέσει αυτό 15 εργάσιμες απο εξόφληση για παράδοση. Όμως πουθενά μα πουθενά δεν αναφέρει κάτι ότι δεν μπορώ να ελένξω το αμάξι.
-
παιδια σημερα οδηγησα ενα γκολφ,πραγματικα πολυ ωραιο αμαξι.
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα. -
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα.Χωρις πλακα
ετσι και γινει αυτο
προτεινω να γινει ειδικη απονομη απο τους 4Τ
Να σε βραβευσουν ως 'Ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας στην ιστορια της αυτοκινησης'
Κοιτα μην αρπαχτεις -
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα.καλο ειναι ρε γαμωτο αυτο λεω και εγω απο εκει που δεν το συμπαθουσα ομολογω πως ειναι πολυ καλο!!! αλλα με τν σχεδιαση ακομα εχω θεμα αλλα τι να κανουμε μην τα θελουμε ολα!!!!
-
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα.Ηταν τα τελευταια λογια..........
-
Ο χρήστης fenderiarhs έγραψε:
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα.Ηταν τα τελευταια λογια..........
Τον έκαναν ban μετά;
-
σκεφτομαι σοβαρα να αγορασω ενα.ιταλακια οταν θα τα εννοεις πραγματικα αυτα θα ξερεις οτι εχεις μπει στο σωστο δρομο...
-
Γεια σας, είμαι ο germanakias, πρώην italakias.
-
γιατι δεν ειπες απλα να σου αλλαξουν το ονομα?
ζητα το απο καποιον moderator -
Ο χρήστης germanakias έγραψε:
Γεια σας, είμαι ο germanakias, πρώην italakias.σωπα ρε μαγκα σοβαρα
-
για μια στιγμη νομισα οτι σοβαρα ηταν ο ιταλακιας
-
Γεια σας, είμαι ο germanakias, πρώην italakias.
σωπα ρε μαγκα σοβαρα
-
γεια λεγε τωρα ποιος διπλος χρηστης εισαι
-
γεια λεγε τωρα ποιος διπλος χρηστης εισαιΣε αφήνω να μαντέψεις.
VW Golf VΙ