-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Υπομονή βρε stan, εξάλλου αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Αγάλι αγάλι...αλλά σε λίγο η...αγουρίδα θα σαπίσει!
ΑΚΟΜΑ??? θα αλλξω αυτοκινητο στο τελος εγω !!! σε πειραζω μην θυμωσεις
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Υπομονή βρε stan, εξάλλου αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
Αγάλι αγάλι...αλλά σε λίγο η...αγουρίδα θα σαπίσει!
ΑΚΟΜΑ??? θα αλλξω αυτοκινητο στο τελος εγω !!! σε πειραζω μην θυμωσεις
καλάααα... ήρεμος ήρεμος...στο τέλος...
(πλάκα κάνω και εγώ!) -
-
-
Ναι, ο φίλος Cosco είναι δεξιοτίμονος! Από Κύπρο μας στέλνει τα νέα της αμαξάρας του
-
τις ταχυτητες πως τις εχετε εκει cosneo?
η πρωτη ειναι σαν την δικη μας η ειναι στην θεση της 5ης οπως ειναι στα δικα μας κιβωτια? -
τις ταχυτητες πως τις εχετε εκει cosneo?
η πρωτη ειναι σαν την δικη μας η ειναι στην θεση της 5ης οπως ειναι στα δικα μας κιβωτια?Τους μπέρδεψες... άλλος ο Cosco και άλλος ο Cosneo
-
α ναι ναι συγνωμη στον Κυπριο αναφερομαι
-
τωρα που σε ειδα να την κανω την ερωτηση η θα πεσει καρπαζια ????????????????//
-
τωρα που σε ειδα να την κανω την ερωτηση η θα πεσει καρπαζια ????????????????//Για να σε προλάβω... ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ... την 24η εβδομάδα μου είπαν... 4 εβδομάδες έμειναν
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Για να σε προλάβω... ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ... την 24η εβδομάδα μου είπαν... 4 εβδομάδες έμειναν
ε τωρα πια μπενει στην τελικη ευθεια !!!! αντε αντε
-
Για να σε προλάβω... ΟΧΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΑΚΟΜΗ... την 24η εβδομάδα μου είπαν... 4 εβδομάδες έμειναν
ε τωρα πια μπενει στην τελικη ευθεια !!!! αντε αντε
Αντε αντε, γιατί έχω λαλήσει. Τους έχω ζαλίσει και στο φόρουμ του opel-club... στο τέλος θα με πετάξουν έξω από εκεί
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Δεξιοτίμονος?
Με το καλό να εκατο-χιλιάσουν (και μάλιστα παραπάνω από 1 φορές )απροβλημάτιστα!!!!
Πολύ όμορφο το insignia.Αν έψαχνα οικογενειακό αμάξι σήμερα, μάλλον θα ήταν η τελική επιλογή με μερικά extra (με τον 1.6Τ βέβαια ).Ναι, Τζίπριος είμαι
Και εγώ έτσι το πήρα, 1.6Τ με πολλά έξτρα, φυσικά μονόδρομος το ινσίγκνια αφού δίνεις λίγα και παίρνεις πολλάτις ταχυτητες πως τις εχετε εκει cosneo?
η πρωτη ειναι σαν την δικη μας η ειναι στην θεση της 5ης οπως ειναι στα δικα μας κιβωτια?Τους μπέρδεψες... άλλος ο Cosco και άλλος ο Cosneo
Έτσι έτσι, άλλο cosco και άλλο cosneo
Δεν γνωρίζω πως έχετε τους δικούς σας εκεί αλλά ο δικός μου είναι έτσι
Αντε αντε, γιατί έχω λαλήσει. Τους έχω ζαλίσει και στο φόρουμ του opel-club... στο τέλος θα με πετάξουν έξω από εκεί
Φίλε stan έλα πάρε μια φρέσκια να χαζέψεις λιγάκι:lol:
(χωρίς παρεξήγηση, σε πειράζω ε!) άντε λίγες έμειναν, μόλις έρθει το καμάρι σου θα πάθεις μεγάλο -
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Έτσι έτσι, άλλο cosco και άλλο cosneoΈτσι ... εγώ (cosneo) είμαι στη Θεσσαλονίκη και οδηγώ αριστεροτίμονα.
-
-
σαν τους δικους μας ειναι ακριβως μονο που το τιμονι ειναι απο την αλλη πλευρα!!! καλα εχω να σπασω σασμαν αν ερθω κυπρο!!! ασε
-
Ποιο σασμάν??? Αντί για τον λεβιέ καμία πόρτα μην ανοίξεις καταλάθος !!
-
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Κάποιος που να έχει το cd 500 μπορεί να μας γράψει εντυπώσεις; Η ποιότητα εικόνας είναι ίδια με του cd 800; Τι λέει η πλοήγηση του 500; Καλή ή αλλού είσαι και αλλού σου λέει να πας; Αντιμετωπίσατε κάποιες 'παιδικές ασθένειες στο αμάξι; Ευχαριστώ!!
-
Ο χρήστης jimdros έγραψε:
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά! Κάποιος που να έχει το cd 500 μπορεί να μας γράψει εντυπώσεις; Η ποιότητα εικόνας είναι ίδια με του cd 800; Τι λέει η πλοήγηση του 500; Καλή ή αλλού είσαι και αλλού σου λέει να πας; Αντιμετωπίσατε κάποιες 'παιδικές ασθένειες στο αμάξι; Ευχαριστώ!!Ποιά πλοήγηση του 500;;; Αν είχαν δώσει και το cd με τους χάρτες μαζί...κάτι θα ξέραμε...
Η οθόνη πάντως καλή είναι...
Opel Insignia