-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
20 χρονια εργαζομαι σε πολυεθνικη . Η εξελιξη καποιου (σε μια πολυεθνικη) δεν εξαρταται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις γνωσεις/εργατικοτητα αυτου του καποιου, για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι που θα κρινουν την εξελιξη του (δλδ το steering committee της εταιρειας σε regional ή local επιπεδο), τις περισσοτερες φορες εχουν εμμεση (μεσω του αντιστοιχου regional ή local διευθυντη) και οχι αμεση γνωση για τις ικανοτητες/εργατικοτητα αυτου του καποιου.Αυτο ειναι αληθες,ομως αυτος που εχει αμεση γνωση ειναι ενας ανθρωπος σαν ολους τους αλλους (αντιθετα με οτι πιστευουν οι περισσοτεροι εδω ),δηλαδη δεν ειναι φρενοβλαβης,δεν εχει λογο να θελει το τμημα του να πηγαινει χαλια,και ειναι καλο και γι αυτον και τα οικονομικα του οι υφισταμενοι του να αποδιδουν.
-
Προσωπικά θα συμβούλευα:
- Αν γίνεται να μην δουλεύει κανείς να μην δουλεύει.
- Αν δεν γίνεται το παραπάνω, καλύτερα να μην έχει εργασιακό αφεντικό κι ας βγάζει και λιγότερα.
- Αν μπορεί να αποφύγει και την επαφή με πελάτες, συνεργάτες και λοιπούς σπαζ@@δηδες ακόμα καλύτερα για την ψυχική του υγεία.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
20 χρονια εργαζομαι σε πολυεθνικη . Η εξελιξη καποιου (σε μια πολυεθνικη) δεν εξαρταται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις γνωσεις/εργατικοτητα αυτου του καποιου, για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι που θα κρινουν την εξελιξη του (δλδ το steering committee της εταιρειας σε regional ή local επιπεδο), τις περισσοτερες φορες εχουν εμμεση (μεσω του αντιστοιχου regional ή local διευθυντη) και οχι αμεση γνωση για τις ικανοτητες/εργατικοτητα αυτου του καποιου.
Αυτο ειναι αληθες,ομως αυτος που εχει αμεση γνωση ειναι ενας ανθρωπος σαν ολους τους αλλους (αντιθετα με οτι πιστευουν οι περισσοτεροι εδω ),δηλαδη δεν ειναι φρενοβλαβης,δεν εχει λογο να θελει το τμημα του να πηγαινει χαλια,και ειναι καλο και γι αυτον και τα οικονομικα του οι υφισταμενοι του να αποδιδουν.
Φρενοβλαβεις ισως οχι, με ψυχικες παθησεις (ανασφαλειες, φοβιες, απωθημενα, εμμονες ,διαφορα συμπλεγματα , κλπ) ή μλκες δεν ειναι και λιγοι. Ο Χ supervisor μπορει να πιστωθει την καλη αποδοση του τμηματος χωρις να την πιστωθουν (τουλαχιστον στο βαθμο που τους αναλογει) και αυτοι που κυριως συνεβαλαν σε αυτο.
Δεν ισχυριζομαι οτι οι γνωσεις/εργατικοτητα δεν παιζουν ρολο, αλλα οτι σε αρκετες περιπτωσεις ισως δεν παιζουν τον σημαντικοτερο. -
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
20 χρονια εργαζομαι σε πολυεθνικη . Η εξελιξη καποιου (σε μια πολυεθνικη) δεν εξαρταται σε τοσο μεγαλο βαθμο απο τις γνωσεις/εργατικοτητα αυτου του καποιου, για τον απλουστατο λογο οτι αυτοι που θα κρινουν την εξελιξη του (δλδ το steering committee της εταιρειας σε regional ή local επιπεδο), τις περισσοτερες φορες εχουν εμμεση (μεσω του αντιστοιχου regional ή local διευθυντη) και οχι αμεση γνωση για τις ικανοτητες/εργατικοτητα αυτου του καποιου.
Αυτο ειναι αληθες,ομως αυτος που εχει αμεση γνωση ειναι ενας ανθρωπος σαν ολους τους αλλους (αντιθετα με οτι πιστευουν οι περισσοτεροι εδω ),δηλαδη δεν ειναι φρενοβλαβης,δεν εχει λογο να θελει το τμημα του να πηγαινει χαλια,και ειναι καλο και γι αυτον και τα οικονομικα του οι υφισταμενοι του να αποδιδουν.
Φρενοβλαβεις ισως οχι, με ψυχικες παθησεις (ανασφαλειες, φοβιες, απωθημενα, εμμονες ,διαφορα συμπλεγματα , κλπ) ή μλκες δεν ειναι και λιγοι. Ο Χ supervisor μπορει να πιστωθει την καλη αποδοση του τμηματος χωρις να την πιστωθουν (τουλαχιστον στο βαθμο που τους αναλογει) και αυτοι που κυριως συνεβαλαν σε αυτο.
Δεν ισχυριζομαι οτι οι γνωσεις/εργατικοτητα δεν παιζουν ρολο, αλλα οτι σε αρκετες περιπτωσεις ισως δεν παιζουν τον σημαντικοτερο.To management πάντα τσεκάρει την λίστα με τα bonus σε ατομικό επίπεδο έστω και αν δεν ειναι αυτή που αποφασίζει για το τι θα πάρει στο τέλος κάθε στέλεχος.
Αν είσαι ο X SUPERVISOR και κάνεις λάθος την μοιρασιά ή τα κρατήσεις για πάρτη σου... ανοίγεις την πόρτα της εξόδου μόνος σου. δεν μποτρείς να αφηνεις ξεκρέμαστους τους μαχητες σου γιατί θα σε πουλήσουν και αυτοί. Αν είναι πολλά για μια ζωή έχει καλώς, αλλιώς αν μείνεις στον χώρο την έβαψες. Θα γίνεις bad mouth σε όλη την αγορά. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν ισχυριζομαι οτι οι γνωσεις/εργατικοτητα δεν παιζουν ρολο, αλλα οτι σε αρκετες περιπτωσεις ισως δεν παιζουν τον σημαντικοτερο.To management πάντα τσεκάρει την λίστα με τα bonus σε ατομικό επίπεδο έστω και αν δεν ειναι αυτή που αποφασίζει για το τι θα πάρει στο τέλος κάθε στέλεχος.
Αν είσαι ο X SUPERVISOR και κάνεις λάθος την μοιρασιά ή τα κρατήσεις για πάρτη σου... ανοίγεις την πόρτα της εξόδου μόνος σου. δεν μποτρείς να αφηνεις ξεκρέμαστους τους μαχητες σου γιατί θα σε πουλήσουν και αυτοί. Αν είναι πολλά για μια ζωή έχει καλώς, αλλιώς αν μείνεις στον χώρο την έβαψες. Θα γίνεις bad mouth σε όλη την αγορά.Σε πολλές (μεγάλες ) εταιρείες συνήθως 'ο εκάστοτε X SUPERVISOR' ξέρει τι κάνουν οι αμέσως υφιστάμενοί του και είναι εύκολο να καρπωθεί, τα οφέλη της εργασίας τους, για πάρτη του.
Αυτοί θα παραμείνουν στα 'μαύρα μεσάνυχτά τους' και θα νομίζουν ότι δεν πέφτει χρήμα γενικά!
Οι επόμενοι στην ιεραρχία, συνήθως, έχουν μεσάνυχτα και ακούν τον αμέσως υφιστάμενό τους (τον εκάστοτε X SUPERVISOR δλδ) και μόνο, οπότε και θα παραμείνουν στα μεσάνυχτά τους.
Εξάλλου όσο το εκάστοτε τμήμα 'πιάνει' νούμερα δεν τους ενδιαφέρει τι παίζεται από κάτω τους εκτός ... και αν κάποιος από εκεί μέσα είναι το 'αυτί' των υψηλών ορόφων και σε αυτήν μόνο την περίπτωση ο ο 'εκάστοτε X SUPERVISOR', που το παίζει 'μάγκας' θα -
Ο χρήστης klong έγραψε:
Αν είσαι ο X SUPERVISOR και κάνεις λάθος την μοιρασιά ή τα κρατήσεις για πάρτη σου... ανοίγεις την πόρτα της εξόδου μόνος σου. δεν μποτρείς να αφηνεις ξεκρέμαστους τους μαχητες σου γιατί θα σε πουλήσουν και αυτοί. Αν είναι πολλά για μια ζωή έχει καλώς, αλλιώς αν μείνεις στον χώρο την έβαψες. Θα γίνεις bad mouth σε όλη την αγορά.Σε πολλές (μεγάλες ) εταιρείες συνήθως 'ο εκάστοτε X SUPERVISOR' ξέρει τι κάνουν οι αμέσως υφιστάμενοί του και είναι εύκολο να καρπωθεί, τα οφέλη της εργασίας τους, για πάρτη του.
Αυτοί θα παραμείνουν στα 'μαύρα μεσάνυχτά τους' και θα νομίζουν ότι δεν πέφτει χρήμα γενικά!
Οι επόμενοι στην ιεραρχία, συνήθως, έχουν μεσάνυχτα και ακούν τον αμέσως υφιστάμενό τους (τον εκάστοτε X SUPERVISOR δλδ) και μόνο, οπότε και θα παραμείνουν στα μεσάνυχτά τους.
Εξάλλου όσο το εκάστοτε τμήμα 'πιάνει' νούμερα δεν τους ενδιαφέρει τι παίζεται από κάτω τους εκτός ... και αν κάποιος από εκεί μέσα είναι το 'αυτί' των υψηλών ορόφων και σε αυτήν μόνο την περίπτωση ο ο 'εκάστοτε X SUPERVISOR', που το παίζει 'μάγκας' θαΑυτό το 'μαυρα μεσάνυχτα' αν είναι ικανά τα στελέχη δεν παίζει με τίποτα. Αν τους την κάνεις την επόμενη χρονιά θα σε αφήσουνν να δουλέψεις μόνο σου.
Έχω φετινό παραδείγματα κάποιου που δεν μοίρασε την πίτα σωστά και φέτος οι μαχητές του τον έχουν βγάλει στην σέντρα και μέχρι το Σεπτεμβρη θα πέσει πιστέυω.
Είναι πολύ σημαντικό να σε στηρίζουν οι υφιστάμενοι.
Χωρίς την δουλειά τους είσαι ένα τίποτα. -
Υπάρχουν και εταιρείες του κώλου που εν γνώση τους βάζουν ένα X supervisor να τρέχει τους από κάτω του για να δίνουν μόνο έναν καλό μισθό(+ μπόνους).. Αυτά φαντάζομαι περνάνε μόνο σε επαρχία όπου οι θέσεις εργασίες είναι σχετικά δυσεύρετες.
-
Nα πω κατι ασχετο;Το σουβλατζίδικο της γειτονιας μου εχει manager/supervisor στους τυλιχτες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Το να σου ζηταει φωτογραφια μαζι εμ το βιογραφικο ή να δηλώνει αν θελει άντρα η γυναικα, να λεει μέχρι Χ ετων κλπ
Η φωτογραφια μαζι με το βιογραφικο ειναι απαραιτητη (οχι ολοσωμη γυμνη) για ορισμενες θεσεις εργασιας (εξυπηρετηση πελατων,αεροσυνοδοι κ.α.)και γενικα δειχνει ενα πληρες βιογραφικο.
Επισης ειναι προφανες οτι εγω εαν ψαχνω πχ εναν νταγλαρα για μετακομισεις δεν ψαχνω εναν 60αρη ή μια 18χρονη.Aν ψαχνεις καποιον για μετακομιση, βαλε μια αγγελεια που να λεει τι ψαχνεις, αν σου στηλει βιογραφικο μαι γκομενα 25-30 ετων, λογικο ειναι να μην την καλεσεις καν....σκεψου ομως αυτη να ειναι μια κοπελα σαν την Τασουλα κελεσιδου!!!!
Εχεις ακουστα για την πολιτικη ισων ευκαιριων?
Μπορει να ασχολησει με τις προσληψεις εκει που δουλευεις, εγω εκει που δουλευω, ασχολουμε με τις προσληψεις στο δικο μου τμημα.....πολιτικη της εταιρειας ειναι καμια διακριση μεταξυ των υποψηφιων....δεν εχει κανενα οριο ηλικιας, δεν την νοιαζει ποσο ετων εισαι (και ας παιρνεις 26 μερες αδεια κλπ κλπ) ή αν εισαι Αλβανος Γάλλος ή Ελληνας. Μπορει εσυ να θεωρεις οτι χανεις τον χρονο σου παιρνοντας συνεντευξεις απο ατομα που με μια πρωτη ματια δεν σου κανουν, αλλα δεν ειναι παντα ετσι.
Μηπως να μην προσλαμβανουμε και φοιτητες, γιατι εχουν φοιτητικες αδειες, γιατι βαρανε πολυ συχνα μπιστολι, ειδικα Σαββατα για να κανουν 3μερακια κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Nα πω κατι ασχετο;Το σουβλατζίδικο της γειτονιας μου εχει manager/supervisor στους τυλιχτεςφτύνει αυτός όταν τους τελειώνει το σάλιο μην φύγει κανένας πελάτης παραπονεμένος.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μηπως να μην προσλαμβανουμε και φοιτητες, γιατι εχουν φοιτητικες αδειες, γιατι βαρανε πολυ συχνα μπιστολι, ειδικα Σαββατα για να κανουν 3μερακια κλπ κλπ.
Εχεις παρατηρησει κατι τετοιο;Εμενα παλι οσοι ηρθαν φοιτητες (τελευταιο ετος ή σε μεταπτυχιακο) ηταν απο τα πλεον εργατικα και ευσυνειδητα ατομα,ενιοτε δεχομουνα απο αυτους και παραπονα οτι δεν τους διδεται αρκετη δουλεια.
-
Εχει να κανει και με την εταιρεια που εισαι, και με το αντικειμενο που ασχολουντε τα παιδια.
Εμας που ειναι απλοι πωλητες (συνηθως 4ωροι γιατι βασικα δεν θελουν και παραπανω) ναι ισχυει αυτο που σου λεω κατα 90%
Ειδικα αν εχουν ρεπο παρασκευη, το να μην ερθουν Σαββατο δινει αποδοση 1
Ειχα 2 στο τμημα μου, καλα παιδια, εξυπνα παιδια, τους εξηγουσες κατι μιση φορα και το επιαναν. Ο ενας μαλιστα εφυγε για να πιασει δουλεια σε καφετερεια...μεταξυ μας και εγω στην ηλικια του αυτο θα εκανα, πιο ευκολη δουλεια, πιο πολλα € και γνωριζεςι και κανα γκομενακι
-
Σε μια τετοια περιπτωση απλα θα τους εδειχνα την πορτα της εξοδου, και μελλοντικα ισως να εκανα και αυτο που λες,δηλαδη να μην προσλαμβανα καθολου απο αυτη την 'ρατσα'.Ομως νομιζω οτι δεν εχεις και πολλες επιλογες οταν προσφερεις τετοιου ειδους εργασια.
-
Κοιτα, εγω γενικα δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρωπους (λογικο ισως να το κανεις εσυ, αν καθημερινα παιρνεις συνεντευξη απο χ ατομα οπότε σου εχει γινει ρουτινα) σε, Γέρους, φοιτητες, Αλβανιάριδες κλπ.
Το retail εχει πολυ υψηλο turnover, και καπου ειναι λογικο, μιας και εκει εργαζονται πολλα ατομα part time γιατι εχουν παιδια - σχολή - ειναι η δευτερη δουλεια και θελουν ενα 4ωρακι να βγαλουν λιγα €, χωρις πολλα πολλα στο κεφαλι τους, μολις βρουν κατι πιο καλο την κανουν. Η οταν μεγαλωσουν τα παιδια - τελειωσουν την σχολη- μαζεψουν τα χρηματα που θελανε και για αυτο κανανε τη δευτερη δουλεια κλπ.
Στα 2 τελευταια τμηματα που εχω περασει πραγματικα εχω συναντησει ακριβως τα ατομα (εκτος απο φοιτητες) που μου εχουν ανατρεψει τα παντα.
Γυναικα 50+ ετων, η οποια ειναι σκυλι στη δουλεια της, και παρα το γεγονος οτι τους εχω πει να φευγουν 10-15 λεπτα νωριτερα αυτοι που σχολανε 10 το βραδυ αν εχουν τελειωσει τη δουλεια τους, να προλαβαινουν το προηγουμενο λεωφορειο, δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ.
Αλλη γυναικα σχεδον 50ρα (η οποια δεν εχει ιδιαιτερη αναγκη το μισθο) τελειωνει το 8ρο της, και πρεπει να θυμασαι τι ωρα τελειωνει για να πας να την διωξεις, γιατι καθεται μισαωρα και ωρα ακομα, γιατι δεν θελει να αφησει στον επομενο κατι που δεν προλαβε να κανει (σημειωσε οτι υπερωριες φυσικα ΔΕΝ παιρνει)
Ρωσοποντειο, ο οποιος ειναι σωστοτατος στη δουλεια του, και για το μονο πραγμα που σε πριζει, ειναι να του βαζεις συγκεκριμενο ωαριο καποιες μερες την εβδομαδα για να πηγαινει προπονηση ΑΙΚΙDO (η κατι τετοιο)Σιγουρα αυτες μπορει να ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα, απο τι στιγμη ομως που η εταιρεια πιστευει στις ισες ευκαιριες, αυτο κανω και εγω! Στο φιναλε αν παρω καποιον ο οποιος δεν αξιζει, και 'τρωει¨τα € καποιου αλλου που τα αξιζει και με το παραπανω, εχω την 'ασφαλεια' της 3μηνης συμβασης, αν και μεσα στον πρωτο μηνα συνηθως φαινεται ποιος θελει και εχει ορεξη να δουλεψει και ποιος απλα ηρθε να κατσει να παρει 2-3 μηνιατικα μεχρι να τον απολυσουν παλι!
-
Κοιτα, εγω γενικα δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρωπους (λογικο ισως να το κανεις εσυ, αν καθημερινα παιρνεις συνεντευξη απο χ ατομα οπότε σου εχει γινει ρουτινα) σε, Γέρους, φοιτητες, **Αλβανιάριδες **κλπ.Εισαι ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ ρε μλκ...αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Τι γελας ρε οργιο?
Νταξ δεν το παιζω τσιπρας, αλλα η δουλειά και άλλο η ιδιωτική ζωή, νταξ ειμαι λιγο ρατσιστης, αλλα άλλο το ένα και άλλο το άλλο.
-
Κοιτα, εγω γενικα δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρωπους (λογικο ισως να το κανεις εσυ, αν καθημερινα παιρνεις συνεντευξη απο χ ατομα οπότε σου εχει γινει ρουτινα) σε, Γέρους, φοιτητες, Αλβανιάριδες κλπ.Το retail εχει πολυ υψηλο turnover, και καπου ειναι λογικο, μιας και εκει εργαζονται πολλα ατομα part time γιατι εχουν παιδια - σχολή - ειναι η δευτερη δουλεια και θελουν ενα 4ωρακι να βγαλουν λιγα €, χωρις πολλα πολλα στο κεφαλι τους, μολις βρουν κατι πιο καλο την κανουν. Η οταν μεγαλωσουν τα παιδια - τελειωσουν την σχολη- μαζεψουν τα χρηματα που θελανε και για αυτο κανανε τη δευτερη δουλεια κλπ.
Στα 2 τελευταια τμηματα που εχω περασει πραγματικα εχω συναντησει ακριβως τα ατομα (εκτος απο φοιτητες) που μου εχουν ανατρεψει τα παντα.
Γυναικα 50+ ετων, η οποια ειναι σκυλι στη δουλεια της, και παρα το γεγονος οτι τους εχω πει να φευγουν 10-15 λεπτα νωριτερα αυτοι που σχολανε 10 το βραδυ αν εχουν τελειωσει τη δουλεια τους, να προλαβαινουν το προηγουμενο λεωφορειο, δεν το εχει κανει ΠΟΤΕ.
Αλλη γυναικα σχεδον 50ρα (η οποια δεν εχει ιδιαιτερη αναγκη το μισθο) τελειωνει το 8ρο της, και πρεπει να θυμασαι τι ωρα τελειωνει για να πας να την διωξεις, γιατι καθεται μισαωρα και ωρα ακομα, γιατι δεν θελει να αφησει στον επομενο κατι που δεν προλαβε να κανει (σημειωσε οτι υπερωριες φυσικα ΔΕΝ παιρνει)
Ρωσοποντειο, ο οποιος ειναι σωστοτατος στη δουλεια του, και για το μονο πραγμα που σε πριζει, ειναι να του βαζεις συγκεκριμενο ωαριο καποιες μερες την εβδομαδα για να πηγαινει προπονηση ΑΙΚΙDO (η κατι τετοιο)Σιγουρα αυτες μπορει να ειναι οι εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα, απο τι στιγμη ομως που η εταιρεια πιστευει στις ισες ευκαιριες, αυτο κανω και εγω! Στο φιναλε αν παρω καποιον ο οποιος δεν αξιζει, και 'τρωει¨τα € καποιου αλλου που τα αξιζει και με το παραπανω, εχω την 'ασφαλεια' της 3μηνης συμβασης, αν και μεσα στον πρωτο μηνα συνηθως φαινεται ποιος θελει και εχει ορεξη να δουλεψει και ποιος απλα ηρθε να κατσει να παρει 2-3 μηνιατικα μεχρι να τον απολυσουν παλι!
Άλα τις ο ΡώσσοΠόντ....
-
Aν ειχατε τον Γκαρσία στην ομάδα σας θα τον απολύατε ή θα επιδιδόσασταν στο γνωστο κυνηγι φαντασματων οπως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
*'Το πρώτο παιχνίδι των play off είναι μια φωτογραφία της ελληνικής ποδοσφαιρικής κοινωνίας. Εκεί που η καθαρή αγωνιστική προσπάθεια, το πείσμα, το πάθος και η γνώση για το ποδόσφαιρο πρέπει να ανταγωνιστούν το κεφάλαιο, τη γνώση του παρασκηνίου και τη δημιουργία κλίματος. Σ αυτή τη μονομαχία το αποτέλεσμα ήρθε διπλό...
Ο κατά τεκμήριο καλύτερος διαιτητής της χώρας, ο οποίος μας έχει κάνει να τον σεβόμαστε και να τον εκτιμούμε, έκανε σήμερα ένα λάθος που έκρινε τον αγώνα. Ο ίδιος μας έχει πείσει ότι τα λάθη του είναι ανθρώπινα. Και πως είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να μείνει ανεπηρέαστος από το κλίμα των ημερών, από την παραφιλολογία των επισκέψεων στα γραφεία της Τούμπας, από την ανάγκη του Παναθηναϊκού να «σώσει» τη χρονιά του ή να διαλυθεί στα εξ ων πολυμετοχικά συνετέθη; Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος λοιπόν αποβάλει ελαφρά την καρδία τον Garcia του ΠΑΟΚ, που δήθεν πρέπει να είναι και ευχαριστημένος που κατέκτησε τη 2η θέση. Ο άνθρωπος Τάσος Κάκος αφήνει στο παιχνίδι τον Simao του Παναθηναϊκού των δισεκατομμυρίων που «πρέπει» να κερδίσει την θέση του Champions League, την οποία όμως δεν είμαστε διατεθειμένοι να παραχωρήσουμε έτσι εύκολα…
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κρίνει σκόπιμο να διευκρινίσει ότι για εμάς ο μόνος δρόμος για την επιτυχία είναι αυτός που ακολουθήσαμε μέχρι σήμερα. Η ειλικρίνεια, η πολύωρη προσπάθεια για να μην πάει χαμένο ούτε ένα ευρώ στην προσπάθεια εξυγίανσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και ανάπτυξης του αγωνιστικού τμήματος κι όχι μόνο. Ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν έχουμε τη θέληση, ενδεχομένως και τη γνώση, να υπερκεράσουμε τις συγκεκριμένες οικονομικές μας δυνατότητες με μεθόδους παρασκηνίου και δημιουργίας κλίματος. Πρέπει να τονίσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει να μειώσουμε τον αντίπαλο, αλλά να εμφανιστούμε εμείς πιο δυνατοί.*
-
:μαρθαβουρτση:
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κοιτα, εγω γενικα δεν κατηγοριοποιώ τους ανθρωπους (λογικο ισως να το κανεις εσυ, αν καθημερινα παιρνεις συνεντευξη απο χ ατομα οπότε σου εχει γινει ρουτινα) σε, Γέρους, φοιτητες, Αλβανιάριδες κλπ.
Το retail εχει πολυ υψηλο turnover, και καπου ειναι λογικο, μιας και εκει εργαζονται πολλα ατομα part time γιατι εχουν παιδια - σχολή - ειναι η δευτερη δουλεια και θελουν ενα 4ωρακι να βγαλουν λιγα €, χωρις πολλα πολλα στο κεφαλι τους, μολις βρουν κατι πιο καλο την κανουν. Η οταν μεγαλωσουν τα παιδια - τελειωσουν την σχολη- μαζεψουν τα χρηματα που θελανε και για αυτο κανανε τη δευτερη δουλεια κλπ.
Άλα τις ο ΡώσσοΠόντ....
To σε πριζει το λεω με την καλη εννοια, στο φιναλε νταξ ολοι εχουμε μια ασχολια και θελουμε συγκεκριμενο ωραριο, εχω ενα συναδελφο πανιωνιο που εχει κανει συμφωνια με τον προισταμενο του, να εχει τετοιο προγραμμα που να μην χανει αγωνα το πανιωνιου, και ολες τις αλλες μερες δεν τον νοιαζει τπτ
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ...