-
Εχθές το βράδυ στην Α.Γλυφάδα...
Το αυτοκίνητο απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εχθές το βράδυ στην Α.Γλυφάδα...Το αυτοκίνητο απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο...
Π-Α-Ν-Ε-Μ-Ο-Ρ-Φ-Ο!
-
-
Συνεχίζω να προτιμώ το παρακάτω:
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Συνεχίζω να προτιμώ το παρακάτω...Άκου Άγγελε...
Για δες και συ πρώτα αυτό:http://www.ophthalmiatriki.gr/
Μια επίσκεψη από κεί φαντάζομαι να θεραπεύσει τα καμένα οπτικά κύτταρα όλων αυτών που νόμιζαν έως τώρα ότι τα σχεδιαστικά εκτρώματα του σιχτιρισμένου Bangle ήταν 'όμορφα'
Συγκρίνονται ωρέ οι καλλίγραμμες καμπύλες της νέας Ζ4 με την ανάποδη μπανιέρα;
Δε πα να' ναι και το καλύτερο αμάξι του κόσμου...(που όντως είναι κατά τα άλλα άριστο)Υ.Γ.: Συμπάθα με Άγγελε...μην το πάρεις προσωπικά...απλά ο Bangle μου κάθεται στον λαιμό ωσάν το ψαροκόκαλο
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Συνεχίζω να προτιμώ το παρακάτω...
Άκου Άγγελε...
Για δες και συ πρώτα αυτό:http://www.ophthalmiatriki.gr/
Μια επίσκεψη από κεί φαντάζομαι να θεραπεύσει τα καμένα οπτικά κύτταρα όλων αυτών που νόμιζαν έως τώρα ότι τα σχεδιαστικά εκτρώματα του σιχτιρισμένου Bangle ήταν 'όμορφα'
Συγκρίνονται ωρέ οι καλλίγραμμες καμπύλες της νέας Ζ4 με την ανάποδη μπανιέρα;
Δε πα να' ναι και το καλύτερο αμάξι του κόσμου...(που όντως είναι κατά τα άλλα άριστο)Υ.Γ.: Συμπάθα με Άγγελε...μην το πάρεις προσωπικά...απλά ο Bangle μου κάθεται στον λαιμό ωσάν το ψαροκόκαλο
Και εγώ ψηφίζω προηγούμενη!! Μπορεί να είναι πιο 'όμορφη' η καινούργια (αν και η ομορφιά είναι υποκειμενική), ως νέο μοντέλο θα είναι σίγουρα βελτιωμένη σε διάφορα σημεία, αλλά πλησιάζει επικίνδυνα την κυρίλα της mercedes και χάνει από την καλώς εννοούμενη αλητεία της προηγούμενης.
-
δηλαδη για να καταλαβω νομιζετε πως αυτο με τις Breyton 19αρες και με ολα γκρι ειναι κυριλλε;
ηηηηηηηηηηημαρτον ρε φιλοι.......
αλητακι γκομενοπαγιδα ειναι....
-
Και η slk με ζάντα brabus και χαμήλωμα μπορεί να αλητεύει αλλά παραμένει slk. Είπαμε, μπορεί να είναι κορυφαία η νέα αλλά η παλιά είναι αλλιώς!
-
Σαν αίσθηση απο κοντά πάντως η καινούρια Z4 δείχνει πιο αλήτικη απο την προηγούμενη... κάτι που δεν φαίνεται τόσο απο τις φωτογραφίες...
Λίγο η πιο μακριά μούρη... λίγο οτι είναι πιο χαμηλή και φαρδιά... λίγο οι ακμές στο πλάι... κάνει κάτι σε musclecar/dragster...
Μόνο ο κώλος είναι ίσως λίγο πιο 'ήρεμος' σε σχέση με το υπόλοιπο...Η SLK ότι ζάντα και να της βάλεις... θα παραμείνει ο Λάκης ο γλυκούλης... με βέρμαχτ...
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Εχθές το βράδυ στην Α.Γλυφάδα...Το αυτοκίνητο απο κοντά είναι ακόμα πιο όμορφο...
Πραγματικά πανέμορφη, αλλά όχι σε αυτό το χρώμα.
Μια μπλε για μένα
-
Πολύ ωραία λεπτομέρεια οι μαύρες κολώνες. Ειδικά στο άσπρο κάνει πολύ ωραία αντίθεση και δίνει μια αίσθηση οτι η οροφή είναι στον αέρα.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πραγματικά πανέμορφη, αλλά όχι σε αυτό το χρώμα.Μια μπλε για μένα
Δεν είναι χρώμα... απλώς ξέχασαν να την βάψουν!
-
Την είδα σήμερα σε λευκό. Όμορφη αλλά πιο politically correct από ότι θα περίμενες από ένα Z car.
-
αποψε θα παω να την ξαναδω εχει επισημη παρουσιαση....
-
Την ειδα χτες (λευκη) στο δαχτυλιδι στον ΟΤΕ. Η φωτογραφια την αδικει.
Ειναι πανεμορφη, επιθετικη, sic αλητεια...
Δεν ειμαι οπαδος του trendy λευκου αλλα της Z4 της πηγαινε πολυ...
Ακομα και η SL δειχνει μπροστα της βαρκουλα με ροδες... -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ακομα και η SL δειχνει μπροστα της βαρκουλα με ροδες... -
Συνεχίζω να προτιμώ το παρακάτω:KAI GW!!!
i proigoumeni Z4 eixe mia 'IDIETAIROTITA' ...
Η καινουρια ειναι 'αναμενομενη'...
-
Όλες είναι μια χαρά! Μην το ψηρίζουμε ρε σεις. Κάνουμε και διακρίσεις στα εργαλεία
-
Ακομα και η SL δειχνει μπροστα της βαρκουλα με ροδες...Αυτη δεν ειναι 'οποιαδηποτε' SL. Ειναι Η SL 65 AMG Black series, μια 'ρουκετα εδαφους'
με 6πλασια τιμη απο την ΟΠΟΙΑ ταπεινη SL... -
Έλα μωρε, σιγά...300000$ quoted priced
Νεα BMW Ζ4