-
μα δεν ειπα οτι ειναι χρεπι,μια χαρα αμαξι ειναι.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πιο γρήγορο (σε ευθεία) ήταν μόνο το Honda Civic Vti το οποίο όμως σταμάτησε να βγαίνει εκείνη την περίοδο που βγήκε η 147. Κανένα μικρομεσαίο Peugeot (307 1600;;; ) δεν μπορούσε καν να συγκριθεί με την Alfa. Οπότε η 147 ήταν το ταχύτερο μικρομεσαίο 1600 με 2ο την Corolla.το 307 εχει αλλο σκοπο κατασκευης!! ειχε σκοπο τον απλο οικογενειαρχη που ηθελε χωρους και παρ ολα αυτα απο τιμονι παλι κορυφαιο ηταν!!!-και ειναι!! οταν εφτιαξε μικρομεσαιο αυοτκινητο (306) η πεζο αλλοι ακομα παλευαν με την υποστροφη και κοιταζαν ποσα νικελ εχει το αυτοκινητο τους!
και δεν μιλω για το 0-100 αλλα για ...... πραγματικους οδηγους -
Δεν διαφωνώ σε κάτι 106 for ever... ειδικά για το 306 που ήταν αμαξάρα οδηγικά (ειδικα το εξατάχυτο δίλιτρο Race... ). Όμως δε νομίζω να αναφέρεσαι σε Alfa όταν λες για υποστροφές και νίκελ (η 147 GTA ήταν άλλη περίπτωση... ειδικό αυτοκίνητο που απλά ήθελε ειδικό τρόπο για να οδηγηθεί).
-
μια αλφα δεν πρεπει να υποστρεφει
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν διαφωνώ σε κάτι 106 for ever... ειδικά για το 206 που ήταν αμαξάρα οδηγικά (ειδικα το εξατάχυτο δίλιτρο Race... ). Όμως δε νομίζω να αναφέρεσαι σε Alfa όταν λες για υποστροφές και νίκελ (η 147 GTA ήταν άλλη περίπτωση... ειδικό αυτοκίνητο που απλά ήθελε ειδικό τρόπο για να οδηγηθεί).οχι τοσο για τις αλφα που για εμενα μεχρι την μικρομεσαια κατηγορια και μεχρι πριν απο λιγα χρονια ειναι ο μονος και μοναδικος αντιπαλος των καλων peugeot !!(ετσι τις εχω στο μυαλο μου) αλλα να πω την αληθεια σκεφτηκα την gta ετσι λευκη και πανεμορφη αλλα να γλυστρα με τα μουτρα!! (πρεπει να οδηγουνται με μια ταχυτητα πανω αυτα τα αυτοκινητα ειναι η αληθεια)
αλλα για κατι παλια honda και τετοια τα ακουω και -
αντε τα θυμηθηκα τωρα και τραλαθηκα
http://www.youtube.com/watch?v=QOfPTny7ycw
Youtube Video -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δεν εχω οδηγησει bravo εχω ομως οδηγησει panda και μπορω να πω οτι ειναι πολυ ευχαριστο αμαξακι
θα προτιμουσα ομως το bravo λογω εμφανισης και καλυτερου μοτερAυτο λεω. Εξαρταται τι θες. Δυνατο κινητηρα ή δυνατο συνολο?
Δε νομιζω να παιζει ρολο μονο η ταχυτητα.
Προσωπικα θα προτιμουσα ενα Fiat Panda απο ενα Bravo 150 πχ...θα σε αφορησω
Γιατι?
-
θελω ενα χρυσαφι 306 gti 6 : sorry: ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
οι παπαριες της αλφα στυλ** κουερο σπορτιβο**Σιγα μην ειναι και Jose Cuervo... (μεταφραση: χοσε κουερβο)
Ειναι 'cuore sportivo' (κουόρε σπορτίβο), που σημαινει 'σπορ καρδια'.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δε νομιζω να παιζει ρολο μονο η ταχυτητα.
Προσωπικα θα προτιμουσα ενα Fiat Panda απο ενα Bravo 150 πχ...θα σε αφορησω
Γιατι?
-
η 147 GTA ήταν άλλη περίπτωση... ειδικό αυτοκίνητο που απλά ήθελε ειδικό τρόπο για να οδηγηθεί).
Ένα μπλοκέ ήθελε και έκοβε κώλους.
Εντάξει αν είχε και το κατιτίς από την Autodelta έκοβε και πιο διάσημους κώλους...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
η 147 GTA ήταν άλλη περίπτωση... ειδικό αυτοκίνητο που απλά ήθελε ειδικό τρόπο για να οδηγηθεί).
Ένα μπλοκέ ήθελε και έκοβε κώλους.
Εντάξει αν είχε και το κατιτίς από την Autodelta έκοβε και πιο διάσημους κώλους...
Δεν νομίζω οτι ήθελε μπλοκέ και μόνο.
Στο βίντεο που παραθέτεις,δείχνει ξεκάθαρα τον Stig να πηγαίνει πραγματικά προσεκτικά σε κάποιες στροφές ώστε να μην (ξανα κ ξανά) καπνίσει τα λάστιχα. Ο χρόνος που έκανε είναι όντως πολύ καλός,αλλά θα ήθελα να δω ποιο ακριβώς ήταν το Impreza που οδήγησαν και πως οδηγήθηκε η E46 M3.Τα ανωτέρω γράφονται τελείως καλοπροαίρετα,καθώς σε λευκό είναι απλά epic,ενώ και ο ήχος του είναι συγκλονιστικός.Απλά,δεν θα έλεγα οτι το άριστο στρίψιμο περιλαμβανόταν στο παλμαρέ του.
Και πάλι θα την αγόραζα αν μου δινόταν η ευκαιρία.Sorry για το offtopic.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Η 147 120 HP ήταν το πιο γρήγορο μικρομεσαίο 1600άρι στην εποχή του ρε Ιταλάκια! Και όλα τα περιοδικά και όσοι την είχαν οδηγήσει (κι εγώ μέσα σε αυτόυς) την θεωρούσαν την επιλογή του πραγματικού οδηγού σε αυτή την κατηγορία (πολύ ανώτερη από το Focus πχ).
Ποιο γρηγορη απο ενα ψορολα ,αυτο με τα 116 αλογα και τις εξι ταχυτητες;
απο πεζο ,χοντα παλι χανει.
η αληθεια ειναι οτι το αμαξι απλως πηγαινε στο δρομο,οι παπαριες της αλφα στυλ κουερο σπορτιβο [ΠΩς ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΛΕΝΕ]δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα.Το αυτόκίνητο στεκόταν πολύ πάνω από το μέσο όρο σε επιδόσεις ευθείας (μιλάμε για μοντέλο σχεδόν 10ετίας)
Η χαρά ερχόταν όταν ακουμπούσες το τιμόνι , ακόμα και σε κίνηση μανούβρας , δεν μιλάω για δρόμο με παρατεταμένες στροφές...
Μιλάω για Mito 155 με την 18άρα και τιμή 23000Ε
Δεν έχω σκοπό να εμπλακό σε διαμάχες με κανέναν για το αυτοκίνητο , την προσωπική μου γνώμη παραθέτω. Και στα μάτια μου ήταν κάτω των προσδοκιών μου -
Εδώ είναι το θέμα της MiTo. Για την 147 εδώ viewtopic.php?f=15&t=2212 - [mod]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Εδώ είναι το θέμα της MiTo. Για την 147 εδώ viewtopic.php?f=15&t=2212 - [mod]λιγο off topic δεν πειραζει κανει ενδιαφερον το thread
-
geia sas paidia!
egw tha ithela tin gnwmi sas panw sto Mito 1.4 95hp vs Opel Corsa 1.4 i 1.2 ????
emena den me endiaferei i taxutita kai auta ta sxetika...thelw eukolokinito amaksi me euxaristi aistish stin odhgish...alla entaksei oxi kai na tsoulaei kai na min mporw na ksekinisw apo to fanari!!!
i alitheia einai oti an to MITO evgene se automato tha to eixa idi parei xoris amfibolia, giati stin athina me tetoia kinish kai se kathimerini vash, sou spaei to nevra to vale vgale taxutita se kathe fanari!!!
I Corsa vgenei se automato kai easytronic malista, poly thetiko gia mena alla i Alfa menei Alfa kai to MITo exei apistefti omorfia kai finetsa sto dromo!
Den tha to kratisw perisotero apo 2xronia to amaksi, alla mexri sta 17,000 mporw na pliroso mazi me tis pinakides...thanks in advance ) -
Τα greeklish απαγορεύονται από τον κανόνισμό [mod mirage]
-
Ο χρήστης ana έγραψε:
geia sas paidia!egw tha ithela tin gnwmi sas panw sto Mito 1.4 95hp vs Opel Corsa 1.4 i 1.2 ????
emena den me endiaferei i taxutita kai auta ta sxetika...thelw eukolokinito amaksi me euxaristi aistish stin odhgish...alla entaksei oxi kai na tsoulaei kai na min mporw na ksekinisw apo to fanari!!!
i alitheia einai oti an to MITO evgene se automato tha to eixa idi parei xoris amfibolia, giati stin athina me tetoia kinish kai se kathimerini vash, sou spaei to nevra to vale vgale taxutita se kathe fanari!!!
I Corsa vgenei se automato kai easytronic malista, poly thetiko gia mena alla i Alfa menei Alfa kai to MITo exei apistefti omorfia kai finetsa sto dromo!
Den tha to kratisw perisotero apo 2xronia to amaksi, alla mexri sta 17,000 mporw na pliroso mazi me tis pinakides...thanks in advance )mito φυσικα! !
-
Η corsa;
-
Είναι σα να λέμε 'Το κούρσα', ε?
Alfa Romeo Mi.Τo 2008