-
χειρότερο από τους ανίκανους και απατεώνες πολιτικούς είναι οι τηλεδικαστές ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. όλα παιδιά του ίδιου συστήματος μας δουλεύουν και απο πάνω παριστάνοντας ότι οι μεν ελέγχουν τους δε. ο μάκης ο υπερήρωας της κάθαρσης που δικάζει και καταδικάζει επι τόπου ως δικαστής ντρέντ.ωραία καρικατούρα για κόμικ χείριστη όμως η εικόνα για τη δημοκρατία. το να διαπομπεύεις ανθρώπους με κρυφές κάμερες είναι τεράστια αλητεία και κατάφορη παραβίαση των ατομικών ελευθεριών ειδικά δε ότνα τις περισσότερες φορές στόχος είναι κάτι μικρολαμόγια και όχι μεγαλοκαρχαρίες. η ναγκιά της κάμερας έχει και όρια. αντιδρούν πολλοί με την τοποθέτηση καμερών από την κρατική εξουσία σε εξωτερικούς χώρους, εμφανείς, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας με της εγγυήσεις της Αρχής Προσωπικών δεδομένων αλλά ουδείς ενοχλείται όταν κάποιοι αυτόκλητοι ιεροεξεταστές ατιμώρητοι και μπορούν να βάλουν χωρίς καμία άδεια από κανένα κάμερα κρυφά οποτεδήποτε στον οποιοδήποτε στην κρεβατοκάμερα, στην τουαλέτα, στο γραφείο.θυνηθείτε από τον κορκολή μέχρι το δήμαρχο τον ασφαλιστή κλπ. δηλαδή αυτά είναι το πρόβλημα μας? να ξεφτυλιζουμε ορισμένους δημόσια για να κοιμόμαστε ήσυχοι? αν δεν επιτρέπουμε στην αστυνομία να μπει το βράδυ σπίτ μας χωρίς παρουσία δικαστικού γιατί επιτρέπουμε σε ένα ιδιώτη να μπορεί να μπει όποτε θέλει και χωρίς την άδεια μας? και αυτός και η αστυνομία αξιόποινες πράξεις αναζητούν. στην δημοκρατία οι εξουσίες είναι διακριτές και δεν πρέπει η μια να μπαίνει στα χωράφια της άλλης.
-
Εντάξει ουσιαστικά δεν διαφωνούμε , απλά θεωρώ την συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιογράφων , υπεύθυνους γιά τα χάλια της χώρας ,γιατί ζούν από τις κακές ειδήσεις και το πόνο του κόσμου και όταν δεν υπάρχουν τις δημιουργούν ,τρομάζοντας τον κόσμο , γιατί γιά αυτούς , είδηση είναι μόνο η κακή είδηση .
-
dim75
Εντελώς φιλικά, προσπάθησε λίγο να κάνεις τα κείμενά σου πιο ευανάγνωστα, πραγματικά είναι...δοκιμασία να τα διαβάσει κάποιος έτσι! Χρησιμοποίησε κεφαλαία για τις νέες προτάσεις και φτιάχνε παραγράφους.
Αυτή η μονομπλόκ γραφή, ΔΕΝ διαβάζεται!Μην παρεξηγηθείς και πεις κάνα κλασσικό 'έτσι γράφω και σε όποιον αρέσει, άμα δεν γουστάρεις μην διαβάζεις', δεν το γράφω για να τσακωθούμε!
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
χειρότερο από τους ανίκανους και απατεώνες πολιτικούς είναι οι τηλεδικαστές ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. όλα παιδιά του ίδιου συστήματος μας δουλεύουν και απο πάνω παριστάνοντας ότι οι μεν ελέγχουν τους δε. ο μάκης ο υπερήρωας της κάθαρσης που δικάζει και καταδικάζει επι τόπου ως δικαστής ντρέντ.ωραία καρικατούρα για κόμικ χείριστη όμως η εικόνα για τη δημοκρατία. το να διαπομπεύεις ανθρώπους με κρυφές κάμερες είναι τεράστια αλητεία και κατάφορη παραβίαση των ατομικών ελευθεριών ειδικά δε ότνα τις περισσότερες φορές στόχος είναι κάτι μικρολαμόγια και όχι μεγαλοκαρχαρίες. η ναγκιά της κάμερας έχει και όρια. αντιδρούν πολλοί με την τοποθέτηση καμερών από την κρατική εξουσία σε εξωτερικούς χώρους, εμφανείς, υποτίθεται για λόγους ασφαλείας με της εγγυήσεις της Αρχής Προσωπικών δεδομένων αλλά ουδείς ενοχλείται όταν κάποιοι αυτόκλητοι ιεροεξεταστές ατιμώρητοι και μπορούν να βάλουν χωρίς καμία άδεια από κανένα κάμερα κρυφά οποτεδήποτε στον οποιοδήποτε στην κρεβατοκάμερα, στην τουαλέτα, στο γραφείο.θυνηθείτε από τον κορκολή μέχρι το δήμαρχο τον ασφαλιστή κλπ. δηλαδή αυτά είναι το πρόβλημα μας? να ξεφτυλιζουμε ορισμένους δημόσια για να κοιμόμαστε ήσυχοι? αν δεν επιτρέπουμε στην αστυνομία να μπει το βράδυ σπίτ μας χωρίς παρουσία δικαστικού γιατί επιτρέπουμε σε ένα ιδιώτη να μπορεί να μπει όποτε θέλει και χωρίς την άδεια μας? και αυτός και η αστυνομία αξιόποινες πράξεις αναζητούν. στην δημοκρατία οι εξουσίες είναι διακριτές και δεν πρέπει η μια να μπαίνει στα χωράφια της άλλης.συμφωνω 100%
δες λίγο πιο πάνω , για ποίο λόγο έκανα την αναδημοσίευση, το όνομα του , δεν το έκανα bold . ! ξαναδιάβασε, τον τρόπο της αναδημοσίευσης και ...θα με νοιώσεις! -
μα δεν ρίχνω μομφή σε κανένα φίλο που ποστάρει και ζητώ συγνώμη αν έτσι εμφανίστηκε να μιλώ
ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του και ο Μάκης για τις δικές του. απλά με αφορμή το ποστάρισμα ήθελα να πω δυο κουβέντες γι αυτό το μεγάλο έλληνα δημοσιογράφο -
το μυαλό μου , και ή καρδια μου έχουν ΤΟΝΟΥς δημοκρατίας . για αυτό και το συζητάμε...
-
σου ζητώ πάντως συγνώμη αν άθελα μου σε προσέβαλα αλλά ειλικρινά το σχόλιο έγινε εξ αφρομής του ποσταρίσματος και όχι για να σε θίξω με οποιονδήποτε τρόπο.άλλωστε και η ιστορία με τον Παυλίδη ομοίως μεγάλη αλητεία
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Σας διαβάζω όλους με μεγάλο ενδιαφέρον. Βρίσκεστε σε καλό δρόμο.
Μπορούμε να ελπίζουμε στη σύνοψή σου δλδ ;
Όχι.
Ειπώθηκαν όλα τα βασικά, δεν χρειάζεται να (ξανα)γράψω κάτι. -
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
σου ζητώ πάντως συγνώμη αν άθελα μου σε προσέβαλα αλλά ειλικρινά το σχόλιο έγινε εξ αφρομής του ποσταρίσματος και όχι για να σε θίξω με οποιονδήποτε τρόπο.άλλωστε και η ιστορία με τον Παυλίδη ομοίως μεγάλη αλητείαΣώπα ρε άνθωπε, που θα θιχτούμε επειδή σχολίασες τον κλάμπανο που νομίζει ότι είναι δημοσιογράφος
Βγάλε ελεύθερα τη χολή σουmano μήτηρ πάσης μαθήσεως
άντε, μέχρι τις 12 γιατι μετά λέω να διαβάσω λιγάκι -
να σου θυμίσω, μία άλλη ιστορία, που ανάλογα με την ηλικία σου δεν γνωρισες!
όταν το 1982 ο Κοσκωτάς, ήθελε να αγοράσει την τράπεζα Αττικής, οι εφημερίδες του τότε κυβερνωντος κόμματος, είχαν λυσσάξει, εκεί γύρω στον Μάη και Ιούνιο του 1982,ότι ο Κοσκωτάς, είναι προσωπικός φίλος του Κου Γ, Παπανδρέου, με πρώτη και καλλίτερη την ΑΥΡΙΑΝΗ.
τωρα βέβαια άλλα λέει, αλλά εκείνη την εποχή, εγραφε :
Η ΕΓΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟ !απλως στο αναφέρω, για να δείς ότι η ιστορία ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ!
και εμείς οι POPOLO ΞΕΧΝΑΜΕ, γι αυτό , αφήστε να νομίζουν ότι θέλουν !κυβερνωντες και μη, δημοσιογράφοι-αμεμπτοι-κλπ παρατρεχαμενοι,βλαμενοι, βολεμενοι, κονομημένοι, και οόολα τα εις: μενοι ,γραφονται με Ο - Ι !!! Σημεώστε Χ -
Τον Κοσκωτά ίσα που τον θυμάμαι απ τα πλάνα του δικαστηρίου με τον Κουτσογιωργά, αλλά είναι δυνατόν να μην ξέρω τα εργα και ημέρες του Αυριανιστή
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τον Κοσκωτά ίσα που τον θυμάμαι απ τα πλάνα του δικαστηρίου με τον Κουτσογιωργά, αλλά είναι δυνατόν να μην ξέρω τα εργα και ημέρες του Αυριανιστήεδω, θα τα μάθετε όλα !!!
θα θητεύσετε παρά τω πλευρώ μου, και θα γίνεται αρνητές όπως είμαι εγώ !αυτοι νομίζουν πως ξεχνάμε, εεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεε κουνια που τους κουναγε !
ο Πάγκαλος ήταν υποψήφιος δήμαρχος του πασοκ, αντίπαλος του Δ . Αβραμόπουλου. ΕΙΠΕ : Αν χασω, στις εκλογές, θα σταματήσω να πολιτεύομαι !
δεν το είδα ?? -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Τον Κοσκωτά ίσα που τον θυμάμαι απ τα πλάνα του δικαστηρίου με τον Κουτσογιωργά, αλλά είναι δυνατόν να μην ξέρω τα εργα και ημέρες του Αυριανιστή
εδω, θα τα μάθετε όλα !!!
θα θητεύσετε παρά τω πλευρώ μου, και θα γίνεται αρνητές όπως είμαι εγώ !αυτοι νομίζουν πως ξεχνάμε, εεεεεεεεεεεεεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεε κουνια που τους κουναγε !
ο Πάγκαλος ήταν υποψήφιος δήμαρχος του πασοκ, αντίπαλος του Δ . Αβραμόπουλου. ΕΙΠΕ : Αν χασω, στις εκλογές, θα σταματήσω να πολιτεύομαι !
δεν το είδα ??Μια φορα ειπε οτι θα κανει και διαιτα,ουτε αυτο εκανε!
-
eeeeeeee??Kαλά τώρα ....και γω το έιχα πεί .........κάποτε !!!!!!!
-
Ο κακομοίρης ο χοντρός.
Είχε φάει μια ψ@λια απ τον κύριο Τιποτα, απο δώ μέχρι το Αντίρριο -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ο κακομοίρης ο χοντρός.
Είχε φάει μια ψ@λια απ τον κύριο Τιποτα, απο δώ μέχρι το ΑντίρριοΕΓΩ άκουσα πως εφτασε στο Μεσσολόγγι !
-
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
δεν το είδα ??Eννοούσε ως Δήμαρχος ρε παιδιά
Μην θίγετε τον Κο Τίποτα , θα τον δείτε πρωθυπουργό στό μέλλον , ακριβώς γιατί δεν ενοχλεί κανέναν και Τίποτα -
και οι 2 τιποτε ειναι , χαλια μαυρα
-
Ο χρήστης dkit42001 έγραψε:
και οι 2 τιποτε ειναι , χαλια μαυραΠάντως οι επόμενες θα είναι οι πιο γελοίες εκλογές στην ιστορία μιας και όσοι ψηφίζουν κατά συνείδηση θα ψηφίσουν τρίτα κόμματα οπότε από τους δυό 'κακούς' θα βγεί ο πιο πρόσφατος 'κακός' διότι έχει πιο πρόσφατα ρουσφέτια.
Μετά να δείτε μάσα που θα πέσει σου λέει:
'Αυτοί όσο και να τους πάλι μας ψηφίζουν'Εκτός, βέβαια, και αν βγεί 'κάποιο' τρίτο κόμμα και εκεί να δείτε γέλιο (και κλάμα οι δυο μεγάλοι φυσικά ) αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο μιας και το ποσοστό του Ελληνικού λαού που έχει 'ρουσφετιαστεί' ή είναι 'κολλημένο' με τα δύο μεγάλα είναι πολυυυυυυυύ μεγάλο.
-
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1011938&lngDtrID=244
Έχω κάνει άπειρη υπομονή με τη ΝΔ, αλλά αυτό είναι δημοκρατικό 'πραξικόπημα'
Πολιτικά, που στέκεστε;