-
ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ BMWK1200LT ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΘΕΛΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΠΩΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
http://www.imageshack.gr' ή http://www.xs.to' αν και το δεύτερο δεν μας τα λέει καλά
Πάνε στο πρώτο βρες την φωτό από τα αρχεία σου, κάνε αποθήκευση και μετά κάνε εδώ copy - paste το link που σου δίνει για 'πλήρες μέγεθος για forum'.
Περιμένουμε -
-
Εργαλείο
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΙΛΟ konstantinoV ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ;ΚΩΣΤΑΣ ΑΠΟ ΣΥΡΟ.
-
Ναι φίλε από Θεσ/νίκη. Καλωσήλθες και χρόνια πολλά!
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ FORUM KAI ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ.ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΚΕΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ;
-
Ναι φίλε μου χιονίζει αν και δεν το έχει στρώσει ωστόσο είναι όμορφη εικόνα τέτοιες μερες..μόνο που δεν θα μπορέσω να βγω το βράδυ με το σκούτερ
Αν σου είναι εύκολο να γράφεις με μικρούς χαρακτήρες -
ο.κ ευχαριστώ πολύ και εδώ έχει κακοκαιρία και φουρτούνα.
-
Ο χρήστης kostaskal έγραψε:
... και φουρτούνα. -
φουρτούνα εννοώ πολλά μποφώρ
-
Ναι βρε κατάλαβα μου αρέσει ο αγριεμένος καιρός
Με τη μηχανή κινείσαι αποκλειστικά στο νησί ή κάνεις και μεγάλα ταξίδια? Πρέπει να είναι τρομερά άνετη. Οδοστρωτήρας. -
Μέχρι τώρα έχω αλλάξει τέσσερεις bmw 1000άρες και πάνω έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ελλάδα απο Θάσο-Καβάλα μέχρι Πελοπόννησο.Για το νησί έχω ένα σκουτερ suzuki burgman 400.
-
Τωρα για τωρα ενα yamaha townmate 80cc
-
Yamaha SRX4,Kawasaki GPX400,CBR400RR,CBR600F,CBR900RR,KYMCO ACTIVE 125,και τωρα ενα MONDENAS 125 KRISTAR KAI APRILIA ATLANTIC 500 SPRINT.
-
λοιπόν έχουμε και λέμε !
kreidler florett, 1963
sachs union 1964
suzuki A 50 1974
suzuki GT 250 1977
VESPA p 200 1981
moto guzzi TS 250 1977
moto guzzi T 3 850 callifornia 1981
garelli 50 1980
MZ ETZ 250 1983
Honda glx 50 1985
yamaha T 50 ?*
yamaha T 80 ?*
mtg 110 Kinas ** ?οι χρονολογιες είναι ο χρονος κατασκευης των μοτο.
εγω οδηγω απο το 1975 και μετα .
το callifornia κλάπηκε το 1983 .
το ΜΖ ΠΟΥΛΉΘΗΚΕ σε φίλο και ακόμη κυκλοφορεί !!!
*αυτα ηρθαν στα χερια μου μεταχειρισμενα
** αυτο το αγορασα γιατι ήταν φθηνο- απο όλες τις απόψεις-. -
Πολύπειρος
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πολύπειροςετσι ένοιωθα και εγώ, μέχρι που την έπαθα από εκεί που δεν το περίμενα !
-
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
ακριβως φιλε μου irou...
μολις επεσα η γυναικα μου ηταν η πρωτη που μου εφερε ενα μπουκαλακι νερο..ολα τ αλλα ηταν θεμα χημειας και μεγαλου ερωτα..΄μήπως είχε βαλει εκείνη τ α λάδια στον δρόμο ????????
ΤΙ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ ΕΧΕΤΕ ?