-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δηλαδή μέχρι τώρα έχω το ρεκόρ επί ευρωπαϊκού εδάφους?
Έχει και την πλάκα του καμιά φορά, όπως όταν έφυγα από Αθήνα 1 τα ξημερώματα, πήγα Θεσσαλονίκη για δουλειά και στη 1 το μεσημέρι ήμουν πίσω και κάποιοι δεν πίστευαν ότι πήγα!
Είχα πιεί και 5-6 καφέδες και ήμουν στην τσίτα και νόμιζαν ότι κοιμόμουν σπίτι μου και τους δούλευα ότι πήγα Θεσσαλονίκη και γύρισαχμ... επί ευρωπαϊκού εδάφους αποκλειστικά μάλλον εγώ το έχω
και με τι όχημα έτσι?
Σπύρος
Σπύρο κλέβεις
1.800 είπες, εγώ 2.000.
Αθήνα-Αλεξ/πολη-Αθήνα σε 22 ώρες με ένα NISAN 4X4 φορτηγάκι, αλλά πάει καλά -
Μια και κανένας δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για την επίτευξη του ρεκόρ δηλώνω ότι έχω πετύχει γύρω στα 9000χλμ σε λιγότερο από 12 ώρες όταν ταξίδεψα προς Μαϊάμι και Σιγκαπούρη!
Φυσικά όποιος έχει πάει δυτικότερα στις ΗΠΑ ή νοτιότερα στην Αμερική ή προς Αυστραλία κλπ με περνά! -
Ρεκόρ πρέπει να είναι σε αναγνωρίσεις για το Ολύμπιο 2001, μόνο την πρώτη μέρα του αγώνα, τα 4 περάσματα. (το 4ο έφτασε μέχρ Μελετάκι). Περίπου 400-500 χιλιόμετρα ο γύρος (απαγορευόντουσαν τα πισωγυρίσματα και πήγαμε με το σταυρό στο χέρι...), οπότε πρέπει να είναι 1500-1800 χιλιόμετρα και προσέξτε: ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ
Επίσης παλιότερα, όταν πήγα να μαζέψω τα πράγματα από μία που προσφάτως είχε γίνει πρώην, Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Αθήνα (1997, οπότε ο δρόμος δεν ήταν όπως σήμερα...). Δεν είναι πολλά χιλιόμετρα, αλλά ξεκίνησα από το σπίτι μου 10 το πρωί (λέγοντας στους γονείς πως πάω για καφέ στη Γλυφάδα) και γύρισα λίγο πριν τις 8 το απόγευμα. Η πλάκα ήταν πως το Λαμία - Λάρισα το κάναμε εκτός εθνικής οδού, αφού πήραμε λάθος στροφή και μπλεχτήκαμε!!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...
Από τα μέρη μου γυρνούσες ;
Tα περισσότερα χιλιόμετρα που έχω κάνει, είναι περίπου 1300 σε μια μέρα+.
Πρέβεζα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πρέβεζα (μέσω Κατάρας ).Έχοντας ξαναπάει Πρέβεζα, αλλά αυτή τη φορά όχι σαν κατατρεγμένος θεωρώ ότι είναι πολύ συμπαθητική πόλη και αξίζει τον κόπο να την επισκευτεί κανείς.
ΥΓ. 'Σαρδελάς' είσαι?
Πάντα φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
...
Πρέβεζα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πρέβεζα (μέσω Κατάρας ).Έχοντας ξαναπάει Πρέβεζα, αλλά αυτή τη φορά όχι σαν κατατρεγμένος θεωρώ ότι είναι πολύ συμπαθητική πόλη και αξίζει τον κόπο να την επισκευτεί κανείς.
ΥΓ. 'Σαρδελάς' είσαι?
Πάντα φιλικά
ΓιάννηςΝαί !:D
Ενημερωμένο σε βρίσκω για τα παρατσούκλια -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
...
ΥΓ. 'Σαρδελάς' είσαι?
Πάντα φιλικά
ΓιάννηςΦτού !!!!!!!!!!!!!!
Με πρόλαβες
Τον είχα έτοιμο !!!
Εμείς οι 'Παγουράδες' τους λέμε 'Σαρδελάδες' !!!!!!!
Αλήθεια είναι , έχουν και ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣΑποστόλης (Το παγούρι )
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Μια και κανένας δεν έχει ξεκαθαρίσει ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε αυτοκίνητο για την επίτευξη του ρεκόρ δηλώνω ότι έχω πετύχει γύρω στα 9000χλμ σε λιγότερο από 12 ώρες όταν ταξίδεψα προς Μαϊάμι και Σιγκαπούρη!
Φυσικά όποιος έχει πάει δυτικότερα στις ΗΠΑ ή νοτιότερα στην Αμερική ή προς Αυστραλία κλπ με περνά!Σωστός!
Αλλά το forum είναι περί αυτοκίνησης και όχι αεροπλανοκίνησης -
Οχι μονο αυτοκινηση...και μοτοκινηση!
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
...
ΥΓ. 'Σαρδελάς' είσαι?
Πάντα φιλικά
ΓιάννηςΦτού !!!!!!!!!!!!!!
Με πρόλαβες
Τον είχα έτοιμο !!!οοοοο......καλώς τον παγουρά!
Σε πρόλαβε άλλοςΕμείς οι 'Παγουράδες' τους λέμε 'Σαρδελάδες' !!!!!!!
Αλήθεια είναι , έχουν και ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΑΡΔΕΛΑΣΑποστόλης (Το παγούρι )
**Αλήθεια είναι, αλήθεια **
-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Δηλαδή μέχρι τώρα έχω το ρεκόρ επί ευρωπαϊκού εδάφους?
Έχει και την πλάκα του καμιά φορά, όπως όταν έφυγα από Αθήνα 1 τα ξημερώματα, πήγα Θεσσαλονίκη για δουλειά και στη 1 το μεσημέρι ήμουν πίσω και κάποιοι δεν πίστευαν ότι πήγα!
Είχα πιεί και 5-6 καφέδες και ήμουν στην τσίτα και νόμιζαν ότι κοιμόμουν σπίτι μου και τους δούλευα ότι πήγα Θεσσαλονίκη και γύρισαχμ... επί ευρωπαϊκού εδάφους αποκλειστικά μάλλον εγώ το έχω
και με τι όχημα έτσι?
Σπύρος
Σπύρο κλέβεις
1.800 είπες, εγώ 2.000.
Αθήνα-Αλεξ/πολη-Αθήνα σε 22 ώρες με ένα NISAN 4X4 φορτηγάκι, αλλά πάει καλάμάλλον είναι θέμα ορισμού φίλε. Εγώ δεν θεωρώ την Ελλάδα (οδηγικά τουλάχιστον) ευρωπαϊκό έδαφος
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μάλλον είναι θέμα ορισμού φίλε. Εγώ δεν θεωρώ την Ελλάδα (οδηγικά τουλάχιστον) ευρωπαϊκό έδαφος
Σπύρος
Άδικο έχεις???
Ήρωες ήμαστε που ζούμε ακόμη μετά από τόσα χιλιόμετρα! -
Μου διέφυγε να πω ότι ΟΛΑ τα χιλιόμετρα μέσα στην Ήπειρο έγιναν συνοδεία ασταμάτητης δυνατής βροχής!!!!!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω με ακολουθούσε σύννεφο????
Αλήθεια τους Αγρινιώτες πως τους λέτε εκεί στην Ήπειρο?
Γιάννης
-
Ο χρήστης servmx έγραψε:
Μου διέφυγε να πω ότι ΟΛΑ τα χιλιόμετρα μέσα στην Ήπειρο έγιναν συνοδεία ασταμάτητης δυνατής βροχής!!!!!!!Δεν μπορώ να καταλάβω με ακολουθούσε σύννεφο????
Eίναι Μετεωρολογικά αποδεδειγμένο, ότι τα βουνά της Πίνδου έλκουν τα σύννεφα, ή μάλλον δημιουργούνται κατάλληλες συνθήκες για βροχή, μιας και η Πίνδος αποτελεί κάτι σαν φράγμα για τον καιρό της Δυτικής Ελλάδας. Τα Ιωάννινα και η Κέρκυρα έχουν τα περισσότερα χιλιοστά βροχόπτωσης Πανελλαδικά.Δεν είναι τυχαίο
Αλήθεια τους Αγρινιώτες πως τους λέτε εκεί στην Ήπειρο?
Γιάννης
Δεν τους λέμε κάπως συγκεκριμένα.
ΥΓ: Το Αγρίνιο δεν είναι στην Ήπειρο -
Περυσι το καλοκαιρι εκανα Βρυξελλες - Μπαρι , 1800χλμ,σερι......μονο με 4 στασεις για καυσιμα/σαντουιτς/τσισα......
17 ωρες στο τιμονι.....και μονος στο αυτοκινητο.....
Φυσικα το ιδιο ισχυε και για τον γυρισμο....Η ιδια διαδρομη θα γινει ακομα 2 φορες,μια μετα το ΠΑΣΧΑ και μια το καλοκαιρι...αλλα δεν την ξαναπαταω....θα εχω παρεα στο αυτοκινητο....
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
.....
ΥΓ: Το Αγρίνιο δεν είναι στην ΉπειροΔεν είπα ότι ανήκει στην Ήπειρο.
Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω το υστερόγραφο με το emotion.Πάντα φιλικά
Γιάννης -
Ο χρήστης servmx έγραψε:
.....
ΥΓ: Το Αγρίνιο δεν είναι στην ΉπειροΔεν είπα ότι ανήκει στην Ήπειρο.
Γι αυτό και δεν καταλαβαίνω το υστερόγραφο με το emotion.Πάντα φιλικά
ΓιάννηςΟΚ! Και εγώ αυτό κατάλαβα, αλλά καλού κακού...το σημειώνω
Μερικές φορές ακούω διάφορα για τα μέρη μας, ίσως επειδή η περιοχή είναι λίγο ''αποκομμένη'' από την υπόλοιπη Ηπειρωτική Ελλάδα.Φιλικά,Χρήστος.
Xιλιομετρα σε ενα 24ωρο...