-
πριν μερικές εβδομάδες παρέλαβα 'το insignia μου' με το navi 800.
Στο πρώτο ταξίδι που χρειάστηκα το navigator Αράχωβα, Αγόριανη κλπ διαπίστωσα
ότι ο χάρτης (του dvd) είναι εκτός χρόνου και τόπου, δεν έχει στοιχεία-δεδομένα.Επικοινώνησα με την naviteq για νέο ενημερωμένο χάρτη και μου είπαν να περιμένω
έως τουλάχιστον ένα χρόνο για την νέα έκδοση.Μήπως κάποιος έχει βρει άλλο τρόπο - επίσημο ή ανεπίσημο - να ενημερώσει το navi 800.
-
24300 από μία αντιπροσωπία που ρώτησα σήμερα (πμ αν θέλετε να μάθετε ποια) με το κλειδί στο χέρι +μεταλικό για εκδόσεις cosmo ή sport. Νορμάλ ε;
Αν δώσω ένα 40% προκαταβολή πόσο μπορώ να τους πιέσω για έξτρα ή έκπτωση; κανα χιλιάριο, 1500; (ήδη μου έκοψαν 750 ως κατάστημα λόγω της κρίσης)
-
24,800 κανει το 1,6Τ ειτε cosmo ειτε το sport αρα δεν σου κοβουν 750!
Εγω με τα λεφτα ολα στο χερι και αφου τους ξεσκονισα ολους στην Θεσ/νικη το πηρα 24,000 μαυρο μεταλικο!
Και ειδα στο τιμολογιο οτι του αντιπρωσοπου του στοιχιζει 19,500 δηλ. 4,500 κερδος εβγαλε!
Και να φανταστεις οτι αυτος το παιρνει απ'την opel Ελλαδος και οτι και εκεινη βγαζει λεφτα!
Δηλ. ο Σαρακακης π.χ που ειναι εισαγωγεας και εχει και δυκτιο πωλησεων ποσα βγαζει σε ενα civic 1,8? Oταν η μειωση του ΕΤΤ ειναι 1,700 αρα ολος ο φορος ειναι 3,400 με 30% που ειναι η φορολογια στα 1.800cc αρα η εργοστασιακη τιμη ειναι λιγο πανω απ'τα 10 χιλιαρικα+1,700+μεταφορικα+φ.π.α δηλ.ετσι πως τα υπολογιζω βγαζει πανω απο 5χιλιαρικα στο αμαξι!(ας με διορθωσει καποιως αν δεν τα υπολογιζω σωστα!)Αν εχεις ορεξη και υπομονη χτυπα τους σαν το ψαρι,γιατι φτανει πια το παραμυθι που εμαθαν παπαγαλια ολες οι αντιπρωσοπειες οτι δηθεν δεν εχουμε περιθοριο και οτι βγαζουμε 1000-1500 στο καθε αυτοκινητο!
-
Κανένας με ανθρακί προς ανάβυσο σήμερα;
-
Bλέπω ησυχία στο forum. Εχετε όλοι παραλάβει τις κούκλες και δεν έχετε χρόνο ?
Γράψτε κάποιο σχόλιο για τις εντυπώσεις σας, ειδικά για το 16Τ.
Ευχαριστώ -
Αν είχα παραλάβει θα έγραφα... τώρα που δεν έχω παραλάβει τί να γράψω; Τον πόνο της αναμονής; Ασε...θα με βγάλουν και τρελό στο τέλος!
Ξέχασα να σας πώ... σε 1 μηνα το πολύ παραλαμβάνω μου είπαν... από εβδομάδα θα ξέρουν αν παραλάβω και νωρίτερα! -
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Αν είχα παραλάβει θα έγραφα... τώρα που δεν έχω παραλάβει τί να γράψω; Τον πόνο της αναμονής; Ασε...θα με βγάλουν και τρελό στο τέλος!
Ξέχασα να σας πώ... σε 1 μηνα το πολύ παραλαμβάνω μου είπαν... από εβδομάδα θα ξέρουν αν παραλάβω και νωρίτερα!αντε ρε !! επιτελους!
εΪπ!!!!! καλοκαιρι μην πιεσεις το τουρμπο σου αστο να ανοιξει το μοτερ απαλα απαλα απαλα απαλα!! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Ξέχασα να σας πώ... σε 1 μηνα το πολύ παραλαμβάνω μου είπαν... από εβδομάδα θα ξέρουν αν παραλάβω και νωρίτερα!αντε ρε !! επιτελους!
εΪπ!!!!! καλοκαιρι μην πιεσεις το τουρμπο σου αστο να ανοιξει το μοτερ απαλα απαλα απαλα απαλα!!Πίστεψέ με...πιο απαλά...δεν θα γίνεται!
Βασικά... λόγω των ετοιμασιών του γάμου και της βάφτησης, και επειδή αυτά θα γίνουν στο Λαύριο... με βλέπω να είμαι μόνιμα πήγαιν-έλα στην Αττική Οδό -
Εγώ πάντως από παραλιακή και Σούνιο θα πήγαινα στο Λαύριο Stan...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως από παραλιακή και Σούνιο θα πήγαινα στο Λαύριο Stan...Μόνος μου, και εγώ από εκεί θα πήγαινα φίλε... με τη γυναίκα και το μωρό όμως μέσα...δεν το ρισκάρω
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Μόνος μου, και εγώ από εκεί θα πήγαινα φίλε... με τη γυναίκα και το μωρό όμως μέσα...δεν το ρισκάρω
φοβερα στροφιλικια διπλα στην θαλασσα!!!! απο φωκια και μετα προς Σουνιο ηλιοβασιλεμα και στροφιλικια Αχ!!!!!
Φυσικα στον Ναο του Ποσειδωνα να υποθεσω θα γινουν τα μυστηρια , ε???? -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
Μόνος μου, και εγώ από εκεί θα πήγαινα φίλε... με τη γυναίκα και το μωρό όμως μέσα...δεν το ρισκάρω
φοβερα στροφιλικια διπλα στην θαλασσα!!!! απο φωκια και μετα προς Σουνιο ηλιοβασιλεμα και στροφιλικια Αχ!!!!!
Φυσικα στον Ναο του Ποσειδωνα να υποθεσω θα γινουν τα μυστηρια , ε????Χαχαχα...καλά θα ήταν... αλλά είπαμε...Λαύριο...όχι Σούνιο...
τέλος πάντων... όποτε έχω κάνει αυτή τη διαδρομή και υπάρχει γυναίκα στο αυτοκίνητο... δεν είχα... ευχάριστα αποτελέσματα (μπλιαχ!)...
Οπότε... Αττική οδός...είναι μονόδρομος... τώρα αν κάποια στιγμή πάω μόνος... φυσικά και θα πάω παραλιακή! χεχεχε...να θυμηθώ το Outrun που έπαιζα μικρός -
Nickfast.
Παρέλαβα το 1.6t στα χέρια μου πριν δύο εβδομάδες περίπου, έχω κάνει 1000 km και είμαι στο στρώσιμο. Επιβεβαιώνω λοιπόν αυτό που διάβασα πριν μερικές ημέρες, ότι είναι ένα οικογενειακό αυτοκίνητο με έντονες sport πινελιές (το 1.6t όχι μόνο στην εμφάνιση). Ζώντας στο εσωτερικό του διαπιστώνεις την πολύ καλή ποιότητα στα πλαστικά και στα καθίσματα, αν και κάποια σημεία χωρίς να προβληματίζουν θα ήθελαν καλύτερη δουλειά. Το ταξίδι άνετο και ασφαλές με ταχύτητες έως 140km/h για όλη την οικογένεια και φτάνεις ξεκούραστος στο προορισμό σου, ακόμη και εάν είσαι “χαμηλωμένος” 15 mm έχοντας την έκδοση sport. Άποψη για μεγαλύτερες ταχύτητες δεν μπορώ να έχω ακόμη. Πατώντας απλά το γκάζι, το αμάξι φεύγει εμπρός και δημιουργεί μια ευχάριστη αίσθηση επιτάχυνσης. Οι 18' ζάντες είναι μια χαρά και μέσα στην πόλη. Το flexride το έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές στη θέση sport όταν θέλω να κινηθώ γρήγορα ή όταν κινούμε σε στροφές και αλλάζει έντονα την συμπεριφορά του αυτοκινήτου παρόλο που σε διάφορα test γράφονται άλλα. Η οδήγηση σε δρόμο με στροφές και flexride στο sport σε κάνει να ξεχνάς ότι οδηγείς ένα αμάξι 4.83m, χωρίς να σημαίνει ότι οι “κοφτές στροφές” είναι το περιβάλλον του. Δεν έχω μείνει ευχαριστημένος από το NAVI 800 και το κάθισμα του συνοδηγού που διαφέρει από αυτό του οδηγού με μόνο δύο ρυθμίσεις. Αν το ήξερα θα είχα παραγγείλει το A6D.Τo autobild της προηγούμενης εβδομάδας είχε ένα συγκριτικό Test αρκετά χρήσιμο.
-
sspa,
σε ευχαριστώ για τα γραφομενά σου και το οτι τα μοιραστικες μαζί μας. Να σου πω την αληθεια θα περιμένω όταν τελειώσεις το στρώσιμο να μας πεις και τις εντυπώσεις σου από τις πραγματικές επιδόσεις και το συναίσθημα που ενοιωσες. Προσωπικά έχω στα σκαριά την αγορά της ίδιας έκδοσης δηλαδή του sport. Εχεις παρατηρήση κάποια προβλήματα λόγω χαμηλώματος, και τελικά αυτό το χαμήλωμα φαίνεται εξωτερικά?
Σε ευχαριστώ -
geia sas paidia...eimai kainourios stin parea...parakoloutho paaara polly kairo ti sizitisi sas....
vasika exo paraggeilei kai ego to opel insignia
eimai kiprios
edo stin kipro to 16t 180 hp sport einai sta 21.750 evala to dermatino sport saloni, aisthitires parkarismatos,
metalliki mbogia,kai memory seat.... mou vgike sinolo 26.050 kai mou to afise sta 24.300
ti leei?? entometaksi edo stin kipro o vasikos eksoplismos einai o parakato :
* ABS-Antilock Braking System
* ESP-Electronic Stability Program
* Driver/Co-Driver airbags with Deactivation Switch
* Front Side Airbags
* Curtain Airbags
* Front Fog Lights
* Anti-Theft Alarm
* Electric Windows front & rear
* Tinted Glass
* Electric Foldable/Heatable/light sensitivity exterior mirrors
* Immobilizer
* Remote Central Locking
* Front Center Armrest
* Rear Armrest with load through facility
* Reading Lamps-front & Rear
* Lamp System Daytime Running Lights
* 4-Way Active Headrest
* 4-Way Lumbar Support
* Leather gear knob
* Rain Sensor
* Electromechanical steering Wheel
* Steering Column-Tilt/Telescopic & Lock Control
* Leather gear knob
* Smart Seat Belt Reminder, front & rear
* Cruise Control
* Radio CD 300- CD/MP3/AUX
* 7 Speakers & External Temperature
* Illuminated Make-up mirrors
* Lamp Interior Front Floor Illumination
* Electrochromatic Interior Mirror
* Auto Light switch with Tunnel Detection
* Hill Start Assist (Only for manual)
* 12v Socket, front/rear
* Heat Reflective Wind Screan
* Safety Net (Only for Sport Tourer)
* Full size spare wheel (steel) -
Φίλε καλοσόρισες... και καλώς να σου'ρθει το όχημα! Τώρα σχετικά με αυτά που ρωτάς, δεν ξέρω να σου απαντήσω... έχω δεί κάτι σχετικούς τιμοκαταλόγους αλλά δεν ξέρω περισσότερα. Το μόνο που έχω προσέξει είναι πως ενώ το αυτοκίνητο είναι πιο φτηνό απ'ότι στην Ελλάδα, αντίθετα είναι πιο ακριβά τα extra. Για περισσότερα μπες και στο www.opel-club.gr , έκεί υπάρχει ένα παιδί (ο stratilatis) που έχει ήδη παραλάβει το αυτοκίνητό του και μένει και αυτός μόνιμα στην Κύπρο. Σίγουρα θα ξέρει κάτι παραπάνω!
-
Ο χρήστης savvas83 έγραψε:
geia sas paidia...eimai kainourios stin parea...parakoloutho paaara polly kairo ti sizitisi sas....
eimai kipriosΓια σου φίλε και εγώ Κύπριος είμαι, καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο το καινούριο σου αμάξι .
Εγώ έχω παραγγείλει ένα 1.6T cosmo με μεταλλική μπογιά,flex ride, αισθητήρες παρκαρίσματος, AFL, opel eye, bluetooth, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μνήμη, cd 500 navi και βγήκε 29150.
Το αμάξι το έχω ήδη εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και είναι σούπερ
και μεν γράφεις με greeklish δαμέσα, απαγορεύετε .
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
eimai kipriosΓια σου φίλε και εγώ Κύπριος είμαι, καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλορίζικο το καινούριο σου αμάξι .
Εγώ έχω παραγγείλει ένα 1.6T cosmo με μεταλλική μπογιά,flex ride, αισθητήρες παρκαρίσματος, AFL, opel eye, bluetooth, ηλεκτρικό κάθισμα οδηγού με μνήμη, cd 500 navi και βγήκε 29150.
Το αμάξι το έχω ήδη εδώ και 2 εβδομάδες περίπου και είναι σούπερ
και μεν γράφεις με greeklish δαμέσα, απαγορεύετε .
Αααχχ τυχεράκια... (καλοτάξιδο να είναι!)εμένα σήμερα μου είπαν 5 εβδομάδες υπομονή ακομα...
-
Υπομονή βρε stan, εξάλλου αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Υπομονή βρε stan, εξάλλου αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλιΑγάλι αγάλι...αλλά σε λίγο η...αγουρίδα θα σαπίσει!
Opel Insignia