-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ναι το ίδιο μπαλάκι έχω και εγώ. Πως θα κατέβαζες το παράθυρο μίας ιστοσελίδας προς τα κάτω; Ε έτσι ακριβώς αλλά αφού πατάς πρότα το ctrl.Με ctrl++/- ?
Όχι
-
Λοιπόν, πρώτη φορά ακούμπησα το iMAC και δεν ξέρω το 'Πως θα κατέβαζες το παράθυρο μίας ιστοσελίδας προς τα κάτω;' !!!!
Μου το έφεραν έτσι για να το επαναφέρω!!!! Αυτοί που το έχουν είναι πιο άσχετοι και από μένα...Με ctrl++/- ?
Τίποτα ...
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Λοιπόν, πρώτη φορά ακούμπησα το iMAC και δεν ξέρω το 'Πως θα κατέβαζες το παράθυρο μίας ιστοσελίδας προς τα κάτω;' !!!!
Μου το έφεραν έτσι για να το επαναφέρω!!!! Αυτοί που το έχουν είναι πιο άσχετοι και από μένα...Με ctrl++/- ?
Τίποτα ...
Aνοιξε τη μπαλκονόπορτα και φύτεψτο
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Aνοιξε τη μπαλκονόπορτα και φύτεψτο
Δεν είναι δικό μου !!!!
μόλις μπει για 1 δευτερόλεπτο δείχνει νορμάλ μετά μεγεθύνει (x 100.000 μάλλον) ξεκινώντας από πάνω-αριστερά!!!!
-
Ο χρήστης iant έγραψε:
Μου το έφεραν έτσι για να το επαναφέρω!!!! Αυτοί που το έχουν είναι πιο άσχετοι και από μένα...Θα το γράψω όσο πιο εύκολα του θανατά μπορώ.
Ανατομία:
Η μπιλίτσα του ποντικιού λειτουργεί σαν ένα τζόιστικ. Υπάρχουν ροδέλες ποντικιών που πάνε πάνω κάτω. Άλλες πάνε δεξιά και αριστερά εκτός από πάνω κάτω. Ε η μπιλίτσα πηγαίνει όπως θες εσύ (και διαγώνια δλδ).Πρακτική:
Παίξε λίγο με την μπιλίτσα να δεις πως γυρνάει. Ακούμπα το μέσον ενός δάχτυλου σου πάνω της και απαλά σείρε το δάχτυλο σου προς τα σένα (δηλαδή από την άλλη πλευρά του καλωδίου) και θα καταλήξει η μπιλίτσα κάτω από το νύχι σου.
Ε αυτό είναι το προς τα κάτω που σου είπα.Εκτέλεση:
Έχε πατημένο το ctrl (τέρμα αριστερά κάτω γωνία στο πληκτρολόγιο σου) και μετά σείρε την ροδέλα προς τα κάτω.Κατάλαβες;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Θα το γράψω όσο πιο εύκολα του θανατά μπορώ.Ανατομία:
Η μπιλίτσα του ποντικιού λειτουργεί σαν ένα τζόιστικ. Υπάρχουν ροδέλες ποντικιών που πάνε πάνω κάτω. Άλλες πάνε δεξιά και αριστερά εκτός από πάνω κάτω. Ε η μπιλίτσα πηγαίνει όπως θες εσύ (και διαγώνια δλδ).Πρακτική:
Παίξε λίγο με την μπιλίτσα να δεις πως γυρνάει. Ακούμπα το μέσον ενός δάχτυλου σου πάνω της και απαλά σείρε το δάχτυλο σου προς τα σένα (δηλαδή από την άλλη πλευρά του καλωδίου) και θα καταλήξει η μπιλίτσα κάτω από το νύχι σου.
Ε αυτό είναι το προς τα κάτω που σου είπα.Εκτέλεση:
Έχε πατημένο το ctrl (τέρμα αριστερά κάτω γωνία στο πληκτρολόγιο σου) και μετά σείρε την ροδέλα προς τα κάτω.Κατάλαβες;
Είναι δυνατόν να μην καταλάβεις μετά από τέτοιες αναλυτικότατες οδηγίες!!!
Ευχαριστώ !!!
Το θέμα είναι πως το αποτέλεσμα πάλι ΜΗΔΕΝ !! -
Δοκίμασε αυτό που σου είπαν τα παιδιά, αλλά έχοντας πατημένο το command ⌘ (το πλήκτρο δίπλα στο space).
Αν αυτό δεν λειτουργήσει, πάτησε ⌥⌘ και - (την παύλα όσες φορές χρειαστεί μέχρι να μικρύνει η οθόνη)
-
System Preferences --> Keyboard & Mouse
Συνήθως είναι το μηλαράκι και scroll με το ποντίκι
-
Το κατάφερα! Τελικά ήταν το 'alt+cmd+-/+' ! Ευχαριστώ όλους!!!
-
Παιδιά, τώρα που βλέπω καλά τον desktop, δεν υπάρχει η χαρακτηριστική μπάρα κάτω με τα προγράμματα και ο κάδος κάπου έχει πάει;;; Πως να τα επαναφέρω;;
Άκυρο... επανέφερα... -
⌥⌘ και D για να ξανακάνεις μόνιμα ορατό το Dock.
-
Άκυρο... επανέφερα...
Τώρα βλέπω πως δεν έχει τα ελληνικά.. θα θέλει internet φαντάζομαι -
System preferences -> international
Στο input menu θα λογικά υπάρχει κάπου και ελληνικά και το τσεκάρεις (για να αλλάξεις γλώσσα πατάς ⌘ και space).
-
Δεν χρειάζεται internet.
Πήγαινε στο μήλο πάνω αριστερά στην οθόνη -> system preferences -> international -> καρτέλα input menu, scrollαρε κάτω μέχρι να βρεις τα Ελληνικά και τικάρισε τα. Στο κάτω μέρος της ίδιας καρτέλας λογικά θα σου λέει select previous input source ⌘ space, οπότε απλά επιλέγεις μια φορά από την σημαία πάνω δεξιά στην οθόνη τα Ελληνικά και από εκεί και πέρα η αλλαγή θα γίνεται με ⌘ space.
edit: Είμαι αργός!
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
edit: Είμαι αργός!Σε πρόλαβα αλλά θα τον τρελάνουμε τον άνθρωπο
-
Βγήκε το SP2 για το Office 2007. Πώς μπορώ να κάψω ένα dvd με ενσωματωμένο αυτό στον κύριο κορμό;
-
Αν ψάξεις για SLIPSTREAM κάτι θα βρεις (πχ). Η διαδικασία πάντως έχει αρκετή φασαρία. Εναλλακτικά, το βρίσκεις έτοιμο από κάποιον που το έκανε αντί για εσένα.
-
ποιός είναι ο Κος Κορμός;
Βρες ένα torrent που να το έχει έτοιμο ενσωματωμένο και κατέβασέ το Αφού το έχεις πρωτότυπο-εννοείται- δεν τίθεται θέμα παρανομίας
[ό,τι είπε και ο Μάνος δλδ ] -
Εννοώ ότι κάνεις με το nlite αν εχεις ακουστά...
-
Έχω το εξής πρόβλημα: Δουλεύω για έναν πελάτη μέσω VPN από το γραφείο και θέλω να έχω ταυτόχρονη πρόσβαση στο Internet. Όμως, μέσω του δικτύου του πελάτη δεν έχω αυτήν τη δυνατότητα. Υπάρχει κάποιος σχετικά απλός τρόπος να φτιάξω κάποιου είδους κανόνες (λίστες με IP διευθύνσεις) όπου θα δηλώνω ότι για κάποιες IP θέλω πρόσβαση μέσω του δικτύου του πελάτη και ότι για κάποιες άλλες (τις υπόλοιπες) θέλω πρόσβαση μέσω του δικού μου δικτύου;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]