-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν από λίγο ο Δντης της ΕΚΚΑ Περιστερίου βγήκε και είπε στην τηλεόραση'Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ MERCEDES - BENZ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ'
Να μας πεί τότε γιατί στην ανταλλαγή αφαιρούν 50% στην τριετία . Μήπως είναι χαρτί χαμηλής κεφαλαιοποίησης ?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πριν από λίγο ο Δντης της ΕΚΚΑ Περιστερίου βγήκε και είπε στην τηλεόραση'Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑΣ MERCEDES - BENZ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ'
Εξυπνάδες!!!
Ας μην έλεγε για φέτος η 'μαμά' Mercedes ότι έχουν ανοιχτό 'στόχο' σε σχέση με τους περσινούς και προπέρσινους που ήταν αυξημένοι και θα μίλαγε ... Θα παρακάλαγαν κλαίγοντας.
Ετσι λειτούργησαν πολλές εταιρίες φέτος απο την αρχή του χρόνου στις αντιπροσωπίες τους μπας και δουν φως. -
Η μόνη επένδυση είναι να τους διώξουμε όλους και να τους εξορίσουμε σε ένα απομονωμένο μέρος να μην ενοχλούν και να μην μας δημιουργούν προβλήματα με τα κερδοσκοπικά παιχνιδάκια τους και τις περίτεχνες παγκόσμιες κρίσεις
-
Καλησπερα φιλοι μου,
ηθελα να αναφερω κατι που προσωπικα θεωρω απαραδεκτο.
Ειμαι σε εποχη που ψαχνω για καινουργιο αμαξι κι εχω 4 υποψηφια στο μυαλο μου, απο τα οποια το ενα θα ειναι μαλλον η επιλογη μου. Παρολα αυτα, δεν θελω να μην εχω δοκιμασει ολα τα αμαξια μεχρι την στιγμη που θα αποφασισω.
Οταν εννοω να εχω δοκιμασει, εννοω να τα εχω κανει test drive.
Εφτασε λοιπον η μερα (πριν 5-6 μερες) που αποφασισα να δοκιμασω ενα απο τα 4 αυτα αυτοκινητα, το 207 Rallye (το οποιο μαλιστα δεν μ'αρεσει καθολου αλλα τιθεται σε ολα τα τεστ εναντια σε ενα απο τα υπολοιπα 3... οποτε ηθελα να εχω μια εικονα, κακως; )
Μιλησα με μια αντιπροσωπεια της Peugeot η οποια μου ειπε να παρω τηλ την Δευτερα (σημ. χθες δηλαδη) για να κανονισουμε το test drive. Στο χθεσινο τηλεφωνο λοιπον αναφερθηκα στην χρονικη διαρκεια του test drive και ζητησα να εχω το αμαξι για περιπου μιαμιση ωρα μονος μου για να το δοκιμασω. Η απαντηση; Δεν γινεται αυτο! 'Περιεργο γιατι αλλες αντιπροσωπειες ειπαν οκ', ειπα. 'Θα το εξετασουμε και θα σας τηλεφωνησουμε εμεις αυριο το πρωι'.
Τηλεφωνο; Οχι βεβαια... Ενταξει ειπα... Περασα απο την αντιπροσωπεια λοιπον... 'Οχι, δεν μπορειτε να κανετε test drive το αμαξι μονοι σας τοση ωρα!'
Ρε παιδια, ειμαι εγω ο βλακας που θελω να εχω οδηγησει το αμαξι που θα αγορασω για καποια παραπανω χιλιομετρα απο τον γυρο του τετραγωνου; Μας θελουν να αγορασουμε γουρουνι στο σακι;
Δηλαδη δεν μπορει καποιος να ξερει τι θα παει να αγορασει;
Δεν μπορω να καταλαβω την λογικη, προσωπικα την θεωρω απαραδεκτη (το επαναλαμβανω).
-
Ε τοτε πες τους να το κανουν μονοι τους test drive και δοκιμασε καποια αλλη αντιπροσωπεια peugeot. Αν και στις αλλες σου πουν το ιδιο, στειλε mail στη Γαλλια εξηγοντας τους το πως και τι. Αν κι εγω πριν τους το κλεισω στα μουτρα, ακολουθω την ψυχραιμη φιλοσοφικοκοινωνικη αναλυση στον υπαλληλο, ευγενεστατα. Τουλαχιστον μου αναγνωριζουν στο τελος οτι εχω δικιο και πιανει σε ολες τις εταιριες
-
**Billopoulos **welcome to the club.
Την περίοδο που έκανα τεστ-ντραιβ τα περισσοτερα μοντέλα που με ενδιαφέρουν δεν υπήρχαν καν για τεστ.
Πχ 207 RC, Corsa OPC και πολλά άλλα. Ή είχαν τις μικρότερες εκδόσεις.
Εδώ η Αουντι έδινε το ΤΤ για 2ωρο τεστ-νραιβ και η χοντα μου ειχε δωσει το ταπερ για κανα μισαωρο και κάτι και η Πεζώ δε δίνει το ραλί.Άποψή μου είναι ότι θα έπρεπε από κάθε εταιρία να υπάρχουν σχεδόν όλα τα μοντελα (ας δεκτώ ότι είναι πρακτικά αδύνατο) ή τουλάχιστον τα περισσότερα, συμπεριλαμβανόμενων των κορυφαίων της γκάμας, και να μας δίνονται για επαρκές διάστημα ή ακόμη και για ταξίδι.
Αλλά όταν πάνε σαν τα πρόβατα και τα αγοράζουν χωρίς να τα έχουν οδηγήσει ποτέ τι περιμένεις?
Ρώτα στη BMW πχ ποια μοντέλα υπάρχουν για τεστ και πόσοι αγοράζουν χωρίς δοκιμή. -
a,τωρα ειδα τον τιτλο,θα μεταφερω αυτα που εγραψα χθες σε αλλο,εδω...ν ανεβει κι ολάς το θεμα που ειναι και πολυ ενδιαφερον...
ΙQ...πας να το αγορασεις με δοσεις και σου λενε,-ξερετε ο φακελος οχι μονο ισχυει αλλα σε μας ειναι 290 ευρω!!!!,
αν ψιλλιαστεις οτι το τσαντακι με φερμουαρ
(σαν αυτο που ειχε η γιαγια μου το πλεξιμο της κατω απ την μασχαλη και ειναι-το μοναδικο- κλειστο, ας το πουμε ντουλαπακι στο μπροστινο μερος(οδηγου-συνοδηγου))
μπορει να ειναι και extra,ρωτας κατοχους στο δρομο (και εδω μεσα)και σου βεβαιωνουν ολοι οτι ειναι στανταρ,πας να το επιβεβαιωσεις και σου λενε -ητανε-στανταρ παλια(ποτε ρε παιδια παλια,6 μηνες εχει δεν εχει στο δρομο(Ελλαδα))τωρα εχει 130 ευρω...!!!!!!!!!)ανεβασαν και 1% το επιτοκιο απο τον ιουνιο και μετα
(ειναι ομως χαμηλο....)
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ