-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πάντως κατά τη γνωμη μου ο Τάκης σε σχέση με κάποια χρόνια πριν είναι πολύ καλύτερος. Συνολικά μάλιστα, όλη η ομάδα με Τάκη + καλεσμένο σχολιαστή + Σεϊτανίδη ρολάρει πάρα πολύ καλά.
Μπράβο τους, και ας συνεχίσουν έτσι.
Όσο για το σαρδαμάκι με τον Άλφα, εδώ η άλλη μας μίλαγε για το κωλαράκι της, στο λάθος κανάλι θα κολλήσουμε;
H Σκλαβούνου?
¨οχι ρε γμτ τι έχασα... Ευκαιρία για θάψιμο.
Για πεςΔεν το είπε η Σκλαβούνου αλλά μια δημοσιογράφος του Mega.
... Που ήταν παλιά στον ΑΝΤ1
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Έχεις rapidshare?Mπα Νικο οχι δυστιχως!
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Να ρωτησω κατι, μπορω να δω καπου τον αγωνα τις κυριακης σε μαγητοσκοπιση, υπαρχει τετοια περιπτωση?Έχεις pm.
-
- Τη μια στιγμή λέει ο ίδιος ο ΤΠ ότι ο Massa είχε επαφή και την επόμενη αναρωτιέται γιατί μπήκε στα pits...
- Κάποιος πληζ να πει στον αγαπητό κύριο Takis να ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙ!!!!!!! Είναι η ώρα δύσκολη, πολλοί έχουν ήδη φάει και βρίσκονται στη διαδικασία της χώνεψης. Αυτές οι κραυγές-τσιρίδες-κορόνες με το παραμικρό είναι λιγουλάκι κουραστικές και πολύ περισσότερο περιττές. Ένας εκφωνητής ήξερε να φωνάζει και να πορώνει, ο Μανώλο. Όλοι οι άλλοι τζάμπα γκαρίζουν
- Μα να μην ξέρει ο insider-συγγραφέας τι σημαίνει το BOX;
-
Γενικά όταν παίζει καμιά προσπέραση, ή λάθος οδηγικό ή οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο ο ΤΠ όντως τσιρίζει και είναι πολύ ενοχλητικό στα αυτιά μας
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Γενικά όταν παίζει καμιά προσπέραση, ή λάθος οδηγικό ή οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο ο ΤΠ όντως τσιρίζει και είναι πολύ ενοχλητικό στα αυτιά μαςΈνα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον σε μια γενικά ΠΟΛΥ βελτιωμένη μετάδοση. Αυτές οι τσιρίδες είναι 1) τελείως τεχνιτές 2) τελείως ενοχλητικές.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Γενικά όταν παίζει καμιά προσπέραση, ή λάθος οδηγικό ή οτιδήποτε άλλο ασυνήθιστο ο ΤΠ όντως τσιρίζει και είναι πολύ ενοχλητικό στα αυτιά μας
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μείον σε μια γενικά ΠΟΛΥ βελτιωμένη μετάδοση. Αυτές οι τσιρίδες είναι 1) τελείως τεχνιτές 2) τελείως ενοχλητικές.
ειδικά εκείνο το 'α! αα! ααα!' όταν είδε το -0.300 του Trulli στις κατατακτήριες ήταν βγαλμένο από άλλες ...επιδόσεις
['ο οργασμός του παντρεμένου' όπως εύστοχα είχε πει κάποτε ο Ζαραλίκος, σε αντίστοιχα 'α!' των φιλάθλων της ΑΕΚ στο περίφημο 3πλό δοκάρι της ΑΕΚ στο αλησμόνητο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό]
Φταίω εγώ μετά;
-
Μα τώρα ότι και να λέμε ένας ήτο ο Μανόλο...
Γ@μώ το κ#λογιουτούμπη δεν βρήκα βίντεο με περιγραφή αγώνα. Αν έχει κανείς...
-
Εντάξει οι 'κορώνες' και τα 'πλαγιογλιστρήματα' του Τάκη όταν περιγράφει αγώνες είνια χαρακτηριστικές γιαυτό τον κάνουν μοναδικό και απολαυστικό
Μήπως να φέρουμε τον Παλομπαρίνι ή τον Πουρουπουπού?
http://www.youtube.com/watch?v=s8nsfSRO ... re=relatedΟι σχολιαστές με χαρακτηριστική φωνή και επιφωνήματα πάντα ήταν απολαυστικές
Δε ξέσω για σας εγώ πάντως το θεωρώ ατού σε έναν σχολιαστή αγώνων να 'ζεί' την περιγραφή και να βγάζει χαρακτηριστικούς ήχους και επιφωνήματα.. ίσως ο τάκης να είναι λίγο τουματσ κυριακή μεσημέρι αλλαδε πειράζειΥ.Γ. ποιοσ απο εσας ξεχνάει τον απίστευτο θρυλικό Μανώλη Μαυρομάτη
Καραγκούνης - Καραγκούνης με τη μπάλα και το γκολλλλλλλλλλ.
Youtube VideoΟ χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Γ@μώ το κ#λογιουτούμπη δεν βρήκα βίντεο με περιγραφή αγώνα. Αν έχει κανείς...
κάτι μπορεί να έχω στο σκληρό μου...
θα μάθεισ άμα είναιΣτην Ισπανία πάντως ήτανε πολύ προσεχτικός στην περιγραφή του αντικειμενικότατος με άρτιότατη τεχνική περιγραφή όπου χρειαζότανε και ήηερε που να το 'κόψει'.
+1 Εκεί που αναφέρθηκε ονομαστικά στα 2 κέντρα βάρους του μονοθεσιού δίχως να μπει σε λεπτομέρειας εν μέσω αγώνα (όσοι γνωρίζουνε δε χρειάζονται επαναλήψεις άλλωστε... τον αγώνα θέλαμε να ακούσουμε ) καθώς για τις αριστερές στροφές αν θυμάστε.....+1 έκανε ερωτήσεις ουσίΑς και όχι ανοησίας στον 'συνταξιούχο απο τα 20 μου οδηγό που έγινα τηλεοπτικός σχολιαστής' για πράγματα που θέλουμε να μάθουμε από καποιον που έχει 'τρέξει' αγωνιστίκα μονοθέσια. Ο DC έγινε σχολιαστής στα 38+ του !
Η Σταυρούλα που χάθηκε? την έστειλε στο Μονακό? λολ
-
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
Η Σταυρούλα που χάθηκε? την έστειλε στο Μονακό? λολΕκεί ήταν χθες, δεν την είδες;
Ποτέ δεν την βγάζουν τις Κυριακές. -
Ο χρήστης ckastam έγραψε:
+1 έκανε ερωτήσεις ουσίΑς και όχι ανοησίας στον 'συνταξιούχο απο τα 20 μου οδηγό που έγινα τηλεοπτικός σχολιαστής' για πράγματα που θέλουμε να μάθουμε από καποιον που έχει 'τρέξει' αγωνιστίκα μονοθέσια. Ο DC έγινε σχολιαστής στα 38+ του !
Για αποκατάσταση της αλήθειας, ο Σταμάτης είναι 27 (σχεδόν), όχι 20, και συνεχίζει να τρέχει σε αγώνες όταν μπορεί.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
+1 έκανε ερωτήσεις ουσίΑς και όχι ανοησίας στον 'συνταξιούχο απο τα 20 μου οδηγό που έγινα τηλεοπτικός σχολιαστής' για πράγματα που θέλουμε να μάθουμε από καποιον που έχει 'τρέξει' αγωνιστίκα μονοθέσια. Ο DC έγινε σχολιαστής στα 38+ του !
Για αποκατάσταση της αλήθειας, ο Σταμάτης είναι 27 (σχεδόν), όχι 20, και συνεχίζει να τρέχει σε αγώνες όταν μπορεί.
ενοούσα 20αρης....
γιατί κανονικά θα έπρεπε να οδηγεί μνοθέσια και όχι να σχολιάζει αγώνες στην ηλικία του
μου θυμίζει τον Montoya που ήταν έτοιμος να κάνει την ίδια δουλειά στη Κολομβία όταν έφυγε από την Μακλάρεν..... -
Μαλλον δεν εννοεις να καταλαβεις, ο Σταματης οδηγει μονοθεσια στο πρωταθλημα Super League Formula. Επειδη βεβαια τυγχανει να εχει μερικα ελευθερα ΣΚ σχολιαζει και τους αγωνες της F1, τωρα που κολαει η συγκριση με τον DC πραγαμτικα δεν καταλαβαινω.
-
Το παληκάρι αυτό πάντως είναι θετική προσθήκη στο 'πάνελ'. Μια χαρά πράγματα λέει και δίνει και μια πιο εκ των έσω αίσθηση του θέματος. Βαρέθηκα τους so called ειδήμονες που ξεκοκαλίζουν τα sites για να είναι ενημερωμένοι και το παίζουν Γεωργίου της F1...
-
Συμφωνω με Eddie!!
Μπραβο παντως στον Τακη που μετα απο 5 αγωνες αντε να του φυγε μια φορα η λεξη ΑΛΦΑ!!!
Ολο ΑΛΦΑ περιμενω να ακουσω εγω καθε φορα που λεει : Απο την τηλεοραση του..........!!!!
-
Διάλειμμα για off topic
Ρε πυροβολημένε (τώρα που σε πέτυχα) τι έχεις κάνει στο fiestaκι; 300 άλογα ακούω, κομπρέσορες ακούω. Εσύ κάτι για εκκεντροφόρους μου είχες πει μόνο. Πώς και ξέφυγε έτσι το θέμα; -
Αφου με επιασε η !!!!
Δεν πολυπηγαινε με το 1ο σταδιο βελτιωσης και ειπα να το φτασω κατευθειαν στο τελευταιο!!
Αντε να κανονισουμε για κανα καφεδακι!!
-
Αντε να κανονισουμε για κανα καρτάκι!!
ΟΚ
-
χαχαχα αμε!!Λειπει και ο χερας Αμερικη,οποτε θα ειμαστε πιο χαλαροι!!!
-
Γενικώς καλή η μετάδοση αυτή τη φορά, αν και ο Σταμάτης Κατσίμης είναι αυτός που έχει δώσει αυτό που έλειπε (τηρουμένων των αναλογιών) και με τη γνώση και παρουσία του φρενάρει διάφορες κορώνες και κουταμάρες.
Εκεί που γέλασα πραγματικά ήταν η ανάλυση για τον 37χρονο Μπαρικέλο, που αντικαθιστά τις όποιες απωλεσθείσες φυσικές δυνάμεις λόγω ηλικίας με τις 'ανεπτυγμένες διανοητικές επιτηδειότητες'.///
Μπαρικέλο: ο σοφός γελωτοποιός....
Τηλεοπτική μετάδοση F1 2013 -2014