1ον respect στον τρελό Ιταλό που από όσο βλέπω θα κάνει την μεγάλη ανατροπή καθώς είναι και βαρύτερος από τον TG και έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ 3 δέκατα καλύτερο χρόνο.
2ον respect στον Γερμανό πιτσιρικά που από όσο δείχνουν τα πράγματα αν ο Newey κάνει το θαύμα του με το διπλό διαχύτη θα είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.
3ον respect στον Lewis που έδειξε ότι έχει τα @@ για να πάρει ένα μέτριο μονοθέσιο και να το φτάσει ψηλά.
Βαριές οι Φερράρι αλλά από όσο δείχνουν τα πράγματα θα τους τσιμπήσουν τους βαθμούς εκτός και αν αστοχήσουν τα κιβώτια (που είναι το τελευταίο που τους μένει).
Για τις Brawn ούτε κρύο μου κάνει ούτε ζέστη. Αν και ο Ross θα πρέπει να αρχίσει να μην αισθάνεται και πολύ καλά καθώς μάλλον τελείωσαν τα ψέματα (δηλαδή το συγκριτικό πλεονέκτημα ενός μονοθέσιου με καλή αεροδυναμική) και η αδυναμία εξέλιξης του μονοθέσιου (χωρίς χρήμα πως θα γίνει αυτό) μόνο πίσω μπορεί να τους στείλει.
Φυσικά αύριο θα δούμε τι θα γίνει αλλά ο 4ος αγώνας είναι σημαδιακός καθώς οι Brawn νικήθηκαν στα ίσια τόσο από μονοθέσια με τους διπλούς διαχύτες όσο και από μονοθέσιο με την απλή λύση.