-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν είναι και πολύ έξυπνο, να μην πάρεις ένα αμάξι που σου αρέσει, γιατί ένα άλλο θα σου γλιτώσει στην μεταπώληση 1000 ή έστω το πάρα πολύ 2000€...
Το βασικό είναι να πάρεις κάτι που πραγματικά γουστάρεις.
Έχεις 100% δίκιο!
-
xene! πάρε το scirocco, έκανα test drive σήμερα !!! Καταπληκτικό!!!
Βάλε κάτι παραπάνω και θα έχεις και χώρους (για 4 άτομα) και ποιότητα εσωτερικού και γκάζι και όμορφο αυτοκίνητο.
Πήγαινε για test drive και θα με θυμηθείς!
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το βασικό είναι να πάρεις κάτι που πραγματικά γουστάρεις
Λες να κάνω προσφορά στο θείο μου για το evo?
(του έκανα προσφορά αρκεί να μου το δώσει σε 1024 δόσεις, αλλά δεν ξέρω γιατί δεν δέχτηκε... )(ο μέσος εργαζόμενος θα πρέπει να αποταμιεύει 4 χρόνια για να το πάρει αν υπολογίζω σωστά...).
Καλά τα λες, γι αυτό και δεν έχω κάνει κάποια κίνηση ακόμα. Δεν μου περισσεύουν, δεν, δεν, δεν...
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
xene! πάρε το scirocco, έκανα test drive σήμερα !!! Καταπληκτικό!!!Βάλε κάτι παραπάνω και θα έχεις και χώρους (για 4 άτομα) και ποιότητα εσωτερικού και γκάζι και όμορφο αυτοκίνητο.
Πήγαινε για test drive και θα με θυμηθείς!
Γάστου το σιρόκκο πάει πόσο? 22000 το 122? Τελική τιμή?
Το 160 πόσο? Πόσο? Έλα Αλέκο... πόσο έδωσες για 1400άρι vw? Πόσο????Το γκολφ πόσο θα κοστίζει περίπου γνωρίζουμε?
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Το 160 πόσο? Πόσο? Έλα Αλέκο... πόσο έδωσες για 1400άρι vw? Πόσο????Το γκολφ πόσο θα κοστίζει περίπου γνωρίζουμε?
Έλα ρε ξένε, γιατί σου φαίνετε αστείο???
Πήγαινε να το δεις, και που είναι 1400 τι? Είναι 160ps και ροπάτο.
Σε σχέση με το leon που έχει εσωτερικό χειρότερο απο αυτό που έχει το δικό μου ibiza , το vw είναι κλα΄σεις ανώτερο. Το 160 θα σου βγει 24 κάτι με το κλειδί στο χέρι και πολύ καλό βασικό εξοπλισμό. Νομίζω πως σήμερα η vw ανακοίνωσε νέα χρηματοδοτικά, αλλά δεν τα έχω δει καθόλου.Πάντως να πας να το δεις, αξίζει τον κόπο.
-
Ο χρήστης gastou έγραψε:
Έλα ρε ξένε, γιατί σου φαίνετε αστείο???
Πήγαινε να το δεις, και που είναι 1400 τι? Είναι 160ps και ροπάτο.
Σε σχέση με το leon που έχει εσωτερικό χειρότερο απο αυτό που έχει το δικό μου ibiza , το vw είναι κλα΄σεις ανώτερο. Το 160 θα σου βγει 24 κάτι με το κλειδί στο χέρι και πολύ καλό βασικό εξοπλισμό. Νομίζω πως σήμερα η vw ανακοίνωσε νέα χρηματοδοτικά, αλλά δεν τα έχω δει καθόλου.Πάντως να πας να το δεις, αξίζει τον κόπο.
δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί που το scirocco θα το πάρουν για το εσωτερικό του στις φτηνές εκδόσεις.. το αμάξι ξεχωρίζει για το εξωτερικό του(όντως αστεράτο ) και την οδηγική συμπεριφορά..
-
Η μεταπωληση εξαρταται και απο απροβλεπτους παραγοντες οπως τα τελη ταξινομησης κλ,προσωπικα ειχα πουλησει seat ibiza τριετιας σε μαντρά με -35%,και ο πατερας μου δεν βρηκε ποτε να πουλησει το mercedes Ε200 τριετίας με -50% ακομα το εχουμε και το χαζευουμε!
-
Ποια η άποψη σας για ...type r ~'05? ( )
-
εσύ τι λες;
-
χ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η μεταπωληση εξαρταται και απο απροβλεπτους παραγοντες οπως τα τελη ταξινομησης κλ,προσωπικα ειχα πουλησει seat ibiza τριετιας σε μαντρά με -35%,και ο πατερας μου δεν βρηκε ποτε να πουλησει το mercedes Ε200 τριετίας με -50% ακομα το εχουμε και το χαζευουμε!πούλησα peugeot 106 rallye .... του 2000 (αγορασμένο το 1/2004), τον 11/2008 με απαξίωση -18% για 5 χρόνια. το πρόσεχα βέβαια και ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση....
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εσύ τι λες;Ότι με συμφέρει...
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
χπροπό?
-
Μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει σχετικά με:
-σερβις κάθε πότε και πόσο
-κατανάλωσηγια type r?
-
Επαναφέρω το τόπικ αυτό για να δώσω ένα τέλος...
Πολλές φορές η λογική καταφέρνει να μας σταματά από πράξεις παρορμητικές. Και εμένα κάπως έτσι μέχρι τώρα. Όμως είναι φορές που οι συγκυρίες (βλέπε μείωση τελών + γενναία έκπτωση) συνδυάζονται με το έντονο συναίσθημα και το αποτέλεσμα είναι το αναμενόμενο.
Έτσι, μετά από αρκετό καιρό αδράνειας, χθες έγινε μια παραγγελία. Μια παραγγελία μέσα από την καρδιά μου! Το όνομά της ...mx5...
9+σήμερα για να συναντηθούμε και να συζητήσουμε το μέλλον μας. Ελπίζω να συντροφεύουμε ο ένας τον άλλο για πολλά, ευχάριστα χρόνια...
υγ. έχω τρελαθεί από τη χαρά μου...
-
Με γειές καλοτάξιδο
-
αυτά είναι!
με το καλό να το δεχτείςκαι στα δικά μας οι λεύτερες
-
Καλοριζικο!!
9+σήμερα, εργασιμες μερες.. Στο λεω για να μην σκασεις απο την αναμονη!!!
Εγω παρήγγειλα MAZDA CX-7 ακριβώς πριν 2 βδομάδες, Πέμπτη, και παραλαμβανω αύριο ή Δευτέρα.
Έχουν βγάλει ήδη πινακίδες αλλά περιμένουν το αυτοκίνητο από τη MAZDA..
Να το χαρεις φίλε μου! -
Mετά από συνύπαρξη 12 ετών με γαλλικά αμάξια ήρθε ο καιρός να αλλάξω στρατόπεδο.
Παραγγέλθει ένας μαύρος άσχημος ταύρος με γερμανική καρδιά και γαλλικό στρίψιμο.Ελπίζω σε 3 εβδομάδες να τον έχω ημερέψει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mετά από συνύπαρξη 12 ετών με γαλλικά αμάξια ήρθε ο καιρός να αλλάξω στρατόπεδο.
Παραγγέλθει ένας μαύρος άσχημος ταύρος με γερμανική καρδιά και γαλλικό στρίψιμο.Ελπίζω σε 3 εβδομάδες να τον έχω ημερέψει.
Επιλογή αυτοκινήτου - Η μεγάλη στιγμή...