-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
άυτος ήταν τελικά ο υπουργός που τον σάπισε (σπασμένα δόντια κλπ) ο άνδρας αυτης που μαμούσε ???Δεν ίσχυσε ο νόμος περί ευθύνης υπουργών στη συγκεκριμένη περίπτωση;
Σίγουρα ήταν αυτός ρε;
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
@drifter ψάχνουμε ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ κείμενα με θεματολογία σχετική με καυλιάρες ανεμογεννήτριες, ενδιαφέρεσαι ?Ορθογραφημένα μόνο στα Ολλανδικά, αναλαμβάνεις μετάφραση
Αν είναι τόσο καλός νομικός, γιατί έφαγε τέτοια σφαλιάρα με την ΕΕ στους συμβασιούχους?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
@drifter ψάχνουμε ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ κείμενα με θεματολογία σχετική με καυλιάρες ανεμογεννήτριες, ενδιαφέρεσαι ?
Ορθογραφημένα μόνο στα Ολλανδικά, αναλαμβάνεις μετάφραση
Αν είναι τόσο καλός νομικός, γιατί έφαγε τέτοια σφαλιάρα με την ΕΕ στους συμβασιούχους?
Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο...
Εδώ είχε βγει κι έλεγε για τις ταυτότητες ότι είναι συνταγματική η προαιρετική (κατά βούληση δηλ. ) αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτότητες...Αυτά φυσικά δεν είναι η νομική του άποψη, πολιτικές επιλογές είναι...
Γιατί ο Αλογοσκούφης δεν είχε καλούς νομικούς (τι καλούς δηλ. φοιτητές έφταναν) να του πουν ότι για τη μπαρούφα πχ με το 20% του ΟΤΕ θα πέσει φάπα από την ΕΕ ?...Το ήξερε αλλά το αγνόησε, κερδίζεις χρόνο και εντυπώσεις...
-
@drifter ψάχνουμε ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ κείμενα με θεματολογία σχετική με καυλιάρες ανεμογεννήτριες, ενδιαφέρεσαι ?
Ορθογραφημένα μόνο στα Ολλανδικά, αναλαμβάνεις μετάφραση
Τι σφαλιάρα; Αφού τους περισσότερους τους μονιμοποίησε τελικά κι ας ήταν ΠΑΣΟΚοι.
Χιλιάδες μονιμοποιήθηκαν, ορισμένοι μάλιστα από αυτούς ούτε γι' αστείο δεν έπρεπε να μονιμοποιηθούν (έχω ζεστό παράδειγμα). -
and the winner is :
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
άυτος ήταν τελικά ο υπουργός που τον σάπισε (σπασμένα δόντια κλπ) ο άνδρας αυτης που μαμούσε ??? -
Όντως... Απλά δεν περίμενα να διακινδυνεύει την φήμη του ως νομικός με τετοια παπάτζα ολκής.
Και μιας και ο mjacob δε φιλοτιμήται να κουτσομπολεψει,
Για να ρωτήσει ο Μάνος.
Πόσες βιτρίνες σπάσαν στο cityedit τον παρεξήγησα τον mjacob
edit koustan βλέπω, στα συντακτικά
Δεν προλαβα να πάρω screenshot -
Και μιας και ο mjacob δε φιλοτιμήται να κουτσομπολεψει[...]Ε αφού εδώθησαν οι απαντήσεις
Τι θέλετε τώρα, την επαγγελματική τους σχέση; τη διεύθυνση της γκαρσονιέρας ; Το ποιοι φέρονται [sic] να φύλαγαν τα νώτα του στην είσοδο ή το όνομα του οδοντιάτρουκουτσομπολιά
-
To κακό είναι οτι η κοσμητική οδοντιατρική κάνει θαύματα
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
and the winner is :άυτος ήταν τελικά ο υπουργός που τον σάπισε (σπασμένα δόντια κλπ) ο άνδρας αυτης που μαμούσε ???
τι κερδίζω??
-
δβδ με χοτ σκηνές
ο προκόπης ξενοπήδαγε;
που πάει το γυναικείο είδος; -
Το έχουν οι καθηγητές νομικής τελικά
Ελ βενιζέλ -
Ελ βενιζέλ
-
Θελω να μου πει ο mjcobης γιατι εχει χαθει η νατασα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θελω να μου πει ο mjcobης γιατι εχει χαθει η νατασα.Και γι' αυτή έχει κυκλοφορήσει ιατρικό-σενάριο, αλλά οι πηγές παραείναι αναξιόπιστες και το σενάριο πολυφορεμένο. Οπότε και κόβονται στο quality assurance
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και γι' αυτή έχει κυκλοφορήσει ιατρικό-σενάριο, αλλά οι πηγές παραείναι αναξιόπιστες και το σενάριο πολυφορεμένο. Οπότε και κόβονται στο quality assurance
Τα χρόνια στα θρανία δεν πήγαν χαμένα
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τι κερδίζω??Κατ' ιδίαν συνεδρία με τον υπουργό, περί οικογενειακού δικαίου
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Και γι' αυτή έχει κυκλοφορήσει ιατρικό-σενάριο, αλλά οι πηγές παραείναι αναξιόπιστες και το σενάριο πολυφορεμένο. Οπότε και κόβονται στο quality assurance
Καλος εισαι αλλα οι δικες μου πληροφοριες απο την Αργολιδα ειναι επιβεβαιωμενες κι εσυ κοβεσαι στον quality assurance...
Ο κων5 τι θελει σ αυτο το θεμα; Εδω μιλανε οι κατινες και οι wannabe-κατινες τυπου drifter... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
υπάρχει και το αντι-σενάριο ότι δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, οπότε για να δικαιολογηθούν έχουν σπρώξει το ιατρικό σενάριο
λες να μη του κάνει κούκου του χοντρού;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο κων5 τι θελει σ αυτο το θεμα; Εδω μιλανε οι κατινες και οι wannabe-κατινες τυπου drifter...Περνούσα απ'έξω και κάποιος μου σφύριξε ότι είσαι μέσα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
υπάρχει και το αντι-σενάριο ότι δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους, οπότε για να δικαιολογηθούν έχουν σπρώξει το ιατρικό σενάριο
λες να μη του κάνει κούκου του χοντρού;
Kαι τα δίδυμα
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]