-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θέλω μια γνώμη για το ποιος είναι το ζώο, εγώ ή ο άλλος οδηγός ή και οι δυο μαςΣτην εθνική οδό, κινούμαι στην αριστερή με ταχύτητες 160-170χλμ, όπως ακριβώς και τα 2-3 μπροστινά μου αμάξια και κρατάω την δέουσα απόσταση από τον μπροστινό μου. Η μεσαία λωρίδα έχει σχετική 'κίνηση' και πηγαίνει με 120χλμ το πολύ. Έρχεται ένας πάρα πολύ γλήγορος με Astra GTC πίσω μου και μου κολλάει στα 2 μέτρα. Για να μπω στη μεσαία λωρίδα και να τον αφήσω να περάσει (κάτι που θα έκανα φυσικά αν γινόταν) θα έπρεπε να κόψω κατά 40χλμ την ταχύτητά μου για να χωρέσω ανάμεσα στα αμάξια της που πήγαιναν σαφώς πιο αργά από εμάς, ένας τέτοιος ελιγμός θα ήταν πολύ επικίνδυνος καθώς είχαν μικρές αποστάσεις ανάμεσά τους. Τον βλέπω στον καθρέφτη να κάνει κινήσεις εκνευρισμού. Επιταχύνω όσο με παίρνει ώστε να έχω και μια απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό μου, αλλά αυτός έρχεται κοντά.
Τελικά να μην τα πολυλογώ, με προσπέρασε από τη μεσαία λωρίδα και ευτυχώς που πάτησα φρένο γιατί πλησίαζε πάρα πολύ το αμάξι της μεσαίας λωρίδας και δεν ξέρω αν θα προλάβαινε να κάνει τη σφήνα του. Το ίδιο πράγμα συνέχισε να κάνει στους υπόλοιπους οδηγούς της αριστερής λωρίδας περνώντας τους τελικά από τη μεσαία οριακά. -
καγκουρομαλακες με οπελ αρχιδα,
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Φίλε zorz, όταν ΟΛΑ τα αφεντικά σε αυτόν τον τομέα, λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο θα καταλάβεις ότι οι οδηγοί δεν έχουν κάποια άλλη ενναλακτική λύση, ειδικά ότα έχουν να θρέψουν και οικογένεια και τα έξοδα τρέχουν! Πραγματικά σε τέτοιου είδους εταιρείες οι συνθήκες είναι τριτοκοσμικές.ΑΝ ΕΧΕΙΣ εναλλακτική, συκόνεσαι και φεύγεις, αν όχι κάθεσαι.......
και περιμένεις πότε θα γινει η μαλακία , που θα την πληρώσεις μόνο εσύ !είχα κάνει 3 φορες έγγραφη αναφορά, στην δίεύθυνση του εργοστασίου, πως όταν ανοίγω το καλοριφέρ, βάζει μέσα καυσαέριο, και αυτό είναι επικίνδυνο, γιατι εκτός των άλλων, δημιουργει υπνηλια!
αυτο γίνοταν απο τον Νοέμβη μέχρι τον Μαιο.
ΑΦΟΥ δεν έβλεμα φως έκανα καταγγελία στον γιατρό, που ήταν εκεί, και στον επποπτη.
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ, με έστειλαν να το επισκευάσω!
Πρόσεξε όμως, τέλη Ιουλίου με έδιωξαν !!! -
εσεις οι οδηγοι φορτηγων δεν εχετε σωματειο;
δεν μπορειτε να κανετε μια απεργια της προκοπης;
η μηπως στα σωματεια σας υπαρχουν ανθρωποι που εξυπηρετουν αλλους σκοπους; -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
εσεις οι οδηγοι φορτηγων δεν εχετε σωματειο;
δεν μπορειτε να κανετε μια απεργια της προκοπης;
η μηπως στα σωματεια σας υπαρχουν ανθρωποι που εξυπηρετουν αλλους σκοπους;OΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΕς !
ΚΑΤΙ όπως το σωματειο των ΕΘΕΛ, ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ !!
ΤΟ σίγουρο πάντως, είναι πως πρέπει να ψάχνες για δουλειά.....
και επειδή Τα Αφεντικά, μα΄θαίνουν -μιλωντας μεταξυ τους- ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ !ΣΤΟ θεμα της απεργίας, τώρα::αυτο το κάνουν μόνο οι ιδιοκτήτες και οι παρατρεχάμενοι
-
δλδ εσεις δεν μπορειτε να κανετε απεργια μου λες τωρα;
-
στα εργοστασια , δεν μπορει να κάνει απεργία κάποιος εργαζόμενος, ότν έχει πρόβλημα με την αντιμετώπησή του, ΕΚΤΟΣ,αν εχει σκοπο ναψάξει για άλλη δουλειά .
ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΑΠΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! -
μα το προβλημα ειναι γενικο και δεν εχει να κανει με μερικα ατομα μονο.
ολοι ξερουμε οτι οι οδηγοι αυτων των φορτηγων που κανουν μεταφορες σε εξωτερικο αλλα και εντος ελλαδας δλδ μεγαλες αποστασεις ,δουλευουν διπλοβαρδιες κατι που απαγορευεται απο το νομο.
ο οδηγος πρεπει να κανει σταση καθε λιγο αλλα η πιεση ειναι τετοια που δεν τους επιτρεπετε. -
δεν ξέρω,πως να το εξηγήσω, αλλοιώς:
πάντως, όταν ερχόταν το τέλος του μήνα,υπόγραφες στην απόδειξη πληρομής, πως εσυ εισέπραξες όλα τα χρήματα-ημερομίσθια- υπερωρίες-και επιδόματα και δεν έχεις καμμία άλλη απαίτηση.
στα επιδόματα υποτείθεται πως ήταν μεσα τα έξοδα φαγητου,επιδ.γαμου κλπ.
Οσοι,διαμαρτύροταν πως δεν τα έλαβαν, απο την αλλη ημέρα βρίσκοταν στην αναζήτηση...
Κάπως ετσι ειναι η κατάσταση. -
Ο χρήστης irou37 έγραψε:
Κι εγώ έχω δει μπροστά μου ατύχημα που δεν φορούσε ζώνη ο συνοδηγός, πετάχτηκε έξω από το αμάξι (μαζί με την πόρτα) και γλύτωσε τα πόδια του - το ένα παπούτσι του έμεινε σφηνωμένο ανάμεσα στο μαρσπιέ που έφτασε στην κονσόλα. Τέτοια ατυχήματα όμως είναι σπάνια και είναι βέβαιο ότι αν τρακάρεις χωρίς ζώνη, ΔΕΝ θα μπορέσεις να κρατηθείς και θα χτυπήσεις.
ΘΑ Μάθατε βεβαια, για μια γυναικα εγκυο, που ειχε στο πισω κάθισμα μωρο 3 ετων , και οταν τρακαρε -το αυτοκίνητο-το μωρο έφυγε μεσα απο το παρμπριζ και σκοτώθηκε!
ΧΘΕς ΣΤΗΝ ΕΟ ΠΑΤΡΩΝ -ΠΥΡΓΟΥ!Κανα βιντεάκι που να πετάγεται άτομο (κούκλα προφανώς), που κάθεται στο πίσω κάθισμα, από το αμάξι αν δεν φοράει ζώνη, υπάρχει για να το δείχνω σε αμετανόητα άτομα;
-
μαζι μιλαμε και χωρια συνενοουμαστε.
ο κλαδος σας δεν εχει προβληματα σχετικα με τα ωραρια και οτι αλλο τελοςπαντων μπορει να εχετε;
ποσα ατομα ειστε συνολικα;
δεν λεω να κανει ενας μονος του απεργια,αλλα ολοι μαζι.εγω οταν δουλευα χειριστης καναμε ολοι μια απεργια για αυξησεις μισθων πχ.
παντως μερικους τους βολευει να υπαρχουν λιγα ατομα στο επαγγελμα σας ωστε να κανουν αρκετες υπερωριες και να παιρνουν καλους μισθους.
υπαρχουν ομως και αλλοι ,οι περισσοτεροι που δεν αντεχουν τοσες ωρες αλλα αναγκαζονται απο το καθεστως που επικρατει προφανως.
γιαυτο βλεπουμε στις ειδησεις για οδηγο νταλικας που τον πηρε ο υπνος και αλλα τετοια.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κανα βιντεάκι που να πετάγεται άτομο (κούκλα προφανώς), που κάθεται στο πίσω κάθισμα, από το αμάξι αν δεν φοράει ζώνη, υπάρχει για να το δείχνω σε αμετανόητα άτομα;
Αν και λιγο βαρβαρο....
Youtube Video -
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Αν και λιγο βαρβαρο....
Youtube VideoΕυχαριστώ. Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει κάποιος ανίδεος τον κίνδυνο.
-
Ήταν δεμένο στο καθισμάτακι ή όχι?
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Αν και λιγο βαρβαρο....
Youtube VideoΕυχαριστώ. Μόνο έτσι μπορεί να καταλάβει κάποιος ανίδεος τον κίνδυνο.
....Και για τους πισω...
http://www.youtube.com/watch?v=AT5e44lt ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=PU3Gd0Rj ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=NKl4vYNf ... re=related
Εν αντιθεση η χρηση...
http://www.youtube.com/watch?v=paQammBc ... re=relatedΚαι για την ιστορια..
http://www.youtube.com/watch?v=zEQ6AojkEeo
http://www.youtube.com/watch?v=04oZy0yB ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=Byu2jh4- ... re=related -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Κι εγώ έχω δει μπροστά μου ατύχημα που δεν φορούσε ζώνη ο συνοδηγός, πετάχτηκε έξω από το αμάξι (μαζί με την πόρτα) και γλύτωσε τα πόδια του - το ένα παπούτσι του έμεινε σφηνωμένο ανάμεσα στο μαρσπιέ που έφτασε στην κονσόλα. Τέτοια ατυχήματα όμως είναι σπάνια και είναι βέβαιο ότι αν τρακάρεις χωρίς ζώνη, ΔΕΝ θα μπορέσεις να κρατηθείς και θα χτυπήσεις.
ΘΑ Μάθατε βεβαια, για μια γυναικα εγκυο, που ειχε στο πισω κάθισμα μωρο 3 ετων , και οταν τρακαρε -το αυτοκίνητο-το μωρο έφυγε μεσα απο το παρμπριζ και σκοτώθηκε!
ΧΘΕς ΣΤΗΝ ΕΟ ΠΑΤΡΩΝ -ΠΥΡΓΟΥ!Κανα βιντεάκι που να πετάγεται άτομο (κούκλα προφανώς), που κάθεται στο πίσω κάθισμα, από το αμάξι αν δεν φοράει ζώνη, υπάρχει για να το δείχνω σε αμετανόητα άτομα;
Άλλα ΖΩΑ στην περίπτωση αυτή στην ΕΟ Πατρών _Πύργου, ήταν αυτοί οι 'έξυπνοι' που ενώ το μωρό ήταν νεκρό στην άσφαλτο, και η γυναίκα άσχημα τραυματισμένη, μπήκαν στο αυτοκίνητο και της έκλεψαν την τσάντα!!! ΕΛΕΟΣ!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
μαζι μιλαμε και χωρια συνενοουμαστε.
ο κλαδος σας δεν εχει προβληματα σχετικα με τα ωραρια και οτι αλλο τελοςπαντων μπορει να εχετε;
ποσα ατομα ειστε συνολικα;
δεν λεω να κανει ενας μονος του απεργια,αλλα ολοι μαζι.εγω οταν δουλευα χειριστης καναμε ολοι μια απεργια για αυξησεις μισθων πχ.
παντως μερικους τους βολευει να υπαρχουν λιγα ατομα στο επαγγελμα σας ωστε να κανουν αρκετες υπερωριες και να παιρνουν καλους μισθους.
υπαρχουν ομως και αλλοι ,οι περισσοτεροι που δεν αντεχουν τοσες ωρες αλλα αναγκαζονται απο το καθεστως που επικρατει προφανως.
γιαυτο βλεπουμε στις ειδησεις για οδηγο νταλικας που τον πηρε ο υπνος και αλλα τετοια.
ΔΕΝ ειναι μονο αυτο.!
λογω, πληθορας επαγγελματιών οδηγων, που υπαρχουν στην ελλάδα,και δεν ειναι κατ αναγκη Ελληνες, -υπαρχουν π.χ απο ΕΣΣΔ,απο ρουμανία, απο βουλγαρία,κλπ
στο χωρο αυτο απεργιες κανουν μονο οι ιδιοκτήτες ΤΩΝ Δ.Χ οχηματων, και καποιες μεγαλες μεταφορικές εταιρείες, πχ με ψυγεία,ή με αυτοκινητάμαξες...
δεν θυμάμαι ποτέ να δόθηκε βήμα σε κάποιον απο τους υπαλλήλους, να αναζητήσει καλλίτεροαύριοκαλλίτερο ημερομίσθιο, ή καλλίτερες συνθηκες δουλειάς.
ΣΕ ΥΠΟΧΡΏΝΟΥΝ να οδηγείς ένα υπέρβαρο φορτηγο,που είναι δημόσιος κίνδυνος, που δεν ε΄χει καλά λάστιχα, ή που θα μεταφερει αντικείμενα πολύ μεγαλύτερα απο το μήκος του χώρου φορτωσης, και οταν σε γραψει η τροχαία, ΠΛΗΡΩΝΕΙς ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ !
οταν δεν εχει περασει το αυτοκίνητο απο ΚΤΕΟ, Ή δεν εχει καρτα καυσαερίων.....
τι να λεμε τωρα!
σε μπλοκο στα διόδια των αφιδνων, με σταματησαν και ειδαν τα λάστιχα-εγω τους τα εδειξα-και τους είπα, αν δεν απαίτήσετε ΤΩΡΑ να τα αντικαταστήσουν, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ!
ετσι πρεπει να δουλέψεις.......για να προφυλαχτεις , ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙς?
ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΟΜΩς , και οι άλλοι, που σε χεζ..ν , ΣΙΓΑ ΡΕ, ΓΑΜ- ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΣΑΣ , ΔΕΝ παει το αυτοκίνητο, ΕΙΧΕς ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ?/
διοτι δεν θελουν να βαλουν σε έξοδα τα αφεντικα, Παίζοντας στην κυριολεξία με τον θάνατό τους-και όσων βρεθουν μπροστα΄τους , την μοιραία στιγμή...
ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥς συναδελφους εσυ πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να κάνεις απεργία και να διεκδικήσεις τα αυτονοητα?
και αλλα πολλά.......
το αυτοκίνητο έπρεπε να έχει περάσει απο το ΚΤΕΟ τον Μαιο, αλλά:τωρα έχουμε δουλειά, δεν προλαβαίνουμε, γίνεται της πτανας, -πέρασε με μπολικο ΈΛΑΙΟ-27 δεκεβριου!
αν στο μεταξύ είχε συμβεί κάτι? ποιος θα έκλεινε το σπίτι του?
και η τροχαία: γιατι περισσεύει πείσω 2 μ το φορτίο?
-ξερετε.....εγω το είπα στο αφεντικό .......
-δεν με νοιαζει εμένα, ας έπερνε 2η νταλίκα!
-μα αυτό δεν γίνεται να κοπεί στην ΄μέση για να μεταφερθεί....
ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΛΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΙΠΟΤΑ !
για αυτο λέω, όταν έχεις να κάνεις με τα σκ-τα, προσέχεις μόνο να μήν λερωθείς. -
[]
Άλλα ΖΩΑ στην περίπτωση αυτή στην ΕΟ Πατρών _Πύργου, ήταν αυτοί οι 'έξυπνοι' που ενώ το μωρό ήταν νεκρό στην άσφαλτο, και η γυναίκα άσχημα τραυματισμένη, μπήκαν στο αυτοκίνητο και της έκλεψαν την τσάντα!!! ΕΛΕΟΣ![/quote]
φανταζεσαι να τους έπαιρναν χαμπάρι, εκεί με ...ενα νεκρό μωρό .......ΔΕΝ ΘΑ ΉΘΕΛΑ να ήμουν στην θέση τους!
-
irou37
πολυ βρωμικο το κυκλωμα
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Θέλω μια γνώμη για το ποιος είναι το ζώο, εγώ ή ο άλλος οδηγός ή και οι δυο μαςΣτην εθνική οδό, κινούμαι στην αριστερή με ταχύτητες 160-170χλμ, όπως ακριβώς και τα 2-3 μπροστινά μου αμάξια και κρατάω την δέουσα απόσταση από τον μπροστινό μου. Η μεσαία λωρίδα έχει σχετική 'κίνηση' και πηγαίνει με 120χλμ το πολύ. Έρχεται ένας πάρα πολύ γλήγορος με Astra GTC πίσω μου και μου κολλάει στα 2 μέτρα. Για να μπω στη μεσαία λωρίδα και να τον αφήσω να περάσει (κάτι που θα έκανα φυσικά αν γινόταν) θα έπρεπε να κόψω κατά 40χλμ την ταχύτητά μου για να χωρέσω ανάμεσα στα αμάξια της που πήγαιναν σαφώς πιο αργά από εμάς, ένας τέτοιος ελιγμός θα ήταν πολύ επικίνδυνος καθώς είχαν μικρές αποστάσεις ανάμεσά τους. Τον βλέπω στον καθρέφτη να κάνει κινήσεις εκνευρισμού. Επιταχύνω όσο με παίρνει ώστε να έχω και μια απόσταση ασφαλείας από τον μπροστινό μου, αλλά αυτός έρχεται κοντά.
Τελικά να μην τα πολυλογώ, με προσπέρασε από τη μεσαία λωρίδα και ευτυχώς που πάτησα φρένο γιατί πλησίαζε πάρα πολύ το αμάξι της μεσαίας λωρίδας και δεν ξέρω αν θα προλάβαινε να κάνει τη σφήνα του. Το ίδιο πράγμα συνέχισε να κάνει στους υπόλοιπους οδηγούς της αριστερής λωρίδας περνώντας τους τελικά από τη μεσαία οριακά.Στη θέση σου θα έκανα δεξιά να περάσει με την πρώτη ευκαιρία και ας μείωνα ταχύτητα (όπως έχω κάνει πολλές φορές)...
Γενικά, επειδή εκτιμώ πολύ τη βοήθεια στο προσπέρασμα, ανταποδίδω άμεσα όταν έρχεται κάποιος γρηγορότερος πίσω μου...
_
Ζώα,Ζώα,Ζώα.............