-
Εγω προτιμησα το μαυρο, σταθερη αξια.. Η διαφορα των δυο εκδοσεων ειναι, με τις σημερινες τιμες, 2000 ευρω, καθως εχει μονο 2500 εκπτωση το Touring ενω 4000 το Grand Touring. 2000 ευρω για τοσο τεραστια διαφορα εξοπλισμου αξιζει με τα χιλια!!
-
φιλε Steavers, εισαι σιγουρος οτι πηρες το σωστο χρωμα?
Το Radiant ebony βυσσινιζει αρκετα, μπηκαν και καποιες φωτο πιο πανω, και απεχει αρκετα απο μαυρο..
Το MAZDA 6, βγαινει και σε ενα επιπλεον χρωμα, το Sparkling Black, 35N, το οποιο εχουν και στην εκθεση στη Λ. Λαυριου, το οποιο ειναι πολυ κοντα στο μαυρο, εχει τα χαρακτηριστικα που περιγραφεις, ειναι πολυ ωραιο, αλλα δεν υπαρχει στο CX-7. -
Τι περιγράφεις τότε ....... αφού δεν βγαίνει ?
-
ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...
ΣΤΟΝ STEAVERS ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ, ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΟΧΙ.. -
Sprsk ωραίες φώτο. Από μακριά φαίνεται μαύρο και όπου πέφτει ακτίνα ήλιου δημιουργεί διχρωμία με το κεράσι να κάνει την εμφάνισή του. Wannabe κράτησα και το παλιό μου αυτοκίνητο οπότε δεν έδωσα τίποτα. Η τιμή καταλόγου ήταν ακριβώς η ίδια με αυτή που είχα στην πράξη. Σε προηγούμενο ποστ παραθέτω όλες τις τιμές αναλυτικά στην πράξη. eyedoc θα επιθυμούσα να υπήρχε ένα μεταλλικό χρώμα στο μαύρο. Το είδα σε 3 αντιπροσωπείες το αυτοκίνητο, το έψαξα αρκετά το χρώμα, πήγα μάλιστα σε μια που ειχε διπλα-δίπλα μαύρο (Α3F), γκρι (32S) και μαυροκέρασο (28W) και τελικά το 28W έκανε υπέροχες αποχρώσεις στον ήλιο. Στη σκιά φαίνεται μαύρο. Το μαύρο ήταν ματ. Το χρώμα είναι το σωστό το 28W. Σε τελική ανάλυση ήταν κάτι όμορφο διαφορετικό και ξεφεύγεις από το εντελώς μαύρο παίρνοντας κάτι παραπλήσιο. Οταν τα ειδα και τα δυο μαζι διπλα αν και λατρης του μαυρου στο αυτοκινητο, επέλεξα το άλλο λόγω της γλυκύτητας και των αποχρώσεων που κάνει.Συμφωνώ με eyedoc όσον αφορά την επιλογή του Grand Touring. Είναι υπερπλήρες το αυτοκίνητο. Το μόνο που θα μπορούσα να ζητήσω ακόμη από ένα τέτοιο αυτοκίνητο (διότι δε μπορούμε να τα έχουμε όλα) είναι να υπήρχε διζωνικός κλιματισμός και υποβοήθηση σε ανηφόρα – που ίσως ειναι περιττό για εμάς αλλά χρήσιμο για τις γυναίκες-συζύγους! Οσον αφορά το εσωτερικό ύψος είχα τον ανηψιό μου μαζί που είναι 1.87μ και το κεφάλι του στο πίσω κάθισμα βρισκόταν περίπου 10εκατοστά χαμηλότερα από την οροφή και τα πόδια είχαν απόσταση από το μπροστινό κάθισμα. Εχει μεγάλους εσωτερικούς χώρους λόγω μεταξονίου. Συμπερασματικά αυτό το αυτοκίνητο χωράει άνετα ψηλούς και μεγαλόσωμους.
-
Κάτι σε κόκκινο σαν αυτό;
-
Ειδα και μου αρεσε πολύ το Galaxy Grey Mica
-
Τελικά γούστα είναι αυτά. Δε μου άρεσε καθόλου το Galaxy Grey Mica (32S). Ηταν σαν θαμπό.
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ειδα και μου αρεσε πολύ το Galaxy Grey Mica -
Ο χρήστης Steavers έγραψε:
Τελικά γούστα είναι αυτά. Δε μου άρεσε καθόλου το Galaxy Grey Mica (32S). Ηταν σαν θαμπό.Ειδα και μου αρεσε πολύ το Galaxy Grey Mica
Δυσκολο να υπάρχει ταυτιση αποψεων στο χρώμα. Το CX-7 στο Galaxy Grey Mica χρώμα το βλέπω καθημερινά στη δουλειά μου και μου αρέσει πολύ.
-
Θα το οδηγήσω την Πεμπτη και θα σας πω τις εντυπώσεις μου.
-
Το αυτοκίνητο είναι καταπληκτικό ανεξάρτητα από το χρώμα προτίμησης του καθενός από εμάς.
-
ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!
ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.. -
καλοριζικο κ καλοταξιδο!
-
Ο χρήστης eyedoc έγραψε:
ΤΟ ΕΛΠΙΖΩ!!
ΕΓΩ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ..!!!
-
To CX-7 μου εχει βγαλει ΚΑΙ πινακιδες, ομως δεν το εχει παραλαβει ακομα.. η αντιπροσωπεια! Πεμπτη - Παρασκευη μου ειπαν, μπορει και Δευτερα ομως.. Μου κανει βεβαια εντυπωση πως μπορει να εχουν βγει πινακιδες και να παρεις το αυτοκινητο 3-4 μερες μετα.. αλλα το χειροτερο ειναι οτι με εχει πιασει φοβερη ανυπομονησια!!!
ΕΙδικα αν δεν ερθει αυριο και παει για Δευτερα....
Anyway, θα επανελθω, ελπιζω με ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!! -
Περιμένω και εγώ το CX-7 τις επόμενες μέρες. eyedoc δεν πειράζει που ανυπομονούμε καθώς κάναμε την καλύτερη επιλογή σε SUV crossover. Θα έρθει και θα το οδηγήσουμε. Οταν έρθει βέβαια πήγαινε να το πάρεις γιατί όλοι οι αντιπρόσωποι αρέσκονται στο να το αφήνουν στην έκθεση για το κοινό για μερικές μέρες!
-
Έγινε το test Drive .
Οι εντυπώσεις μικτές .
Εμφανισιακά μου αρέσει αρκετά ,
το σαλόνι έχει όμορφα μπεζ-γρι δερμάτινα με μία όμορφη σκουρόχρωμη λωρίδα να διατρέχει το μέσο του καθίσματος.Η θέση του οδηγού σχετικά βολική με αρκετές ρυθμίσεις . Θα ήθελα περισσότερο πλευρικό στήριγμα . Αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι κακή.
Η κύλιση δυστυχώς δεν με έπεισε .
Η ηχομόνωση έχει θέμα που πρέπει να λυθεί .
Είναι και η κατανάλωση που με δυσαρέστησε . Στο test έδειξε 15,5 litra μικτής χρήσης χωρίς να το ζορίσω ιδιαίτερα και χωρίς να μπλέξω σε κίνηση.Ελπίζω όταν έρθει το νέο να έχει καλύτερη κύλιση , ηχομόνωση , και εσωτερικό σχεδιασμό μαζί με κάποιες βελτιώσεις στην χαρτογράφηση η οποία παρά τα 260 άλογα δεν δείχνει τα δόντια της ( ίσως να μην βοηθάει και το κιβώτιο ) και την ροπή του .
Τεσπα,
Θα επανέλθω όταν βγει το νέο -
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
.........
Είναι και η κατανάλωση που με δυσαρέστησε . Στο test έδειξε 15,5 litra μικτής χρήσης χωρίς να το ζορίσω ιδιαίτερα και χωρίς να μπλέξω σε κίνηση.
...................'Οταν τα έλεγα εγώ πολύ πιο πάνω....
-
Συγνωμη που θα κρινω τους κρινοντες... αλλα test drive για να βγουν συμπερασματα για την εσωτερικη ή εξωτερικη καλαισθησια.. ή την καταναλωση ενός αυτοκινητου, με γνωστή υψηλή κατανάλωση (συγκρινόμενο με ποιά βέβαια?..), δεν την πολυκαταλαβαίνω!
Πόσο μαλλον να έχουμε και δικαίωση κάποιων, πάλι για τη γνωστή καταναλωση ενός αυτοκινλητου που κυκλοφορει 1,5 χρόνο και όχι ακυκλοφόρητου..
Για την ηχομόνωση και την ποιότητα κύλισης μου κάνει εντύπωση, θα σας μεταφέρω και εγώ τις δικές μου εντυπώσεις συντόμως..
Καλημέρα! -
Μία λίγο άσχετη ερώτηση: Είχε κανείς παραγγείλει το αυτοκίνητο πριν τις μειώσεις τιμών αλλά να το παρέλαβε μετά τις μειώσεις; Αν ναι, μπορεί να μου πει εαν, εκτός από την μείωση που αντιτοιχεί στο 50% του ΕΕΤ, του έκαναν και την extra έκπτωση που κάνει τώρα αντιπροσωπεία ή αυτή ισχύει μόνο για νέες παραγγελίες; Ευχαριστώ!
Mazda CX-7