-
-
Για δοκιμασε να πατησεις το Alt.
-
Ευχαριστω αλλα δεν...
-
-
Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα απλό και γρήγορο πρόγραμμα τύπου photoshop για το Μακ; Θέλω να κάνω κάτι πολύ απλό!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα απλό και γρήγορο πρόγραμμα τύπου photoshop για το Μακ; Θέλω να κάνω κάτι πολύ απλό!paint shop pro
-
thanks mate.. πάω να το 'βρώ'
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπορεί κάποιος να προτείνει ένα απλό και γρήγορο πρόγραμμα τύπου photoshop για το Μακ; Θέλω να κάνω κάτι πολύ απλό!
paint shop pro
Υπάρχει για mac; δε νομίζω...
εγώ χρησιμοποιώ το seashore (http://seashore.sourceforge.net/)
-
http://edition.cnn.com/2009/TECH/04/17/ ... index.html
-
Στα ρωμέικα:
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252Ποινή φυλάκισης 12 μηνών επέβαλε σουηδικό δικαστήριο στους τέσσερις ιδρυτές του Pirate Bay, απόφαση που προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στον κόσμο της δισκογραφίας.
«Στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα», δήλωσε ο επικεφαλής της IFPI, Τζον Κένεντι, για να συμπληρώσει: «Έχει δημιουργηθεί η αντίληψη ότι η πειρατεία στη μουσική είναι θεμιτή και ότι η μουσική βιομηχανία με τη σειρά της πρέπει να μάθει να ζει με αυτό. Η δικαστική απόφαση που έχουμε στα χέρια μας αλλάζει τα δεδομένα.»
Η δικαιοσύνη καταδίκασε τους Φρέντερικ Νέι, Γκότφριντ Σβάρτχολμ Ναργκ, Καρλ Λούντστρομ και Πέτερ Σούντε σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών για παραβίαση της νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και πρόστιμο 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.
«Είναι ειλικρινά περίεργο ότι καταδικαστήκαμε και ακόμα πιο περίεργο το ότι καταδικαστήκαμε συλλογικά. Η ετυμηγορία του δικαστηρίου μιλά για οργανωμένο έγκλημα.
» [...] Δεν έχουμε τη δυνατότητα να πληρώσουμε και δεν πρόκειται να πληρώσουμε. Ακόμα και αν είχα τα χρήματα θα προτιμούσα να κάψω ό,τι έχω και δεν έχω και δεν θα τους έδινα ούτε τις στάχτες.»
Πάντως το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις. Ο Ρίκαρντ Φάκλκβίνγκε, αρχηγός του Pirate Party, ενός κόμματος που προσπαθεί να αλλάξει τη σχετική νομοθεσία, έκανε λόγο για πολιτική δίκη.
«Οι εξελίξεις μετατρέπουν το θέμα της ανταλλαγής αρχείων σε πολιτικό ζήτημα και το θέμα θα φτάσει μέχρι το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο».
Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν καθημερινά το Pirate Bay για την ανταλλαγή αρχείων. Οι servers του δεν φιλοξενούν υλικό που προστατεύεται από δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αλλά ουσιαστικά περιλαμβάνουν συνδέσμους «torrent», που παραπέμπουν σε χρήστες.
Mόνο το αντάρτικο θα βάλει τα πράματα στη θέση τους!
-
κάτι έχει πάθει το msn στο HTC και δεν ανοίγει. πού μπορώ να βρω να βάλω καινούριο?
τα μάθατε για το πάιρετμπέι?
-
To τζαμπα δεν πεθανε ακομη,οσο υπαρχει το rapidshare,τα χιλιαδες sites με warez και καποια αλλα με torrrents(πχ mininova) η πειρατεια θα συνεχιστει.Και εδω που τα λεμε δεν προκειτε να εξαλιφτει ποτε.
-
εδώ ακμάζει η πραγματική πειρατεία στο κόλπο του Άντεν και θα σταματήσει η πειρατεία του καναπέ?
no way.
δοκιμάστε πάντως open source & freeware λογισμικό πριν πέσετε στη πειρατεία εφαρμογών, πολλές φορές αξίζει.
αφήστε τη γλύκα της παρανομίας για περιεχόμενο. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
δοκιμάστε πάντως open source & freeware λογισμικό πριν πέσετε στη πειρατεία εφαρμογών, πολλές φορές αξίζει.
+1
-
Λίγα είναι τα freeware που αξίζουν. Τα περισσότερα είναι υπουλα (σου βάζουν ένα σωρό malware) ενώ πολλά είναι κ crapware.
-
Ερώτηση:
αν φέρω απο USA το PS3 θα παίζουνε τα παιχνίδια και οι ταινίες στην τηλεόραση μου με σύστημα PAL δεδομένου οτι εκεί εχουνε το NTSC?
τα blueray είναι universal ή έχουνε και αυτά regions 1,2,3 κλπ?
-
Tα παιχνιδια του PS3 δεν βγαινουν σε PAL η NTSC,ειναι ολα το ιδιο οποτε λογικα θα παιζουν.
-
Τα παιχνίδια θα παίζουν σίγουρα.
Για τις ταινίες δε γνωρίζω. -
Μόλις έσβησα κατά λάθος μια παρουσίαση που πρέπει να παραδώσω μεθαύριο. Την έσβησα και από το τα Trash του Mac. Υπάρχει περίπτωση να την ανακτήσω κάπως, ή να ακυρώσω το κατσίκι σήμερα;;;
-
Time Machine?
(Για το προηγούμενο ερώτημα, το αντίστοιχο του paint των windows είναι το paintbrush για mac.)
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#15]