-
Για το 9αρι ειναι ακομα νωρις...oλες αυτες οι φωτο ειναι project cars καμια δεν ειναι ακομα επισημη.
Αυτη την στιγμη το 8,5 αρχισε να πωλητε στην Ιαπονια ( Evo VIII ΜR)
-
Στην Ιαπωνια το SUBARU βγαινει με ηλεκτρομαγνητικα ρυθμιζομενα διαφορικα και πιο εξελιγμενο κινητηρα. Νομιζω το EVO εχει καλυτερα τχνολογικα 'καλουδια'. Γιατι δεν ερχονται Eλλαδα(απ'οσο ξερω)?????
-
Ο χρήστης CP έγραψε:
Στην Ιαπωνια το SUBARU βγαινει με ηλεκτρομαγνητικα ρυθμιζομενα διαφορικα και πιο εξελιγμενο κινητηρα. Νομιζω το EVO εχει καλυτερα τχνολογικα 'καλουδια'. Γιατι δεν ερχονται Eλλαδα(απ'οσο ξερω)?????To Sti type C εχει ρυθμιζομενο διαφορικο που μπορει να γυρισει μεχρι 100% πισω κινηση. Επισης πιο ζορικη αναστηση και διαφορετικο τιμονι (2 στροφες). Επισης πολλα ελαφρωματα. Και γυρω στα 330 αλογα. Δεν ειμαι σιγουρος οτι βγαινει αριστεροτιμονο.
Νικος
-
Eιχα διαβασει φημες οτι το 8αρι 8α ηταν το τελευταιο evo... Ευτυχως διαψευ8ηκαν! Για μενα το evoVII Extreme ειναι η απολυτη 'πολεμικη μηχανη'.
Τελευταια ομως εχουν βγει κ α3ιολογες 'πολεμικες' εκδοσεις του STi! PPP λεγεται η εκδοση με 300+ αλογα κ αεραγωγο στην καμπινα(στην οροφη) και και και? δε 8υμαμαι..
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
.... (τα γνησια οχι τα απλα lancer που καποιοι απατεωνες τα εκαναν μετα Evo)....Στο Βιβαρι Αργολιδας εχει ενας ενα 1300αρι 'evo' με ταμπουρα πισω... Ελεος!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το evo ειναι παντα evo!απο που να αρχισεις και που να τελειωσεις με αυτη τη πολεμικη μηχανη...το sti μου δειχνει απλοικο μπροστα του...ειδα μια φωτο σε ενα περιοδικο για ενα σαιτ με evo και εδειχνε το 9αρι...εχουν κυκλοφορησει τετοιες φωτο η ειναι photoshop?Δήλαδη τι εννοεις απλοικο. Απο τεχνολογια, απο εσωτερικο απο τι;
Εχω μπει και εσω οδηγησει και το 8αρι και το SΤi και εστω και αν συναγωνιζονται το ενα το αλλο το στησιμο ειναι διαφορετικο. Το εσωτερικο ειναι απλοικο και οχι πολλα παιχνιδια αλλα δεν νομιζω κανενας να το παιρνει για μουρη και για πολυτελεια. Γιατι θα απογοητευτει.Πιο απο τα δυο προτιμω... απο τα δυο και τα δυο... αλλα δεν γινεται...
Νικος
-
το evo φοραει ενα roll cage και τρεχει group n ενω το σουμπαρου θελει φτιαξιμο (σιδερωμα,απλωμα κτλ.)
δεν αμφιβαλω οτι ειναι εξαιρετικη μηχανη αλλα το evo....αχ! μια που εισαι απο states, υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ιαπωνικο evo και στο αμερικανικο ε?λειπουν ηλεκτρονικα κτλ. κτλ.?για να ναι πιο φθηνο μαλλον...
να πω οτι δυστυχως δεν εχει τυχει να μπω σε καποιο απο τα δυο...αλλα οι περιγραφες για τα δυο εχουν διαφορα! -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
το evo φοραει ενα roll cage και τρεχει group n ενω το σουμπαρου θελει φτιαξιμο (σιδερωμα,απλωμα κτλ.)
δεν αμφιβαλω οτι ειναι εξαιρετικη μηχανη αλλα το evo....αχ! μια που εισαι απο states, υπαρχει διαφορα αναμεσα στο ιαπωνικο evo και στο αμερικανικο ε?λειπουν ηλεκτρονικα κτλ. κτλ.?για να ναι πιο φθηνο μαλλον...
να πω οτι δυστυχως δεν εχει τυχει να μπω σε καποιο απο τα δυο...αλλα οι περιγραφες για τα δυο εχουν διαφορα!Eχουν πολυ διαφορα. Και στις ΗΠΑ εχει διαφορα το 8αρι απο το 8αρι πιο πανω. Σε κανενα δυο χρονια θα το φερουν ΗΠΑ. το ΕΒΟ τωρα εχει 28-29 χιλ δολ και το STi 31-32 χιλ δολ. Το ΕΒΟ με το εξαρι κιβωτιο και ολα τα κολπα θα ειναι τα ιδια λεφτα (31-32) και δεν θα ξαφνιαστω καθολου αν η Μιτσου δεν πεταξει κανα 2,2 λιτρα μοτορι και πανω απο 300 αλογατα.
Ετσι για να την μπει στη Σουμπαρου (το Αμερικανικο STi εχει 2,5 λιτρα κια 300 αλογα).Πολεμικα ξεπολεμικα δεν ονειρευομαι οτι εχω δυνατοτητες να τα οδηγησω ουτε κοντα στα ορια (χωρις να σκοτωθω ).
Νικος
-
To Sti type C εχει ρυθμιζομενο διαφορικο που μπορει να γυρισει μεχρι 100% πισω κινηση
Μάλλον εννοείς 100% εμπλοκή.
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
.... (τα γνησια οχι τα απλα lancer που καποιοι απατεωνες τα εκαναν μετα Evo)....
Στο Βιβαρι Αργολιδας εχει ενας ενα 1300αρι 'evo' με ταμπουρα πισω... Ελεος!!
To να παρεις ενα απλο lancer και να το κανεις Evo look δεν ειναι κακο. Τοσα χρηματα διαθετεις και τοσο μπορεις να το φτασεις. Αλλοστε ενα σωρο κοσμος εχει ενα απλο BWM 316 και ολα M3 λενε οτι και καλα ειναι
Αλλα να πας και να παρεις Evo, να το πληρωσεις για Evo και μια ωραια μερα που θα πας στο σερβις και θα δουν τον αριθμο πλαισιου σου, και σου πουν οτι δεν εχεις Evo αλλα ενα απλο lancer... To παθαινεις το εγκεφαλικο επιτοπου η οχι???
Και το ασχημο ειναι οτι αυτο εχει συμβει... οχι μονο μια φορα!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
.... (τα γνησια οχι τα απλα lancer που καποιοι απατεωνες τα εκαναν μετα Evo)....
To να παρεις ενα απλο lancer και να το κανεις Evo look δεν ειναι κακο. Τοσα χρηματα διαθετεις και τοσο μπορεις να το φτασεις. Αλλοστε ενα σωρο κοσμος εχει ενα απλο BWM 316 και ολα M3 λενε οτι και καλα ειναι
Αλλα να πας και να παρεις Evo, να το πληρωσεις για Evo και μια ωραια μερα που θα πας στο σερβις και θα δουν τον αριθμο πλαισιου σου, και σου πουν οτι δεν εχεις Evo αλλα ενα απλο lancer... To παθαινεις το εγκεφαλικο επιτοπου η οχι???
Και θα συμβει πολλες φορες ακομα αν καποιος αγοραζει Εβο και δεν το πηγαινει στην αντιπροσωπεια για να το ελεγχξουν. Αμα καποιος θελει Εβο μεταχειρισμενο και δεν εχει τις γνωσεις να αγορασει μεταχειρισμενο και να προστατευσει τον εαυτο του απο απατεωνιες και μαιμουδες τοτε τι να πουμε. Ειναι ομως ακομα λυπηρο να το βλεπει κανεις αυτο.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Και θα συμβει πολλες φορες ακομα αν καποιος αγοραζει Εβο και δεν το πηγαινει στην αντιπροσωπεια για να το ελεγχξουν. Αμα καποιος θελει Εβο μεταχειρισμενο και δεν εχει τις γνωσεις να αγορασει μεταχειρισμενο και να προστατευσει τον εαυτο του απο απατεωνιες και μαιμουδες τοτε τι να πουμε. Ειναι ομως ακομα λυπηρο να το βλεπει κανεις αυτο.
Νικος
Δεν νομίζω να εννοεί ο Thodwris μεταχειρισμένα.Μάλλον εννοεί καινούρια 'μούφα' Evo.Kάτι είχε ακουστεί για μία αντιπροσωπεία στην Αθήνα.
-
Υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν lancer απλο και οχι evo kai να μη το καταλαβεις απο τα πρωτα 3 χιλιομετρα;
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν lancer απλο και οχι evo kai να μη το καταλαβεις απο τα πρωτα 3 χιλιομετρα;Υπαρχουν τοσο καλες μαΐμουδες που δεν το παιρνεις ειδηση αμεσως,ασε που περαν τις απομακρυνσης απο το ταμειο ουδεν λαθος αναγνωριζεται.
-
Ηθικο Διδαγμα : Παντα να κανεις ενα τελικο test-drive στο αμαξι σου, μετα να δινεις τα λεφτα , να μπαινεις στο ιδιο και να φευγεις.
Ναι αλλα ουτε στις επιδωσεις φαινεται;
-
[quote='Aerandir'
Ναι αλλα ουτε στις επιδωσεις φαινεται;[/quote]
Οταν αγοραζεις νεο αμαξι αμεσως το σκιζεις για να δεις τις επιδοσεις;Δεν νομιζω εχοντας δωσει τοσα λεφτα.Παντως καλο ειναι οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο ή καινουργιο (απο ελευθερο εισαγωγεα)να το ψαχνεις μεσω του αριθμου πλαισιου.Για να μην πληρωνεις φυκια για μεταξωτες κορδελες. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
[quote='Aerandir'
Ναι αλλα ουτε στις επιδωσεις φαινεται;Οταν αγοραζεις νεο αμαξι αμεσως το σκιζεις για να δεις τις επιδοσεις;Δεν νομιζω εχοντας δωσει τοσα λεφτα.Παντως καλο ειναι οταν αγοραζεις μεταχειρισμενο ή καινουργιο (απο ελευθερο εισαγωγεα)να το ψαχνεις μεσω του αριθμου πλαισιου.Για να μην πληρωνεις φυκια για μεταξωτες κορδελες.[/quote]
Δεν ειχα στο νου μου το σκισιμο. Απλως ενα 0-100. θα πειραζε λες πολυ αυτο; Ειδικα αν ηταν εβο, δεν θα καταλαβαινε τπτ...
Αυτο παλι με τον αριθμο πλαισιου ειναι πολυ σωστο..αρκει να μπορεις να τον διασταυρωσεις ευκολα. (αληθεια ποιος εχει τον καταλογο του πιο νουμερο αντιστοιχει σε ποιο μοντελο;) -
Δεν ειχα στο νου μου το σκισιμο. Απλως ενα 0-100. θα πειραζε λες πολυ αυτο; Ειδικα αν ηταν εβο, δεν θα καταλαβαινε τπτ...
Αυτο παλι με τον αριθμο πλαισιου ειναι πολυ σωστο..αρκει να μπορεις να τον διασταυρωσεις ευκολα. (αληθεια ποιος εχει τον καταλογο του πιο νουμερο αντιστοιχει σε ποιο μοντελο;)Ειναι φυσικο να μην κρατιεσαι οταν εχεις τετοιο αμαξι.Πιστευω οτι τον αριθμο πλαισιου μπορεις να τον επιβεβαιωσεις μεσω της επισημης αντιπροσωπειας αλλα και μεσω ιντερνετ με τα διαφορα club που υπαρχουν.
-
Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι πιο σημαντικό!
ΥΠΑΡΧΕΙ σοβαρός αντιπρόσωπος να γοράσει κάποιος από αυτόν το 8άρι?
Ο σαρακάκης το φέρνει όταν βγει και το 9άρι,κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για το παλιό μοντέλο!!
Δύο άλλοι που βρήκα είναι τόσοι έγκυροι όσο και το σηματάκι RS3 που είδα πρόσφατα σε ένα S3...
Ο ένας συγκεκριμένα λέει ότι το 'αμερικάνικο' είναι ολόιδιο με το 'ευρωπαικό'(ξεχνά ότι λείπει το AYC και κάποια άλλα καλούδια...) και ο άλλος λέει ότι αγοράζει από το Σαρακάκη,μόνο που όταν εγώ ρώτησα το Σαρακάκη ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα!!!!!
Συνεπώς μπορεί το IMPREZA να είναι 1 κλικ πιο κάτω,αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι είναι γνήσιο.
Υ.Γ 2 μέρες χρειάστηκε να πάω στα ΚΤΕΟ Ελληνικού στην ανάλυση καυσαερίων και τις δύο έτυχα σε ολοκαίνουρια EVO και IMPREZA του παραπάνω εισαγωγέα που λέει οτι Αμερική=Ευρώπη.
Σύμπτωση? -
Ο χρήστης Νίκος Νικολάου έγραψε:
Εγώ έχω να ρωτήσω κάτι πιο σημαντικό!
ΥΠΑΡΧΕΙ σοβαρός αντιπρόσωπος να γοράσει κάποιος από αυτόν το 8άρι?
Ο σαρακάκης το φέρνει όταν βγει και το 9άρι,κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά για το παλιό μοντέλο!!Να σε διορθωσω λιγο αν μου επιτρεπεις γιατι εχω κανει μεταπτυχιακο εδω και 6 μηνες στο θεμα...
Το 8αρι δεν εχει ακομα εισαχθει σε καμια ευροπαικη χωρα στην ευροπαικη εκδοση με εξαιρεση καποια RS (για αγωνιστικη χρηση) σε ολες τις ευροπαικες χωρες θα βγει την ιδια χρονικη περιοδο δηλαδη μεσα στον Μαρτιο που θα ερθουν τα πρωτα. Εξαιρεση οπως ειπαμε ειναι η αγγλια γιατι τα φερνει ετοιμα και δεξιοτιμονα απο την Japan. Αρα δεν μενεις πισω σαν πελατης εναντι ολων των αλλων ευροπαϊκων κρατων. Τωρα το οτι οι Ιαπονες ειναι 1,5-2 χρονια μπροστα απο ολους εμας... αυτο ειναι μαλλον φυσιολογικο ετσι δεν ειναι???
Επιπλεον ο Σαρακακης σου δινει και 3 χρονια εγγυηση (μπορει να γινει και 7 οπως ολα τα μοντελα της Mitsubishi). Και δεν ειναι φυσικα μονο ο Σαρακακης... υπαρχουν ενα σωρο dealers της Mitsubishi οπως ο Παπρας στην Αθηνα για παραδειγμα!
-
Υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν lancer απλο και οχι evo kai να μη το καταλαβεις απο τα πρωτα 3 χιλιομετρα;Δεν εννοω απλο lancer να στο δωσουν για Evo
Σε καροτσα απλου Lancer να σου βαλουν τα πραγματα ενος Evo...
Δεν ειναι το ιδιο πραγμα!
Το ιδιο ειναι να παρεις ενα γνησιο M3 και το ιδιο μετατροπη απο 316???
Lancer Evolution VIII