-
Ο χρήστης filip58 έγραψε:
Και...χωρίς πλάκα, σήμερα μόλις βρηκα κάποιον που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό μου ως...μελλοντικό συλλεκτικό! (Έχει άλλα 43 αυτοκίνητα συλλεκτικά!)Τον ρωτάς σε παρακαλώ αν του λείπει από τη συλλογή του το συλλεκτικό-already Rover 416 '96 για να πάρω κι εγώ το Insignia;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και...χωρίς πλάκα, σήμερα μόλις βρηκα κάποιον που ενδιαφέρεται για το αυτοκίνητό μου ως...μελλοντικό συλλεκτικό! (Έχει άλλα 43 αυτοκίνητα συλλεκτικά!)
Τον ρωτάς σε παρακαλώ αν του λείπει από τη συλλογή του το συλλεκτικό-already Rover 416 '96 για να πάρω κι εγώ το Insignia;
Θα το ρωτήσω (αφού πρωτα δωσω το δικό μου εννοείται..) αλλά δεν συλλέγει ειδικά Rover αλλά απ όσο καταλαβα καποια αντιπροσωπευτικά αυτοκίνητα που δεν κυκλοφόρησαν πολύ (απο το 416...είχε βρωμύσει ο τόπος...αν μου επιτρέπεις την έκφραση!)
-
Το insignia OPC 2.8L με τα 326 αλογα ειναι ατμοσφαιρικο ή τουρμπο?
-
twin -sroll turbo!!!!
0-100 5.8 -
Ax και νομιζα πως ηταν ατμοσφαιρικο ...
-
-
Ψιλοχάλια...
25αρες ζάντες θα μπαίνουν ή όχι; -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψιλοχάλια...
25αρες ζάντες θα μπαίνουν ή όχι;Για ζάντες μιλάμε... όχι για tv-lcd
(να πώ την αλήθεια, ούτε σε εμένα αρέσει...πιστεύω δεν ταιριάζει με την όλη φιλοσοφία ενός οικογενειακού αυτοκινήτου... σαν Αυστραλέζικο μου δείχνει! Εγώ είμαι υπέρ των... γιγάντων που ΔΕΝ φαίνονται! Υπέρ αυτοκινήτων που έχουν τις επιδόσεις...αλλά δεν το καταλαβαίνεις με την πρώτη ματιά...αν με πιάνεις ) -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ψιλοχάλια...
25αρες ζάντες θα μπαίνουν ή όχι;Φοράει μαμά 19' και υπάρχει έξτρα επιλογή για 20'.
25αρες με 20ρι προφίλ πας και βάζεις από το λάστιχά της γειτονιάς σου
-
εμενα παλι μου αρεσει δεν το βρισκω too much! σε καμια δεκαρια χρονια ολα τα σενταν ετσι θα ειναι εχουν δεν εχουν αλογα!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Να και μερικές φωτογραφίες του OPC... μόνη απορία μου... δεν θα έχει προβολάκια;Τα σπορ αμάξια δεν χρειάζονται προβολάκια, πχ ούτε το Μ5 έχει
Η δική μου απορία είναι άλλη, αφού δεν έχει προβολάκια τότε γιατί έχει το μπουτόν τους στο ταμπλό? -
Ο χρήστης cosco έγραψε:
Να και μερικές φωτογραφίες του OPC... μόνη απορία μου... δεν θα έχει προβολάκια;
Τα σπορ αμάξια δεν χρειάζονται προβολάκια, πχ ούτε το Μ5 έχει
Η δική μου απορία είναι άλλη, αφού δεν έχει προβολάκια τότε γιατί έχει το μπουτόν τους στο ταμπλό?Γιατι μαλλον τα φωτα ομιχλης θα ειναι ενσωματωμενα στα κυριως φωτιστικα σωματα του αυτοκινητου.
-
Καλημέρα, φίλε taoma είχες γράψει πριν από λίγο καιρό ότι παρέλαβες το insignia και σου δώσανε πατάκια με το λογότυπο INSIGNIA.
Απορια 1 : Τα εσωτερικά χρώματα του αυτοκινήτου είναι μπεζ- καφε? Αν ναι, τα πατάκια τι χρώμα στα δώσανε?Απορία 2 : Απο ποιά αντιπροσωπεία πήρες το αυτοκίνητο?
Σε ρωτάω γιατί εμένα είναι μπέζ- καφέ και μου δώσανε ανθρακί και χωρίς το λογότυπο.Εγώ το πήρα από τον Καλτσούνη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Καλή Ανάσταση.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
...
Τα σπορ αμάξια δεν χρειάζονται προβολάκια, πχ ούτε το Μ5 έχει
..To insignia opc πως μπαίνει στην ίδια πρόταση με μία M?
Πλάκα πλάκα κοιτώντας το στο πλάι, μπορεί κάποιος να πει πως φέρνει σε 5άρα (από την πόρτα του οδηγού και πίσω και κυρίως στο πως κλείνει το καπό του χώρου αποσκευών).
-
τα 5,8 για τα 0-100 και ολα τα αλλα την βαζουν σε ιδια προταση απλα οχι για m5 αλλα για m3
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
τα 5,8 για τα 0-100 και ολα τα αλλα την βαζουν σε ιδια προταση απλα οχι για m5 αλλα για m3Αν το στήσιμο/ζύγισμα/χάντλινγκ του (που λεν' και στην κεντρική πλατεία του χωριού μου) δεν είναι αυτό που πρέπει και είναι ας πούμε στα χάλια του προγόνου του ή αναλογικά *ελάχιστα *καλύτερο, τότε κανένα 5,8 στα 100χλμ/ω ή καμμιά 20άρα γκουντλούκινγκ ζάντα δεν πρόκειται να το σώσουν.
...και ειδικά σε κάποιο συγκριτικό με M3 σε ορεινή στροφοδιαδρομή.
-
μα κανεις δεν ειπε οτι ειναι πανω απο την m3 που ειναι εκπληκτικο αυτοκινητο απλα ειναι στην ιδια κατηγορια επιδοσεων!!! και rs4 ειναι κακο μπροστα στην m3 σε αισθηση και στην πιστα αλλα ειναι εξαιρετικο αυτοκινητο και ειναι στην ιδια κατηγορια!!
-
Ρε παιδιά...ακόμα δεν το είδαμε...Γιάννη το βαφτήσαμε; Όταν βγεί με το καλό, πιστεύω θα γίνουν και τα 'απαραίτητα' συγκριτικά... βάση όμως των στοιχείων που δίνει η Opel, ναί, πρόκειται για ένα καταπληκτικό αμάξι!
-
Για να είμαστε σοβαροί, tο OPC θα έιναι ένα πολύ καλό και γρήγορο αυτοκίνητο, μια φτηνότερη εκδοχή του Audi S4. Καμία απολύτως σχέση δεν έχει με M products όμως. Ακόμα και με αριθμούς αν το δείς φίλε 106, η M5 κάνει 0-100 σε 4.7 και η Μ3 σε 4.9... και από εκεί και πάνω η διαφορά είναι χαοτική υπέρ των BMW. Οπότε θεωρώ κι εγώ άτοπο να συγκρίνεις το OPC με Μ. Με S4 όμως ναι. Αν είναι καμία 25αριά χιλιάρικα πιο φτηνό το Opel μάλιστα θα είναι πολύ καλή περίπτωση αν και Audi δεν θα ίναι πιστεύω σε επιδόσεις και συμπεριφορά. Το Opel αυτό είναι στην κατηγορία του S4 και της 335 και όχι του RS4 και Μ3!
-
Ο χρήστης stanfromgreece έγραψε:
Ρε παιδιά...ακόμα δεν το είδαμε...Γιάννη το βαφτήσαμε; Όταν βγεί με το καλό, πιστεύω θα γίνουν και τα 'απαραίτητα' συγκριτικά... βάση όμως των στοιχείων που δίνει η Opel, ναί, πρόκειται για ένα καταπληκτικό αμάξι!κοντα στο επιπεδο M3 και rs4.....το οτι θα ειναι το χειροτερο απο τα 3 ναι αλλα η opel σιγουρα θα το πλασαρει σ αυτο το επιπεδο!!
ενα opc με αντιμαλο μια Μ θα ανεβασει το κυρος της οπελ πιστευω ακομα και ας χανει παντου!τι να φορεσω για να ειμαι σοβαρος?????
Opel Insignia