-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Για πείτε και κόστη που είχε το πάρκινγκ..
Γενικά μέχρι την 4η μέρα δεν συμφέρει (είναι 12€ την ημέρα- 48€ το 4ήμερο)
Από 4η-7η η χρέωση είναι σταθερή και ίση με 50€
Πέρα από την 7η είναι 5€/ημέραδηλ για 10 μέρες είναι 50+15=65 ευρώ;
http://www.aia.gr/parkingcalculator.asp ... 7&langid=1
ΤΟ εβαλα και πιο πανω,βγαζει τιμη και στα τρια παρκινγκ. -
Γνωρίζετε αν υπάρχει κάνα θέμα με το τελωνείο αυτές τι μέρες λόγω των μειώσεων των τελών ταξινόμησης?
Μου λένε οτι παίζει καθυστέρηση.ΥΓ Υπάρχει περίπτωση ενώ έχουν πέσει οι υπογραφές για παραγγελία οχήματος,αλλά να μην έχει ταξινομηθεί ακόμα,να μπορείς να 'εκμεταλλευτείς' καμιά ακύρωση? Μιλάμε για ίδιο όχημα,απλα διαφορετικό χρώμα...
-
Η καινούρια έκδοση M της X5 γιατί δεν ονομάζεται MX5;
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η καινούρια έκδοση M της X5 γιατί δεν ονομάζεται MX5;Γιατί τότε θα έπρεπε να είναι μικρή, κοντή, διθέσια, πισοκούνα κάμπριο και να είναι και Mazda
-
Απορια τεχνικης φυσεως. Τι ειναι, η μαλλον απο που προερχεται, ο θορυβος που οι παλαιοι μηχανικοι χαρακτηριζαν σαν θορυβος απο 'πριζ ντιρεκτ?'. Για να διορθωθει πρεπει να ανοιξουν το κιβωτιο ταχυτητων???? Ευχαριστω.......
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Απορια τεχνικης φυσεως. Τι ειναι, η μαλλον απο που προερχεται, ο θορυβος που οι παλαιοι μηχανικοι χαρακτηριζαν σαν θορυβος απο 'πριζ ντιρεκτ?'. Για να διορθωθει πρεπει να ανοιξουν το κιβωτιο ταχυτητων???? Ευχαριστω.......Δεν έχω τη παραμικρή ιδέα, αλλά prise directe νομίζω σημαίνει απευθείας μετάδοση (δημοσιογραφική). Οπότε ίσως έχει να κάνει με το γκρααακ που ακούγεται όταν βάζεις ταχύτητα, λες και τη βάζεις καρφωτή.
-
Το πριζντιρεκ (ετσι θυμαμαι να το εχω ακουσει) ειναι μια εξοδος του κιβωτιου ταχυτητων οπου επανω βιδωνε το συρματοσκοινο του κοντερ(με τα ηλεκτρονικα δεν ξερω τι ισχυει).Για θορυβο απο αυτο δεν εχω ξανακουσει.
-
Ρουλεμαν πρωτευοντος αξονα, εχω την εντυπωση.
-
Δεν ειναι αυτοκινητιστικη απορια αλλα ειπα να το γραψω εδω
Η χρηση του μη και του δεν στην ιδια εκφραση ειναι σωστη ;
'Δεν υπαρχει περιπτωση να μην δεν ειναι ;'
κλπ -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δεν ειναι αυτοκινητιστικη απορια αλλα ειπα να το γραψω εδωΗ χρηση του μη και του δεν στην ιδια εκφραση ειναι σωστη ;
κλπΝομιζω ειναι σωστη.... δυο αρνησεις κανουν μια καταφαση.........
-
Εδώ όμως έχουμε 3 αρνήσεις!
Δεν υπαρχει περιπτωση ( να μην (δεν ειναι) )
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εδώ όμως έχουμε 3 αρνήσεις!Αυτό μάλλον είναι το όριό μου, μετά δεν καταλαβαίνω.
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Δεν ειναι αυτοκινητιστικη απορια αλλα ειπα να το γραψω εδωΗ χρηση του μη και του δεν στην ιδια εκφραση ειναι σωστη ;
κλπείναι περιττό το δεύτερο δεν. τι θες να πεις ακριβώς ? δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κάτι ή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι. με το πρώτο λες ότι είναι κάτι, ενώ με το δεύτερο όχι
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
είναι περιττό το δεύτερο δεν. τι θες να πεις ακριβώς ? δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι κάτι ή δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι. με το πρώτο λες ότι είναι κάτι, ενώ με το δεύτερο όχιπχ:
'Δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι αυτό που περιγράφεις.'
ή
*'**Δεν **υπάρχει θεός να **μην *βρέξει με τόσα σύννεφα στον ουρανό''δεν' και 'μην' στην ίδια πρόταση.
Εκτός κι αν εννοείτε άλλο πράμα -
Σήμερα παρέλαβε ο πατέρας μου την άδεια νέου τύπου. Στην κατηγορία Β έχει δίπλα τον περιορισμό με κωδικό 113. Εδώ βρήκα τους κωδικούς των περιορισμών αλλά είναι της μορφής χχ.χχ και πουθενά δέν έχει κωδικό 113. Επίσης στην κατηγορία Γ δέν έχει περιορισμό.
Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό?
-
Απορία προς Αθηναίους.......
Οι κάμερες για λεωφορειολωρίδα στην οδό Σταδίου λειτουργούν γενικώς, και ειδικότερα Σάββατο μεσημέρι (14:00); Η ταμπέλα έλεγε πάντως Σάββατο μέχρι τις 16:00. Την πάτησα μαθημένος από το Δευτέρα-Παρασκευή της Θεσσαλονίκης..
Απορία 2η.....εάν με τσίμπησαν, πόσο πάει το μαλλί;
-
Εδώ και ένα χρόνο περίπου βλέπω βουλευτές να κυκλοφορούν με Lexus GS 450. Ποιός πλήρωσε ή πληρώνει για αυτά τα αυτοκίνητα?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Εδώ και ένα χρόνο περίπου βλέπω βουλευτές να κυκλοφορούν με Lexus GS 450. Ποιός πλήρωσε ή πληρώνει για αυτά τα αυτοκίνητα? -
-
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο