-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
... αν χρησιμοποιήσεις το σίδερο της γυναίκας σου, θα λερωθεί και όταν το δει θα σου το πετάξει στο κεφάλι. -
Δεν θα πάθει τίποτα με μερικές σταγόνες κερί! Μπορείς να βάλεις βαμβακερό πανί ή απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Πρόσεξε μόνο να έχεις κλείσει τελείως τον ατμό.
-
εκτός του ότι κανένας δεν κερώνει σκι με σίδερο ατμού (γιατί έχει τρύπες)
-
Οκ, σας ευχαριστώ, θα αποφύγω τη Stirella
-
έχω ένα ταχυφορτιστή για ΑΑ(Α) της Energizer (CH1HR) και ένα απ'τα 4 led αναβοσβήνει κόκκινο είτε έχει μπαταρία πάνω είτε όχι. δε θυμάμαι αν είχε manual ο φορτιστής, τι μπορεί να σημαίνει αυτό?τον έχω κανά 2 μήνες
-
Προχθες το βραδυ γυριζοντας σπιτι κολλησε η γκαραζοπορτα η οποια ειναι ρολλο και δεν ανοιγε,μαλλον σηκωθηκε 20 ποντους και σταματησε,σαν να μην ειχε δυναμη.Τελικα μετα απο αρκετες προσπαθειες (συρθηκα,μπηκα μεσα ανοιξα το κουτι ηταν ολα οκ,εριξα λιγο σπρευ γρασσου κι αρχισε να δουλευει)Απο τοτε δουλευει κανονικα αλλα εχω την υποψια οτι τα ψωμια της ειναι μετρημενα,και γιατι το λεω ειναι 3,5 μ πλατος βαρεος τυπου κι εχει 1 μοτερακι πολυ μικρο κι απο την αρχη εδειχνε οτι με το ζορι σηκωνε την πορτα.Δυστυχως ο αλουμινας μου δεν υπαρχει πια και δεν ξερω ουτε τι μαρκα ειναι τα ρολλα μου,τα αλουμινια ειναι Europa αλλα τοτε δεν ειχε ρολλα κι ετσι δεν εχω service,1 φορα στην αρχη που ειχε κολλησει φωναξα 1 που βρηκα τυχαια στον δρομο της Duroplast και ειχε ερθει μου ειπε οτι οντως το μοτερ ειναι μικρο και οτι δεν εχει μελλον.Ξερει κανεις κανενα τεχνικο να την δει να δω τι θα κανω,μην κλειστω μεσα καμια μερα.
Ξεχασα να πω οτι ειναι αγορασμενη τον 2ο/2006.
-
Στο εξοχικό χάλασε η από 25 ετών χορτοκοπτική μηχανή. Ήταν μάρκας alko, γερμανική νομίζω ηλεκτροκίνητη και αποδείχθηκε σκύλος. 2 φορές είχε πλυμμηρίσει το υπόγειο την στεγνώσαμε και δούλευε κανονικά Πέρυσι όμως ξαφνικά εκεί που κούρευα μύρισε έντονα και σταμάτησε την πήγαμε σε μάστορα αλλά τελειώσαν τα ψωμιά της.
Τώρα που το χορταράκι αρχίζει να μεγαλώνει σιγά σιγά θα χρειαστεί να αγοράσουμε καινούργια. Και το ερώτημα ηλεκτροκίνητη ή βενζινοκίνητη? Και κατά δεύτερον χειροκίνητη ή αυτοκινούμενη? Μήπως οι αυτοκινούμενες είναι πιο ευαίσθητες στον μηχανισμό τους?
Το σπίτι είναι μονοκατοικία με γκαζόν γύρω στα 500 με 600 τ.μ. Μέχρι σήμερα με μπαλαντέζα γινόταν μια χαρά η δουλειά. Τί να προτιμήσω? Είδα ότι η honda έχει χορτοκοπτικές μηχανέςΗλεκτροκίνητη χειροκίνητη
http://www.honda.gr/honda/power/model_h ... odel_id=63Βενζινοκίνητη αυτοκινούμενη
http://www.honda.gr/honda/power/model_h ... odel_id=64 -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γερμανικα (πολυγωνα τα 'κλειστα' )κλειδια
Γαλλικο κλειδι
Τσιμπιδα,γκαζοταναλια (το βρισκω και ως καβουρα)
[κάτι σαν αυτό έσπασα]
Τσιμπιδα,γκαζοταναλια
πολυγωνα κλειδια διπλα με καστάνιαΚαθυστερημένα βέβαια, αλλά ευχαριστώ.
-
Για πείτε ιδέες.
Χάλασε η τάπα του μπάνιου. Ο στρογγυλός διακόπτης που υπάρχει και που΄σήκωνε και χαμήλωνε την τάπα μας άφησε χρόνους. Αφού είδα το Χριστό φαντάρο μέχρι να καταφέρω να βγάλω τη τάπα, τώρα φυσικά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ. Απλά φράζω τη μπανιέρα βάζοντας τη τάπα...ανάποδα. Μη μου πείτε ότι θέλω άλλη μπανιέρα γιατι θα -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για πείτε ιδέες.
Χάλασε η τάπα του μπάνιου. Ο στρογγυλός διακόπτης που υπάρχει και που΄σήκωνε και χαμήλωνε την τάπα μας άφησε χρόνους. Αφού είδα το Χριστό φαντάρο μέχρι να καταφέρω να βγάλω τη τάπα, τώρα φυσικά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ. Απλά φράζω τη μπανιέρα βάζοντας τη τάπα...ανάποδα. Μη μου πείτε ότι θέλω άλλη μπανιέρα γιατι θαχωρίς το περιεχόμενο όμως
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
χωρίς το περιεχόμενο όμως
Το νερό;
-
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Για πείτε ιδέες.
Χάλασε η τάπα του μπάνιου. Ο στρογγυλός διακόπτης που υπάρχει και που΄σήκωνε και χαμήλωνε την τάπα μας άφησε χρόνους. Αφού είδα το Χριστό φαντάρο μέχρι να καταφέρω να βγάλω τη τάπα, τώρα φυσικά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ. Απλά φράζω τη μπανιέρα βάζοντας τη τάπα...ανάποδα. Μη μου πείτε ότι θέλω άλλη μπανιέρα γιατι θαχωρίς το περιεχόμενο όμως
Φαντάζομαι ότι αναφέρεσαι στο νερό ε?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για πείτε ιδέες.
Χάλασε η τάπα του μπάνιου. Ο στρογγυλός διακόπτης που υπάρχει και που΄σήκωνε και χαμήλωνε την τάπα μας άφησε χρόνους. Αφού είδα το Χριστό φαντάρο μέχρι να καταφέρω να βγάλω τη τάπα, τώρα φυσικά δεν μπορώ να τη χρησιμοποιώ. Απλά φράζω τη μπανιέρα βάζοντας τη τάπα...ανάποδα. Μη μου πείτε ότι θέλω άλλη μπανιέρα γιατι θαΈνας φτηνός τρόπος είναι να πάρεις τη κλασσική λαστιχένια τάπα με την αλυσιδίτσα.
Σε περίπτωση δε που μένεις στο Μενίδι μπορείς να τη φοράς και στο λαιμό με ανοιχτό πουκάμισο. Που ξέρεις, μπορεί να γίνεις trendsetter. -
Στο σπίτι στο χωριό, σε ένα δωμάτιο, δημιουργείται μια εσοχή, με διαστάσεις 2,5 Χ 20 Χ 40, ανάμεσα στην κεκλιμμένη οροφή και το τσιμεντένιο ταβάνι. Προφανώς στην κατασκευή, κάτι έγινε, και δημιουργήθηκε ακόμα ένα δωμάτιο, με επέκταση της στέγης.
Έτσι, μέσα στο δωμάτιο υπάρχει ένας χώρος που είναι αδύνατον να χρησιμοποιηθεί και είναι και εστία μαζέματος διάφορων ζωυφίων.
Επειδή εκεί θα γίνει το δωμάτιο του γιού μου, θα ήθελα να το σφραγίσω.
Από μπροστά θα φτιάξω ξύλα με πατρόν, ώστε να 'αγκαλιάσουν' τα δοκάρια της οροφής, και με πηχάκια, θα το κλείσω.Θα ήθελα όμως να γεμίσω με κάποιο υλικό (μη τοξικό κλπ) τον κενό χώρο μέσα στο 'ράφι'. Ξέρετε κάτι?
Η διογκούμενη πολυουρθάνη που χρησιμοποιείται στα παράθυρα δεν νομίζω ότι κάνει για αυτή την δουλειά.
-
Να το σφραγίσεις καλά για να μη μπαίνουν έντομα και να το αφήσεις άδειο. Κανείς δεν γεμίζει κενά που αφήνουν οι γυψοσανίδες - εκτός αν βάζει ηχο-θερμομόνωση.
Να φτιάξεις κρυφό πορτάκι με τα πηχάκια.
-
Λες? Έλεγα να το γεμίσω, για να είμαι 100% σίγουρος. Δεν ελέγχω τι γίνεται στην πίσω του μεριά και εκεί που ακουμπάει στα ξύλα της σκεπής.
Κρυφό πορτάκι είναι καλή ιδέα. Για περιοδικό ψεκασμό.
Thanks Λεωνίδα!
-
όντως εξαιρετική ιδέα...
Οι λίρες χωρούν εκεί λογικά... -
Γιατί να το γεμίσεις? Άλλωστε ό,τι και να βάλεις Νίκο αν είναι να χωθούν μαμούνια θα βρουν τρόπο τα άτιμα. Μια ιδέα. Καθαρίζεις καλά τον χώρο που θες να κλείσεις. Έπειτα κλείνεις με σιλικόνη όποιες τυχόν οπές και ανοίγματα βλέπεις εντός του χώρου. Μετά ρίχνεις ένα καλό ψέκασμα με baygon. Μετά κλείνεις τον χώρο με την ξυλοκατασκευή και έπειτα όποια κενά έχει αφήσει η ξυλοκατασκευή τα κλείνεις και αυτά με σιλικόνη.
-
Αυτό θα κάνω.
Εγκάθετε, Αιγύπτιε αρχιτέκτονα, φέρε τις λίρες να βάλουμε στο πορτάκι!
ΜΑΣΤΟΡΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ