-
πες μου οτι κανεις πλακα γι αυτα που λες...ειδικα για την προηγουμενη skl...ποιοτητα κυλισης? τελικα εχει παρεξηγηθει αυτη η λεξη...σιγουρα δεν ξερεις απο πριν τι εισαι..εγω μια αποψη του ειπα...νομιζω οτι τα πραγματα ειναι πιο απλα απ οτι φαινονται...αν τα οδηγησει ολα αυτα που θελει τοτε θα καταλαηξει σιγουρα...οποτε ενα τεστ ντραιβ ειναι το καλυτερο...
παντως σε τετοιες εποχες που ζουμε δεν το συζητω για καμπριο...εδω σου σπανε το τζαμι και σε κλεβουν φανταζεσαι ετσι οπως περιμενεις αμεριμνος και ξεσκεπαστος στα φαναρια να νιωσεις κατι κοφτερο απευθειας στο λαιμουδακι σου και καποιον να σου λεει να κατεβεις...ειναι ασχημες εποχες...για μενα ειναι λογος να μην παρει καποιος καμπριο με αυτα που ακουμε...εσυ ξερεις καλυτερα....
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
πες μου οτι κανεις πλακα γι αυτα που λες...ειδικα για την προηγουμενη skl...ποιοτητα κυλισης? τελικα εχει παρεξηγηθει αυτη η λεξη....Τι να σου πω, επιμένω στα προηγούμενα. Εξαρτάται και το με τι το συγκρίνεις και τι περιμένεις αλλά σε σχέση με άλλα ανοιχτά είναι πολύ καλό, δεν τρέμει και δεν βροντάει όταν περνάει από ανωμαλίες και είναι άνετο, ήσυχο και καλοτάξιδο. Και πριν 2 χρόνια είχα μπει στον πειρασμό να αγοράσω του αδελφού μου αλλά τελικά δεν την πούλησε...
-
Σχετική είναι η ποιότητα κύλισης στα cabrio...
Μπορεί η slk σε σχέση με άλλα ανοιχτά να είναι σε καλύτερη μοίρα, αλλά μετά απο κάποια χρόνια δεν το γλυτώνεις το 'βρόντημα' σε κανένα cabrio... ούτε και στη merc... -
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
...
και κατι αλλο εντελως φιλικα γιατι ειχα καμπριο και ξερω...θα το βαρεθεις γι αυτο αν δεν σε τρελαινει πηγαινε για κατι αλλο γιατι με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις αμαξαρες που θα σου προκαλουν πολυ μεγαλυτερο χαμογελο απο μια ανοιχτη οροφη...Κι' εγω ειχα και εχω καμπριο (για την ακριβεια roadster)και δεν το εχω βαρεθει. Το αν θα το βαρεθει (συντομα) καποιος , εξαρταται απο τους λογους για τους οποιους το αγορασε.
-
στην σλκ πρωτης γενιας που οδηγησα βρηκα τρια μεινεκτηματα.
- οτι βρονταει λιγο.
2.ο λεβιες ταχυτητων ειναι για τα μπαζα,σκαλωνει ευκολα.
3.το τιμονι δεν εχει επαναφορα.
παντως σαν αμαξι ειναι πολυ καλο,και με πολυ καλες ροπες.
- οτι βρονταει λιγο.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
στην σλκ πρωτης γενιας που οδηγησα βρηκα τρια μεινεκτηματα.- οτι βρονταει λιγο.
2.ο λεβιες ταχυτητων ειναι για τα μπαζα,σκαλωνει ευκολα.
3.το τιμονι δεν εχει επαναφορα.
Δεν άλλαξαν και πολλά απο τότε...
- οτι βρονταει λιγο.
-
αλλαξε το συστημα διευθηνσης και μπηκε κρεμαγιερα.
ασε που απο το 2001 και μετα μετραει σαν 11 φορολογισημοι ιπποι οποτε γλιτωνεις τελη και ασφαλιστρα. -
Με αυτα που ακουω παιδια με βαζετε σε σκεψεις να μη παρω cabrio!!!Θα τριζει,δεν εχει κρατηματα κλπ κλπ..!!Τι να πω??Μηπως να παω κατευθειαν σε ΤΤ coupe να τελειωνει η ιστορια!!!!
-
δεν πας να παρεις μια αλφα μπρερα
-
δεν πας να παρεις μια αλφα μπρερα
Πανεμορφο δε λεω αλλα παμε αλλου φιλε!!!Μεγαλα κυβικα,καταναλωση κ δεν εχει κ μεταπωλητικη αξια!!!Γνωμη μου!!!!Απο ποιοτητα κατασκευης κ εσωτερικο σε σχεση με το tt coupe ειναι η μερα με τη νυχτα!!!
-
δεν συμφωνω τα αλφα ειναι κουκλια και προσωπικα τα πιο φινετσατα εσωτερικα δεν μου φαινοντα φθηνα αλλα ακριβα υλικα...μην λες παλι για μεταπωληση γιατι δεν ισχυουν τα παραμυθια που ακουγονται...ειδικα αν πας για ανταλλαγη υπαρχουν στανταρντ καταλογοι αξιων οπου και να πας πανω κατω ιδια τιμη στο παιρνουν...πολυ καλα αυτοκινητα παντως αλλα προσθιοκινητα που εγω δεν τα προτιμω...
και το ττ το κουπε ειναι τελειο αμαξι και με προγραμματακι πεταει μιλαμε...φαντασου οτι το στανταρντ με 200 αλογα εχει 0-100 6.5 οσο πολυ ακριβοτερα αυτοκινητα...φαντασου με 2-3 μετατροπες τι κανει...
ασχετο αλλα ενα απιστευτο καινουριο ειναι το ford focus rs...μιλαμε απο αλλο πλανητη....μπορει και να ερωτευτεις...
-
ασε που απο το 2001 και μετα μετραει σαν 11 φορολογισημοι ιπποι οποτε γλιτωνεις τελη και ασφαλιστρα.Δεν εννοώ τι άλλαξε στα χαρτιά, αλλά στην πράξη...
Σίγουρα η 2η γενιά της SLK είναι συνολικά καλύτερη απο την 1η -δεν το συζητάμε αυτό- αλλά όσα ανέφερες (+ η περίσσια αίσθηση βάρους θα προσθέσω) έχουν ακόμη δρόμο...
(επιφυλάσσομαι για το πρόσφατο facelift)Με αυτα που ακουω παιδια με βαζετε σε σκεψεις να μη παρω cabrio!!!Θα τριζει,δεν εχει κρατηματα κλπ κλπ..!!Τι να πω??Μηπως να παω κατευθειαν σε ΤΤ coupe να τελειωνει η ιστορια!!!!
Είναι δεδομένο πως η συμβίωση με ένα cabrio απαιτεί συμβιβασμούς... αν είσαι οκ με αυτούς τότε προχώρα και θα σε αποζημιώσει... εαν όχι μάλλον θα το καταραστείς πριν την ώρα του και θα ψάχνεις ανταλαγή με coupe, όσο και αν ζηλεύεις το μαύρισμα του Λάκη Γαβαλά...
Προσωπική άποψη, αν δεν είσαι ορκισμένος πισωγλεντζές, TT coupe ftw... -
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
ασε που απο το 2001 και μετα μετραει σαν 11 φορολογισημοι ιπποι οποτε γλιτωνεις τελη και ασφαλιστρα.Δεν εννοώ τι άλλαξε στα χαρτιά, αλλά στην πράξη...
Σίγουρα η 2η γενιά της SLK είναι συνολικά καλύτερη απο την 1η -δεν το συζητάμε αυτό- αλλά όσα ανέφερες (+ η περίσσια αίσθηση βάρους θα προσθέσω) έχουν ακόμη δρόμο...
(επιφυλάσσομαι για το πρόσφατο facelift)Με αυτα που ακουω παιδια με βαζετε σε σκεψεις να μη παρω cabrio!!!Θα τριζει,δεν εχει κρατηματα κλπ κλπ..!!Τι να πω??Μηπως να παω κατευθειαν σε ΤΤ coupe να τελειωνει η ιστορια!!!!
Είναι δεδομένο πως η συμβίωση με ένα cabrio απαιτεί συμβιβασμούς... αν είσαι οκ με αυτούς τότε προχώρα και θα σε αποζημιώσει... εαν όχι μάλλον θα το καταραστείς πριν την ώρα του και θα ψάχνεις ανταλαγή με coupe, όσο και αν ζηλεύεις το μαύρισμα του Λάκη Γαβαλά...
Προσωπική άποψη, αν δεν είσαι ορκισμένος πισωγλεντζές, TT coupe ftw...Εγραψες φιλε!!Ακου πισωγλεντζες!!!!!χαχα!!!Βασικα δεν ειμαι παντρεμενος κ τα λοιπα.αρα δε με απασχολουν τα περι χωρου αποσκευων,ανεση κλπ..Θελω ενα ομορφο διθεσιο αυτοκινητο με καλα γκαζια (τωρα εχω audi a3 1.6 fsi φαντασου τι μιλαμε) κ πρακτικο!!!Δε ζηταω πολλα!!!!!!
-
Ο χρήστης Dejan13 έγραψε:
Θελω ενα ομορφο διθεσιο αυτοκινητο με καλα γκαζια (τωρα εχω audi a3 1.6 fsi φαντασου τι μιλαμε) κ πρακτικο!!!Δε ζηταω πολλα!!!!!!Το Τσίμπησες... καλορίζικος!
-
Το Τσίμπησες... καλορίζικος! [/quote]
TT Coupe κ τα μυαλα ΤΤεζααααα!!!!!!!!1
-
Ο χρήστης morpheus έγραψε:
Θελω ενα ομορφο διθεσιο αυτοκινητο με καλα γκαζια (τωρα εχω audi a3 1.6 fsi φαντασου τι μιλαμε) κ πρακτικο!!!Δε ζηταω πολλα!!!!!!
Το Τσίμπησες... καλορίζικος!
Mε αυτή τη σύνοψη θα συμφωνήσω και εγώ με το Μορφέα. Εφόσον δεν απασχολεί αν οι τροχοί σπρώχνουν ή τραβάνε ένα τέτοιο είναι η απάντηση :
-
Επειδη ρωτησα προσφατα roadster TT 1.8 γυμνο δεν εχουν, εχουν με ενα πακετακι που εχει κατι ζαντες 17 καθισματα και κερατα και με κλειδι χερι βγαινει 37 στα 35 βγαινει το γυμνο αλλα οχι ετοιμοπαραδοτο. το κουπε κανα 2χιλιαρο κατω.
Οποτε τα 37 τα κατεβαζεις λιγο ελεω κρισης και το παιρνεις το ΤΤRΜε 35K παιρνεις πλεον slk '08 facelift εισαγωγης και με εγγυηση εργοστασιου.
Εγω στη θεση σου θα πηγαινα εδω
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/142480http://www.car.gr/classifieds/cars/view/164832
και μετα φυλακη απο τα χρεη
-
Ο χρήστης dimgster έγραψε:
και κατι αλλο εντελως φιλικα γιατι ειχα καμπριο και ξερω...θα το βαρεθεις γι αυτο αν δεν σε τρελαινει πηγαινε για κατι αλλο γιατι με τα λεφτα που διαθετεις βρισκεις αμαξαρες που θα σου προκαλουν πολυ μεγαλυτερο χαμογελο απο μια ανοιχτη οροφη...
+1
θα βαρεθεις τη κουκουλα? τις δυο θεσεις? το τριξιμο? τι απο ολα?
-
Εχω τρελαθειιιιιιιιιιιιιιιι!!Τι να κανω πια?? Γουσταρω τρελλα ενα roadster (κ οχι cabrio) αλλα φοβαμαι την υφασματινη οροφη.Μου εχουν πει οτι δεν εχει ακμψια το αυτοκινητο,μετα απο km θα ακουγονται τριγμοι στο εσωτερικο κλπ..Το μονο που μου προτειναν για roadster ειναι η z4!!!!Αν κ 2.0 μου ειπαν οτι ειναι τελεια στημενο στο δρομο!!!( αλλα δεν εχει τη χλιδη μιας slk η ενος tt)
-
μερσεντες φιλε,εφυγες.
Ποιο Roadster θα αγοραζατε μεχρι 35,000?