-
Ο χρήστης taperakias έγραψε:
Σε ελαφρια κατηφορα το ταχυμετρο του type R μου,ξεπερασε τα 260χλμ/ω!
Συμφωνα με το στροφομετρο μου,υπολογισα καπου στα 270+φτανει τοσα το type r ??????????? καπου για 230 το βλεπω αλλα θα ελεγε 260
-
Μιλησε για ελαφρια κατηφορα που μπορει να ηταν λιγο πιο βαρεια θα ελεγα!
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Μιλησε για ελαφρια κατηφορα που μπορει να ηταν λιγο πιο βαρεια θα ελεγα!....έως πολύ βαριά θα έλεγα....
-
Ο χρήστης PuntoLord έγραψε:
....έως πολύ βαριά θα έλεγα....
ελευθερη πτωση !!!!
βρε τα 200 αλογακια τι σου κανουν -
206km/h κοντερ, 201km/h!!! μετρημενα με gps (ηλεκτρονικο κοντερ) Fiat Tempra 1.6 SX i.e. stock
203km/h περιπου ( ειχε και αλλο) με nissan x-trail 2.0 stock
και τα δυομετρητηικαν στην ΕΟ Αθηνων-Λαμιας στην ευθεια στο Σειριο...
σαν συνοδηγος 275km/h με ενα turbo civic... -
Ο χρήστης justnikos έγραψε:
206km/h κοντερ, 201km/h!!! μετρημενα με gps (ηλεκτρονικο κοντερ) Fiat Tempra 1.6 SX i.e. stock
230km/h περιπου ( ειχε και αλλο) με nissan x-trail 2.0 stock
σαν συνοδηγος 275km/h με ενα turbo civic...170 δινει ο κατασκευαστης 206 στο κοντερ και 201 με gps εσυ .
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
....έως πολύ βαριά θα έλεγα....
ελευθερη πτωση !!!!
βρε τα 200 αλογακια τι σου κανουνΤι σχεση εχουν τα αλογα βρε, η τελικη σχεση εχει να κανει και η ελαφρα κατωφερεια
Τα ταπερακια τα παω (τα προηγουμενα) και ομορφα ειναι και πολυ σβλετα
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σαν συνοδηγος 275km/h με ενα turbo civic...170 δινει ο κατασκευαστης 206 στο κοντερ και 201 με gps εσυ .
και στο x-trail 175 δινει... χαχαχα
εχω και video νομιζω...αν το βρω θα το ανεβασω.
δεν χερω γιατι το δινει τοσο χαμηλα ο κατασκευαστης και γενικοτερα οι κατασκευαστες... -
και στο x-trail 175 δινει... χαχαχα
εχω και video νομιζω...αν το βρω θα το ανεβασω.
δεν χερω γιατι το δινει τοσο χαμηλα ο κατασκευαστης και γενικοτερα οι κατασκευαστες...Πάντα στο κοντέρ:
- 180km/h στην κατηφόρα του (σχετικά πλέον) νέου δρόμου Κοζάνης - Πτολεμαΐδας με το Duna. Έγινε μία μόνο φορά.
- 196km/h στην ΑΟ με κατεύθυνση το Αεροδρόμιο με το Tempra. Και αυτό έγινε μία μόνο φορά.
Αδυνατώ να πιστέψω ότι το Tempra μπορεί να πιάσει 201 πραγματικά. Αλήθεια, με 5η (overdrive) τα έπιασες ή με 4η; Εκτός από την περίπτωση που αναφέρω υπήρξε άλλη μία πρόσφατα στην οποία το κοντέρ έδειξε 202 στον ίδιο δρόμο και με την ίδια κατεύθυνση, πάντα με 5η και με περίπου 5800 στροφές. Εύλογα βγαίνει λοιπόν το συμπέρασμα ότι το κοντέρ κλέβει πάρα πολύ στις υψηλές ταχύτητες αφού η πραγματική μέγιστη ταχύτητα με 5η δεν ξεπερνάει τα 160. Όσον αφορά το GPS, μην ορκίζεσαι στην αξιοπιστία του. Παίζουν πολλά ρόλο εκείνη τη στιγμή, όπως οι θέσεις των δορυφόρων, οι καιρικές συνθήκες κλπ.
-
Για τις υψηλές ταχύτητες το κλέψιμο όντως ξεφεύγει πολύ. Το Clio μου έχει δείξει 215, τα οποία σίγουρα δεν αντιστοιχούν καν σε 200, αφού η τελική του είναι 185km/h. To δε Σάνι έχει δείξει 180, με τελική εργοστασιακή 145 νομίζω.
-
πoιος μιλησε για πραγματικα... δεν ξερω πραγματικα... παντος η ακριβεια που εδειχνε το gps ελεγε
+-4km/h...
θελεις να με κανεις να παω να βρω το το videακι τωρα.... -
κατι σαν αυτο που εδειξε το δικο μου...
Youtube Video -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για τις υψηλές ταχύτητες το κλέψιμο όντως ξεφεύγει πολύ. Το Clio μου έχει δείξει 215, τα οποία σίγουρα δεν αντιστοιχούν καν σε 200, αφού η τελική του είναι 185km/h. To δε Σάνι έχει δείξει 180, με τελική εργοστασιακή 145 νομίζω.109 χλμ στο κοντερ μου (σπασμενη 2ρα) πραγματικα με το driftbox έχει 100,3
Οχι απλα κλέβει....μιλαμε για ενοπλη ληστεια με φόνο
-
Opel Astra G 1.4
-
Με τα μαμά ελαστικά (175/70R14) είχα φτάσει 210+ στο κοντέρ, αλλά πραγματικά ήταν πιο κάτω, τα υπολογίζω περίπου στα 200 Km/h.
-
Με τα 195/60R15 που φοράει προς το παρόν, η τελική είναι περίπου 210 πραγματικά (κοντέρ 205), φυσικά σε κατηφόρα, γιατί σε ευθεία φτάνει μέχρι 190-195 αν πάρεις πολύ φόρα.
Για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις, εξηγώ πώς έχω καταλήξει σε αυτές τις τιμές.
Με την αλλαγή του βήματος το κοντέρ κλέβει προς τα κάτω, αλλά ελάχιστα. Οι τιμές είναι οι εξής:
Ένδειξη κοντέρ - Πραγματική ταχύτητα
100 - 98
120 - 119
140 - 140
160 - 161
180 - 184
190 - 195Οι τιμές αυτές έχουν μετρηθεί με διαφορετικούς τρόπους:
-
Με σύγκριση κοντέρ και πιστολιού αστυνομίας.
-
Με σύγκριση κοντέρ και GPS.
-
Με σύγκριση κοντέρ και πινακίδας ένδειξης ταχύτητας.
Όλες οι τιμές ταυτίζονται, οπότε αυτά που έγραψα πέφτουν μέσα με απόκλιση +/- 2 Km/h.
Ευχαριστώ.
-
-
Ο χρήστης pipinos1976 έγραψε:
Opel Astra G 1.4-
Με τα μαμά ελαστικά (175/70R14) είχα φτάσει 210+ στο κοντέρ, αλλά πραγματικά ήταν πιο κάτω, τα υπολογίζω περίπου στα 200 Km/h.
-
Με τα 195/60R15 που φοράει προς το παρόν, η τελική είναι περίπου 210 πραγματικά (κοντέρ 205), φυσικά σε κατηφόρα, γιατί σε ευθεία φτάνει μέχρι 190-195 αν πάρεις πολύ φόρα.
Για να προλάβω τυχόν αντιδράσεις, εξηγώ πώς έχω καταλήξει σε αυτές τις τιμές.
Με την αλλαγή του βήματος το κοντέρ κλέβει προς τα κάτω, αλλά ελάχιστα. Οι τιμές είναι οι εξής:
Ένδειξη κοντέρ - Πραγματική ταχύτητα
100 - 98
ποσα αλογα εχει ρε παιδια το astra γιατι με το 307 και τα 95 (πραγματικα του αλογα) σε ευθεια με το ζορι τα 180 πιανει αλλα σιγουρα ειναι 170..αμαν ολοι τα εχεται τα 200 για πλακα και μαλιστα με αυτοκινητα της πλακας
120 - 119
140 - 140
160 - 161
180 - 184
190 - 195Οι τιμές αυτές έχουν μετρηθεί με διαφορετικούς τρόπους:
-
Με σύγκριση κοντέρ και πιστολιού αστυνομίας.
-
Με σύγκριση κοντέρ και GPS.
-
Με σύγκριση κοντέρ και πινακίδας ένδειξης ταχύτητας.
Όλες οι τιμές ταυτίζονται, οπότε αυτά που έγραψα πέφτουν μέσα με απόκλιση +/- 2 Km/h.
Ευχαριστώ.
ποσα αλογα εχει ρε παιδια αυτο το αστρα και τι ροπη?????γιατι εγω με το 307 1,4 με 95( πραγματικα αλογα) με το ζορι πιανει 180 και κατι αλλα σιγουρα ειναι 170 και κατι!!! καλα τοσο για την πλακα τα εχεται τα 200???? και μαλιστα με αυτοκινητα της ....πλακας
-
-
πoιος μιλησε για πραγματικα... δεν ξερω πραγματικα... παντος η ακριβεια που εδειχνε το gps ελεγε
+-4km/h...
θελεις να με κανεις να παω να βρω το το videακι τωρα....Ασφαλώς θα φαίνεται και το ταμπλώ του Τέμπρα και το GPS στο βιντεάκι σου, έτσι?
Για ρίξτο, να το απολαύσουμε. -
σωστος ο 106_4_ever,εγω με 1.6 και 132 αλογα πιανω το πολυ 210 και το αστρα με 95 αλογα 210 κιαυτο αν ειναι ετσι να το πεταξω
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
σωστος ο 106_4_ever,εγω με 1.6 και 132 αλογα πιανω το πολυ 210 και το αστρα με 95 αλογα 210 κιαυτο αν ειναι ετσι να το πεταξωκαι εισαι και 1000 κιλα κ το astra 1200 κατι!!! αλλο το να πηγαινουμε με 170 και 5200και κατι στροφες και να πιστευουμε οτι πιανει 210 στον κοφτη και αλλο να τα πιασει στην πραξη!!
-
205χαώ κοντερίσια (Τα 200χαώ ΌΧΙ στιγμιαία) από Toyota Corolla 1.4 G6 (97 άλογα) σε ευθεία τα πιστεύετε; Και πόσο να κλέβει το κοντέρ; Έχω παρατηρήσει ότι στα 170χαώ κοντερίσια κλέβει 10χαώ συγκρίνοντας με ένα απλό Navigator GPS.
Σε μεγάλη κατηφόρα έχω δει 215χαώ και έκοψα γιατί πλησίασα σε αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
205χαώ κοντερίσια (Τα 200χαώ ΌΧΙ στιγμιαία) από Toyota Corolla 1.4 G6 (97 άλογα) σε ευθεία τα πιστεύετε; Και πόσο να κλέβει το κοντέρ; Έχω παρατηρήσει ότι στα 170χαώ κοντερίσια κλέβει 10χαώ συγκρίνοντας με ένα απλό Navigator GPS.Σε μεγάλη κατηφόρα έχω δει 215χαώ και έκοψα γιατί πλησίασα σε αυτοκίνητα.
κοβει πολυ στα πολλα χ.α.ω
Μεγαλύτερη ταχύτητα που έχετε πιάσει σε δημόσιο δρόμο?