-
παρακαλω πολυ θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι ευχαριστημος απο τη βιαμαρ.να δω εστω εναν να μου πει ναι και ας πεθανω,μιλαμε για καθαρα αλητεια.ολοι εκει μεσα βαριουνται αυτος που κανει την εισαγωγη των αυτοκινητων ευτηχως μαλλον τον διωξανε γιατι θα ετρωγε πολλα μπουνιδια.ρε δεν παμε καλα!!!!δεν μιλαει κανεις και τα κεφαλια εκει στη σκοντα κανουν οτι θελουνΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!η ξυνη απο τη σειρα στο μεγκα ρετιρε ειναι γλυκια και καλομιλητη σε σχεση με αυτους.οποτε παω για σερβις ολο και πιανουμε κουβεντα με ατομα και ολοι μου λενε τα ιδια.ακομα και οι αστυνομικοι που πανε τα οκταβια αγανακτουν
-
παρακαλω πολυ θα ηθελα να μου πειτε ποιος ειναι ευχαριστημος απο τη βιαμαρ.να δω εστω εναν να μου πει ναι και ας πεθανω,μιλαμε για καθαρα αλητεια.ολοι εκει μεσα βαριουνται αυτος που κανει την εισαγωγη των αυτοκινητων ευτηχως μαλλον τον διωξανε γιατι θα ετρωγε πολλα μπουνιδια.ρε δεν παμε καλα!!!!δεν μιλαει κανεις και τα κεφαλια εκει στη σκοντα κανουν οτι θελουνΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!η ξυνη απο τη σειρα στο μεγκα ρετιρε ειναι γλυκια και καλομιλητη σε σχεση με αυτους.οποτε παω για σερβις ολο και πιανουμε κουβεντα με ατομα και ολοι μου λενε τα ιδια.ακομα και οι αστυνομικοι που πανε τα οκταβια αγανακτουν
-
-
Φιλε εγω το fabia 1,2 που πηρα προ 5 μηνων το αγορασα απο κερκυρα πολυ καλη εξηπηρετηση αλλα επηδη δεν θα ημουν εκει για να το παραλαβω το παρελαβα απο την βιαμαρ στην ιερα οδο
Λοιπον ακου να δεις παω εκει τους λεω οτι ηρθα να παραλαβω το αυτοκινιτο που ειχε γινει παραγκελια απο κερκυρα και χωρις ονομα απλα υπογραφοντας σε ενα χαρτι μου δινουν τα κλειδια βγαινω εξω κοιταζω το αμαξι, ξαναμπαινω μεσα να τους ρωτησω κατι (αυτοι κολοβαραγανε ) μου λενε οτι αυτη την στιγμη δεν μπορουν γιατι εχουν πολυ δουλεια και να περασω μια αλλη μερα να μου εξηγησουν οποια απορια εχω. εγω το παιρνω εκεινη την ωρα αλλα λεω ας δωσω τοπο στην οργη και φευγω.
με το που εκανα 7000 χλμ αποφασησα να αλαξω λαδια αφου ως γνωστον τα λαδια ειναι η ζωη του κινητηρα. παω στην βιαμαρ στην συγγρου και μου λενε οτι το συνεργειο ειναι στο μοσχατο στον ταυρο δεν θυμαμε. οποτε αντι να παω εκει λεω ας τους δωσω μια ακομα ευκαιρια και να παω στην βιαμαρ στην ιερα οδο. λογο τρελης κινησης και λογοενος ατυχηματος στον δρομο καθυστερησα και ευτασα εκει 4:00 παω πισω που ειναι το συνεργειο και ενα τυπος εκει την ωρα που με βλεπει κατεβαζει την μπαρα και μου λεει οτι το συνεργειο μωλις εκλεισε του εξηγω οτι πηγα για μια απλη αλαγη λαδιων οποτε μου λεει σε εντονο υφος ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΕΚΛΕΙΣΕ εεεεεεε ως εδω τα πηρα και εγω και αφου ακουσε ολο το εικονοσταση εφυγα η ωρα ηταν 4:15 μπαινω στην αγιας αννης για να παω πετρου ραλλη οποτε για καλη μου τυχη πετυχα εκει την Skoda Πετσας καπος ετσι αν θυμαμε καλα ειναι Αγιας Αννης 87 . εκει αυτοι ηταν ανηχτα μπηκα μεσα με εξηπηρετησαν μου ελεξαν και κανα δυο αλλα πραγματα στο αμαξι δωρεαν και μου ειπαν κιωλας οτι εκει ειναι ανηχτα μεχρι τις 5 και αν ειναι για καποια αναγκη και μεχρι τις 6 μεσα θα ειναι.οποτε φιλε μου εγω σταματησα να ασχολουμε με την Βιαμαρ οποτε αναφερεται το ονομα της τα χωνω κανονηκα και απλα παω στον πετσα
Εχει και διαφημηση στην λεοφορο στο αριστερο κορνερ για τους βαζελους
-
Εχει και διαφημηση στην λεοφορο στο αριστερο κορνερ για τους βαζελους
Οχι αθλητικα σχολια γιατι ο mod τριγυρναει καπου εδω...
-
I heard that!
-
Παντος το γελιο που ειχα κανει οταν την ειχα δει δεν περιγραφεται
-
Οι τύποι στη Βιαμάρ στην Ι.Οδό είναι απερίγραπτοι....
Δεν θα πω τίποτ΄άλλο
(Μπορώ βέβαια να το τεκμηριώσω αν χρειάζεται)Φύγετε μακριάααααααααααααα
(για να μην τους αδικήσω δεν έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο Skoda και να έμεινα ευχαριστημένος...)
-
Ο χρήστης fabia100 έγραψε:
Οι τύποι στη Βιαμάρ στην Ι.Οδό είναι απερίγραπτοι....
Δεν θα πω τίποτ΄άλλο
(Μπορώ βέβαια να το τεκμηριώσω αν χρειάζεται)Φύγετε μακριάααααααααααααα
(για να μην τους αδικήσω δεν έχω πάει σε εξουσιοδοτημένο Skoda και να έμεινα ευχαριστημένος...)
Aυτό φίλε μου είναι γνωστό.
Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, εάν θες στείλε μου pm να σου πω ένα συνεργείο από το οποίο θα μείνεις υπερευχαριστημένος, ή πέρνα μιά βόλτα από το http://www.gtc.gr και θα το βρεις μόνος σου ... -
Ο χρήστης OctaviaABT έγραψε:
Για να μην θεωρηθεί διαφήμιση, εάν θες στείλε μου pm να σου πω ένα συνεργείο από το οποίο θα μείνεις υπερευχαριστημένος, ή πέρνα μιά βόλτα από το http://www.gtc.gr και θα το βρεις μόνος σου ...Οπως έχει αναφερθεί και σε άλλη περίσταση, δεν είναι διαφήμιση το να λέμε 'πήγα στο τάδε συνεργείο και είμαι ευχαριστημένος' διότι βασίζεται σε προσωπικές εμπειρίες και στο Forum πρέπει να λέμε και τα καλά και τα κακά που μας έχουν συμβεί (γιατί δηλ. δεχόμαστε το 'πήγα στο τάδε συνεργείο και είμαι δυσαρεστημένος' ? Μόνο τα αρνητικά να γράφονται ? ) Και μην ανησυχείτε, η 'ουρανοκατέβατη' διαφήμιση φαίνεται.
Οπότε φίλε OctaviaABT, αν έχεις πάει σε αυτό το συνεργείο και είσαι ευχαριστημένος, μπορείς να το μοιραστείς μαζί μας
(Moderator)
-
Ελπιζω το ποστ μου να φανηκε σαν διαφημηση (με την αρνητηκη εννοια) γιατι δεν ηταν τετοιο τωρα αν καποιος απ τους moderetors πιστευει οτι ηταν τον παρακαλω να το διαγραψει γιατι προτιμω να εχω 1 διεγραμενω ποστ παρα να νομιζει κανεις οτι κανω διαφημηση στον οποιονδηποτε
-
OK, φίλε nass.
To συνεργείο για το οποίο μιλάω είναι το Synergy, Πειραιώς 51 Μοσχάτο, υπεύθυνος ο κος Αντώνης Χλέτσος (εξουσιοδοτημένο skoda).
Τα παιδιά εκεί απλά δεν παίζονται ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΙΑΜΑΡ???