-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
φορούσε τα FALAKRON TST (TELLY SAVALAS TYRES)
τα ξέρω αυτά...είναι εκείνα με σήμα το γλειφιτζούρι
-
Είναι τρελοί αυτοί οι Άγγλοι...
Type-R wins Top Gear hot hatch of the year 2007 award
Yes, despite Clarkson's complaints, TG magazine has given the CTR its hot hatch of the year award in the latest issue, with this byline:'Clarkson hates it but - and we'll say this quietly - he's wrong. The new Civic Type R might lack the raw, racier edge of its predecessor, but this one manages to be fun in the real world.'
Δηλαδή ο κλαρκσον το θάβει και το περιοδικό το βγάζει αυτοκίνητο της χρονιάς...οι άμοιροι υποψήφιοι πελάτες ποιον να πιστέψουν;;;
-
Μα ο Clarkson πάντα έχει τις δικιές του απόψεις.
Εδώ στο τελευταίο επεισόδιο υποστήριζε ότι προτιμάει τη C63AMG από την M3 και το RS4, επειδή λέει 'ήμουν συνέχεια οριακά να σκοτωθώ, και ένιωθα πιο ζωντανός από ποτέ'
Πέρα από την πλάκα, ο άνθρωπος είναι showman από τους λίγους, αλλά όχι ο πιο κατάλληλος για να εμπιστευτείς την κριτική του (ούτε να του δώσεις ένα αυτοκίνητο να το πάει γρήγορα..). imho πάντα
-
μετα από αυτό το θαψιμο??
Youtube Video -
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
Μα ο Clarkson πάντα έχει τις δικιές του απόψεις.Εδώ στο τελευταίο επεισόδιο υποστήριζε ότι προτιμάει τη C63AMG από την M3 και το RS4, επειδή λέει 'ήμουν συνέχεια οριακά να σκοτωθώ, και ένιωθα πιο ζωντανός από ποτέ'
Πέρα από την πλάκα, ο άνθρωπος είναι showman από τους λίγους, αλλά όχι ο πιο κατάλληλος για να εμπιστευτείς την κριτική του (ούτε να του δώσεις ένα αυτοκίνητο να το πάει γρήγορα..). imho πάντα
Για τις οδηγικές του ικανότητες δεν ξέρω, αλλά αν κοιτάξεις πίσω από το τρελό show που είναι ο άνθρωπος και από τις τυπικές βρετανικές υπερβολές του, περνάει τα μηνύματά του και τη γνώμη του. Π.χ. ακόμα και στο M3-C63-RS4 πιστεύει ότι ένα τέτοιο αυτοκίνητο πρέπει να έχει μαγκιά μέσα του και όχι απαραίτητα να είναι το πιο άρτιο τεχνικά.
Επειδή και εμένα μου αρέσει ο χαρακτήρας πίσω από τα αυτοκίνητα, βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λέει μέτα από ένα Clarksonόφιλτρο.
-
http://www.worldcarfans.com/9071228.003 ... auto-salon
Μία street legal version....
Ενδιαφέρον τόσο η φτερούγα όσο και το εσωτερικό με το τιμόνι αλά F1.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
http://www.worldcarfans.com/9071228.003/honda-civic-type-r-modulo-concept-at-tokyo-auto-salonΜία street legal version....
Ενδιαφέρον τόσο η φτερούγα όσο και το εσωτερικό με το τιμόνι αλά F1.
Αυτό το 4θυρο τάπερ είναι μεγάλη ονείρωξη γενικώς... φέρτε μου ένα, και φέρτε μου και μερικά τουρμποκίνητα ευρωπαϊκά να το ταΐσω
-
Ωχ μανούλα μου .... μου θυμίζει in-car από Ayrton...
Θα φάει η μύγα ανθρακόνημα και το κουνούπι ρητίνη....
-
http://www.zcars.com.au/civic-type-r-au ... n-pricing/
-
Παιδια καλημερα....προσωπικα ειμαι φαν της HONDA ....δεν ξερω αν στην ελλαδα μπορειτε να εισαγετε το Ιαπωνικο Type R αλλα ριξτε του μια ματια
-
Ο χρήστης charisivtec έγραψε:
Youtube VideoΠαιδια καλημερα....προσωπικα ειμαι φαν της HONDA ....δεν ξερω αν στην ελλαδα μπορειτε να εισαγετε το Ιαπωνικο Type R αλλα ριξτε του μια ματια
Tο συγκεκριμενο δεν εισαγεται,μονο ενα υπαρχει και το εχω δει!Πολυ ομορφο αμαξι και απορω γιατι δεν εισαγεται.
-
Μηπως επειδη ειναι δεξιοτιμονο;
-
εχουμε το ευρωπαικο που ειναι πιο πουτανιαρικο και εχει μεγαλυτερο χωρο αποσκευων, δεν εχουμε αναγκη...
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Μηπως επειδη ειναι δεξιοτιμονο;ουτε στην αγγλια εισαγεται κανονικα το ιαπωνικο κι ας ειναι δεξιοτιμονο.
οι ευρωπαιοι εχουν αλλη αντιμετωπιση απο τη honda...
πελατες β' κατηγοριας με ημιακαμπτο ftw -
http://www.worldcarfans.com/3071228.001 ... lo-concept
Τί ρόλο παίζουν αυτά τα καλύμματα στις ζάντες?
-
μαλλον θα διωχνουν το ζεστο αερα οπως στην F1.
ελπιζω να μην καθιερωθει κατι τετοιο σε μοντελα παραγωγης
-
Μοιαζει με τα καπακια στις ζαντες που ειχαν τα swift Gti.
-
φανταστικο αυτοκινητο αυτο εδω το type-r,το έχω 1,5 χρονο,δεν το χορταινω με τιποτα,εκανα test drive το sciroco,οδηγησα leon και golf φιλων,αλλα type-r δεν ηταν.αξιζει μεχρι και το τελευταιο euro του,εχασα και για 2 μήνες το διπλωμα μου για παρτη του...
-
τι εκανες και σου πηραν το διπλωμα??
-
με 200 πηγαινα βιαζομουνα,για σοβαρους λογους,με χτυπησανε με ρανταρ πιστολι, σταματησα και μου το πηρανε...τους εξηγησα τιποτα οι κυριοι αστυνομοι....2 μηνες ,350 ευρω προστιμο
-
Ο χρήστης GIANNIS-R έγραψε:
με 200 πηγαινα βιαζομουνα,για σοβαρους λογους,με χτυπησανε με ρανταρ πιστολι, σταματησα και μου το πηρανε...τους εξηγησα τιποτα οι κυριοι αστυνομοι....2 μηνες ,350 ευρω προστιμοτουλαχιστον εχεις μικρο προστιμο..αλλα οι 2 μηνες ειναι βασανο...
παλια ηταν 1 μηνας χωρις διπλωμα και πλημμελειοδικειο οπου μαλλον θα πληρωνα το σπιτι μου αν δεν αλλαζε ο ΚΟΚ και δεν παραγραφοτανκαι με γραψανε για 130 σε αδεια βουλιαγμενης , ξεφτιλα χλμ...
Honda Civic Type-R 2007