-
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
... το λεον λεει τιποτα?Αν σου αρέσει μέσα και σε βολεύει ο όγκος του, τότε είναι πολύ καλή επιλογή ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... το λεον λεει τιποτα?
Αν σου αρέσει μέσα και σε βολεύει ο όγκος του, τότε είναι πολύ καλή επιλογή ...
γενικα storm ειδες τι γινεται με προβληματα ακομα και απο opel και toyota για αυτο μην σκας για ενα usb φτου φτου μην στο ματιαξω
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
... το λεον λεει τιποτα?
Αν σου αρέσει μέσα και σε βολεύει ο όγκος του, τότε είναι πολύ καλή επιλογή ...
γενικα storm ειδες τι γινεται με προβληματα ακομα και απο opel και toyota για αυτο μην σκας για ενα usb φτου φτου μην στο ματιαξω
Εργαλείο το 207 ... Και δοκιμασμένο και το ποιο αξιόπιστο σύμφωνα με το auto triti ...
Μια χαρά είναι ... Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε ... ...
-
βασικα βλεπω τωρα τις νεες τιμες και εχει πεσει πολυ το λεον αλλα και το μπραβο... η vw πχ κραταει γερα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ δεν ξέρω αν βγάζουν προβλήματα τα Ιταλικά αλλά έχει γεμίσει ο τόπος BRAVO και Grande Punto.
Το Grande Punto προσωπικά μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ... Kαι σε 3πορτο και 5θυρο.
Αλλά εγώ δεν αρέσω στους Ιταλούς ...και ο κολλητος μου τα ιδια ελεγε και μετα απο alfa gt με χιλια δυο προβληματακια πηρε grande punto και σε εξι μηνες αλλαξε αμορτισερ ο ανεμιστηρας του ερ-κοντισιον θελει αλλαγη και εκαψε ολο το λαδι ο κινητηρας!!!!!! μεσα σε 6 μηνες!!!!!
ωχ...
τώρα θα έρθει ο 'νομοθέτης' και θα μας 'ξεσκίσει' ...
Ιταλάκιας εν' όψει ...
Σε εξι μηνες αλλαξε αμορτισερ και εκαψε ολο το λαδι.
μαλλον ο φιλος σου το περασε για αγωνιστικο.
και για να τελειωνουμε με το θεμα αξιοπιστια φιατ.
τρεις ειναι οι μαρκες που τρως ψωμι που λενε και στην πιατσα.
1.toyota
2.nissan
3.fiat.ολες οι αλλες ειναι μονο για να ζητανε.
-
σιγουρα τα ιαπωνικα ειναι πολυ αξιοπιστα αλλα βλεπω σοβαρα μετ απο σκεψη το μπραβο και το πουντο.... πολυ καλη τιμη, εμφανιση, εξοπλισμος, κλπ. αν ειναι και αξιοπιστα...
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
1.toyota
2.nissan
1.χάλυβας
2.αλουμίνιο
3.μπάλσα -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1.toyota
2.nissan
1.χάλυβας
2.αλουμίνιο
3.μπάλσαΤι θε ρε? Και τα κωπηλατικα σκαφη απο μπαλσα φτιαχνονται
-
υπαρχει καποιο θεμα εδω με το grande punto, δε μπορω να το βρω....
οι 17αρες ζαντες που εχει (στα 120 αλογα) μηπως δε λενε για τους δρομους μας? -
τα ιταλικα βγαζουν προβληματα αυτο ειναι πιστευω και το κυριο μειονεκτημα τους!!1ακομα δεν διορθωθηκαν...και το bravo δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με ενα Α3..... και πριν πειτε παντου γυρω μου ιταλικα βλεπω ( οικογενεια και φιλους) και ξερω.Συγκρίνεις τώρα ένα Bravo με ένα Α3; Αν είναι δυνατόν: στα 120-125 άλογα για παράδειγμα με παρόμοιο εξοπλισμό το ένα κάνει 23.500€ και το άλλο 17.800€ - 5.700€ λιγότερο! Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα και εγώ ένα Α3 θα έπαιρνα, εννοείται, αλλά το Bravo με αυτές τις τιμές είναι ΜΑΚΡΑΝ καλύτερη προσφορά - και έχω και πιο ωραίο σαλόνι (και όμως! )
Όσο για την αξιοπιστία, ρίξε μια ματιά στο Autotriti και θα πάθεις πλάκα. -
οι 17αρες ζαντες που εχει (στα 120 αλογα) μηπως δε λενε για τους δρομους μας?Για ρίξε μία ματιά σε αυτό που είχα ανοίξει εγώ:
viewtopic.php?t=33724
-
Πάντως στο Hyundai i30 Style η τιμή έφτασε τα 13830(!!!) μετά τις εκπτώσεις και τη μείωση του ΕΤΤ. Νομίζω ότι είναι φοβερή τιμή για αυτά που προσφέρει το συγκεκριμένο αυτοκίνητο . (Αντίστοιχα το Kia Intense με την έκπτωση των 1300€ που δίνει η Kia φτάνει τα 14700). Και το Fiesta όμως είναι πανέμορφο και εσωτερικά και εξωτερικά. Δύσκολη επιλογή, ότι κι αν αποφασίσεις, σου εύχομαι να το χαρείς φίλε μου...
-
ευχαριστω πολυ, οντως εχουν πεσει πολυ οι τιμες και κανω τους υπολογισμους μου και τις βολτες μου σε αντιπροσωπειες,
-
Εγώ θα ψηφίσω το ιμπιζάκι, ειδικά τη συγκεκριμένη στιγμή καθώς λόγω της έκπτωσης και της πρόσθετης μείωσης τέλους ταξινόμησης πιστεύω πως είναι το ιδανικό από άποψη απόδοσης-τιμής(η τιμή και με τα δύο πέφτει πολύ..περίπου 2000+ αν δε κανω λαθος, μπες στο protothema.gr εχει ολες τις τιμες των εταιρειων μαζεμενες!!).. Το έχω οδηγήσει (το καινούριο) όπως και το fiesta αλλά και το punto.. Υστερεί λίγο από το ford(αλλά στη παρούσα φάση και με το κινητήρα που διαλέξατε για σύγκριση βάζω πρώτο τον Ισπανό και μόνο γι'αυτο) είναι σαφώς καλυτερο οδηγικά από το ιταλικό(όχι εσωτερικά..) ανώτερο από hyundai και από kia..πάντα οδηγικά μιλαώ.. Σαφώς αναφέρομαι στην έκδοση Sport Coupe η οποία είναι κάτι το διαφορετικό από τη πεντάθυρη και πιο όμορφη εσωτερικά.
-
οι 17αρες ζαντες που εχει (στα 120 αλογα) μηπως δε λενε για τους δρομους μας?οχι ενταξει εχω μπει και ακους κανενα gkoyp που και που αλλα γενικα εχουν καλη αποσβεση τα αμορτισερ αν και σκληρα
-
οι 17αρες ζαντες που εχει (στα 120 αλογα) μηπως δε λενε για τους δρομους μας?οχι ενταξει εχω μπει και ακους κανενα gkoyp που και που αλλα γενικα εχουν καλη αποσβεση τα αμορτισερ αν και σκληρα
σημερα το ειδα απο κοντα, δεν ειναι ασχημο μεσα, οι 17αρες ωραιες, ελπιζω να μη χτυπανε στους κωλοδρομους μας, αφου το εχεις μπει μεσα και παλευεται οκ...
-
ναι δεν ειναι αυτο το γκαπ που περιμενεις ειναι πιο νορμαλ βεβαια δεν και 185/65 αισθηση αλλα ειναι ο.κ δεν υπαρχει προβλημα μονο σε κατι λακουβαρες θα κοβεις πιο πολυ!!!
οντως οι νεες 17αρες με το μαυρο χρωμα μεσα στο εσωτερικο τα σπανε!!! εγω θα σε προτεινα και το 207 μολις τωρα πριν λιγο το οδηγουσα και ειληκρινα ειναι το καλλυτερο μαζι με το fiesta στην κατηγορια!!! ΑΛΛΑ στεναχωρο λιγο πισω
-
δε ξερω γιατι αλλα τα γαλλικα ποτε δε τα συμπαθησα αν και πιστευω οτι το 206 ειναι οντως καλο.
οι συγκεκριμενες ζαντες που λες ειναι πολυ ερωτευσιμες... τα πλαστικα βεβαια δε μπορω να πω οτι με ενθουσιασαν αλλα για την τιμη του ειναι πολυ καλα πιστευω.
ελπιζω ο κινητηρας με τα 120 να λεει παντως... -
με ενα πραγμα θα πειστείς....πανε κανε test drive το 207 και θα με θυμηθεις!! ακουσε με !!! θα το καταλαεις απο την ηχομονοση και το τιμονι οτι ειναι το καλλυτερο στην κατηγορια!!! α και θυμήσου οτι ειναι το πιο αξιοπιστο συμφωνα με στατιστικες και εχει και κινητηρα bmw
to punto ειναι και αυτο καλο αυτοκινητο αλλα οχι σαν το 207 στο λεω υπεύθυνα!!!οχι επειδη ειμαι κολλημενος!!! -
για να το λες κατι θα ξερεις, θα το ριξω μια ματια αν και σαν εμφανιση δε με ενθουσιαζει.
Kia Ceed vs Seat Ibiza vs Fiat Punto vs Ford Fiesta κλπ...