-
Καλημέρα,
Αγγελε αμαν!! : ...μου ξέφυγε.....
Αν θέλετε απαντήστε στην πρόταση του Αγγελου σήμερα, για το αν ενδιαφέρεστε για Σάββατο μεσημέρι , για να περάσω το απόγευμα να μιλήσω στον πιστάρχη.
at the pista λοιπόν.
-
καλημεραααα!
α, για σαββατο μεσημερι, δε ξερω...
Αν εχει καλο καιρο, θελω να κολλησω το καθισμα! (εσωτερικο ανεκδοτο...)
Αληθεια, γιατι να παμε σαββατιατικο που ενδεχομενως θα εχει και αλλο κοσμο και να μη παμε κανενα απογευματακι να γουσταρουμε ?? -
Αν μου το επιτρεψει η δουλεια και εγω μεσα φιλοι μου ....
Υ.Γ. Συγνωμη για την εξαφανιση μου αλλα πολυ δουλεια ...
-
Τελικά Σάββατο κατά τις 4 στον Γέρακα?
Θα είναι εδω και ο παγουράς!!Οπότε μετά θα έχει φαγητό!!! -
Μέσα εκτος εαν λείπω! Υπάρχει μία πιθανότητα να είμαι εκτος!!! Θα ενημερώσω για την θέση μου παντως!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα είναι εδω και ο παγουράς!!Οπότε μετά θα έχει φαγητό!!!Για σε παρακάλώ,για σε παρακαλώ είπαμε να πάμε για καφέ και αν κάτσει να κάνουμε και λίγο καρτ......Το φαγητό τι το θέλεις στη μέση.
Αμάν πιά όλο το φαί σκέπτεστε.......
Τέλος πάντων ...... ελάτε να γνωριστούμε και όποιος αντέξει συνεχίζει σε άλλα 'στάδια'
Για καιρό έχω κανονίσει......μόνο λίγη δροσιά θα έχει αλλά με μας η θερμοκρασία θα ανέβειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.Σε λογικούς βαθμούς όμως παίδες, να μην μας πετάξουν έξω......
-
μια ερωτησούλα...
Πόσο χρονών πρέπει να είναι το πιτσιρικι για να μπει στην θέση του συνοδηγού σε κάτι διθέσια καρτάκια που υπάρχουν? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα είναι εδω και ο παγουράς!!Οπότε μετά θα έχει φαγητό!!!Και εγώ μέσα ....... και για τα δύο σκέλη
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα είναι εδω και ο παγουράς!!Οπότε μετά θα έχει φαγητό!!!Παιδιά, από ότι βλέπω δεν ενθουσιαστήκατε και πολύ με τη πρότασή μου...
Η πίστα προς τα που περίπου πέφτει??? -
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Η πίστα προς τα που περίπου πέφτει???Από Αττική Οδό: Βγαίνεις στην έξοδο 15 και στο φανάρι της Μαραθώνος κάνεις αριστερά προς Μεσόγεια. Στο επόμενο φανάρι που στρίβει αριστερά μετά από ~500μ. (έχει μια μικρή πινακίδα προς Makro) ξανά αριστερά και σε 200μ. βλέπεις την πίστα στο αριστερό μέρος του δρόμου. Κάνεις αριστερά εκεί που έχει κενό η νησίδα και παρκάρεις.
Από Μεσογείων: Μετά το Σταυρό περνάς την έξοδο για Αττική οδό και ...όπως παραπάνω.
-
Aν ειναι για αυτο το Σαββατο sorry αλλα δε θα μπορεσω ....
Δυστυχως δουλευω....
-
Μέσα για Σάββατο.
Εύχομαι να έχει καλό καιρό, για να κάνουμε έναν καλό αγώνα.
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Μέσα για Σάββατο.Εύχομαι να έχει καλό καιρό, για να κάνουμε έναν καλό αγώνα.
Παίδες μην σας απασχολεί ο καιρός βρέξει-χιονί........ .ωπ !!!!(μην γράφω τέτοια )εμείς θα είμαστε εκεί για την παρέα και τον καφέ όπως είπαμε.Υπάρχει όμορφη κλειστή καφετέρια για την γνωριμία μας και την κουβεντούλα.
Για το φαί δεν λέω κάτι,γιατί κάποιοι δεν έχουν κάτι άλλο στο νού τους,και θα τους ανοίξω την όρεξη.
Να συνενοηθούμε με τους παράγκα-men και για την κλήρωση της Κυριακής...... -
εγώ δυστυχώς θα είμαι εκτός αθηνών επιστρέφω το βράδυ κατα τις 11, αν και εφόσον πάτε για φαγητό στα Καλύβια και είστε ακόμη εκεί, 'μυνήστε' για να σας κάνω παρέα
-
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΕΡΑ Η ΠΙΣΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ ΦΥΣΙΚΑ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΝΕΡΑ Η ΠΙΣΤΑ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.Και να βρέχει εκεί θα είμαστε Εντός για καφέ και όποιος αντέχει συνεχίζει για τα σφαχτάααααααααααααα.....
Πάντως όπως είπαμε έχουμε κανονίσει για υποφερτό καιρό....
-
λοιπον, παρασκευη θα βρεχει, σαββατο δεν θα βρεχει...
Η θερμοκρασια γυρω στους 10 - 12 η μεγιστη...
Να 'ρθουμε με πληρη εξαρτηση ? -
Παιδιά για εμένα λίγο χλωμό το βλέπω... Δεν νομίζω να τα καταφέρω να έρθω. Καλά να περάσετε. Πάντως να κανονίσουμε παρόμοιες συγκεντρώσεις και σε άλλες πίστες...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά για εμένα λίγο χλωμό το βλέπω... Δεν νομίζω να τα καταφέρω να έρθω. Καλά να περάσετε. Πάντως να κανονίσουμε παρόμοιες συγκεντρώσεις και σε άλλες πίστες...σιγα σιγα, κουτσομαζευομαστε μια ομαδα τρελλων και οργανωνομαστε να παμε σπατα!
Περισσοτερες πληροφοριες υπραχουν - και θα συνεχισουν να υπαρχουν στο Karting για ολους, που βρισκεται στους Ελληνικους αγωνες..
Εκει, ομως, η παρεα θα εχει ιδιοκτητα καρτ.Οποιοσδηποτε ειναι ευπροσδεκτος να ερθει, για να μας δει απο κοντα και να μυρισει διχρονιλα του κερατα!
Να ανοιξει, ομως, πρωτα κι ο καιρος, να φτιαξουμε και τα οπλα μας και μετα εχει να γινει χαμος! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
Παιδιά για εμένα λίγο χλωμό το βλέπω... Δεν νομίζω να τα καταφέρω να έρθω. Καλά να περάσετε. Πάντως να κανονίσουμε παρόμοιες συγκεντρώσεις και σε άλλες πίστες...
σιγα σιγα, κουτσομαζευομαστε μια ομαδα τρελλων και οργανωνομαστε να παμε σπατα!
Περισσοτερες πληροφοριες υπραχουν - και θα συνεχισουν να υπαρχουν στο Karting για ολους, που βρισκεται στους Ελληνικους αγωνες..
Εκει, ομως, η παρεα θα εχει ιδιοκτητα καρτ.Οποιοσδηποτε ειναι ευπροσδεκτος να ερθει, για να μας δει απο κοντα και να μυρισει διχρονιλα του κερατα!
Να ανοιξει, ομως, πρωτα κι ο καιρος, να φτιαξουμε και τα οπλα μας και μετα εχει να γινει χαμος!Να δούμε πότε θα καταφέρεται να φτιάξεται τα 'όπλα' σας
Εδώ και κάτι μήνες ακούμε το ίδιο τροπάριο.............Βέβαια είχατε κανονίσει να μην έχει καλό καιρό και γιαυτό έχετε μια καλή δικαιολογία.Οι θερμοκρασίες δεν ήταν καλές για να κολλήσουν τα υλικά.
Να σας(μας) δω πόσο έτοιμοι θα είμαστε όταν φτιάξει ο καιρός.......τότε δεν θα σας συγχωρήσω με τίποτε το χάσιμο του αγωνιστικού χρόνου.
Για KARTING....????? :-)) Πότε.....