-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Πολύ καλός είσαι σε σχέση με άλλους! Μερικοί βλέπω με cabrio ή μεγάλες ζάντες καταφέρνουν να χτυπάνε και πάνω από 8!!
Και η χειρότερή σου είναι 7,14....
Ενδιαφέρον ότι οι διαφορές είναι μικρές από γέμισμα σε γέμισμα σε αντίθεση με τα βενζινοκίνητα που εύκολα μπορούν πχ να έχουν 8 σε ταξίδι αλλά 12 στην πόλη...Για να είμαι ειλικρινής έκαψε μια φορά σε κόντρα 65 χιλιομέτρων με ένα VW Passat 2.0 TFSi - με ταχύτητες 160 - 245 συνεχώς - στην Autobahn με τέρμα γκάζια..........7,86λ/100ΚΜ ......
τόσο έδειξε όταν σταματήσαμε στο παρκινγκ μετά {είσοδος Ολλανδίας}.ΥΓ: Την ίδια ώρα το VW Passat 2.0 TFSi έκαψε 12,69λ/100ΚΜ
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
μην μου πεις, ότι ήσουν πίσω από κανένα φορτηγό στο μισό μέτρο, για να έχεις μειωμένες αεροδυναμικές αντιστάσεις ....ΥΓ. Δεν υπάρχει άλλος με diesel σε αυτό εδώ το φόρουμ μου γράφει καταναλώσεις πιο χαμηλές από τον puntolord, γιατί έχει καταντήσει προκλητικός !!!! θυμάμαι έναν φίλο με panda diesel .... που είναι ?
Εγώ φτα'ιω που δεν καίει το ρημάδι μου βρε?? Το πατάω αλλά μάταια.....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με πολύ ελαφρύ πόδι πάντως (τον μπράλο πως να τον βγαλεις έτσι όμως )
Λοιπών,την ωρα που περνουσα εγω τον Μπραλο,μεχρι τη Ναυπακτο,συνάντησα ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ αυτοκινητο μπροστα μου!!!Μιλαμε για καμια 160αρα χιλιόμετρα,ιδιωτικου δρόμου!!!
Έχει μεγάλη σημασία πως οδηγάς στο βουνό. Αν έχεις σχετικά μεγάλη ταχύτητα στην ανηφόρα και δεν κόβεις στις στροφές έχεις σημαντικά μικρότερη κατανάλωση.
-
placebo η πραγματικο αποτελεσμα, εγω με τα μαγνητακια διαπιστωνω μια οικονομια στην καταναλωση
γυρω στο 10%.!!!!
το carina βγαζει 600 χλμ με ενα γεμισμα σπιτι-δουλεια .
πριν ουτε στην εθνικη δεν εβγαζε τοσα. το εχει δοκιμασει κανενας αλλος?? -
Ξεπέρασα τα 9 λίτρα (9.2 νομίζω) στο Ξάνθη κέντρο μέχρι κορυφή Δερβενίου. Μέση ωριαία 118km/h χωρίς περιττά ξεσπάσματα άνω των 200 και με αρκετά αντιοικονομικές αλλαγές και οδήγηση.
Με λίγη προσοχή στην οδήγηση, αλλά ίδια μ.ω.τ. και μέτρημα ίσου υψομέτρου πιστεύω ένα 8,7 ήταν εφικτό.
-
Και από τα πολλά άλογα και υψηλές επιδόσεις, στα λίγα άλογα και στις υψηλές επιδόσεις:
Η αρχαιολογία η οποία ψηφίζει και πίνει αλκοόλ στις ΗΠΑ χωρίς καν επίδειξη ταυτότητας, έγραψε 9,4lt/100km με αποκλειστική χρήση στην πόλη και πίεση μέχρι εκεί που δεν πάει . Κερασάκι η λειτουργία του ως τρικύλινδρου στο 95% (παγκόσμια σταθερά Koutsan) του ρεζερβουάρ λόγω προβλήματος ανάφλεξης.
Τα 860kg κατανάλωσαν 43 λίτρα Super LRP για να διανύσουν 454km. Άλλη κατανάλωση πάλι με πρόβλημα στον κινητήρα πέρσι έδειξε 10lt/100km. Μου φαίνεται ότι είναι ταξιδιάρικο τελικά, αφού το καλοκαίρι με συνεχή χρήση Α/C που δεν έχει, είχα 6,2lt/100km κάποια στιγμή.
Πληρώνω τις εκκινήσεις από φανάρι σε φανάρι κόντρα σε οτιδήποτε με πάνω από 120 άλογα...και τα μπαντιλίκια...
-
Ωραίο το φουξ φιλαράκι.
Νέο ρεκόρ κατανάλωσης το 307, στα 6,2 λίτρα/100, φυσικά στα χέρια της μάνας μου.
Puntolord σε έφαγα σχεδόν , αν και αν αρχίζει και γράφει ο puntofato πάλι θα πέσει μαύρο δάκρυ. Μονομαχία τιτάνων τσε βάλε!!! -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ωραίο το φουξ φιλαράκι.Νέο ρεκόρ κατανάλωσης το 307, στα 6,2 λίτρα/100, φυσικά στα χέρια της μάνας μου.
Puntolord σε έφαγα σχεδόν , αν και αν αρχίζει και γράφει ο puntofato πάλι θα πέσει μαύρο δάκρυ. Μονομαχία τιτάνων τσε βάλε!!!Καλημέρα αγαπητέ,
Πλησιάζεις επικίνδυνα, πρέπει να συγκρατηθώ λιγάκι και να σταματήσω τις τσαχπινιές με το αμάξι λοιπόν.......
-
Γύρισα σε καλοκαιρινά λάστιχα, και η τελευταία κατανάλωση με χειμερινά με πολύ χαλαρή οδήγηση 70% αυτοκινητόδρομο 30% πόλη έφτασε στα 7,4.
Για να δούμε τώρα που ξαναέβαλα τα energy τί θα γράψει το ΣΚ -
Εγώ ρε γμτ, έκαψα πολύ στο τελευταίο γέμισμα με το 206... 8,0...
Επίσης, λόγω ασθένειας του 206 έπαιρνα το Α3 για καμιά εβδομάδα (1,6 fsi 115 ατίθασα άτια) και αυτή τη φορά έβγαλα καμιά 600χλμ με κάτι λιγότερο από το 1/4 στο τεπόζιτο... Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με αυτό το αμάξι...
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Γύρισα σε καλοκαιρινά λάστιχα, και η τελευταία κατανάλωση με χειμερινά με πολύ χαλαρή οδήγηση 70% αυτοκινητόδρομο 30% πόλη έφτασε στα 7,4.
Για να δούμε τώρα που ξαναέβαλα τα energy τί θα γράψει το ΣΚΜε τον ίδιο τρόπο οδήγησης στους ίδιους δρόμους, πιστεύω να πέσει κάτω από 7λ σίγουρα.....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Εγώ ρε γμτ, έκαψα πολύ στο τελευταίο γέμισμα με το 206... 8,0...Επίσης, λόγω ασθένειας του 206 έπαιρνα το Α3 για καμιά εβδομάδα (1,6 fsi 115 ατίθασα άτια) και αυτή τη φορά έβγαλα καμιά 600χλμ με κάτι λιγότερο από το 1/4 στο τεπόζιτο... Δεν μπορώ να καταλάβω τι τρέχει με αυτό το αμάξι...
Εννοείς έκαψες τα 3/4 περίπου, έτσι;
-
Δηλαδή αν δεν φουλάρει δεν μηδενίζει?
-
Στο γιάρις, αν βάλεις βενζινη, οποιαδήποτε ποσότητα μηδενίζει αν θυμάμαι καλά
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέχρι και 3.8 μέση έχω δεί στο iQ.Υπ όψιν ότι δεν έχει κανείς την δυνατότητα να μηδενίσει την μέση κατανάλωση.Μηδενίζει αυτόματα σε κάθε φουλάρισμα και ξεκινά από τα 30 λίτρα στα 100.Ωραίο το IQ.
Ένα display κατανάλωσης έχει ή δύο? Αν θες να μετρήσεις πόσο έκαψες κατά μέσο όρο σε κάποιο κομμάτι μιας διαδρομής τι κάνεις?..
-
Γεια σας.
Eχω Leon 1,8 TSI με 2000 Κμ στο κοντερ, και ειδα Κυμη-Αθηνα, ακολουθωντας φιλικο αυτοκινητο σε ρυθμο σχεδον χελωνας 6.3 l/100 με το κομπιουτορα του αυτοκινητου.
-
9,6l/100km με μεση ταχυτητα στον υπολογιστη 136km/h Αθηνα-Αμαλιαπολη και επιστροφη την ιδια μερα συνολικα 570km....
-
400 χλμ σε εθνική οδό και επαρχιακό δίκτυο με 30 λίτρα βενζίνης, μέση ταχύτητα 125χλμ (κυμαινόταν από 100 έως και 190) με πλήρες φορτίο (4 ενήλικες + αποσκευές).
Δηλαδή μέση κατανάλωση 7.5λίτρα/100χλμ που σίγουρα θα μπορούσε να πέσει κάτω από τα 7 αν οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί. -
990km Κερκυρα μεσω Ριου-Αμφιλοχιας και επιστροφη απο Μετσοβο-Τρικαλα-Λαμια 10,6l/100 4ατομα και αποσκευες με 140-150 σταθερα, πολλες προσπερασεις και αρκετη κινηση (πηγαινοντας). Στο νουμερο συμπεριλαμβανετε και η κινηση στην πολη της Κερκυρας και το πλοιο.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλαδή αν δεν φουλάρει δεν μηδενίζει?
Καλή ερώτηση.....αλλά δεν ξέρω να απαντήσω.Θα βάλω 5 ευρώ την άλλη φορά και θα επανέλθω
δε βαζεις και καταναλωση απο ferrari για αντιθεση?
Έρευνα Κατανάλωσης