-
Κυριοι , Κυριες ,
φανταζομαι πολλοι απο εσας (αν οχι ολοι) θα εχετε βρεθει στην αντιστοιχη θεση ,στην οποια βρισκομαι εγω τωρα.
Καταφθανει το πολυαναμενομενο αυτοκινητο (scirocco) που εχω παραγγειλει και εχει φτασει η στιγμη να ψαχτω για δανειο.
Θα εκτιμουσα την γνωμη - εμπειρια σας στο συγκεκριμενο θεμα για το πως θα πρεπει να αντιμετωπισω την συγκεκριμενη προκληση και αν εχετε καποια προταση να κανετε θα ειναι ευπροσδεκτη....
Ενα απο τα ερωτηματα που με βασανιζουν....
Να αποτανθω σε καποια τραπεζα και αν ναι σε ποια (με γνωμονα παντα το επιτοκιο) ή να προτιμησω την αντιπροσωπεια;;;Σας ευχαριστω.
-
Κυριοι , Κυριες ,
φανταζομαι πολλοι απο εσας (αν οχι ολοι) θα εχετε βρεθει στην αντιστοιχη θεση ,στην οποια βρισκομαι εγω τωρα.
Καταφθανει το πολυαναμενομενο αυτοκινητο (scirocco) που εχω παραγγειλει και εχει φτασει η στιγμη να ψαχτω για δανειο.
Θα εκτιμουσα την γνωμη - εμπειρια σας στο συγκεκριμενο θεμα για το πως θα πρεπει να αντιμετωπισω την συγκεκριμενη προκληση και αν εχετε καποια προταση να κανετε θα ειναι ευπροσδεκτη....
Να αποτανθω σε καποια τραπεζα και αν ναι σε ποια (με γνωμονα παντα το επιτοκιο) ή να προτιμησω την αντιπροσωπεια;;;Σας ευχαριστω.
-
Κυριοι , Κυριες ,
-
Παράγγειλες αυτοκίνητο χωρις να ξέρεις αν είσαι σε θέση να πάρεις δάνειο την σημερον ημερα απο Τράπεζες?
Ψάξτε τες όλες να δεις τι συμφέρει
-
Καλά...από την αντιπροσωπεία δεν σου πρότειναν κάποιο πρόγραμμα δόσεων;
Πώς παράγγειλες το αμάξι; Τί τους είπες; Ότα θα το πληρώσεις με μετρητα; Συνήθως να ξέρεις ότι τα επιτόκια των τραπεζών για καταναλωτικό δάνειο, είναι μεγαλύτερα από αυτά που δίνουν οι εκθέσεις αυτοκινήτου. -
Παντα λεω οτι η αγορα ενος αυτοκινητου εχει 3 διαφορετικα κεφαλαια.
Την αγορα του αυτοκινητου (και η συναλλαγη με το παζαρι για την τιμη)
Το πως θα πληρωσω την τιμη που συμφωνησα. (μετρητα, με δανειο)
Εδω περιλαμβανονται τουλαχιστον δυο η τρεις διαφορετικες τραπεζες και αντιπροσωπιες.
Η ανταλαγη/πωληση του προηγουμενου αυτοκινητου. (συμφωνια για την τιμη, πωληση δε ιδιωτη κτλ)Ισως και ενα τεταρτο ειναι η ασφαλεια. Κοστος, ποτε θα αρχισει ποτε θα σταματησει η παλια κτλ.
Ο λογος ειναι απλος.
Αν δεν συμφωνησουμε την τιμη του καινουργιου αυτοκινητου δεν γινεται τιποτα.
Αν δεν εχω λεφτα να το πληρωσω η δεν εχω δανειο δεν θα γινει τιποτα.
Αν δεν ξεφορτωθω το παλιο τοτε θα εχω κατι που δεν χρειαζομαι. Που να το παρκαρω, να πληρωνω ασφαλεια, αν εχω ακομα δοσεις πρεπει να πληρωνω για το παλιο και το καινουργιο. Το ιδιο με την ασφαλεια. Αν ακομα εχω το παλιο πρεπει να το ασφαλισω. Οποτε ειναι διπλο κοστος. Επισης το κοστος της ασφαλειας ειναι διαφορετικο αμα εχω ενα Toyota Corola και το καινουργιο ειναι ενα Subaru WRX STi.
Ολα αυτα μπορει να ειναι λογοι που δεν προχωρησω στην αγορα.Καλη τυχη.
Νικος
-
Ο χρήστης john_koubis έγραψε:
φανταζομαι πολλοι απο εσας (αν οχι ολοι) θα εχετε βρεθει στην αντιστοιχη θεση ,στην οποια βρισκομαι εγω τωρα. Καταφθανει το πολυαναμενομενο αυτοκινητο (scirocco) που εχω παραγγειλει και εχει φτασει η στιγμη να ψαχτω για δανειο.Αυτό το 'αν όχι όλοι' ομολογώ ότι με εντυπωσίασε.
Δώσε μερικές λεπτομέρειες ακόμα από αυτές που ρώτησαν τα παιδιά (πώς το παράγγειλες, τι τους είπες, τι υπέγραψες?), να δούμε πώς μπορούμε να βοηθήσουμε.
-
Ο χρήστης john_koubis έγραψε:
Κυριοι , Κυριες ,φανταζομαι πολλοι απο εσας (αν οχι ολοι) θα εχετε βρεθει στην αντιστοιχη θεση ,στην οποια βρισκομαι εγω τωρα.
Σήμερα πέρασα απο την Εθνική μια βόλτα και ρώτησα για ένα αυτοκίνητο που με ενδειαφέρει ώστε να συγκρίνω το επιτόκιο που μου πρότεινε η αντιπροσωπία, (7,5%) στην εθνική μου έδωσαν 5,85% κυμενόμενο βέβαια.
-
Ο χρήστης twingo έγραψε:
Κυριοι , Κυριες ,
Σήμερα πέρασα απο την Εθνική μια βόλτα και ρώτησα για ένα αυτοκίνητο που με ενδειαφέρει ώστε να συγκρίνω το επιτόκιο που μου πρότεινε η αντιπροσωπία, (7,5%) στην εθνική μου έδωσαν 5,85% κυμενόμενο βέβαια.
Kαλο το κυμαινομενο αυτη την εποχη
Δωσμου ενα δανειο ζωη...