-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Storm, το ανταλλασεις με το ibiza που ειναι και στρωμενο?
usb παίρνει;
εχει ενα ταπεινο jvc, το οποιο πετας και βαζεις με 100-200€ οτι γουσταρεις 1 ή 2din.
περα απο τη πλακα, κανε υπομονη και θα βγαλεις ακρη.
αλλιως εδω ειμαστε
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
η 5η του RC βγάζει 33 και κάτι χιλιόμετρα ανά 1000 στροφές... μόνο θεόμακρη δεν τι λες.. θεόκοντη ίσως, μιας και τα 220 τα πιάνει με κόφτη 5ης..παντως μακρυτερη απο το θεωρητικα κοντο κιβωτιο του corsa μου ηταν...γενικα το κιβωτιο του με χαλασε..παντως ενω δν το ειχα σε μεγαλη υποληψη για καποιο περιεργο λογο το αυτοκινητο μ αρεσε παρα πολυ..!!μακαρι να μπει το 6αρι..
-
Ο χρήστης k0$t@$s έγραψε:
η 5η του RC βγάζει 33 και κάτι χιλιόμετρα ανά 1000 στροφές... μόνο θεόμακρη δεν τι λες.. θεόκοντη ίσως, μιας και τα 220 τα πιάνει με κόφτη 5ης..
παντως μακρυτερη απο το θεωρητικα κοντο κιβωτιο του corsa μου ηταν...γενικα το κιβωτιο του με χαλασε..παντως ενω δν το ειχα σε μεγαλη υποληψη για καποιο περιεργο λογο το αυτοκινητο μ αρεσε παρα πολυ..!!μακαρι να μπει το 6αρι..
καιρος ηταν
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Storm, το ανταλλασεις με το ibiza που ειναι και στρωμενο?
usb παίρνει;
εχει ενα ταπεινο jvc, το οποιο πετας και βαζεις με 100-200€ οτι γουσταρεις 1 ή 2din.
περα απο τη πλακα, κανε υπομονη και θα βγαλεις ακρη.
αλλιως εδω ειμαστε
Και να σκεφτείς ότι μία μέρα πριν κλείσω το 207 ήμουν στην SEAT και συζητούσα να κλείσω ένα από τα τελευταία IBIZA CUPRA ασημένιο και φουλ-φουλ εξτρά και με δέρμα και με ηλιοροφή. Και εκείνο επάνω είχε Panasonic με USB ... Το είχαν 18900euro...
Kαι ξέρεις γιατί δεν το έκλεισα; Γιατί ήταν 3πορτο...
-
παντως μακρυτερη απο το θεωρητικα κοντο κιβωτιο του corsa μου ηταν...γενικα το κιβωτιο του με χαλασε..παντως ενω δν το ειχα σε μεγαλη υποληψη για καποιο περιεργο λογο το αυτοκινητο μ αρεσε παρα πολυ..!!μακαρι να μπει το 6αρι..αν το corsa σου είναι ατμόσφαιρα, τότε είναι νορμάλ κλιμάκωση (29kmh/1000rpm έπαιζαν κάποτε τα vti σε 5ες, θεόκοντα κιβώτια, αλλά με δυνατότητα για στροφάρισμα έβγαζαν τελικές)..
το RC που έχει 25 κιλά ροπής από τις 1500, δεν έχει κανένα λόγο να στροφάρει 3000 για να πηγαίνει 100... θα μπορούσε άνετα η 5η να είχε 40kmh/1000 rpm και πάλι μέσα στο torqueband θα βρισκόταν το μοτέρ..
-
Βρε Storm νομίζω ότι είσαι μουσικόφιλος και όχι αυτοκινητόφιλος. Εσύ θέλεις ηχοσύστημα με ρόδες και όχι αυτοκίνητο με ηχοσύστημα. Προσωπικά μου έχει χαλάσει η εργοαστασιακή σιντιέρα εδώ και 1 χρόνο και απλά ακούω ράδιο. Δεν με νοιάζει γιατί όταν μπαίνω με πολλά σε μια στροφή χαμογελώ για την οδήγηση και όχι για το τραγούδι (είμαι αυτοκινητάκιας βλέπεις)... ε εντάξει, ίσως βάλω ένα after market κάποια στιγμή αλλά δεν θα έχει διαφορά στο χαμόγελό μου όταν οδηγώ, απλά θα ακούω κάποια σιντάκια σε ταξίδια όταν δεν θα πιάνει το ράδιο...
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το αμάξι είναι γαλλικό με 8.5kg/ps και επειδή στρίβει σε αντίθεση με άλλες βόμβες παρόμοιας τιμής, αν ξέρεις να το πας, πάει τον κ@@@ του..
αν το δεις απ'αυτήν τη μεριά, νομίζω θα σε υπερκαλύψει σαν επιλογή... αν τώρα το cordoba που του κόλλησαν ένα 3ο ακαλαίσθητο όγκο πίσω για να γράφει 500lt αποσκευών, σε καλύπτει περισσότερο επειδή έχει έξοδο USB, μάλλον έκανες λάθος επιλογή..
και με προγραμμα τις επισημης peugeot sport στα 5.6 kg ανα ιππο
Δεν είναι πρόγραμμα της PS.
-
η 5η του RC βγάζει 33 και κάτι χιλιόμετρα ανά 1000 στροφές... μόνο θεόμακρη δεν τι λες.. θεόκοντη ίσως, μιας και τα 220 τα πιάνει με κόφτη 5ης..
παντως μακρυτερη απο το θεωρητικα κοντο κιβωτιο του corsa μου ηταν...γενικα το κιβωτιο του με χαλασε..παντως ενω δν το ειχα σε μεγαλη υποληψη για καποιο περιεργο λογο το αυτοκινητο μ αρεσε παρα πολυ..!!μακαρι να μπει το 6αρι..
Υπάρχουν σκέψεις και φήμες, αλλά προς το παρόν δεν βλέπω να κινείται τίποτα. Εξάλλου, προσωπικά έχω καταλήξει ότι καλύτερα να έχεις απλωμένες σχέσεις για το τούρμπο. Οκ, θα έλεγε μια OD 6η για το ταξίδι.
-
Μήπως ξέρει κανείς πόσο πάει η τιμή ενός 207 rallye με τις προσφορές;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε Storm νομίζω ότι είσαι μουσικόφιλος και όχι αυτοκινητόφιλος. Εσύ θέλεις ηχοσύστημα με ρόδες και όχι αυτοκίνητο με ηχοσύστημα. ...Mην νομίζεις έτσι είναι...
Για αυτό άλλωστε δεν έχω και αυτοκινητιστικές παρωπίδες (παρόλο που δε λέω όχι στα Made In Korea!!!! ) ...Αλλά με την μουσική υπάρχει θέμα ..
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για τους απανταχού φίλους του λιονταριού , χτες πέρασα από την Peugeot-Dakar που ήταν στην Λ.Βουλιαγμένης και Ιασωνίδου , στο Ελληνικό και οι γερανοί μαζεύανε τις τελευταίες πινακίδες της εταιρείας...
Άλλη μια μεγάλη επιχείρηση εβαλε λουκέτο...Καιρος ηταν...δεν ξερω αν υπαρχει μεγαλητερο μπουρδελο
Υπάρχει, υπάρχει ...
Την Παρασκευή ήμουν σε συνεργείο.
Από τις 9.30 το πρωί μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι παιδευόντουσαν να βάλουν 4 λασπωτήρες (8 βίδες) και ένα USB BOX (2 βίδες, 4 δεματικά, 1 καλώδιο και μία ενεργοποίηση από το διαγνωστικό που είναι στα Ελληνικά). Σύνολο: 5ώρες...
Όσο για το συνεργείο ... τι να πω ... άστο ...
Σίγουρα θα βάλουν λουκέτο και άλλοι ...
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πόσο πάει η τιμή ενός 207 rallye με τις προσφορές;Αν το σκέφτεσαι σοβαρά κάνε πρώτα test drive μόνο το συγκεκριμένο και δες με προσοχή τις 17άρες στο οδόστρωμα...και κυρίως σε λακούβες και ανωμαλίες.
Μην κάνεις test drive σε 207 με 15άρες ή 16άρες ζάντες ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Αν το σκέφτεσαι σοβαρά κάνε πρώτα test drive μόνο το συγκεκριμένο και δες με προσοχή τις 17άρες στο οδόστρωμα...και κυρίως σε λακούβες και ανωμαλίες.
και δες απαραίτητα το usb
-
Αν το σκέφτεσαι σοβαρά κάνε πρώτα test drive μόνο το συγκεκριμένο και δες με προσοχή τις 17άρες στο οδόστρωμα...και κυρίως σε λακούβες και ανωμαλίες.
-
τι θα γινει κανενα καινουργιο μικρο απο την peugeot θα βγει!!! αντε βαρεθηκα γερμανους και ιταλους και αλλους αθλιους να λενε να λενε και να λενε και να ξανα λενε για τιμονια αναρτησεις και εδω στην πεζο τιποτα!!! κανενα 108 ??????κατι ρε παιδι μου(ΟΧΙ παλι κουβα σαν το 107) αλλα αναβίωσή του 106?????? ΑΝΤΕ!!!!
-
αυτοί σε λίγο θα ζητάνε ελεημοσύνη από το Σαρκοζί και εσύ φαντάζεσαι νέο 106??
άντε το πολύ-πολύ να βγάλουν το 107+ με εσωτερικό όλο μέταλλο για μείωση κόστους... -
αυτοί σε λίγο θα ζητάνε ελεημοσύνη από το Σαρκοζί και εσύ φαντάζεσαι νέο 106??ειμαι ρομαντικος καποιο project ρε παιδι μου!!!
-
αυτοί σε λίγο θα ζητάνε ελεημοσύνη από το Σαρκοζί και εσύ φαντάζεσαι νέο 106??
άντε το πολύ-πολύ να βγάλουν το 107+ με εσωτερικό όλο μέταλλο για μείωση κόστους...Δεν παίζει... σύμφωνα με πληροφορίες οι τελευταίες εμφανίσεις του Σαρκοζί ήταν με Renault
-
-
βρε ας βγαλει εστω και ακριβο ενα μικρο οπως το 106 με ανεξαρτητη πισω αναρτηση .ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ασφαλεια , οχι παραπανω ,1000 kg και τον 1.6 της bmw
και αν οχι επιλογη ενα after market μπλοκε απο την peugeot sport και αντε γεια ασε τους αλλους να λενε : εγω πηγα με 170 σ ανοιχτη καμπη και εγω με 172 εγω εχω τετρακινηση !!!
και μετα σε κοφτα στροφιλικια το λιονταρι θα γλενταει!!!ενταξει ηρέμησα τωρα λιγο
PEUGEOT FORUM