-
poulaw vespa tou 33 thelei kaneis?????
A lancia delta kanei gia metal????
-
Gia heavy metal ?
-
Ο χρήστης ariskouk έγραψε:
Εγώ πάλι περιμένω να περάσει και η μείωση των τελών ταξινόμησης και παίρνω
Golf V 122ps 3d σε έκδοση GT sport. Ένα αυτοκίνητο που 4-5 μήνες πριν έκανε 21000 περίπου.
Μείον 3000 έκπτωση που κάνουν στα Golf V (ότι στοκ έχει μείνει), μείον 600 έκπτωση για μετρητοίς = 17500.
Αν περάσει και το 50% στα τέλη ταξινόμησης, το παίρνω κοντά στα 16.800. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι παιρνω ένα μοντέλο που μόλις αποσύρθηκε και έχει βγει στην αγορά ο αντικαταστάτης του. Αλλά αυτό είναι μια ιδέα. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα best seller.
Η γνώμη σας ?φοβερή ευκαιρία, πιο 'σκοτωμένο' σε τιμή δεν πιστέυω να μπορέσεις να το βρείς, πόσα κομμάτια να μείναν??
το αυτοκίνητο είναι άψογο και απο ποιότητα κατασκευής και απο το 'διαμάντι' που φοράει μπροστά.
και για μένα αυτή η μάσκα του gt sport που έχει μπροστά, κάνει το αυτοκίνητο να ξεχωρίζει απο τα υπόλοιπα golfakia.
χρώμα?? -
δε το βλεπω τοσο μεγαλη ευκαιρια ... δινεις κοντα 17 χιλιαρικα για αμαξι που εχει τελειωσει τη καριερα του...
-
Ο χρήστης ariskouk έγραψε:
Εγώ πάλι περιμένω να περάσει και η μείωση των τελών ταξινόμησης και παίρνω
Golf V 122ps 3d σε έκδοση GT sport. Ένα αυτοκίνητο που 4-5 μήνες πριν έκανε 21000 περίπου.
Μείον 3000 έκπτωση που κάνουν στα Golf V (ότι στοκ έχει μείνει), μείον 600 έκπτωση για μετρητοίς = 17500.
Αν περάσει και το 50% στα τέλη ταξινόμησης, το παίρνω κοντά στα 16.800. Καθόλου άσχημα νομίζω.
Απλά συμβιβάζομαι με την ιδέα ότι παιρνω ένα μοντέλο που μόλις αποσύρθηκε και έχει βγει στην αγορά ο αντικαταστάτης του. Αλλά αυτό είναι μια ιδέα. Στο κάτω κάτω πρόκειται για ένα best seller.
Η γνώμη σας ?Νομίζω καλά έκανες, με την προϋπόθεση ότι δεν σκοπεύεις να κρατήσεις το αυτοκίνητο μόνο 3-4 χρόνια γιατί σε αυτή την περίπτωση θα έχεις πολύ μεγαλύτερη απαξίωση λόγω της παρουσίας του 6. Αν όμως (με το καλό) πηγαίνεις για 7-8+ χρόνια τότε είναι νομίζω καλά. Άλλωστε μιλάμε για ίδιο σασί και στην ουσία για ίδιους κινητήρες (τα ακριβότερα και πιο hi-tech 'κομμάτια' ενός αυτοκινήτου που καθορίζουν κατά ένα μεγάλο μέρος και πόσο ανταγωνιστικό είναι αυτό). Το εσωτερικό μπορεί να είναι σαφώς βελτιωμένο αλλά και πάλι δεν μιλάμε για μέρα με τη νύχτα. Αν δεν καίγεται κάποιος να έχει το 'τελευταίο' τότε νομίζω οι εκπτώσεις αυτές (που δεν βρίσκονται με την καμία στο VI) αξίζουν πιστεύω μια δεύτερη ματιά από τους ενδιαφερόμενους. Σε GTI V που λοξοκοιτούσε ένας φίλος και πήγα εγώ για την προσφορά έπαιρνα 1500 ευρώ έκπτωση. Ίσως με λίγη πίεση να πήγαινε και λίγο παραπάνω. Σε καμία περίπτωση όμως τα 3 χιλιάρικα που αναφέρεις σαν πρώτη έκπτωση.
Με το καλό να το παραλάβεις !
-
(πανος_fabia 101)
Το χρώμα μαύρο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί όλοι προτείνουν γκρι. Είχε και σε μπλε γραφίτη, κόκκινο, ασημί, γκρι.(saxo 1100)
Όντως η BMW 116 μου αρέσει, αλλά και με 5000 έκπτωση είναι και πάλι πάνω απ τα όριά μου. Όταν άρχισα να σκέφτομαι την αγορά νέου αυτοκινήτου είχα βάλει όριο τα 15000. Στην πορεία και με έρευνα αγοράς και 2-3 test drive κόλησα στα Golf και Mito. Αλλά και πάλι ήταν αρκετά ακριβά για μένα. Με την σημαντική, θεωρώ, έκπτωση για το Golf V δόθηκε λύση στο δικό μου πρόβλημα αγοράς αυτοκινήτου.(adis4gr)
Δεν θέλω αυτοκίνητο για καριέρα, αλλά ένα καλό όχημα να κάνω τη δουλειά μου.
Σε άλλο φόρουμ διάβασα κάποιον που αγόρασε το ίδιο πριν 2-3 μήνες περίπου, στα ίδια χρήματα, με λίγα χιλιόμετρα (10000 - 15000 δεν θυμάμαι ακριβώς) του 2007, απ τα μεταχειρισμένα του Φιλοσίδη !!!
Όντως όσο έτρεχε η προσφορα των -3000 για το Golf V ρώτησα σ ένα Φιλοσίδη και στα 17000 έδινε το ίδιο αμάξι αλλά ενός ή δύο ετών !
Όσες αγγελίες κοίταξα είχαν τα ίδια χαρακτηριστικά περίπου. Δηλαδή σ αυτά τα χρήματα, αυτό το αυτοκίνητο, του 2007 ή 2008 με κάποια λίγα χιλιόμετρα.(Professeur)
Θα είναι μόλις το δεύτερο αυτοκίνητό μου και δεν έχω σκοπό αλλά ούτε και την πολυτέλεια να αλλάξω στα 3 ή 4 χρόνια. Το πρώτο μου, Lancia Y 1.2 60ps, το έχω 13 χρόνια και το έχω προσέξει και πάει όπως την πρώτη μέρα.Ενδιαφέρουσα η έκπτωση στις BMW, 5000 κάνει και η Alfa Romeo στην 147 (αλλά δεν μου γέμισε τόσο το μάτι) καθώς και η απόσυρση στα Grande Punto και Bravo. Αυτά βρήκα εγώ από μοντέλα που με ενδιέφεραν. Γιατί κι άλλες μάρκες έχουν διάφορες προσφορές. Όχι οτι χαρίζουν αυτοκίνητα πάντως.
Την ώρα που γράφω στην τηλεόραση παίζουν τουλάχιστον 6-7 νέες διαφημίσεις για έκπτωση - προσφορά - μείωση τέλους ταξινόμισης κλπ. (νέες εννοώ, μετά την κατάθεση της τροπολογίας)
-
Ενδιαφέρομαι για 3-θυρο golf vi confortline. Ski-bag (ανοιγόμενο μέρος στο πίσω κάθισμα για μεταφορά μεγάλων αντικειμένων) έχει; Standard ή extra;
-
Το highline έχει σίγουρα... νομίζω και το comfortline αν και δεν είμαι σίγουρος
-
Παιδιά ξέρετε αν εχει μείνει κανενα GOLF V gt 5D και ποσο παει αυτο το 5αθυρο?
-
-
Kανω υπομονη ο ενας μηνας και κατι περασε και θελω ακομα γυρω στους τρεις για να παραλαβω το golfακι μου!!!
-
κουραγιο συναδελφε, πανω κατω μαζι θα το παραλαβουμε, δεν περνανε οι μερες γμτ
Ειναι και το πρωτο δικο μου αυτοκινητο και η ανυπομονησια ειναι μεγαλη -
Καλοτάξιδα σας εύχομαι απο καρδιάς παιδιά, ως κάτοχος ενός VW POLO 2003.Γλυκοκοιτάω και εγω το golf έστω και το παλαίο μοντέλο σε καλή τιμή και έκδοση gt και προσπαθεώ να μετρήσω τα κουκιά μου.Τελικά οι τράπεζες δίνουν δάνεια για αγορά αυτοκινήτου?
-
Nα σαι καλα takisdim σε ευχαριστω
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
υπαρχει κανα users manual για το 122αρι με το dsg, (ή εστω κατι απο τα δυο μονο του, ετσι για να κανω ακομα πιο βασανιστικη την αναμονη μου μεχρι τον Ιουλιο; )κανεις;
-
προδοτη
ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΒΑΤΑΡ -
Ο χρήστης italakias έγραψε:
προδοτη
ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΒΑΤΑΡθα ρχοταν καποια στιγμη αυτη η ατακα απο σενα, το περιμενα
-
Ο χρήστης pierce21 έγραψε:
Nα σαι καλα takisdim σε ευχαριστωυπαρχει κανα users manual για το 122αρι με το dsg, (ή εστω κατι απο τα δυο μονο του, ετσι για να κανω ακομα πιο βασανιστικη την αναμονη μου μεχρι τον Ιουλιο; )
κανεις;
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
προδοτη
ΑΛΛΑΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΑΒΑΤΑΡΕχουμε πολλους προδοτες αν ψαξεις
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
Nα σαι καλα takisdim σε ευχαριστω
υπαρχει κανα users manual για το 122αρι με το dsg, (ή εστω κατι απο τα δυο μονο του, ετσι για να κανω ακομα πιο βασανιστικη την αναμονη μου μεχρι τον Ιουλιο; )
κανεις;
αν και ειναι μονο για το μοτερ, δεν πειραζει
εισαι θεος ηλιος καλοκαιρινος, ευχαριστω -
τιποτα για το δικο μου δεν εχει;
VW Golf VΙ