-
λοιπόν όπως αναφέρω και σε άλλο θρεντ, είμαι έτοιμος να παραγγείλω αμάξι... (peugeot 206 1600xs)
είμαι στο δίλημμα αγοράς του εργοστασιακού συναγερμού ή κάποιου aftermarket...
άκουσα από πολλούς ότι ο εργοστασιακός έχει κάποια προβλήματα, αλλά κάποιους τους προειδοποίησαν ότι χάνουν εγγύηση με άλλον... τί ισχύει τελικά?
ευχαριστώ...
-
λοιπόν όπως αναφέρω και σε άλλο θρεντ, είμαι έτοιμος να παραγγείλω αμάξι... (peugeot 206 1600xs)
άκουσα από πολλούς ότι ο εργοστασιακός έχει κάποια προβλήματα, αλλά κάποιους τους προειδοποίησαν ότι χάνουν εγγύηση με άλλον... τί ισχύει τελικά?
ευχαριστώ...
-
ευχαριστώ...
-
Λόγο του Multiplex ισχύει ότι χάνεις την εγγύηση μιας και το ίδιο συνέβει και με φίλο μου που πήρε το 307, και το δικαιολογύν λόγο του ότι το αυτοκίνητο δουλέυει με άλλες τάσεις και εντάσεις ρεύματος με αυτήν την τεχνολογία οπότε και ο συναγερμός πρέπει να είναι αντίστοιχος.
Τελικά παρήγγειλε τον εργοστασιακό συναγερμό το καλοκαίρι μαζί με το αυτοκίνητο (307 1.6 XS) και όλα μέχρις στιγμής είναι μια χαρά.
Δοκίμασε μήπως (αν και χλωμό αφού τότε ήταν όλοι κατηγορηματικοί) στον κάνουν δώρο τον εργοστασιακό συναγερμό του 206 που λογικά έιναι ίδιος με του 307. -
Φίλε 206fun, δε βλέπω γιατί χρειαζόταν να ανοίξεις νέο θέμα μόνο και μόνο για το συναγερμό του 206. Μπορούσες να συνεχίσεις στο αρχικό σου θέμα. Μην ανοίγουμε θέματα χωρίς λόγο παρακαλώ.
συναγερμός... εργοστασιακός?