-
pragmatika ta fwta tha mporousan na ta kanoun kalitera...
episis den xerw an exete prosexei poso anisopedo einai to kapo me to parmpriz tou apo plagia opsi ,poli xontrokopia...kai distixws to eswteriko einai apotixia sketi....tis proigounenis mou arese kalitera...den mporw na katalavw ta eswterika tis mercedes pote den eixan mia sigekrimeni filosofia...olo tous ekanan allages 180 moirwn...kai pou na deite to tamplw tis cklass facelift...antigrafi audi a4...imarton pou leei ki o gewrgiou.... -
Z4 φυσικά! Αν και μου άρεσε η SLK, η πρώτη Μ-Β που μου άρεσε είναι η αλήθεια!
Το S2000 δεν παίζει για ανταγωνιστής?
-
Ο χρήστης treloagori έγραψε:
...kai pou na deite to tamplw tis cklass facelift...antigrafi audi a4...imarton pou leei ki o gewrgiou....Χμμμ.. οπότε δεν είμαι ο μόνος που το πρόσεξα
Ειδικά αυτά τα κουμπάκια εκατέρωθεν των αλάρμ είναι κάρτα...Audi -
Ο χρήστης technik έγραψε:
...kai pou na deite to tamplw tis cklass facelift...antigrafi audi a4...imarton pou leei ki o gewrgiou....
Χμμμ.. οπότε δεν είμαι ο μόνος που το πρόσεξα
Ειδικά αυτά τα κουμπάκια εκατέρωθεν των αλάρμ είναι κάρτα...AudiΚαι σε αγγλικά τέστ το είπαν ότι πλέον το ταμπλώ έχει τα καλά χαρακτηριστικά της Audi, απλότητα και σχετική μονοχρωμία χωρίς ακρότητες.
Δεν με πειράζει, όντως η Audi (και η VAG) έχει ωραία ταμπλώ. Προσωπικά μου αρέσει περισσότερο από το παραφορτωμένο προηγούμενο. -
oson afora to sygkritiko test sto teyxos Maioy twn 4T metaksy 'BMW Z4 2.2i vs Mercedes SLK 200 Kompressor' diavasame ayto pou anamename. poly kali i SLK, alla odigika i BMW einai kalyteri odigika.
panw sto sygkritiko exw dyo enstaseis:
1on: H Z4 foraei 17ares zantes me tin idi spor anartisi se antithesi me tin SLK pou exei 16ares zantes me apli anartisi (kai oxi to spor paketo me 17ares kai spor anartisi). ayto sigoura tha eixe mia diafora stous xronous mesa stin pista twn megarwn. den lew oti tha ta pigaine kalytera apo ti Z4,alla i diafora sigoura tha itan mikroteri.
2on: egine dynamometrisi twn 2 aytokinitwn, vgazontas arketa pio adynami tin SLK. alla den anaferthike pouthena oti i Z4 eixe idi grapsei 5.700 km, enw antitheta i SLK oute kan 1.000km, opote einai logiko na einai pio sfiktos o kinitiras.
kai egw yper tis Z4 eimai, asxeta an i nea SLK me entyposiase kai mporei na me allaksopistise elafrws, opos kai pollous allous BMWdakides pisteyw.
a, kai kalon mina
-
SLK κατευθείαν. Για να την ξεπεράσει οδηγικά η Ζ4 χρειάζεται τη σπορ ανάρτηση. Επίσης, χωρίς να πάμε σε τεκμήριο, παίρνουμε με 61.000 την SLK 350 (ναι, 3500 κ.εκ. με 272 άλογα), οπότε έχουμε όσες επιδόσεις θέλουμε.
Και ΔΕΝ αναγκαζόμαστε να ανεχθούμε τις αισθητικές αηδίες του Bangle.
-
Άκουσον, άκουσον...
Έμαθα ότι η Mercedes δίνει test drive την καινούρια SLK σε όποιον ενδιαφέρεται !
Παίρνω τηλέφωνα να ρωτήσω
-
nai, ontws. egw to odigisa tin episimi mera parousiasis to SLK 200 K.
kala milame oti to amaksi einai apisteyto!!!!kai panemorfo...
-
Ο χρήστης Punto_Sporting έγραψε:
nai, ontws. egw to odigisa tin episimi mera parousiasis to SLK 200 K.
kala milame oti to amaksi einai apisteyto!!!!kai panemorfo...
Έφυγα....
-
-
Αν και για χρονια οπαδος της BMW, η Ζ4 δε μου αρεσει καθολου σε σχεση με την πολυ ομορφη (ειδικα στο εσωτερικο) SLK! Μπορει να μην ειναι τοσο καλη οδηγικα, αλλα σιγουρα ειναι πιο χαλαρωτικη σαν αυτοκινητο, αλλωστε εδω δε μιλαμε για καθαροαιμα!
SLK λοιπον και απο μενα!
-
Σπύρο , τα ίδια θα έγραφα κι εγώ !!!!
Τώρα που την είδα από κοντά ....... SLK -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Σπύρο , τα ίδια θα έγραφα κι εγώ !!!!
Τώρα που την είδα από κοντά ....... SLKΦαντάσου να δείς και καμιά τέτοια....
-
Αααααααχχχχχχ........ καταραμένο Λοττο....
-
Z4 gia ateleiwtes pantes....
Kai aid8htikh epipedou, ena kosmhma sto dromo...Oso gia thn SLK 1,8K... Poso tragikh deixnei me tis a8lies 16ares...
Kai paramenei ypostrofikh opws h prohgoumenh, me ESP pou an to kleiseis epembainei mono stous mprosta... pali kala... -
Ε όχι και αισθητική επιπέδου οι εξυπνάδες του Bangle!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ε όχι και αισθητική επιπέδου οι εξυπνάδες του Bangle!Ο χρόνος και οι πωλήσεις θα δείξουν...
-
Ο χρήστης fiestapower έγραψε:
Z4 gia ateleiwtes pantes.....Aν έχεις τέτοιο προσανατολισμό η Ζ4 δεν είναι κατάλληλη, είναι πολύ καλά ζυγισμένη.... Δεν νομίζω ότι η SLK θα είναι καλύτερη βέβαια....
Για τέτοια αντικοινωνική συμπεριφορά εύκολη πάρε S2000 ή ΜΧ5! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ε όχι και αισθητική επιπέδου οι εξυπνάδες του Bangle!
Ο χρόνος και οι πωλήσεις θα δείξουν...
Ο χρόνος ναι. Οι πωλήσεις όχι, γιατί, αν είναι έτσι, τότε θα πρέπει να θεωρούμε 'όμορφο' και τον σκαραβαίο, το Morris Minor, τα Standard 8, 10 και Pennant, τα Moskvich, τα Trabant...
Και, αντίστοιχα, θα έπρεπε να θεωρούμε πανάσχημες τις Lancia Aurelia και Flaminia Coupe, τις Ferrari...
-
Οι BMW και οι SLK θα πωληθούν ακόμα και αν βγάλουν κάτι σαν το fiat 128,γιατί καποιοι αγοράζουν μόνο prestige και όχι αυτοκίνητο (δικαίωμα τους,και πορτοφόλι τους).
Όσο για την νέα σχεδίαση των BMW,πολύ καλύτερη απο τα παλιά που μοιάζανε με lada που εχει υποστεί facelift και η ασχήμια έτρεχε απο τα μπατζάκια.Γούστα είναι αυτά βέβαια...
B.M.W. Z4 ή Mersedes SLK????