-
Μα ποιος σου είπε Θύμιο ότι το είδα αυτό που έγραψες
Πες μου τί να κάνω για να με συγχωρέσεις
Ένα Porto ίσως?τα πράγματα περιπλέκουν ακόμα περισσότερο
Τουλάχιστον η βραδυά είχε ευτυχή κατάληξη, στο τζαζόμπαρο
-
Ακούει!
-
μπερδεμένα πράματα...
Φεύγω για ολλανδικά χτες και την πετυχαίνω στο διάδρομο. (το σάββατο με είχε δει με την άλλη στο πάρτυ, αλλά όχι σε στενές περιπτύξεις) Πιάνουμε την κουβέντα, της λέω ότι σε έπαιρνα την παρασκευή τηλ για να ερθεις για βόλτα την κυριακή που θα πηγαίναμε στο μουσείο και στην Ουτρέχτη (ψέμααα) αλλά δεν απάνταγες. Εκεί τα χρειάστηκε λίγο, συνεχίζω και της λέω δεν επέμενα, λέω μπορεί να μη θες να απαντήσεις.
Μου λέει όχι, πως σου ρθε αυτό, μπλα μπλα...
Πάμε στα γρήγορα για ένα καφέ, γενικά ήταν πολύ χάλια, γιατί δίνει ένα πρότζεκτ που καθορίζει ουσιαστικά τον βαθμό της. Λέμε θα τα πούμε το σκ σε μια συναυλία.
Γυρίζω σπίτι, την παίρνω τηλ και της λέω dinner with healthy greek food?
Μου λέει έχω πολύ διάβασμα, αλλά έλα. Πάω απο κεί τρώμε αράζουμε λιγο, αλλά η συμπεριφορά της είναι πολύ περιεργη.
Κατά τις 10, αφού χαζέψαμε λίγο τις φωτό απ το παρίσι την άφησα να συνεχίσει το πρότζεκτ και την έκανα για το τζαζόμπαρο, αφού τη φυτίλιασαΜου δίνω γύρω στο 10% max Έχει ενδιαφέρον η φάση, είμαστε τόσο διαφορετικοί χαρακτήρες, αλλά με κάποιες δυνατές ομοιότητες. Πολύ ισχυρός χαρακτήρας, πολύ ανεξάρτητη, αλλά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι προσποιείται πολύ, πιθανόν επειδή έχει φάει τρελές φόλες απο γκόμενους, ειδικά απ τον τελευταίο (που τον ήξερα κι όλας )
κι εγώ δεν έχω μυαλό να δουλέψω -
περαστικα.......
-
Χαλαρωσε λιγο κ σταματα να εισαι πιεστικος ,ισως γυαλιζει το ματι σου απο την αγαμια κ κανει πισω .
Φερσου πιο φυσιολογικα κ δειξε της οτι δεν την βλεπεις μονο για πηδημα -
Ευτυχώς η περίοδος αγαμίας έληξε το σκ
To θέμα με τη συγκεκριμένη είναι ότι δεν είμαι πιεστικός καθόλου... Απλά όταν με είδε με την άλλη, κλασσικά, κατάλαβε ότι δεν τρελαίνομαι κι όλας (λέμε τώρα).
Κι εδώ έρχεται η εμπειρία, πώς το χειρίζεσαι απο δω και πέρα... Γιατί απο μόνη της δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Αν γούσταρε όμως, θα περίμενα να είναι πιο ξεκάθαρη.
Χέστα κι άστα -
Κάνω μια σκέψη...
Γυναίκα που χει έτοιμη τη δικαιολογία και ΔΕΝ τη χρησιμοποιεί, αποκλείεται να σε βλέπει αδιάφορα...
Αν δε σε γουστάρει,θα σου έλεγε ένα μπερδεμένο, 'να, έχω διάβασμα, δε προλαβαίνω, είμαι αγχωμένη, κάποια άλλη φορά' και θα σε απέκρουε με τακτ.
Με το φτωχό μου το μυαλό, πιθανολογώ οτι μάλλον την ενδιαφέρεις, αλλά δεν είναι σίγουρη ακόμη. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους, πχ
-Να σε θεωρεί σιγουράτζα από το βλέμμα σου και μόνο και να μη την εξιτάρεις όσο πρέπει...
-Να χει φάει καμια φώλα απ τον πρώην όπως λες και να ναι μουδιασμένη ακόμη. Φυσικά αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα της...
-Να την βλέπεις σα ξερολούκουμο και να την...τρομάζεις!Τώρα γράφω ό,τι περνάει απ το μυαλό μου...Οι γυναίκες έχουν κι άλλα κολλήματα του τύπου 'σε 9 μήνες φεύγω, τι μέλλον έχει η σχέση, είμαστε από άλλη χώρα' κτλ...
Σε πρώτη σκέψη πάντως φίλε ζουμ-ζουμ, δε νομίζω πως της είσαι αδιάφορος...
Αυτά!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
To θέμα με τη συγκεκριμένη είναι ότι δεν είμαι πιεστικός καθόλου... Απλά όταν με είδε με την άλλη, κλασσικά, κατάλαβε ότι δεν τρελαίνομαι κι όλας (λέμε τώρα).
Κι εδώ έρχεται η εμπειρία, πώς το χειρίζεσαι απο δω και πέρα... Γιατί απο μόνη της δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Αν γούσταρε όμως, θα περίμενα να είναι πιο ξεκάθαρη.
Χέστα κι άστα -
Εισαι πιεστικος κρινοντας απο το προηγουμενο ποστ σου .
Συνεχισε να την φλερταρεις πιο διακριτικα χωρις να την καταπιεζεις.
Με λιγα λογια ,επενδυσε για το μελλον
Πολλες γυναικες δεν ενδιαφερονται να διεκδικησουν καποιον ,ειδικα οταν γνωριζουν οτι υπαρχει κ κατι αλλο . -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Χέστα κι άστα+οο
Μα το θεό, έψαχνα το συγκεκριμένο και με πρόλαβες...
Άμα το ζαλίσεις πολύ, θα ζαλιστεί και θα πέσει. -
Να στε καλά ρε παίδες, μου φτιάξατε τη διάθεση
Όλα αυτά που λέτε είναι σωστά, και προφ δεν ξέρετε λεπτομέριες, οπότε μόνο απ αυτά που γράφω λετε τη γνώμη σας.
Προσωπικά πιστεύω ότι είναι κάτι απ αυτά που λέει ο Θύμιος, δλδ
-Να σε θεωρεί σιγουράτζα από το βλέμμα σου και μόνο και να μη την εξιτάρεις όσο πρέπει...
-Να χει φάει καμια φώλα απ τον πρώην όπως λες και να ναι μουδιασμένη ακόμη. Φυσικά αυτό εξαρτάται από το χαρακτήρα της...Δυστυχώς, προδίδω εύκολα αυτά που νιώθω, οπότε, ακόμα και που με βλέπει γενικά με άλλες τριγύρω, ή ειδικά με την τουρκάλα το Σάββατο, πιθανόν να ξέρει ότι παίζω.
Η φόλα με τον πρώην ήταν δυνατή, και ήρθε στα καπάκια απο άλλη φόλα, οπότε αυτό με μπερδεύει... Δεν περιμένεις να κάνει κάτι αμέσως...Αυτό που είναι το πιο περίεργο είναι το σκωτσέζικο ντους (αναμενομενο θα μου πεις).
(τη χούφτωσα πάντως )
-
Είχα στρώσει μία σε τρεις βδομάδες από τον πρώην της. Δεν είναι αδύνατο απλά εξαρτάται όπως λες από αυτήν. Προσοχή μπορεί εκεί που δεν το περιμένεις να κάνει διάφορα κατάλειπα από τον άλλον. Για σχέση θέλει καλές αντοχές! (εγώ τελικά δεν άντεξα και πολύ καιρό )
Και αφού λες ότι προδίδεις εύκολα αυτά που νιώθεις πρόσεχε μην πας παραπέρα και προδόσεις κι άλλα. Ότι παίζεις και με άλλες και τέτοια
-
Κι ότι σκεφτόμουνα τις δύσκολες αυτές ημέρες που δεν ψοφάω και στη δουλειά, να χα καμιά τηλεορασίτσα εδώ που είμαι να έβλεπα καμιά σαπουνόπερα.
rx8_bichter -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Να στε καλά ρε παίδες, μου φτιάξατε τη διάθεση-Να σε θεωρεί σιγουράτζα από το βλέμμα σου και μόνο και να μη την εξιτάρεις όσο πρέπει...
**Αυτο το σκεφτηκα κ εγω ,δεν το εγραψα για να μην σε πληγωσω **(τη χούφτωσα πάντως )
Μ'αρεσει που πηγαινεις με το μαλακο κ δεν την πιεζεις καθολου.
-
Αντι να παίζεις σαξόφωνο να βγάλεις κανα φράγκο, γιατί απ τη δουλειά αποκλειεται , παίζεις με τον πόνο μου
Με την άλλη ακόμα δεν έχει μαθευτεί τπτ, δεν εχουν κοινούς γνωστούς και δεν βγαίνουμε, εκτός απο το πάρτυ. Αν μπορεσει να μείνει έτσι, θα συνεχίσω, αλλιώς όχι μιας και δε έχουμε και τπτ ιδιαίτερο κοινο.
Και να φανταστείς ότι όταν την γνώρισα την πορτογαλέζα στην αρχή δεν πίστευα ότι υπήρχε περίπτωση να κολλήσω, αφού μου λεγε ο αδερφός μου όταν την είδε, ρε μαλάκα, κάνε τπτ μια χαρά κοπέλα είναι .Μην κάνω κανα φωτορομάντζο αλά mjacob
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
**Αυτο το σκεφτηκα κ εγω ,δεν το εγραψα για να μην σε πληγωσω **(τη χούφτωσα πάντως )
Μ'αρεσει που πηγαινεις με το μαλακο κ δεν την πιεζεις καθολου.
Bάρα στο ψαχνό ρε, άλλοι παρεξηγούνται
Αμοιβαίο ήταν το χούφτωμα
-
Όλα αυτά που λέτε είναι σωστά, και προφ δεν ξέρετε λεπτομέριες, οπότε μόνο απ αυτά που γράφω λετε τη γνώμη σας.
Η δικιά μου -μικρή- εμπειρία έχει δείξει ότι όταν τραβάς πολύ κάτι συνήθως δεν καταλήγει κάπου. Ίσως επειδή χάνεται το στοιχείο του αιφνιδιασμού...
Μου έχει τύχει πολλές φορές σε παρόμοιο σκηνικό μέσω σχολής (καθημερινή ή τακτική επαφή) να πάει να γίνει κάτι ακόμα και με μέτρια γκόμενα και να μην καταλήγει πουθενά και αντίστοιχα με σούπερ ντούπερ πλάσμα (αχ...) που δεν περίμενα καν να δεχόταν να βγούμε, να ακούμε κλαρίνα ( ) από το πρώτο ραντεβού.
Νομίζω το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις που βλέπεις συχνά την άλλη είναι να κάνεις μια φορά στην αρχή αισθητή την παρουσία σου (να της μιλήσεις αρκετά και να ανοίξεις λίγο την κουβέντα προς το γκομενικό με τρόπο), στην συνέχεια εξαφανίζεσαι/της πατάς ένα κλασιματάκι/τη βλέπεις και λες απλά ένα γεια και όταν πιστεύεις ότι το φρούτο έχει ωριμάσει της λες να βγείτε.
Όταν μιλάτε κάθε μέρα και όλο απ' όξω απ' όξω είναι σαν να πάτε να ψήσετε τη ρέγγα και να σας σβήνει η φωτιά... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Η δικιά μου -μικρή- εμπειρία έχει δείξει ότι όταν τραβάς πολύ κάτι συνήθως δεν καταλήγει κάπου. Ίσως επειδή χάνεται το στοιχείο του αιφνιδιασμού...
Μου έχει τύχει πολλές φορές σε παρόμοιο σκηνικό μέσω σχολής (καθημερινή ή τακτική επαφή) να πάει να γίνει κάτι ακόμα και με μέτρια γκόμενα και να μην καταλήγει πουθενά και αντίστοιχα με σούπερ ντούπερ πλάσμα (αχ...) που δεν περίμενα καν να δεχόταν να βγούμε, να ακούμε κλαρίνα από το πρώτο ραντεβού.Καλά ρε αθεόφοβε σε τσιγκάνικο πανηγύρι την πήγες την κοπέλα;
Νομίζω το καλύτερο σε τέτοιες περιπτώσεις που βλέπεις συχνά την άλλη είναι να κάνεις μια φορά στην αρχή αισθητή την παρουσία σου (να της μιλήσεις αρκετά και να ανοίξεις λίγο την κουβέντα προς το γκομενικό με τρόπο), στην συνέχεια εξαφανίζεσαι/της πατάς ένα κλασιματάκι/τη βλέπεις και λες απλά ένα γεια και όταν πιστεύεις ότι το φρούτο έχει ωριμάσει της λες να βγείτε.
Όταν μιλάτε κάθε μέρα και όλο απ' όξω απ' όξω είναι σαν να πάτε να ψήσετε τη ρέγγα και να σας σβήνει η φωτιά...Δεν τις πετυχαίνεις πάντα... Πρέπει να ξέρεις ποια και πότε θα πρέπει να την γράψεις. Αλλά γενικά όταν κολλήσουν και φάνε ένα φτυσιματάκι 100% κολλάνε κι άλλο.
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Μου έχει τύχει πολλές φορές σε παρόμοιο σκηνικό μέσω σχολής (καθημερινή ή τακτική επαφή) να πάει να γίνει κάτι ακόμα και με μέτρια γκόμενα και να μην καταλήγει πουθενά και αντίστοιχα με σούπερ ντούπερ πλάσμα (αχ...) που δεν περίμενα καν να δεχόταν να βγούμε, να ακούμε κλαρίνα από το πρώτο ραντεβού.Καλά ρε αθεόφοβε σε τσιγκάνικο πανηγύρι την πήγες την κοπέλα;
-
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες