-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μόνο όταν το ταχύμετρο είναι κάπου στην μετάδοση.Είπαμε ότι έχει pitot.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Golf όχι αυτοκίνητοΚι εγώ χτύπαγα για την ξανθιά
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Golf όχι αυτοκίνητο
Κι εγώ χτύπαγα για την ξανθιά
Paulaner?
-
Γενικά καταναλώνω leffe
-
You are off topic. There is a pub where you can consume beers, right at the exit of this hall, please.
-
Πάντως το αμάξι είναι το γνωστό. Η Ελβετία και τα όρια της παίζουν τον ρολο τους στην μείωση της κατανάλωσης, a επίσης τα χιλιόμετρα έγιναν σε βρεγμενο δρόμο.
-
Για κάποιο λόγο σε είχα στο μυαλό μου με Xantia
Ελβετία είναι ό,τι πρέπει για οικονομία, μέχρι και 6,3 έχω δεί, μαζί με λίγο από Ιταλία
-
Zaza 1.6 8v έχω όχι zantia
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πάντως το αμάξι είναι το γνωστό. Η Ελβετία και τα όρια της παίζουν τον ρολο τους στην μείωση της κατανάλωσης, a επίσης** τα χιλιόμετρα έγιναν σε βρεγμενο δρόμο**.A, και έλεγα πώς έπιασε η Ξαρά 170... Τόση υδρολίσθηση ρε συ;
Ον τόπικ, τα 150 φαντάζομαι ήταν η τυπική ταχύτητα και όχι μέση ωριαία. Γιατί, αν με 150 μ.ω.τ. έχεις 7,5 τα Prius πρέπει να φάνε τις μπαταρίες τους.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Πάντως το αμάξι είναι το γνωστό. Η Ελβετία και τα όρια της παίζουν τον ρολο τους στην μείωση της κατανάλωσης, a επίσης** τα χιλιόμετρα έγιναν σε βρεγμενο δρόμο**.
A, και έλεγα πώς έπιασε η Ξαρά 170... Τόση υδρολίσθηση ρε συ;
Ον τόπικ, τα 150 φαντάζομαι ήταν η τυπική ταχύτητα και όχι μέση ωριαία. Γιατί, αν με 150 μ.ω.τ. έχεις 7,5 τα Prius πρέπει να φάνε τις μπαταρίες τους.
Εντός γερμανίας γενικά πήγαινα με 150 σε κάποια σημεία έπεσα στα 140, και για καμια 20άρα χλμ στα 120 που ήταν και το όριο στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το 170 ήταν η μεγιστη ταχύτητα για λίγα λεπτά. Ελβετία ποτε πάνω από 120.
-
Ο χρήστης tsekgr έγραψε:
αν αλαξεις διαμετρο στα λαστιχα θα εχεις διαφορετικη ταχυτητα στο κοντερ απο την πραγματικη.
στροφες στο στροφομετρο θα εχεις ομως τις πραγματικες!!!!Εμένα το παραπάνω με έπεισε (αρχικά είχα και εγώ μπερδευτεί μαζί σας).
Με μεγαλύτερης διαμέτρου τροχούς το κλέψιμο του κοντερ μειώνεται ή εξουδετερώνεται ή φτάνουμε στο σημείο να είναι απαισιόδοξο, ναι - στροφόμετρο και ταχύμετρο πάνε μαζί αλλά ο ρυθμός αλλάζει, και ναι - το στροφόμετρο είναι πάντα σωστό (ή τέλος πάντων δεν επηρεάζεται από τους τροχούς)εδώ κολλάει και το: κανένας από εμάς δεν διαθέτει την εξυπνάδα που διαθέτουμε όλοι μαζί.
-
εγω εβαλα αυτα τα μαγνητακια στο σωληνακι της βενζινας και εχω την εντυπωση οτι μειωθηκε η καταναλωση. να ειναι ετσι η η ιδεα μου ειναι???
το εχει δοκιμασει κανεις αλλος???? -
nidosan
οταν ειναι ξεφουσκωτα τα λαστιχα η φορτωμενο το αυτοκινητο δεν αλαζει η ενδειξη στο κοντερ
γιατι η περιμετρος παραμενει η ιδια.
οταν φθαρουν η βαλουμε διαφορετικο προφιλ τοτε αλαζει. -
Ο χρήστης tsekgr έγραψε:
εγω εβαλα αυτα τα μαγνητακια στο σωληνακι της βενζινας και εχω την εντυπωση οτι μειωθηκε η καταναλωση. να ειναι ετσι η η ιδεα μου ειναι???
το εχει δοκιμασει κανεις αλλος???? -
Ο χρήστης tsekgr έγραψε:
το εχει δοκιμασει κανεις αλλος????κάνε μετρήσεις και πες μας ......
χλωμό το κόβω πάντως ... αν ήταν τόσο απλό, θα το είχαν κάνει τα εργοστάσια από την αρχή.
-
Placebo effect.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Placebo effect.+1 99.99%
-
παιδια πώς κανετε να φαινονται οι καταναλωσεις σας στις υπογραφες σας?
ποτε δε το πολυκαταβα... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
παιδια πώς κανετε να φαινονται οι καταναλωσεις σας στις υπογραφες σας?
ποτε δε το πολυκαταβα...Καλημέρα,
Περιληπτικά κάνε αυτά: Κάνε εγγραφή εδώ και μετά πήγαινε στο Mileage Icon και διάλεξε πως θέλεις να φαίνεται, κάνε copy το κείμενο και βάλτο ως υπογραφή (μέσα από τις ρυθμίσεις του προφίλ σου) εδώ στο forum.....
-
Το βασικό είναι πως χρησιμοποιείς το spritmonitor, γεμίσματα και τα συναφή!
Έρευνα Κατανάλωσης