-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μήπως είναι απο διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και θα έχουμε κακή κατάληξη
Άμα προσθέσεις baby oil δεν έχεις πρόβλημα..
@thymios
Δε διαβάζετε καλά σκάι κύριε Θύμιε μου φαίνεται
Ρέπει προς Δαπιτισσες ΤΕΗτζούδεςAν στραβ@# θα ξέρουμε ότι έχει κοντές τρίχες, τπτ άλλο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:ysterical:Δε διαβάζετε καλά σκάι κύριε Θύμιε μου φαίνεται
Ρέπει προς Δαπιτισσες ΤΕΗτζούδεςε και;
2 αριστερά πόδια αναζητούν τέσσερα ορθάνοιχτα δεξιά.γαμώ τους δεξιούς κι έτσι...σεξ με συνθήματα
-
Aν στραβ@# θα ξέρουμε ότι έχει κοντές τρίχες, τπτ άλλο
Aν στραβοψ σει θα ξέρουμε και προς τα που δηλαδή;
ρε!!!!!!!!
Το παιδί είναι αγχωμένο λέμε! -
Πες μου εσύ ότι δε χαλαρώνεις διαβάζοντας τέτοιες μπαρούφες
Όλο το φόρουμ δουλεύει για να πηδ#ξει ο σκάι
-
εν τωμεταξύ ο σκάι είναι απών...το κόβω να χει βάλει κάτω όποια έχει βρει μπροστά του και να μας απαντά μετά από 3 μέρες
-
Το φορουμ στηριζει Skye
-
Αν χρειαστει βοηθεια ας φωναξει!
Μην παθει τιποτα το παιδι! -
Ευπειθώς αναφέρω ότι η ελληνοτουρκική προσέγγιση είναι γεγονός
-
Εξαιρετικη επιλογη
Οσες Τουρκαλες γνωρισα ηταν κουκλες και πολυ καλα παιδια
Αν περυσι ηταν αλλιως τα πραγματα θα ειχα κι εγω μια τωρα -
Παω για φαί, θα επιστρέψω με λεπτομέριες
-
Ευπειθώς αναφέρω ότι η ελληνοτουρκική προσέγγιση είναι γεγονόςΜπράβο, έτσι έπρεπε να γιορτάσεις την 25 Μαρτίου, τους γαμήσαμε τους Τούρκους
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Ευπειθώς αναφέρω ότι η ελληνοτουρκική προσέγγιση είναι γεγονός
Μπράβο, έτσι έπρεπε να γιορτάσεις την 25 Μαρτίου, τους γαμήσαμε τους Τούρκους
Άξιος!
-
Ο πατριωτισμός μου βρίσκεται στα ύψη
Τελικά απο εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται πάντα... Έχω 1,5 μήνα που πολεμάω με την Πορτογαλέζα, και απλά δεν παλεύοταν...
Χτες λοιπόν είχα ολλανδικά και πηγαίνοντας για μάθημα πετυχαίνω μια συμμαθητρια, ουκρανή (θεά, με γκόμενο ) και περπατάγαμε παρέα.
Περνάω έξω απ το γραφείο της άλλης, με βλέπει και βγαίνει έξω να με χαιρετήσει. Γλύκες και μαλακίες, συγνώμη που δε σου απάνταγα στο τηλ αλλά ήμουν πνιγμένη, να βρεθούμε το σκ κλπ κλπ. Καλα της λέω θα τα πούμε και φεύγω. (πόσο προβλέψιμες )
Μετά το μάθημα, λέω ας πιω μια μπύρα στο Φυσικό, που μαζεύονται όλοι οι γνωστοί. Σκάω μύτη, αρπάζομαι με έναν ολλανδο παπάρα που δε με άφηνε να μπω, μπαίνω και πετυχαίνω ένα τουρκο φίλο με την λεγάμενη μπουρουμπουρου τι θα κανετε το βράδυ, της δίνω το τηλέφωνό μου, δεν παίρνω το δικό της , και της λέω πάω γραφείο να δουλέψω γιατι έχω κα΄τι να τελειώσω και σε κανα 3 ωρο θα παω irish pub. Μετά απο καμια ώρα κατεβαίνω κέντρο να χαιρετήσω ένα γνωστό, παρκάρω, τρώω κλίση για παρκάρισμα , φεύγω σπίτι, αφήνω αμάξι, παίρνω ποδήλατο, γίνομαι παπί , φτάνω στην παμπ και δεν ήταν ψυχή απ τους υπόλοιπους
Λεω δε γ@μιεται, ας πιώ ένα ουισκι τουλάχιστον και θα την κάνω.
Μετά απο 20 λεπτά...
τα ταααν, σκάει μύτη μόνη της
Το βράδυ κοιμήθηκα πιο κοντά στο πανεπιστήμιοwish me luck για σήμερα
Ο σκάι τί απέγινε, αντί να γράφει εδώ έγραφε στν εκκλησία
-
Well done mate!
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Εξαιρετικη επιλογη
...Ντάξει, μου θύμισες κάτι σερβιτόρους σε (δήθεν) καλά εστιατόρια που τους λες ότι θα πιεις το τάδε κρασί του 1956 και σου απαντούν με αυτήν ακριβώς την ατάκα
Ο πατριωτισμός μου βρίσκεται στα ύψη
Τελικά απο εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται πάντα...
...
Μετά απο 20 λεπτά...
Το βράδυ κοιμήθηκα πιο κοντά στο πανεπιστήμιο...
Όλο το σύμπαν συνωμότησε για να βρεθείτε οι δυο σας Και σ' ανώτερα
-
Βασικά το σύμπαν συνωμοτούσε να μου κάνει χαλάστρα αλλά δεν του τη χαρίστηκα αυτή τη φορά
Για να δούμε
-
Όλες αυτές οι συμπτώσεις είναι ωραίες για να τις κουβεντιάζεις με το ταίρι σου τις κρύες νύχτες του χειμώνα δίπλα στο τζάκι, αλλά ΟΥΤΕ αυτές δεν φτάνουν...
Κοίτα να το χαρείς ΤΩΡΑ αλήτη(drifter)_κοντράκια(rx8) , οι πιο ωραίες στιγμές αυτές είναι ΠΑΝΤΑ!
Θα έρθει, δεν θα 'ρθει, με θέλει ή όχι, θα μου κάτσει ή τι να κάνω να μου κάτσει, ΑΝ γουστάρει το γκομενάκι, είναι ό,τι διεγερτικότερο!
-
Ο πατριωτισμός μου βρίσκεται στα ύψηΤελικά απο εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται πάντα... Έχω 1,5 μήνα που πολεμάω με την Πορτογαλέζα, και απλά δεν παλεύοταν...
Χτες λοιπόν είχα ολλανδικά και πηγαίνοντας για μάθημα πετυχαίνω μια συμμαθητρια, ουκρανή (θεά, με γκόμενο ) και περπατάγαμε παρέα.
Περνάω έξω απ το γραφείο της άλλης, με βλέπει και βγαίνει έξω να με χαιρετήσει. Γλύκες και μαλακίες, συγνώμη που δε σου απάνταγα στο τηλ αλλά ήμουν πνιγμένη, να βρεθούμε το σκ κλπ κλπ. Καλα της λέω θα τα πούμε και φεύγω. (πόσο προβλέψιμες )
Μετά το μάθημα, λέω ας πιω μια μπύρα στο Φυσικό, που μαζεύονται όλοι οι γνωστοί. Σκάω μύτη, αρπάζομαι με έναν ολλανδο παπάρα που δε με άφηνε να μπω, μπαίνω και πετυχαίνω ένα τουρκο φίλο με την λεγάμενη μπουρουμπουρου τι θα κανετε το βράδυ, της δίνω το τηλέφωνό μου, δεν παίρνω το δικό της , και της λέω πάω γραφείο να δουλέψω γιατι έχω κα΄τι να τελειώσω και σε κανα 3 ωρο θα παω irish pub. Μετά απο καμια ώρα κατεβαίνω κέντρο να χαιρετήσω ένα γνωστό, παρκάρω, τρώω κλίση για παρκάρισμα , φεύγω σπίτι, αφήνω αμάξι, παίρνω ποδήλατο, γίνομαι παπί , φτάνω στην παμπ και δεν ήταν ψυχή απ τους υπόλοιπους
Λεω δε γ@μιεται, ας πιώ ένα ουισκι τουλάχιστον και θα την κάνω.
Μετά απο 20 λεπτά...
Το βράδυ κοιμήθηκα πιο κοντά στο πανεπιστήμιοwish me Fuck για σήμερα
Ο σκάι τί απέγινε, αντί να γράφει εδώ έγραφε στν εκκλησία
Ρε συ αυτό δεν είναι ιστορία, σύνοδος κορυφής του ΟΗΕ είναι!
Έλληνας
Τουρκάλα
Ουκρανή
Ο Νταβατζής φίλος της
Ολλανδικά
Πορτογαλέζα
Ιρλανδέζικη παμπάντε καλό βόλι τσολιά μας...
-
-
Περιττό να σου πώ ότι την ψάρωσα με το ουίσκι (Talisker ). Πολύ πιπαριό ρε πστ, γουστάρουν παπάτζες
wish me Fuck για σήμερα
Απ το στόμα σου και στου θεού τ' αυτί
(η ιστορία με την Πορτογαλέζα είναι απείρως πιο ρομαντική... αλλά τόσο μυαλο έχουν )
Θεωρίες κοινωνικής συμπεριφοράς, Γυναίκες-Άντρες