-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
δε βγαινει στη σελιδα..βαλε καμια φωτο εδω!Δε βλέπω επιλογή για να ανεβάσω φωτό...
-
Ο χρήστης blugosi έγραψε:
δε βγαινει στη σελιδα..βαλε καμια φωτο εδω!
Δε βλέπω επιλογή για να ανεβάσω φωτό...
viewtopic.php?f=11&t=22303
οδηγιες για αρχαριους
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
BS=bullshit?yep
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
BS=bullshit?
yep
yep yep
Για Service (τονίζω Service) το max που έχει φύγει είναι γύρω στα 450 για το CLK! Ενώ φίλος έδωσε πρόσφατα 320!
Εξαρτάται κάθε φορά τι αλλάζουν, πχ εγώ στα ίδια χλμ είχα αλλάξει και φίλτρο βενζίνης!Το μόνο κακό στα Service και στις επισκευές των MB είναι οι κωλοεργατοώρες!
Πριν 2 βδομάδες για ανταλλακτικά έφυγαν τα μισά λεφτά απόσο κόστισαν τα εργατικά! -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει κανείς αντίθετη άποψη??Αν το διαβάσει (νομίζω ο Wagner69 κάπως έτσι πρέπει να είναι το όνομα) θα ρίξει πολύ πράγμα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει κανείς αντίθετη άποψη??
Αν το διαβάσει (νομίζω ο Wagner69 κάπως έτσι πρέπει να είναι το όνομα) θα ρίξει πολύ πράγμα
669...
Βαριεμαι να γραφω τα ιδια παλι...
Ολα τα συνεργεια, περα απο ενα δυο, ειναι για το π.... καβαλα! -
παιδια η C-180K προσφέρεται σε 1600 και σε 1800? ή 1800 είναι το παλιότερο μοντέλο?
-

-
τελικά παρείγγειλα την C-180k Elegance αντε με το καλό να πάρω το αστέρι και θα σας πω εντυπώσεις
-
Καλορίζικο!
-
με γεια... amg pack δε σαρεσε?
-

-
Υπομονη μεχρι το Σαλονι Αυτοκινητου της Νεας Υορκης

-
ευχαριστώ
-
Άρχισε η Γερμανική TV να παίζει σε σποτάκι την άφιξη της νέας E-Class...
Πρέπει να ομολογήσω ότι μπροστά στο νέο αυτό Design ή προηγούμενη γενιά δείχνει οπτικά ΠΟΛΥ γερασμένη...
-
Θα ήθελα από κάποιον μια μικρή χάρη γιατί δεν έβγαλα άκρη από το τηλέφωνο και δεν θέλω να σπαταλώ το χρόνο μου με τον κάθε άσχετο της κάθε αντιπροσωπείας ...
Αν κάποιος έχει τον ηλεκτρονικό κατάλογο της Mercedes θα ήθελα τον επίσημο part number από κάποιο από τα επόμενα :
http://www.thepartsbin.com/repsite/merc ... parts.html
Πρόκειται για μία πάστα με την οποία αλείφεται η επιφάνεια του τακακιού που έρχεται σε επαφή με τη δαγκάνα ούτως ώστε να μην 'σφυρίζουν' τα φρένα και νομίζω ότι μόνο η Mercedes το έχει διαθέσιμο για αγορά σε φακελάκια .
Yπάρχει και αυτό εδώ : http://www.crcind.com.au/catalogue.nsf/ ... enDocument αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει να βρω κάποιον που να το εμπορεύεται στην Ευρώπη και η αποστολή από Αμερική κοστίζει 70 ευρώ (5 ευρώ το προιόν!) οπότε είναι εντελώς ασύμφορη...
Ευχαριστώ προκαταβολικά για τη βοήθεια .
-
ή πάστα χαλκού
Υπάρχει σωληνάριο και σπρέι. Δεν αξίζει να αγοράσεις (ένα σωληνάριο θα κάνεις δεκαετίες να το τελειώσεις), πήγαινε σε ένα συνεργείο που έχει.
-

-
Ο χρήστης DimitriS60 έγραψε:

Καγκουρας;;;;
-
re c ilia i mercedes p postares einai e-coupe i clk gt me exoun mperdepsei para polu ta 2 montela.endiaferomai gia pithani agora alla exw mperdeutei gt miazoun polu fatsika.an dn s einai kopos plz postare 2 pic apo kathe montelo na vgalw akri.thx ek twn proterwn
MERCEDES-BENZ FORUM