-
Η Σιενα απεχει απο το να χαρακτηριστει φοβητρο...το ματς με Αρη δεν παιζει ρολο μιας και οι θεσεις 1-2 ειναι καπαρωμενες,δεν θεωρω οτι ο ΠΑΟ απειλείται,απλα θα χασει σιγουρα σε ταχυτητα.
-
To διπλό της Σιένας στο 1.90 με handicap 6.5 πόντους δεν με αφήνει αδιάφορο πάντως.
-
Μανρέσα - Μπαρτσελόνα 122-117
Μετά από 4(!) παρατάσεις.
-
das ist good.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Μανρέσα - Μπαρτσελόνα 122-117Μετά από 4(!) παρατάσεις.
Οι διαιτητες πληρωθηκαν υπερωρια?
-
http://www.footysports.tv/content/sport ... basketball
Chris Paul live
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Καλά γιατί τέτοιο άγχος ...άλλωστε ο παο όπως διατυμπανίζουν τόσα χρόνια όλοι οι γνώστες και μη είναι πάνω απ'όλα ΟΜΑΔΑ που δεν στηρίζεται σε μονάδες αλλά στο σύνολο...Κοίτα έτσι λένε... Τώρα ώς παθών θα ξέρεις καλύτερα καθώς ο δράστης πάντα τα βλέπει πιο χαλαρά τα πράγματα
-
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦΒρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Βρήκα εισητήριο για ΣΕΦ
Θα κάνουμε ωραία ατμόσφαιρα σήμερα.
Ελπίζουμε να μας αποζημιώσει και η ομάδα. -
Σήμερα όλοι , πλην Λιθουανού, έκαναν αυτό που έπρεπε να κάνουν και φτάσαμε στο αναμενόμενο 1-0. Η απουσία του Μήτσου φάνηκε στο ότι ποτέ δεν τόλμησε ο δικός μας να παίξει με τρεις κοντούς, αφού δεν θα είχε κάποιον να μαρκάρει το αντίπαλο 3άρι. Η παρουσία του Μήτσου δίνει αυτό το πλεονέκτημα.
Ο Σπανούλης όποτε παίζει βασιζόμενος στα προσόντα του και στη μπασκετική του παιδεία, δείχνει πόσο πολύτιμος είναι και πόσο μπορεί να μας βοηθήσει.Όποτε νομίζει ότι είναι ο Μάτζικ στο πιο λευκό του μας καταστρέφει. Ευτυχώς σήμερα δεν τον είχε πιάσει θάλασσα.
Έκαναν καλό παιχνίδι σήμερα τα παιδιά και δε νομίζω ότι χρειάζεται να ζοριστεί ο Μήτσος. Ένα κενό διάστημα που είχαμε στην αρχή του 3ου δεκάλεπτου , δε λέει και πολλά.
Πάμε με σοβαρότητα για το 2-0.ΙΜΗΟ η Σιένα είναι του χεριού μας.Υ.Γ Χαμός γίνεται στο ενδοϊσπανικό ντέρμπι.
-
Η απουσία του Μήτσου φάνηκε και στα κάποια 'κενά' διαστήματα μας, και σε εντελώς αλλού γι αλλου περιστροφές στην άμυνα καμμια φορά, αλλά σε γενικές γραμμές όλα καλά. Ο Σπανούλης όντως έπαιξε με πολύ μυαλό και είναι απορίας άξιον γιατί δεν παίζει έτσι πιο συχνά.
Νομίζω επίσης πως ο Φώτσης παίζει πολύ καλά και με εκπλήσσει ευχάριστα στην άμυνα. Αν ο Τσαρτσαρής δεν ήταν τόσο, μα τόσο χάλια, θα ξεκουραζόταν κιόλας λιγάκι.
Το σημερινό μάλιστα ήταν και μια μεγάλη απόδειξη του πόσο καλά δουλεύει ένα rotation με 3 'βαρβάτους' παίκτες στο 1-2.
-
Ο Διαμαντίδης θα χάσει και το παιχνίδι της πέμπτης; Ξέρει κανείς;
Επίσης νομίζω ότι και για τους δυό τα κρίσιμα έρχονται στα δεύτερα παιχνίδια. Αν γίνουν τα 2-0 δεν νομίζω ότι Ιταλοί και Ισπανοί θα καταφέρουν να πάνε την σειρά σε 5ο παιχνίδι.
Απλά έχω κάποιους φόβους ιδιαίτερα για τον ΠΑΟ ότι οι Ιταλοί δεν θα είναι ξανά τόσο κακοί.
Για τον ΟΣΦΠ δεν νομίζω ότι θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα.
-
Δεν νοιώθατε μια 'ανασφάλεια' χωρίς τον Διαμαντίδη; Ότι κάπου μπορεί να στράβωνε;
Φώτσης και Σπανούλης πολύ καλοί. Ο Συρίγος για γέλια(για ακόμα μια φορά). Είπε βέβαια για τον Μπατίστ και κάτι σωστό. Με το στανιό να μπεί μέσα στη ρακέτα, αντί να πασάρει έξω. Με 2 παίκτες πάνω του. -
Σημερα η Σιενα εκανε ασχημο παιχνιδι και ηταν αστοχη και κυριως εχασε πολλα ελευθερα σουτ. Αν ειναι απλα καλη μεθαυριο προβλεπω κηδεια
-
Παίρνει και αυτή σειρά με τις υπόλοιπες προβλέψεις του ρεντάρμι
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Σημερα η Σιενα εκανε ασχημο παιχνιδι και ηταν αστοχη και κυριως εχασε πολλα ελευθερα σουτ. Αν ειναι απλα καλη μεθαυριο προβλεπω κηδειαΕνώ ο Παο έκανε το παιχνίδι της ζωής του;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ο Συρίγος για γέλια(για ακόμα μια φορά). Είπε βέβαια για τον Μπατίστ και κάτι σωστό. Με το στανιό να μπεί μέσα στη ρακέτα, αντί να πασάρει έξω. Με 2 παίκτες πάνω του.Σορρυ,αλλα αυτος που εκανε σχολιο ηταν ο συριγγος??δεν βλεπω συχνα Nova,γι αυτο ρωταω.τι να πω,απλα ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!αστειος,μιλουσε λες και ειναι ο master του μπασκετ,ελλεεινος ωρες ωρες!!
-
Ο χρήστης nightwalker έγραψε:
Ο Συρίγος για γέλια(για ακόμα μια φορά). Είπε βέβαια για τον Μπατίστ και κάτι σωστό. Με το στανιό να μπεί μέσα στη ρακέτα, αντί να πασάρει έξω. Με 2 παίκτες πάνω του.
Σορρυ,αλλα αυτος που εκανε σχολιο ηταν ο συριγγος??δεν βλεπω συχνα Nova,γι αυτο ρωταω.τι να πω,απλα ΓΡΑΦΙΚΟΣ!!!!αστειος,μιλουσε λες και ειναι ο master του μπασκετ,ελλεεινος ωρες ωρες!!
Ναι αυτός! χαχαχα
Ντάξει κοζάρει από τόπι αλλά την έχει δει πολύ..
Τι νούμερο κολάρο φοράει ο κύριος;http://62.1.2.102/newspapers/2009/3/25/DERBY_b.jpg
Να πούμε περαστικά στον κύριο Γκόντζο.
Γιατί εμείς δεν είμαστε του δόγματος Αλέφαντου 'ΣΤΑ ΙΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΑΕΙ'.
Youtube Video -
Συγχαρητήρια και στις 2 ομάδες
-
2 παίκτες είχαν του 60 από τους 85 πόντους των Ιταλών....
1 να κλέισεις... κηδεία για τους Ιταλούς με μεγάλη διαφορά...
Και έτσι νομίζω θα πάει..Το ότι ο Μπατίστ πήγαινε προς τα μέσα προφανώς και ήταν εντολή! Γέμισε τους άμπαλους ψηλούς με φάουλ, τους κούρασε, και μπήκε μέσα ο Πέκο και έβαλε 10 πόντους σε 2 λεπτά...
Όσο για τον γάβρο, εάν η Ρεάλ ήταν στοιχειωδώς σοβαρή ομάδα, το 0-3 το είχε ΕΥΚΟΛΑ
Oι εραστες της σπυριαρας part2 (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2008-9)